-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Testosteron+npp+masteron kür planlaması hk.
Oluşturan:
desperado, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Movemeent
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Kişisel bilgilerim:
24 Yaşındayım Boyum 1.77 5 haftalık kürüm:
86 Kg olarak başladığım 80 kg olarak bitirdiğim
200 mg testo prop anavar clen winstrol Küründen sonra aşağıdaki küre başladım;
2. Haftamdayım yarın 4.enjeksiyon olacak. Kür totalde 10 hafta sürecek kür bitimi 4 hafta only testo (düşük doz haftalık 200 mg prop olabilir) devam etmeyi düşünüyorum.
500 mg Testo Enant 400 mg Deca 400 mg Bolde Piramit şeklinde ilk hafta 30 sonra 40 mg Dianabol 4 hafta sürecek. Kür başı test olmadım. Libido artışı, güç artışı var. İlaçların belli yan etkisi dışında (Kramp, clen kalbi) sağlık sorunu henüz yaşamadım. 2.Hafta itibariyle gü n aşırı yarım arimideks almaya başladım. (Ezbere)
Demir çinko magnezyum d vitamini milk thistle Alıyorum. Aşağıya kür öncesi ve güncel fotoğraflarımı bırakıyorum.
Genel olarak önerileriniz ve desteklerinizi rica ederim. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
KÜR ÖNCESİ FOTOĞRAFLAR:
-
Yazan: sonalla24
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaklaşık 2 senedir doğal olarak spor yapmaktayım 21 yaşındayım.
Arkadaşlar fotoğrafta göründüğü gibi total testosteron değerim yaklaşık 7 -8 ay içerisinde 200 civarı düştü. Kan testindeki diğer değerlerim şekildeki gibi fakat daha önceden hormonları ölçtürmemiştim. Ayrıca 2 ayrı tarihteki formlarım da fotoğraflardaki gibi kırmızı eşofmanlı halim 2024deki diğeri ise güncel. Kan testini vermeden önce yaklaşık bi 20 26 saat boyunca 2 3 saat uykuyla vermiştim. saat 4 te kan testini verdim.
SORULARIM:
Bu düşüş normal mi? Ne yapmamı önerirsiniz? Bir de küre girmek istersem bu değerlerim uygun mu küre girmek için? KAN TESTİ SONUÇLARIM:
GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: Laracall
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Önümüzdeki günlerde steroid kürüne girmeyi düşünüyorum.
YENİ KÜR PLANLAMAM:
Testosteron enanthe 250 ml Boldenon 250 ml Clenbuterol 10 haftalık bir kür programım var enjeksiyon haftada 2 kez 1 ml , arimidex haftada 2 kez 0.5 mg olarak kullanmayı düşünüyorum 6. Haftadan sonra clene başlayacağım kan testi sonuçlarımı aşağıya bırakıyorum öneri ve görüşlerinizi yapmam gereken var ise bilginize ihtiyacım var teşekkürler.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Testomer
Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Bu benim ikinci kürüm olacak. İlk kürümde deca testo ve dianabol kullandım. O kürde yaklaşık 8-9 kilo aldım ve bıraktıktan sonra pct yapınca 4 kilo gitti sadece.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Kilom 73.5 Boyum 174 Yaş 22 İkinci kür olarak düşündüğüm ilaçları öncelikle yazmak istiyorum ve sonrasında yorumlarınızı bekliyorum, her türlü tecrübelerinizi veya tavsiyelerinizi yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
KÜR İÇERİĞİM:
450mg testo ent 300 mg rimobolan 80 mg trenbolone 50 mg oxandrolone (ilk dört hafta günlük doz) 100 oximetolone (ikinci dört hafta günlük doz) NOT (ilk dört hafta anavar ile başlayıp sonrasında onu bırakıp,anapolon’a başlayacağım ve o da 4-6 hafta arası olacak)
-
Yazan: KnossosR
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Son 1,5 yıldır düzenli spor yapıyorum 20 yaşındayım %14 yağ oranı var. Bu sürede 2 kür denemicek dümenden kür deneyimlerim oldu. İlkinde 500 testo kullanıyordum (boş çıktı 5. Haftada bıraktım. İkincisinde dolu olduğuna emin olduğum 400testo 250deca yaptım (testo dozunu 500 den 400 e düşürdüm 4. Haftada yarı doluydu decanın doluluğundan emin bile değildim ilaçlar saç dökülmesi ve ilaçların tam dolu olmaması sebebiyle 8,5 hafta yaptım bırakıp pct yaptım.)
Aklımda Bulk odaklı 5 kür planı var biri sadece sarms içeriyor:
20-24 hafta 400 Boldenon 500 Testo (Boldenona ve bu kadar uzun kürden tırstığım için çok yapmak istemiyorum forumdaki bir hocam önermişti o yüzden düşünüyorum.) 14 hafta 350mg Testo only (bu kadar kısa sürede Testonun etkili olacağını düşünmüyorum.) 8 hafta 20mg MK-677 4-8 hafta 20mg Rad140 (Rad140 10mg düşürüp 1-8 haftada yapabilirim) 1-10 hafta npp 100mg 1-10 hafta 350Testo enanth 10-12 hafta 150mg testo enanth (npp dozu çok düşük olduğunu düşünüyorum o yüzden etkisiz olacağını düşündüğüm için yapmak istemiyorum.) 1-8 hafta Deca 200mg 1-10 hafta Testo 350 mg (Testo dozunun az olduğunu, sorun yaşabileceğimi düşünüyorum.) Sormak istedim hangisi mantıklı?
GÜNCEL FORMUM:
-