Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Safa Atabey

Enjektör de muhafaza edilen ilaç hk.

Önerilen İletiler

Safa Atabey    1

Selamlar, ben haftada 250 sustanon şeklinde 8 hafta bi küre girdim pazartesi perşembe enjeksiyon yapıyorum bu sebeple benim ilacı ikiye bölmem gerekiyor sustanon ampül şeklinde olduğundan dolayı mecburen enjeksiyon içinde saklama yapıyordum, 2 farklı enjeksiyondan ilaç çekiyorum bi tanesini direk vuruyorum 2. Sini perşembe şeklinde bekletiyorum.

Bu yöntem ilaca zarar verir mi ??

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Trenx    66

İlaç 3-5 gün enjektör içinde kalsa bişey olmaz yap diye demiyorum ama forumda vakit geçirirsen 1 hafta hatta daha fazla bekletenler de oluyor . Sustanon mix ester olduğundan E2 ile sorun yaşamaman için pazartesi-çarşamba-cuma enjeksiyon yapman daha mantıklı olur eğer haftada maks 2 enjeksiyon yaparım diyorsan enantath al. 8 haftalık kür için beklentin nedir? 

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Safa Atabey    1
Trenx, 6 dakika önce yazdı:

İlaç 3-5 gün enjektör içinde kalsa bişey olmaz yap diye demiyorum ama forumda vakit geçirirsen 1 hafta hatta daha fazla bekletenler de oluyor . Sustanon mix ester olduğundan E2 ile sorun yaşamaman için pazartesi-çarşamba-cuma enjeksiyon yapman daha mantıklı olur eğer haftada maks 2 enjeksiyon yaparım diyorsan enantath al. 8 haftalık kür için beklentin nedir? 

Hocam öncelikle teşekkürler cevap için. Doz düşük olduğu için 3 e bölmek hiç aklıma gelmedi hatta bana tek enjeksiyon yap geç dediler 2 ye böleyim en temizi dedim o sebeple 2 ye böldüm. Korkma sebebim eczacı ilaç 1 günden sonra bozulur vs dedi kafamı bulandırdı. 8 haftalık kür için açıkçası beklentim minimal düzeyde hocam yaşım da küçük olduğu için (20) yılda 2 kür (maks) düşük doz ve süreyi az tutmak daha iyi olur benim açımdan diye düşündüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    166
Safa Atabey, 8 dakika önce yazdı:

Hocam öncelikle teşekkürler cevap için. Doz düşük olduğu için 3 e bölmek hiç aklıma gelmedi hatta bana tek enjeksiyon yap geç dediler 2 ye böleyim en temizi dedim o sebeple 2 ye böldüm. Korkma sebebim eczacı ilaç 1 günden sonra bozulur vs dedi kafamı bulandırdı. 8 haftalık kür için açıkçası beklentim minimal düzeyde hocam yaşım da küçük olduğu için (20) yılda 2 kür (maks) düşük doz ve süreyi az tutmak daha iyi olur benim açımdan diye düşündüm.

Ne kadar çok enjeksiyon yaparsan hormon dalgalanması o kadar azalır. Bu sayede sivilce, ani duygu değişimleri vb. Gibi yan etkilerin önüne geçersin hemde kand daha stabil seviyede ilac olur. 8 haftadan hicbirsey anlamazsın uzatabilirsin kürünü fakat e2 değerine dikkat et sustanon e2yi çok yükseltiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Safa Atabey    1
deluxes, 6 dakika önce yazdı:

Ne kadar çok enjeksiyon yaparsan hormon dalgalanması o kadar azalır. Bu sayede sivilce, ani duygu değişimleri vb. Gibi yan etkilerin önüne geçersin hemde kand daha stabil seviyede ilac olur. 8 haftadan hicbirsey anlamazsın uzatabilirsin kürünü fakat e2 değerine dikkat et sustanon e2yi çok yükseltiyor.

Kaç haftaya çıkartılır hocam sizce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
Safa Atabey, 58 dakika önce yazdı:

Kaç haftaya çıkartılır hocam sizce

8 hafta yapacaksan hiç yapma dostum, only sustanon kullanarak 16. haftadan sonra gelişim görebilirsin. kan değerlerinde sorun yoksa 24-30 hafta yapabilirsin.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Safa Atabey    1
h4runx, 2 saat önce yazdı:

8 hafta yapacaksan hiç yapma dostum, only sustanon kullanarak 16. haftadan sonra gelişim görebilirsin. kan değerlerinde sorun yoksa 24-30 hafta yapabilirsin.

Hocam doğrudur ama testo ve diğer anabolik ilaçlar beyindeki dopamin vs şeylerle çok oynadığı için uzun süreli kullanım 25 yaş ve altındaki kişilerde beyin gelişimini zayıflatma potansiyeli var diye biliyorum, varsayıyorum benim yaptığım kür yani bu şekilde az az kontrollü bir şekilde gitmek uzun vade de %5 etki veriyorsa  de uzun kürlerde bu etki %30 a kadar çıkıyormuş bu doğrumudur. Hormonlar bir şekilde düzeltilir de beyin gelişimini sekteye uğratmak bana baya korkutucu geliyor.

Safa Atabey, 1 saat önce yazdı:

Hocam doğrudur ama testo ve diğer anabolik ilaçlar beyindeki dopamin vs şeylerle çok oynadığı için uzun süreli kullanım 25 yaş ve altındaki kişilerde beyin gelişimini zayıflatma potansiyeli var diye biliyorum, varsayıyorum benim yaptığım kür yani bu şekilde az az kontrollü bir şekilde gitmek uzun vade de %5 etki veriyorsa  de uzun kürlerde bu etki %30 a kadar çıkıyormuş bu doğrumudur. Hormonlar bir şekilde düzeltilir de beyin gelişimini sekteye uğratmak bana baya korkutucu geliyor.

Bende aslında aynı şekilde düşünüyorum en azından 12 haftayı devireyim diye ama 2. Kür de 500 testo 10 hafta yapmayı düşünüyorum o sebeple sinir sistemine yüklenmek istemiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.399
Safa Atabey, 11 saat önce yazdı:

Selamlar, ben haftada 250 sustanon şeklinde 8 hafta bi küre girdim pazartesi perşembe enjeksiyon yapıyorum bu sebeple benim ilacı ikiye bölmem gerekiyor sustanon ampül şeklinde olduğundan dolayı mecburen enjeksiyon içinde saklama yapıyordum, 2 farklı enjeksiyondan ilaç çekiyorum bi tanesini direk vuruyorum 2. Sini perşembe şeklinde bekletiyorum.

Bu yöntem ilaca zarar verir mi ??

Ben kendimi bildim bileli 4-5 haftalık vuracağım ilacı enjektörü çekip çekmeceye koyuyorum sonra çekmeden enjektörü alıp vuruyorum. Her hangi bir sıkıntı çekmedim. Yazın belki bu süre kısaltılabilir fakat dediğin gibi 3-4 günden bir şey olmaz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    32

1.5 ay beklemiş trenin enjektör içinde sarımtırak bi şey oluşturduğunu ve enjektörün içerideki plastik kısmının şiştiğini fark ettim çöpe attım fakat 1-2 haftada bir şey olmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    8
Askabar, 3 saat önce yazdı:

Ben kendimi bildim bileli 4-5 haftalık vuracağım ilacı enjektörü çekip çekmeceye koyuyorum sonra çekmeden enjektörü alıp vuruyorum. Her hangi bir sıkıntı çekmedim. Yazın belki bu süre kısaltılabilir fakat dediğin gibi 3-4 günden bir şey olmaz. 

Enjektör hava alan bir yapıdadır 4-5 hafta enjektörün içinde duran bir ilaç etkisini de kaybedebilir.

4-5 hafta derken yanlış mı yazdınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.399
Testomax, 26 dakika önce yazdı:

Enjektör hava alan bir yapıdadır 4-5 hafta enjektörün içinde duran bir ilaç etkisini de kaybedebilir.

4-5 hafta derken yanlış mı yazdınız

Yanlış yazmadım 4-5 haftalık çekiyorum. Üşengeçim biraz. Bugün e kadar hiç bir sorun yaşamadım. Tabi Ki yazın 2-3 haftaya olur max kışın 4-5 hafta 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    166
Askabar, 7 dakika önce yazdı:

Yanlış yazmadım 4-5 haftalık çekiyorum. Üşengeçim biraz. Bugün e kadar hiç bir sorun yaşamadım. Tabi Ki yazın 2-3 haftaya olur max kışın 4-5 hafta 

Yazın flakonda ki ilaclari yine oda sıcaklığında mi tutuyorsun. Yazlığa gidecem havalar çok sıcak klimayı açık bırakıp odada tutmak mantıklı mı acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.399
deluxes, Bir saat önce yazdı:

Yazın flakonda ki ilaclari yine oda sıcaklığında mi tutuyorsun. Yazlığa gidecem havalar çok sıcak klimayı açık bırakıp odada tutmak mantıklı mı acaba

Oda sıcaklığında ışık görmeyen yerde muhafaza ediyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    43

Ben max 1 hafta bekleyecek şekilde uzun zamandir yapiyorum problem yok muhafaza edebilecegin yedek flakon yoksa enjektörün agzında igne ve kapak takılıyken kaldır köşeye

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    961
SAMOtrophin, Bir saat önce yazdı:

Ben max 1 hafta bekleyecek şekilde uzun zamandir yapiyorum problem yok muhafaza edebilecegin yedek flakon yoksa enjektörün agzında igne ve kapak takılıyken kaldır köşeye

en iyisi havası alınan saklama kapları var ona koyucaksın bende 1 haftadan fazla bekletmiyorum bekletilcekse de en mantıklısı bu bence 😄.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    37
Askabar, 3 saat önce yazdı:

Oda sıcaklığında ışık görmeyen yerde muhafaza ediyorum. 

hocam siz olsanız 'kür yapmak için yapıyorum' niyetinde hafif gelişim göstermek için 8-12 aylık uzun süre only sustanon yapar mıydınız ? veyahut mantıklı görür müydünüz? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Safa Atabey    1
Askabar, 8 saat önce yazdı:

Teşekkürler hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.399
Komutan, Bir saat önce yazdı:

hocam siz olsanız 'kür yapmak için yapıyorum' niyetinde hafif gelişim göstermek için 8-12 aylık uzun süre only sustanon yapar mıydınız ? veyahut mantıklı görür müydünüz? 

Hayır. Only sustanon cok yorar adamı ama sırf yapmak için yapıyorum mantığında olsam 250/375 testo ce 200/300 Rimo vururdum 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Eampowered
      Enjeksiyondan sonra enjeksiyon yaptığım noktadan gelen kan ve bu kan ile dışarıya akan bir miktar ilaç beni huzursuz ediyor halbuki iğneyi içerde oynatmıyorum bile önceki enjeksiyonlarımdan kalan ödem ile alakalı bir şey olabilirmi bu dışarıya kan ile karışık ilaç gelmesi 1cc yaptığım ilacın sanki yarısı dışarıya dökülüyor gibi hissedip huzursuz oluyorum enjeksiyondan hemen sonra pamuk müdalesinin yada ipneyi içerde bir müddet bekletmenin bir yararı olabilir mi?
    • Yazan: mark
      Merhaba arkadaşlar,
      İki haftadır yaptığım enjeksiyon stilini göstereceğim.
      Bir hafta boyunca vuracağım her ilacı tek flakona doldurup günlük olarak vuruyorum.
      Örneğin, benim enjeksiyonumda: (Haftalık)
      Rimo 5 ml 500 mg Maste 5 ml 500 mg Testo 2 ml 500 mg NPP 4 ml 400 mg Tüm ml'leri tek flakona boşaltıp günlük olarak 2 ml vuruyorum. Bir haftada bitiyor. Bu şekilde hiç dalgalanma olmadan sürekli ilaç vücudumda oluyor. Sizce nasıl başka yapan var mı ?
    • Yazan: Eampowered
      Selamlar arkadaşlar,
      İnsan vücudu ilacı ne kadar süre tölare edebilir eğer kan değerlerimizde büyük problemler yok ise (bir kür içinde olduğumdan sedanter bir bireyinki ile kıyaslanamaz) ilaçtan kastım only testo değil minimum 2 anabolik bulunan bir kürden ve ağır anaboliklerin rol aldığı bir kürden bahsediyorum (tren npp vs). Kan değerlerindeki sıkıntılı değerler alt ast ggt değer aralığının 30-40 değer üstünde creatinin yaklaşık 1.30 ve tsh 6 civarı bunlar haricinde problemli bir değer yok.
    • Yazan: nattybuilder
      İyi akşamlar öncelikle sayın forum üyeleri,
      Benim sorum şırıngaya 0.7 ml testosteron enanthate çekmiştim ampulden fazladan kaldı diye acemilikten. Fakat dozajlarım düşük şuan bi süre de böyle devam edicem gibi. Bu şırıngada ağzı kapalı bi şekilde 3,4 ay beklese sorun olur mu? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: senior
      Herkese selamlar iyi günler dilerim.
      Nisanda ki yarışmaya hazırlanmaktayım sürecin başında sigarayı bırakmıştım yani 4-5 aydır içmiyordum fakat çok az zaman kaldı ve malumunuz stresli bir süreç bende biraz kafamı dağıtması için günde en fazla 5 adet ıqos içmeye başladım fakat şöyle birşey duydum:
      SORULARIM:
      Sigara karaciğer metabolizmasını bozabileceği için ilaçlarında kandaki yarı ömrünü azaltabileceğini duydum sizin fikriniz nedir? Iqos kullanımı süreçte ne gibi negatiflikler yansıtır eğer yarı ömrü kısaltırsa ilaçlarım kısa ester gün aşırı doz vuruyorum ona rağmen bir etkisi olur mu? @metinav
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.