-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Testosteron alacağım sp mi iran mı tercih etmeliyim?
Oluşturan:
kursat857ss, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: wiener
Selamlar,
Yaşım 23. Daha önce 3 aylık bir sadece testosteron kürü ve üzerine MK-677 kullanımı geçmişim oldu. Bu sürecin sonunda sporu da bırakmıştım. Yaklaşık 4 ay ara verdikten sonra tekrar kür ile dönüş yaptım.
Şu an 8. haftaya girmiş bulunuyorum. Bir markanın Boldenone ürününü kullandım, bu hafta itibariyle Driada’ya geçiş yaptım. Ek Olarak Boldeyi 500'e çıkardım. Testosteron olarak İran enanthate kullanıyorum.
Kür detayları (kan testine kadar olan süreç):
Testosteron Enanthate: 500mg / hafta Boldenone: 250mg / hafta Anavar: 20mg ortalama (kestim) 9. hafta itibariyle Masteron Propionate (Drostanolone Prop) geçiş yapacağım.
Haftada 3 enjeksiyon şeklinde 100mg x 3 = 300mg olacak şekilde 6-7 hafta devam etmeyi planlıyorum. Bu süreçte carb cycling beslenmeye geçeceğim. Açık olayım; bu zamana kadar pis beslendim, cardio da yoktu, haliyle yüzümde, vücudumda ciddi ödem/su tutma problemi oluştu.
Gelelim asıl sorularıma:
Masteron Prop'a geçerken, testosteron enanthate'ı da propionate formuna çevirmem mantıklı olur mu? Yoksa enanthate ile devam mı? Kür sonrası düşüncem şu şekilde: Yaz sonuna kadar haftalık 150–250mg TRT tarzı düşük dozla devam edip, kışa girerken tamamen kesip PCT yapmayı düşünüyorum. Ama bu şekilde toplamda 6 aya uzanan bir testosteron kullanımı sizce geri dönüşü olmayan zararlar yaratır mı? Uzun vadede HPTA için riskli bir durum olur mu? Kan değerlerimi aşağıda görseller olarak ekledim.
Sadece HDL (iyi kolesterol) değerim biraz korkutucu geldi onun dışında pek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Kilo: 74kg > 83kg
Yağ oranı: %11.2 > %12.5
Su ağırlığı: 48kg > 52kg
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden 💪
-
Yazan: Araz48
Sustanon kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz hangi sıklıklarla sustanon enjeksiyonları yapılmalı ?
Karından insülin iğnesiyle sustanon enjeksiyonu yapılır mı ?
-
Yazan: xmramus
Arkadaşlar son tahlilim ekte , 14 şubatta 20 haftalık 500 testo 500 bolde kürünü bıraktım , sonrasında1 ay sonra , sabah akşam 50'lik klomen ve proviron tamoksifen , akşamda 50 lik klomen ve proviron kullandım , pctyi yapalı 14 gün falan oldu , tekrar küre gireceğim sizce bunları açayım öyle mi gireyim yoksa direkt Allahuekber zaten kapanacak diye gireyim mi ?
-
Yazan: kafkasli
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Düşük östrojen sıkıntısı çekiyorum testosterone seviyem 1000 olmasına rağmen östrojen 30-35 lerde ( normalde 40-45 olması gerekirken) %25 lik bir östrojen sorunum var ve hayatımı etkiliyor sinirlilik vb bakımından. Sizden ricam deneyimleriniz ve bilgileriniz doğrultusunda en çok östrojeni sağlayacak ester hangisidir söyleyebilir misiniz?
-
Yazan: Einsteinn
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
En son kürüm 2024 Kasım'da yaptım. 10 mg ostrine, 12,5 mg mk677. 30 günlük bir cycle. Ama hormonlar kafayı yedi. Son iki sonuçları görüyorsunuz, testo yükseliyordu. Bugün verdim her şey düşmüş. Bu süreçte hiç bir hormon almadım.
NOT:
Vitamin mineral, testo boster. Spesifik olarak dün ilk defa 10 mg yohimbine kullandım. GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:
-