-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: patr0n35
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümün 7. haftasındayım ve sonuçlar aşağıda paylaştığım gibidir. Chatgpt ye göre östrojenim çok düşmüş deca kullanımında yükselmesini beklerken.
KÜR İÇERİĞİM:
500 mg Testesterone Enanthe 500 mg Boldenon 500 mg Deca NOT:
Günlük 1 tab. proviron kullanıyorum!
SORULARIM:
Östrojenin düşük çıkmasının sebebi ne olabilir eksisi ne olabilir?
KAN TESTLERİM:
-
Yazan: Mert0735
Merhaba arkadaşlar,
12 haftalık testosteron enantat kürüne başlayacağım. Geçen yıl yine 12 haftalık bir kür yapmıştım ve PCT süreci çok iyi geçmişti. Bu, ikinci kürüm olacak. Benim açımdan kür için bir sorun görünmüyor ama sizin yorumlarınızı da almak isterim.
KAN TESTİ SONUCUM:
-
Yazan: onlytest0
Merhaba şuan only testoda 6. haftadayım. 90kg 1.80 boy var.
500mg enanthate 300mg propionat Kullanıyorum. Aşırı bir güçlenmem var. Ama şuan yetersiz hissediyorum kombinasyon yapmayı düşünüyorum. Şuan elimde ekstra olarak 2 flakon boldenon var. Testoyu kısıp yanına ne eklememi önerirsiniz.
-
Yazan: Eampowered
Selamlar,
Şuanlık dozajlar 300mg enanthat 300 mg bolde (proton labs) şeklinde kürde 5. haftanın içindeyim 34. günüm hala daha net manada gücün gelip gelmediğinden emin değilim her geçen gün evet güçleniyorum fakat bu aldığım kalori ile alakalımı yoksa ilaçtanmıdır çözebilmiş değilim yani net manada güç geldi diyemiyorum pump konusuda aynı şekilde kesinlikle güzel pump oluyorum ama ilaçlı biri kadarmı emin değilim belkide ilk kürüm olduğundan benim beklentim çok fazla idi yada daha ilaç tam anlamıyla açılmadı sorum ise şu şekilde. Başta kafamda bu dozlar ile gitmek vardı fakat şuan biraz daha yukarı çekmek istiyorum 6 hafta 300-300 gittikten sonra bi 6 haftada 450-450 ile gitmekmi daha mantıklı olur yoksa 600-600mü tabi 12 hafta dolduktan sonrada biraz daha gaza basmak istediğimden 450-450 daha mantıklı geliyor 6.haftadan 600-600e çeksem. 12. haftadan sonra nereye çekebileceğim birde kickstart atmadık ama bu aralar tablet ekleme fikride aklıma girmiş durumda sizce bu noktada 4-6 haftalık bir tablet eklemek mantıklımı yoksa gereksizmi olur (bu sporu yıllar boyu düzgün sağlık parametreleri içinde yapmak istiyorum)
-
Yazan: Ascent
Hocalarım merhaba,
Kürümün 35.günü test sonuçlarım çıktı öneriniz nelerdir ağırlık artışım etkili şekilde oldu ama vücutta şuan fiziksel bir görünüş yakalayamadım kürün başları olduğu için midir testo 500 bolde 400 turinabol ilk 3 hafta 40mg attım bıraktım. boldenon sanırım daha açılmadı şimdiden teşekkürler
TEST SONUÇLARIM:
-