Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

sksk99

Kan tahlillerimde alt,ast,bilirubin yüksekliği söz konusu! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

sksk99    0

Merhabalar,

Natürel sporcuyum uzun zaman sonra spora geri dönüş yaptım ve kontrol amaçlı kan testi vermek istedim. Daha öncesinde sarms supplement kullanmama rağmen hiç steroid kullanmadım. alt,ast,bilirubin ve e2 değerlerim yüksek çıktı bilgili arkadaşlardan yorum ve öneri istiyorum.

Yeşillik tüketimim yok denecek seviyede..

Not: 3-4 aydır kötü bir beslenmem ve kalitesiz düzenim var günde 1-1.5 paket sigara içiyorum ve nadiren alkol kullansam da testten 1-2 gün önce alkol tükettim bunların herhangi bir etkisi olabilir mi diye merak ediyorum.

IMG_6915.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.723

Kullandığın herhangi bir ilaç var mı? Antidepresan antibiyotik vs ne olursa? En son ne zaman Sarms kullandın? 4 hafta temiz beslen alkol tüketme. Bol yeşillik ve su iç. Eczaneden nac600 al. Sabah akşam bir adet tüket. Günde 2 gr c vitamini iç. Yağ oranın yüksek ise karaciğer yağlanması olabilir. 4 hafta sonra kan tahlili yaptır yine yüksek ise dahiliyeciye görünmen iyi olur.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sksk99    0
Diver, 2 saat önce yazdı:

Kullandığın herhangi bir ilaç var mı? Antidepresan antibiyotik vs ne olursa? En son ne zaman Sarms kullandın? 4 hafta temiz beslen alkol tüketme. Bol yeşillik ve su iç. Eczaneden nac600 al. Sabah akşam bir adet tüket. Günde 2 gr c vitamini iç. Yağ oranın yüksek ise karaciğer yağlanması olabilir. 4 hafta sonra kan tahlili yaptır yine yüksek ise dahiliyeciye görünmen iyi olur.

Kullandığım herhangi bir ilaç yok yağ oranım yüksek son 10 gündür multivitamin,omega3,d,magnezyum,zma kullanıyorum. En son sarm kullanımım üzerinden 3 aydan fazla bir süre geçmiştir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.723
sksk99, 20 dakika önce yazdı:

Kullandığım herhangi bir ilaç yok yağ oranım yüksek son 10 gündür multivitamin,omega3,d,magnezyum,zma kullanıyorum. En son sarm kullanımım üzerinden 3 aydan fazla bir süre geçmiştir.

Yukarda yazdıklarıma özen göster bir ay sonra doktora görün dostum. Kan tahlilinden önce sert antrenman yapma o da kısmen alt ast yükseltir :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: kafkasli
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Düşük östrojen sıkıntısı çekiyorum testosterone seviyem 1000 olmasına rağmen östrojen 30-35 lerde ( normalde 40-45 olması gerekirken) %25 lik bir östrojen sorunum var ve hayatımı etkiliyor sinirlilik vb bakımından. Sizden ricam deneyimleriniz ve bilgileriniz doğrultusunda en çok östrojeni sağlayacak ester hangisidir söyleyebilir misiniz?
    • Yazan: Burak12345
      Herkese hayırlı haftalar diliyorum arkadaşlar,
      Define de 10 veya 12 hafta tren acetat küründe meme ucu ağrısı yanması için ayda bir dostinex atarak bu sorunu çözüyordum. Şimdi altı haftalık bir tren enantat kullanmak istedim ve tam 2. Haftada göğüs ucu batma ağrı yaptı 1 dostinex attım 2 gün oldu ve durum aynı. Sizce ne olabilir veya çözümü ne olabilir?
    • Yazan: hsynkryl
      Merhaba iyi forumlar,
      Şuan kürde değilim en son 4-5 ay önce pct yaptım bir daha küre girmedim. 6 haftadır falan sert bir diyetteyim yağ oranımı azalttım baya küre gireceğim. Girmeden test verdim ve östrojen, progesteronun çok düşük olduğunu gördüm. Genel olarak testlerimde kür içerisinde bile e2 hiç bir zaman referansın üstünde çıkmadı. Merak ettiğim bir unsur düşük e2 ve progestoron cinsel hayatı olumsuz ve kas gelişimini olumsuz etkiler mi ?
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Lionis
      Kür içi Aİ olarak hangisini tercih edebiliriz?
      AROMASIN ARMIDEX İkisinin farkı nelerdir bilen ve tecrübe eden arkadaşlar yorumunu belirtebilir mi?
    • Yazan: Estel
      3 haftadır testosteron kullanıyorum. İlk hafta 500mg aldım, göğüste batma kaşıntı üzerine test verdim E2 150 çıkınca sağ olsun forumdaki arkadaşların önerisi ile 1 tane armidex aldım ardından haftalık 250 mg olarak güncelledim dozu , 2 haftadır herhangi bir kaşıntı batma şikayetim yok , enerji olarak çok iyi hissediyorum sadece testosteron beni tatmin ediyor yanına ciddi bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum artık testlerde bir sorun çıkmadığı sürece uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Dozu yükseltmek istiyorum 350mg Max 500mg olabilir haftalık daha yüksek düşünmüyorum, ama yanına E2'yi kontrol altında tutmak için masteron enan. eklemem doğru olur mu? Ekleyebilir isem ortalama kaç mg ile deneyip ne kadar süre sonra test vermeliyim? Formumu baz alarak masteron eklemekte mantıksız bir durum var mı? Son olarak araştırdığım kadarıyla ben masteronun ciddiye alınacak bir yan etkisi yok , DHT konusundan dolayı saç dökmesini hızlandırabilir dışında, yan etkileri konusunda biraz bilgilendirebilir misiniz ? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.