-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Testosteron alacağım sp mi iran mı tercih etmeliyim?
Oluşturan:
kursat857ss, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Johturk0606
Herkese merhabalar, iyi sporlar dilerim.
Videoda görünen İran testosteron orijinal mi? fiyat 1300 tl.
GÖRSELLER:
-
Yazan: kisetet55
Herkese iyi formlar,
SORULARIM:
SP labs kullanan yada duyan var mı? Ürünleri çalışıyor mu? Tam dolu mu ? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: kafkasli
Hepinize sevgiler saygılar iyi günler,
Zphc marka testosteron var elimde ve bunun enantat olmadığını düşünüyorum 4 günde 1 yaptığım enjeksiyonlarda psikoloji dip ve zirvelerden dolayı. Kan testleri ile ben bunun enantat olup olmadığını anlayabilir miyim? Anlayabilirsem nasıl anlarım?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Thearmy
Herkese Merhabalar,
Sağlıklı Sakatlıksız sporlar dilerim herkese, Belli başlı bir kaç kafama takılan sorular var.
SORULARIM:
Testo bolde küründe gün içinde arada olan elde ve ayakta karıncalanma hgb yüksekliğinden mi kaynaklanabilir? Testo enath ve boldeyi hep yanı dozajda tutmamız bir sorun yatar mı e2 vs bir çok açıdan? (1.5 ml 375-375) Böbrek sağlığı ve genel açıdan günlük tuz ve zeytinyağ kaç gram alınmalı (95 kilo) Günlerde değişkenlik göstermekle birlikte 12-4 ile 140 arası olan tansiyon normal midir?(6.8 küçük) Herkese iyi günler.
-
Yazan: trensetter
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Ne zaman testosteron dozunu arttırsam burnumun üstü vıcık vıcık iğrenç şekilde yağlanıyor kozmetik çok çirkinleşiyor ama sadece burnumun üstünde oluyor bu. Önerisi olan var mı? Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.
-