Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

nattybuilder

Rimobolan eczane ve depolarda olmama durumu hk.

Önerilen İletiler

nattybuilder    19

Merhabalar öncelikle herkese iyi aksamlar.

Ben Ankara'da yaşıyorum bir kaç eczane gezdim kime sorduysam depolarda rimobolan olmadığını soyluyor. Eczanelerde bulabilen var mi ya da depolara ne zaman geleceğiyle ilgili bilgisi olan var midir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

nattybuilder    19
Yusufdemir1995, 16 dakika önce yazdı:

Bulsan bile artık reçetesiz alamıyorsun sustanon ve rimobolanı geçmiş olsun :)

hocam eczaci receteye dustu mu kontrol edeyim bi dedi sonra sorun yok dedi depolarda varsa siparis gecebilirim demisti.ama depolarda gorunmuyor demisti rimobolan icin umarim dusmemistir cok merak ediyordum rimobolani 

tarihinde nattybuilder tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    6
nattybuilder, 7 dakika önce yazdı:

hocam eczaci receteye dustu mu kontrol edeyim bi dedi sonra sorun yok dedi depolarda varsa siparis gecebilirim demisti.ama depolarda gorunmuyor demisti rimobolan icin umarim dusmemistir cok merak ediyordum rimobolani 

Reçetesiz satışı yasaklandı hocam zaten

• Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    19
polatpr, 13 dakika önce yazdı:

Reçetesiz satışı yasaklandı hocam zaten

hocam ama eczaci sorun yok demisti.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    6
nattybuilder, 11 dakika önce yazdı:

Hocam eski konularda sahte rimolardan bahsediyolardı bi araştır istiyorsan dikkat et 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kcan123    2
nattybuilder, Bir saat önce yazdı:

Reçetesiz satışı yasak bende mağdurlarından biriyim :D kesinlikle dikkat et sahteleri çakarlar.

• Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    251

bir podcastten duyduğum kadarıyla 250 mg olarak piyasaya sürülecekmiş, ne kadar doğru bilmiyorum ancak olma ihtimali yüksek. Bu arada testosteron grubu reçete ile alınıyor rimobolan alınabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    376

Ya beyler Rimobolon’da reçete yok. TEB’de bile reçete kaydı yok. Muhafaza alınanlar listesinde Rimobolon’un kaydı yok. Siz bu ezbere iş yapan eczacılara neden hala inanıyorsunuz bende sizi anlamış değilim. Az araştırın listeye vurun önlerine listeyi sussunlar. Daha yeni bir kaç gün evvel eczanelerden 80-85 tane aldım. Kanmayın şu insanlara!

tarihinde AREN tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kcan123    2
AREN, 22 dakika önce yazdı:

Ya beyler Rimobolon’da reçete yok. TEB’de bile reçete kaydı yok. Muhafaza alınanlar listesinde Rimobolon’un kaydı yok. Siz bu ezbere iş yapan eczacılara neden hala inanıyorsunuz bende sizi anlamış değilim. Az araştırın listeye vurun önlerine listeyi sussunlar. Daha yeni bir kaç gün evvel eczanelerden 80-85 tane aldım. Kanmayın şu insanlara!

Yav arkadaş bende bunu anlamıyorum 40 tane eczane gezdim hepsinin ağzında aynı laf artık reçeteye tabi diye cidden beynim yandı artık ya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    19
AREN, 47 dakika önce yazdı:

sonunda hocam yeni alan birinin yazmasi cok iyi oldu.Bende anlam veremedim oyle yazilinca gezdigim eczaneler ellerinde olsa vereceklerdi.Pazartesi kapsamli bi aramaya cikayim o halde. @AREN hocam toplu aldiginizda indirim yapilma sansi var midir ona gore istekte bulunucam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    251
nattybuilder, 11 dakika önce yazdı:

sonunda hocam yeni alan birinin yazmasi cok iyi oldu.Bende anlam veremedim oyle yazilinca gezdigim eczaneler ellerinde olsa vereceklerdi.Pazartesi kapsamli bi aramaya cikayim o halde. @AREN hocam toplu aldiginizda indirim yapilma sansi var midir ona gore istekte bulunucam

boşa aramaya çıkma, şehrinin ismini googleye yaz ve sonuna eczaneleri ekini ekle çıkan dükkanlara telefondan ulaş. Zaten varsa da yok diyecek halleri yok, indirim yapıyorlar indirim de iste ancak o eczacı belki 40 yıldır bu işi yapıyor ve neyin ne olduğunu herkesten iyi biliyor. Rimobolanın kara borsaya düştüğünün o da farkındadır, indirim yapacağını sanmıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    407
nattybuilder, 6 saat önce yazdı:

Adam akıllı bir rimo kürü yapayım desen 64 ampül filan alman lazım. En azından 16 hafta boyunca haftalık 400mg kullan ki yaptığına değsin. 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338

2 ay önceye kadar verebiliyorlardı eczanelerde . ama bazı uyanıklar toplu alıyorlar her eczaneyi gezip sustsnon rimabolan topluyorum diyip alıyorlar yüklü miktarda . şu an hiçbir yerde bulamazsın çok zor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    11
Fuhrer, 9 saat önce yazdı:

bir podcastten duyduğum kadarıyla 250 mg olarak piyasaya sürülecekmiş, ne kadar doğru bilmiyorum ancak olma ihtimali yüksek. Bu arada testosteron grubu reçete ile alınıyor rimobolan alınabilir.

250mg olsa varya tadından yenmez

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: nattybuilder
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Rimobolan ve masteron benzer etki gösteren dht türevi ilaçlar ancak anabolik rating olarak sıralarsak rimobolan daha üstte mi  ve ayni kürde kombinlenmesi benzer ürünler olduğu için mantıksız olma gibi bi durum söz konusu mudur ? Yoksa kombinlenirse etki fayda olarak daha mı sinerjik bi etki alırız ?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Gismo
      Öncellikle merhaba arkadaşlar,
      Eczanelerden rimobolan bulamıyorum yakın zamanda küre gireceğim.
      ULAŞABİLDİĞİM RİMOBOLAN MARKALARI:
      Hellas Pharma 70$ Evogen 1500 tl Sp Labs 2500 tl Overdose 2400 tl Optimum 1750 tl Meditech 2600 tl SORULARIM:
      Aranızda bu markaları kullanıp verim alan var mıdır? Bana hangi markayı önerebilirsiniz? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
    • Yazan: Inevitable
      Merhaba Arkadaşlar,
      Eczane rimobolanları şuanda satılması yasak bazı tanıdığım eczaneler hala rimobolan satıyor ama yasak gelmeden önceki eski tarihli rimobolanları satıyorlar.
      SORUM ŞUDUR:
      Eski tarihli rimobolan ile yeni tarihli rimobolan arasında bir fark var mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Bslglben
      Merhaba 2. Kürüme gireceğim bu sefer eczaneden almak istedim 375 sustanon 500 rimobolan kullanmayı planlıyorum aynı zamanda eczaneden alınan t3 t4 provrion metformin gibi gibi yan ürünlerde elbette fazlasıyla yeterli bir aid plan yaptım 
      İnternetten bütün ilaç fiyatı sitelerine baktım ve hepsinde hala beyaz reçeteli gözüküyor 
      Ama hangi eczaneye sorsam SUT den yeni kural geldi depodan getirmek için reçete istiyorlar diyorlar bazısı sadece sustanon reçetli diyor bazısı rimobolan bazısı da her ikiside reçeteli diyor anlamadım hepsinden birbirinden farklı anormal cevaplar aldım 
      En sonunda bir eczaneden 10 kutu sustanon aldım ama rimo bir türlü bulamadım 
      Reçeteli oldu mu olmadı mı birisi aydınlatırsa sevinirim 
      Olmadı lab ürünlere döneceğim ama o da ayrı bir sıkıntı kalitelisini bulmak orijinalini güvenilirini bulmak çok dert ve pahalı satıyorlar eczane olunca hiç böyle bir dert olmuyor 
    • Yazan: deluxes
      Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
      Yakın zaman testosterone dozumu 200mg'ye çekip biraz dinleneceğim. Kan değerlerim şuan hala düzgün fakat bu aralar yoğun iş temposundan dolayı çok fazla kafamı spor tarafına veremiyorum, ortalama 1 ay veya 1,5 ay 200mg'da dinleneceğim. 
      Oluşacak Kür: 
      500 MG Testosterone E. 300 MG Rimobolan  Testosterone Küründe Kullandığım Vitamin ve koruyucular:
      Coenzyme Q10  Nac600 C Vitamini D Vitamini Enginar Suyu Omega 3 Çinko Deve Dikeni (Aktardan Alıp Akşamları Kaynatıyorum) Rimobolan için cüce palmiyesi (saw palmetto) Önermişler bunun haricinde eklemem gereken birşey var mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.