Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

KnossosR

Yeni küre gireceğim! alternatif kür planlarimdan hangisini tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

KnossosR    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Son 1,5 yıldır düzenli spor yapıyorum 20 yaşındayım %14 yağ oranı var. Bu sürede 2 kür denemicek dümenden kür deneyimlerim oldu. İlkinde 500 testo kullanıyordum (boş çıktı 5. Haftada bıraktım. İkincisinde dolu olduğuna emin olduğum 400testo 250deca yaptım (testo dozunu 500 den 400 e düşürdüm 4. Haftada yarı doluydu decanın doluluğundan emin bile değildim ilaçlar saç dökülmesi ve ilaçların tam dolu olmaması sebebiyle 8,5 hafta yaptım bırakıp pct yaptım.)

Aklımda Bulk odaklı 5 kür planı var biri sadece sarms içeriyor:

1. 20-24 hafta 400 Boldenon 500 Testo (Boldenona ve bu kadar uzun kürden tırstığım için çok yapmak istemiyorum forumdaki bir hocam önermişti o yüzden düşünüyorum.)
  2. 14 hafta 350mg Testo only (bu kadar kısa sürede Testonun etkili olacağını düşünmüyorum.)
  3. 8 hafta 20mg MK-677 4-8 hafta 20mg Rad140 (Rad140 10mg düşürüp 1-8 haftada yapabilirim)
  4. 1-10 hafta npp 100mg 1-10 hafta 350Testo enanth 10-12 hafta 150mg testo enanth (npp dozu çok düşük olduğunu düşünüyorum o yüzden etkisiz olacağını düşündüğüm için yapmak istemiyorum.)
  5. 1-8 hafta Deca 200mg 1-10 hafta Testo 350 mg (Testo dozunun az olduğunu, sorun yaşabileceğimi düşünüyorum.)

Sormak istedim hangisi mantıklı?

GÜNCEL FORMUM:

IMG_2513.thumb.jpeg.ab25a251f850b1343bd1602b3ed6cecf.jpeg IMG_2427.thumb.jpeg.de9b6eb04c56cf3fe404ca5f0b6bfc5c.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    263

6. 1-10 200 mg testosteron enanthate

5-9 50 mg oxandrolone şeklinde yağ yakımı odaklı beslenme günlük 10k adım + 3 gün kardiyo şeklinde yağ oranını düşürüp temiz bir pct.

Adele sertliğin yok, formundan gördüğüm kadarıyla o kadar temiz değilsin. Ancak ille de bulk yapıcam diyorsan orjinalliğinden emin olduğun sarms kombinasyonunu öneririm.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    15

deca seni fazla şişirir gibi geldi bana vücudun östrojenik duruyor. 300 test 400 bolde kan değerlerine göre gidebildiğin kadar git, e2 fazla düşerse test dozu yükseltirsin düşmezse ideal mglar

(eğer gerçekten uzun yapacaksan)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KnossosR    1
Fuhrer, 38 dakika önce yazdı:

5-9 50 mg oxandrolone şeklinde yağ yakımı odaklı beslenme günlük 10k adım + 3 gün kardiyo şeklinde yağ oranını düşürüp temiz bir pct.

Adele sertliğin yok, formundan gördüğüm kadarıyla o kadar temiz değilsin. Ancak ille de bulk yapıcam diyorsan orjinalliğinden emin olduğun sarms kombinasyonunu öneririm.

Evet, düşük yağ oranlarına inmek istemiyorum. Düşük yağ oranında adele olarak daha dolu gözüksemde beni daha küçültüyor elbise üstünde. O yüzden bulk düşündüm.

trensetter, 37 dakika önce yazdı:

deca seni fazla şişirir gibi geldi bana vücudun östrojenik duruyor. 300 test 400 bolde kan değerlerine göre gidebildiğin kadar git, e2 fazla düşerse test dozu yükseltirsin düşmezse ideal mglar

(eğer gerçekten uzun yapacaksan)

Uzundan kastınız nedir yazdığım süre gibi mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    15
gönderildi (düzenlendi)
KnossosR, 3 dakika önce yazdı:

Uzundan kastınız nedir yazdığım süre gibi mi?

evet, gerçekten çok geç açılıyor. bolde fazla oynuyor kan değerleriyle hatta forumda fazla da sevilmiyor anladığım kadarıyla. ama trenden sonra onun kadar temiz adele ekleyen bi ilac benim fikrimce yok. böbreklerine de bolca dikkat et 

tarihinde trensetter tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KnossosR    1
trensetter, 32 dakika önce yazdı:

evet, gerçekten çok geç açılıyor. bolde fazla oynuyor kan değerleriyle hatta forumda fazla da sevilmiyor anladığım kadarıyla. ama trenden sonra onun kadar temiz adele ekleyen bi ilac benim fikrimce yok. böbreklerine de bolca dikkat et 

Böbrek için kan testim sıkıntı olmaz değil mi? Bir de böbreğimde leke varmış şuanlık ciddi olmasada.

IMG_2749.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    15
KnossosR, 26 dakika önce yazdı:

Böbrek için kan testim sıkıntı olmaz değil mi? Bir de böbreğimde leke varmış şuanlık ciddi olmasada.

dostum böbrekte leke olması ne anlama geliyor bilmiyorum ama böbreğinde ufacık bi sorun bile varsa boldenon önermem. max önerebileceğim rimo olur veya only test 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KnossosR    1
trensetter, Bir saat önce yazdı:

dostum böbrekte leke olması ne anlama geliyor bilmiyorum ama böbreğinde ufacık bi sorun bile varsa boldenon önermem. max önerebileceğim rimo olur veya only test 

Only testo etkili olur mu, verim alır mıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    15
KnossosR, Şimdi yazdı:

Only testo etkili olur mu, verim alır mıyım?

tabii ki gayet verim alınır. cyp veya prop esterini tercih etmeni öneririm ama östrojen kontrolünü yapabilirsen iran enant hem ucuz hem kaliteli 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KnossosR    1
trensetter, 29 dakika önce yazdı:

tabii ki gayet verim alınır. cyp veya prop esterini tercih etmeni öneririm ama östrojen kontrolünü yapabilirsen iran enant hem ucuz hem kaliteli 

Hocam iran bulamıyorum. Noxy düşünüyorum artık sahte ilaçla uğraşmak istemiyorum. Yanına düşük doz npp de eklesem sorun yaşar mıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    15
KnossosR, 7 dakika önce yazdı:

Hocam iran bulamıyorum. Noxy düşünüyorum artık sahte ilaçla uğraşmak istemiyorum. Yanına düşük doz npp de eklesem sorun yaşar mıyım?

iranın sahtesi yok, ufak doz npp eklenebilir 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KnossosR    1
gönderildi (düzenlendi)
trensetter, 22 dakika önce yazdı:

İnternet sitelerinde satılanlarda mı gerçek yani? Forumda gezerken sahtesi olduğunu söyleyenler vardı.

trensetter, 22 dakika önce yazdı:

Npp’yi kaç günde bir vurmalıyım? Testoyu haftada 2 kere vuruyorum testodan farkı var mı?

tarihinde KnossosR tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    111
KnossosR, Şimdi yazdı:

Npp’yi kaç günde bir vurmalıyım? Testoyu haftada 2 kere vuruyorum testodan farkı var mı?

Gün aşırı vurabilirsin ama her gün vurman daha iyi olacaktır her gün vurmanı tavsiye ederim. NPP kısa esterdir. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    15
KnossosR, 35 dakika önce yazdı:

İnternet sitelerinde satılanlarda mı gerçek yani? Forumda gezerken sahtesi olduğunu söyleyenler vardı.

npp her gün vurmak en mantıklısı ama her gün enjeksiyon yapmak kreatin kinaz (CK) değerini arttırır . sen pazartesi çarşamba cuma şeklinde yap.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    15
nattybuilder, Şimdi yazdı:

hocam test cyp mi daha az ostrojene donmeye egilimli yoksa prop esteri mi ?

prop>cyp>enant

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21

bir de hocam instagramda bi influencerdan kisa estere gectikten sonra ciddi ereksiyon problemleri yasamaya basladigini soyledi bu olayin asli nedir.Prop gecmek istiyorum ostrojenik vucudum oldugu icin ama biraz cekinceliyim bunu duyunca

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.663
nattybuilder, 7 saat önce yazdı:

bir de hocam instagramda bi influencerdan kisa estere gectikten sonra ciddi ereksiyon problemleri yasamaya basladigini soyledi bu olayin asli nedir.Prop gecmek istiyorum ostrojenik vucudum oldugu icin ama biraz cekinceliyim bunu duyunca

Doğru kullanımda hiçbir ester östrojene dönüşüm olarak diğerinden üstün değil. Cypionate vur daha az östrojene dönüşür lafı doğru değil. Alman gereken dozu aşarsan Propionatta çok hızlı östrojene dönüştüğünü göreceksin 😄 Yine aynı şekilde kısa ester ereksiyon sorunu yapmaz. Büyük ihtimalle östrojeni çok yükselmiştir ereksiyon sorunu yapabilir. Bilinçsiz bir şekilde su bile içsen ölme ihtimali var 😄 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    8
Fuhrer, 12.04.2025 - 18:57 yazdı:

Only testo 4.haftadayim , haftalık 250mg , 4 hafta günlük 50mg ox eklemeli miyim? Kayda değer bir katkısı olur mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.663
Estel, 25 dakika önce yazdı:

Only testo 4.haftadayim , haftalık 250mg , 4 hafta günlük 50mg ox eklemeli miyim? Kayda değer bir katkısı olur mu ?

Olmaz dostum. Dolusu pahalı zaten parana yazık olur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ilgimfit
      Arkadaşlar merhaba,
      29 yaşımdayım  16 yaşımdan beri fitness yapıyorum, 2 sene önce ilk kürüm yaptım yarışma planım vardı fakat c5-c6 fıtığım yüzünden sporu bırakmak zorunda kaldım. İlk kürümde böylelikle 3.ayın sonunda bırakmış oldum. Şimdi tekrardan spora başladım ve küre girmek istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Boldenon Masteron Dianabol Kürü düşünüyorum bilgili platform üyelerinin düşüncelerini rica ediyorum.
    • Yazan: bozoo
      Herkese merhaba,
      Ref değerlerimin hepsi normale döndüğü için 7. Hafta da cruise sürecimi artık noktalıyorum ve 2. Kürümü aşağıdaki gibi uygulamayı düşünüyorum  12 hafta boyunca bu süreçte yan etki görmediğim süreçte herhangi bir baskılayıcı eklemeyeceğim bu planlamada yanlış düşündüğünüz bir konu var ise fikirlerinize açığım.
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      Testo e 500 mg Npp 300 mg Masteron 300 mg Winstrol (son 4 hafta) Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: cedricmcmillan
      Eczane sustanon kullandım 6 ay önce yaklaşık 4 hafta sürmüştü güzel verim aldım. 6 ay geçti hissiyat cinsel sorun hiçbir şekilde yaşamıyorum pct yapmadım.Form bu güncel sizce diyete devam edip yağ oranı düşürmeye devam mı edeyim veya testo e bolde mi başlasam kararsızım 6 ay geçti döngüm düzelmistir diye düşünüyorum 19 yaşındayım benim kendi fikrim yaşım ve maddiyatım daha garanti olduğu zaman başlamak ama dizinde tecrubeleriniz duymak isterim çünkü kafa karışıklığı hat safhada hayırlı bayramlar 

• Yazan: Eyzel2
      Merhaba arkadaşlar, abilerim hayırlı ramazanlar,
      Geçen hafta uzun zaman sonra küre başladım yağ oranım epey fazlalaştı.
      KÜR İÇERİĞİM:
      testesteron p 375 mg  trenbolon a 270  masteron 300   Kullanıyorum ortalama 200 gram protein ve 50 gram yağ barajım var karb ile dalgalı bazen 0 max 200 gram pirinç 1700-2100 kalori aralığı ilerliyorum. Şu an 122 kiloyum genelde 100 kiloya düştüğümde karın kaslarım hafiften  çıkıyor yağ oranım 25-30 vardır ve tamamen amaca yönelik hizmet edeceğini düşünerek armidexi sürekli almayı düşünüyorum 0.5 her gün yada 1 mg direk şu an maximum yağ yakımı hedefliyorum. T3 25mcg almayı da planlıyorum 10 mg nolvadex her gün pazartesi ve perşembe de yarımşar tablet Cabaser alıyorum. 20 mg winstrol  ve 10 mg ox ekleyeceğim önümüzdeki hafta yada direk clen alacağım…
      SORULARIM:
      Ekstra bir tavsiyeniz yada öneriniz var mı? Yanlış yaptığımız bir şey yada düşünce? Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler şimdiden.
    • Yazan: knownmee
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Gireceğim 2. kürüm için bilgi almak istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate / Pzt. 1 cc / Çrş. 1 cc / Cma 1 cc Rimobolan / Pzt. 0.6 cc / Çrş. 0.6 cc / Cma 0.6 cc Masteron / Pzt. 0.7cc  / Çrş. 0.7cc  / Cma 0.7cc  Npp / Pzt. 0.5 cc  / Çrş. 0.5 cc  / Cma 0.5 cc  Dozlarım nasıl sizce yeterlimi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.