Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

parabellum

Enjeksiyon sonrası ağrı ve ödem oluştu ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

parabellum    2

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Geçen pazartesi enjeksiyona başladım, dragon pharma testosteron enantathe 400lük ve bodytech boldenone. Pazartesi yapmış olduğum enjeksiyon olduğu yerde çok ufak ağrı var ama hiç rahatsız etmiyor elimi oraya götürdüğümde sertlik var bugün de sol kalçamdan enjeksiyon yaptırdım ve cidden canım yanıyor sanki içeride bir şey varmış gibi hissediyorum. Bu daha ilk kür olduğu için olabilir mi ve bu ağrı ve ödemleri yok etmek için ne yapabilirim veya bu apse midir ? Olacağını sanmıyorum çünkü iş yerindeki revirdeki doktora gösterdiğimde ödem olduğunu söylemişti. niyeyse bugün sol kalçama enjeksiyon yaptırdım ağrı fazla olduğu için ufaktan stres yaptım. 

Ek olarak ufak bir düşüncem var bu da testosteron enantathe bir milimi 400 mg olmakta ve ben bunu bir milim olarak vurduğum için olabilir mi? Yoksa ilaç steril mi değil? Ek olarak enjeksiyonu yapan kişiler biraz hızlı yapıyor, 30 60 saniye sürse böyle olacağını pek düşünmüyorum. Bu konuda yapacağınız yorumlar benim için önemlidir şimdiden teşekkür ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    80

0,5 yaptır 200 mg eger 400 alıyosan haftalık ikiye bölmen daha iyi olcak 1ml için 400 mg fazla zaten tekte yuksek ihtimal sebep bu zaten enat. Haftada ikiye bölmen daha iyi olcak verim açısından yuksek mg ilacı tek seferde birden yapınca olmustur

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    2
Ferdikra, 5 dakika önce yazdı:

0,5 yaptır 200 mg eger 400 alıyosan haftalık ikiye bölmen daha iyi olcak 1ml için 400 mg fazla zaten tekte yuksek ihtimal sebep bu zaten enat. Haftada ikiye bölmen daha iyi olcak verim açısından yuksek mg ilacı tek seferde birden yapınca olmustur

peki sağ tarafıma yaptığım geçen hafta pazartesi günü, o tarafımdaki ufak sertlik normal midir? bugüne kadar geçmesi gerekiyor muydu sizce yoksa normal denilebilir mi? Krem falan daha hiç kullanmadım soğuk press vs de yapmadım kendi kendine geçer sandım ama.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    34

gerçekten dünyanın en güzel şeyi araştırmak ve okumak. ;) Geçmiş olsun.

• Beğen 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    2
Fıratkskn, 3 saat önce yazdı:

gerçekten dünyanın en güzel şeyi araştırmak ve okumak. ;) Geçmiş olsun.

evet bu konuyu gördüm elimde naprosyn plus mevcut ama geçen pazartesi yaptığım yerdeki ödemin gitmemesi korkuttu beni, aslında buna cevap arıyordum fakat teşekkür ederim, iyi hatırlattın sağdaki kremide alayım :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    2

hmm, sıkıntı büyük gibi. enjeksiyon bölgesinde kızarıklık, ağrı, ufak bi yumru, bölgede ateş mevcut. galiba enfeksiyon oldu. cuma günü enjeksiyonu yaptırmıştım, bugün pazar, belki iyileşme sürecinde olduğundanda olabilir, ilk enjeksiyon yaptığım sağ tarafta gram bir şey yok. galiba 🍆 tuttuk arkadaşlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.089
parabellum, 1 dakika önce yazdı:

hmm, sıkıntı büyük gibi. enjeksiyon bölgesinde kızarıklık, ağrı, ufak bi yumru, bölgede ateş mevcut. galiba enfeksiyon oldu. cuma günü enjeksiyonu yaptırmıştım, bugün pazar, belki iyileşme sürecinde olduğundanda olabilir, ilk enjeksiyon yaptığım sağ tarafta gram bir şey yok. galiba 🍆 tuttuk arkadaşlar.

Panik yapma bu konuyu oku ates vs normal bu sürede.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    2
SPECTRE, 57 dakika önce yazdı:

Panik yapma bu konuyu oku ates vs normal bu sürede.

Okudum teşekkür ederim bilgilendirme için, panik ister istemez yapıyorum, hani sadece enjeksiyon bölgesinde kızarıklık ufak şişlik ve ağrılar mevcut. Birkaç gün bekleyip öyle bi' doktora gidesim var, belkide vücut tepki vermiştir onu bilemiyorum. Enfeksiyon oladabilir olmayadabilir fakat yarın galiba işyerindeki doktora muayeneye gideceğim. Duruma göre bakacağım. Tekrardan teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    2

Enjeksiyon noktasını biraz orta yere yapıldığı için enfeksiyon olmuş, daha yukarı ve dış kısma yapılsaydı bir problem olmazdı ödem dışında. Enjeksiyonu çok dikkatli yapın arkadaşlar :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.214

Enjeksiyon sonrası enfeksiyon işlerini hafife almamak lazım. Geçenki yarışma öncesinde müsabık arkadaşımda oldu. Şuan sağ bacak bildiğin dümdüz ve ip ince. Bu adamlar 80+ kg'de yarışan insanlar. Düşünün durumu önemini. O yüzden:

1. Merdivenaltı pharmalardan uzak durun.
  2. Enjeksiyon öncesinde bölgeyi ve elinizi çok iyi steril hale getirin.
  3. Enjeksiyon sonrası o bölgenin steril kalmasına dikkat edin.
  4. Enfekte oldu iseniz hemen bir doktora görünüp ne gerekli ise (antibiyotik, sıvı boşaltımı vs) onu yapın.

Yoksa o kas grubunu kökünden kaybedebilirsiniz. Bana olmaz demeyin. Yada bu istisnai demeyin. Son 10+ yılını kürde geçirmiş insanlara bile olabiliyor. Aşırı özgüven felaketi beraberinde getiriyor. 

• Beğen 3
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Apil    0

Hocam Bende 12 nisan cuma günü ilk enjeksiyonumu yapmıştım bodybalance 200 testo cyp 100rimo sonrasında aynı şekilde oluşan aşırı ateş ve inflamasyon sonucu doktora gittim yüksek crp değeri sonrası antibiyotik kullandım inflamasyon ve ateş geçti ama hareket ederken enjeksiyon bölgesinde gerginlik ve bastırınca hafif ağrı var tek bölgede normalmi yoksa bi ultrason gerekebilirmi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.214
Apil, Bir saat önce yazdı:

Hocam Bende 12 nisan cuma günü ilk enjeksiyonumu yapmıştım bodybalance 200 testo cyp 100rimo sonrasında aynı şekilde oluşan aşırı ateş ve inflamasyon sonucu doktora gittim yüksek crp değeri sonrası antibiyotik kullandım inflamasyon ve ateş geçti ama hareket ederken enjeksiyon bölgesinde gerginlik ve bastırınca hafif ağrı var tek bölgede normalmi yoksa bi ultrason gerekebilirmi

Eğer enjeksiyon sırasında sterilizasyon kurallarından eminsen ve CRP yükseldi ise, CRP yükselten ilacı at gitsin. Şakası yok canlar bu işlerin. 

Dediğim hale gelmesi için yürürken bile sıkıntı çıkarması gerek. Şu noktada korkulası bir durumunun olmadığını düşünüyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    272

Ben yıllardır yaşıyorum öyle cok cok uzun yıllardır çok şükür bi sorun yaşamadım her türlü dağılıyor ilaç kafaya cok takınca dahada kötü oluyor bazen. Zamanla dağılır çok kötü bir durum olsa emin ol yerşnde duramazsın ağrıdan sızıdan acillik olursun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    2

doktor bana endişe etmemi söylemedi, ameliyatlık bir durum olsa şu an karşımda böyle oturuyor olmazdın dedi, verdiğim antibiyotiği ve kremi 1 hafta kullan geçecek emin ol, geçtikten 1 hafta sonrada hudroid jel kullanarak ödemi dağıt dedi. bu akşam spor sonrası yapacağım dediklerini.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Ardafit67
      Merhabalar kolay gelsin herkese,
      Ben ilk enjeksiyonumu sağlık kabininde yaptırdım fakat hemşire insülin iğnesiyle testosteron enanthate enjekte etti.
      SORULARIM:
      Bu uygun mu sizce? İnsülin enjektörüyle olur mu? İlaç kasa ulaşmış mıdır? ENJEKTÖR GÖRSELİ:

• Yazan: trensetter
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yıllardır sağ bacağımdan uzun yürüyüşler ve yokuş çıktıktan sonra aşırı pump olmuş gibi bir hissiyatla mustaribim, fakat bu son bir aydır baya baya arttı. eskiden dinlenince geçerdi artık dinlenince geçmiyor? Dolin diye bir sprey sıktım şimdi yanma/ağrı biraz azaldı, bir de bu bacağımda fark ettiğim bir şey var nohut boyutunda kalfin biraz üstünde bir şişkinlik, bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim ve bu durum için hangi bölüme randevu almalıyım? 
    • Yazan: Eampowered
      Enjeksiyondan sonra enjeksiyon yaptığım noktadan gelen kan ve bu kan ile dışarıya akan bir miktar ilaç beni huzursuz ediyor halbuki iğneyi içerde oynatmıyorum bile önceki enjeksiyonlarımdan kalan ödem ile alakalı bir şey olabilirmi bu dışarıya kan ile karışık ilaç gelmesi 1cc yaptığım ilacın sanki yarısı dışarıya dökülüyor gibi hissedip huzursuz oluyorum enjeksiyondan hemen sonra pamuk müdalesinin yada ipneyi içerde bir müddet bekletmenin bir yararı olabilir mi?
    • Yazan: Kapukaya
      Dostlar şimdi enjeksiyon yapicamda 1.5ml sol omza yapıp çıkarıp aynı uçla sağ omza 1.5ml yapsam totalde 3 ml yapsam problem olur mu?
    • Yazan: Ahmedovic
      Merhaba arkadaşlar,
      2 ay önce son enjeksiyon omzumdan vurdum ve enjeksiyon vurduğum yerin biraz altında bir yumru gibi bir şey var etrafı da biraz ödemli. Dokunduğumda öyle çok bir ağrı olmuyor ama hareket ederken o ödem ve yumru baskı yaptığı için hareket ederken ağrı oluyor. Omzumdan başka bir sakatlık için mr çekildim orası için birşey çıkmadı.
      İlaç mi dağılmadı mı yoksa ödem mi var anlayamadım çözümünde bulamadım. Yardımcı olur musunuz? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.