-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Estel
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
3 haftadır testosteron kullanıyorum. İlk hafta 500mg aldım, göğüste batma kaşıntı üzerine test verdim E2 150 çıkınca sağ olsun forumdaki arkadaşların önerisi ile 1 tane armidex aldım ardından haftalık 250 mg olarak güncelledim dozu , 2 haftadır herhangi bir kaşıntı batma şikayetim yok , enerji olarak çok iyi hissediyorum sadece testosteron beni tatmin ediyor yanına ciddi bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum artık testlerde bir sorun çıkmadığı sürece uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
SORULARIM:
Dozu yükseltmek istiyorum 350mg Max 500mg olabilir haftalık daha yüksek düşünmüyorum, ama yanına E2'yi kontrol altında tutmak için masteron enan. eklemem doğru olur mu? Ekleyebilir isem ortalama kaç mg ile deneyip ne kadar süre sonra test vermeliyim? Formumu baz alarak masteron eklemekte mantıksız bir durum var mı? Son olarak araştırdığım kadarıyla ben masteronun ciddiye alınacak bir yan etkisi yok , DHT konusundan dolayı saç dökmesini hızlandırabilir dışında, yan etkileri konusunda biraz bilgilendirebilir misiniz ? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
-
Yazan: Cherox
Merhaba abilerim kardeşlerim
Benim bi sorunum var ekim ayından aralığa kadar süren 15 haftalık bir kür yaptım kürüm de
500 testo 400 bole 6 hafta winstrol kullandım kür içi aridmex kullandım aksattığım oldu ama kullandım kürün 12.haftasında jinokomasti oldum tamoxifen kullanarak bu sorunu hallettim kür bitimide uygun pct yapıp kürü sonlandırdım preglyn yerine chromuronu bölerek kullandım bu arada
şimdi sorunum şu kürden 3 ay geçtikten sonra tekrar jinokomasti oldum bir kutu tamoxifen kullanarak tam çözemesemde sorunu çözmüştüm son bir aydır yine jinokomasti oldum ve gerçekten ağrı ve kaşıntı var geçen biraz oynadım dahada büyüdü ben bu sorunu nasıl çözebilirim acaba bana ne önerirsiniz bu konuda tecrübeli hocalarımdan değerli yorumlarını bekliyorum
-
Yazan: Cherox
Hocalarım merhaba, geçen 15 haftalık kürdeyken 12.haftada jinokomasti olduğumu ve tamoxifen bir kutu bitirerek bu sorunu çözdüğümden bahsetmiştim ve pct den yaklaşık iki ay sonra yine tekrarladığını söylemiştim sürekli kendini tekrarlıyor buradaki hocalarım test istemişlerdi test sonuçlarımı yorumlayıp şu jinokomasti belasınıdan kurtulmam icin ne gerekiyorsa benimle paylaşırsanız sevinirim
kürde 15 hafta testo boldenon ve 6 hafta winstrol kullandım bu arada bilginize
-
Yazan: metex44
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Yaklaşık 7 aydır spor yapıyorum sağ göğsümde bi problem var göğüs alt çizgim yok ve altı dümdüz duruyor elimle göğsümü sıktığımda sağ göğsüm sola göre daha sert fotoğraftan belli oluyordur ağrı vs hiçbir şey yok boyut olarak da daha büyük duruyor 1.70-70kg skinny fat bi vücudum var.
GÜNCEL FORM:
-
Yazan: Umicinaolaar
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Son zamanlarda pumpta azalma vs gibi durumlardan ötürü bir tahlil vermek istedim.
KÜR İÇERİĞİM:
3ml prop 100mg 3ml masteron 100 mg Kullanmaktayım tablet ürün kullanmıyorum ama tahlilde östrojenim korkunç derece yükselmiş ne gibi bir önlem almalıyım kürün 6.haftasındayım zaten 8.haftada kesip dinleneceğim sonrasında bulk kürüme başlayacağım ama bu yüksek östrojenin nedeni nedir nasıl kontrol altına alabilirim arimidex dozajlaması nasıl olmalı?
GEÇMİŞ SORUNLAR:
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-