Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Judas

Clenbuterol kullanan sporcunun kalp ritmi aralığı hk.

Önerilen İletiler

Judas    4

Herkese selamlar, 

Aktif olarak clen, t3 ve yohimbin kullanıyorum 3.günüm kalbim dinlenme anında 95-100 arası atıyor. Dinlenme anında bu kalp atışıyla kalori yakılıyor mu? Benimki biraz yüksek geldi sanki bilen arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. Her gün tek seferde 10 bin adım yürüyorum ara sıra yürüyüş esnasında kronometreden 20 saniye nabız ölçümü yapıyorum şah damarından sonra 3 le çarpıyorum klasik. 135 140 civarı geziyor fazla mıdır yoksa normal midir?

Şimdiden teşekkürler. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tarık34    132
gönderildi (düzenlendi)

Kendiniz hakkında biraz daha bilgi verirseniz daha sağlıklı bir cevap alabilirsiniz. Yaş, yağ oranı vb.

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    4
gönderildi (düzenlendi)
Tarık34, 3 saat önce yazdı:

Kendiniz hakkında biraz daha bilgi verirseniz daha sağlıklı bir cevap alabilirsiniz. Yaş, yağ oranı vb.

Yaşım 19 yağ oranı yüzde 25 190 boyundayım. Aşağı yukarı 6-7 aydır fitnessla uğraşıyorum ama çoğu dönem düzenli yapamadım sınav senesinden dolayı. Şuanda 2 haftalık bir sıfır karba girdim. Sert başlamak istediğim için. Bu diyetle yağ oranımı 3 ayda yüzde 20 nin altına düşürmeyi hedefliyorum.

Aslında yüzde 20 ye düşürmek aşağı yukarı 5 kiloluk bir yağ kaybı yapıyor benim için şimdi farkettim. Yüzde 17 18 lere düşersem çok tatlı olur benim için

tarihinde Judas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Metoonline
      Arkadaşlar selamın aleyküm,
      Malum yaz yaklaşıyor sitede çok fazla bilgili insan olduğunu düşünüyorum ve bir konuda sizlerin desteğine ihtiyacım var yaklaşık 1 yıllık düzenli spor sonucu 12 kilo verdim artık daha aşağı düşmüyor şuan vücut yağ oranım 17-18 civarlarında düzenli beslenip spor yapıyorum günlükte kilo x2 protein alıyorum bu yağ oranımı kas kaybetmeden 13-14 lere çekebileceğim ve hormonal olarak zarar görmeyeceğim bir ürün var mıdır?
    • Yazan: mustafasokmez
      Arkadaşlar iyi günler,
      Sürekli 2 ay spor yapıp araya hastalık girmesinden bayram olsun salonların kapanmasından tekrar hasta olmamdan dolayı 2 ileri 2 geri seyrettim. Uzun yıllardır aralıklı spor yapıyorum ama tabii ki uzun yıllardır spor yapan birinin vücudu yok bende. Küre girmeye karar verdim ve tabii ki bunu tek başıma yapamayacağından dolayı bir çok youtube infuencere koçluk yapmış birinden danışmanlık almaya karar verdim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 26 Boy : 1.70 cm Kg : 800 KULLANILACAK MCT GRUPLARI:
      liver nac600 omega 3 coq10  yarım tab arimidex (enj. günlerinde) KÜR İÇERİĞİM:
      testosteron masteron npp winstrol  Extra önereceğiniz koruyucu öneriniz var mı kür için yorumunuz nedir?
    • Yazan: Sparta34
      Merhaba arkadaşlar.
      Günlük 200-300 mcg fragment mi daha iyi yağ yakımı sağlar yoksa 10mg yohimbin mi?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Ağır Yaşamlar
      Herkese selamlar,
      KİŞİSEL BİLGİELRİM:
      Yaş: 32 Güncel Kilo: 102 Spor geçmişi: Son üç yıldır sıfırdı, öncesinde aralıklı olarak 4 5 yıl yapmıştım KÜR İÇERİĞİM:
      Test prop(haftalık 300mg- tren ace(haftalık 225mg) Masteron prop(haftalık 300mg). İlaçların markası Splabs KULLANDIĞIM VİTAMİNLER:
      Multivitamin B complex D Zinc Omega3 Milk Thistle Magnesium Creatin MCT GRUPLARI:
      Arimidex Dostinex  2024 Haziranında inanılmaz yağlı 120kg iken spor, diyet, kardiyo düzenine girip aynı anda Only testo olarak küre başladım haftalık doz 500mg 2 vurum(250mg-250mg) enanthate olarak 9 ay devam ettim başlangıç ve 9 ay only testo sonunda formumu buraya bırakıyorum.
      ONLY TESTOSTERON KÜR SONUCU:

9 ay only testo ardından Tren kullanmaya başladım 2025 Şubat ayında bugün 9. Hafta içerisindeyim gelişim yok gibi hissediyorum kime söylesem trende değişimi hissetmeme şansın yok diyor ama vücudum olabilecek en kötü gelişimi gösteriyor gibi geliyor güncel 9 haftalık trendeki formumu da bırakıyorum aşağı.
      TRENBOLONE KÜR SONUCU:

Tren kürünün 7. Haftasında markaya takılmaya başladım forumda farklı konu başlıklarında splabs testo hariç ürünleri eskisi gibi değil yazılarını gördükçe ve değişim görmedikçe kafaya takip 7. Hafta marka değişikliğine gittim yerli bir markayla form tutan arkadaşımı bildiğimden o yerli markaya geçtim ama hala durumda değişiklik yok haftada 4 veya 5 sağlam antrenman günlük 10k+ adım ve çok uzun zamandır 2000 kalorilik bir diyet izliyorum genel içerik yumurta yulaf pirinç ve tavuktan oluşuyor temiz besleniyorum 2 ayda bir cheat yapıyorum ama sonuç bomboş gibi geliyor. Benim gibi ilaç etkisindeyken bile gelişiminin durduğunu hissedip bir şeyler deneyen ve bu döngüyü kıran arkadaşlardan fikir vermelerini rica ediyorum benim sürecim uzun bir süreçti a’dan z’ye her detaya girerek yazıyı romana çevirmek istemedim yardımcı olmak isteyen arkadaşlar sorularını yönelttiğinde açıklamalarını yapabilirim sevgilerle.
    • Yazan: mrecan30
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Siteyi bi sure önce keşfettim. İyi de oldu  Bazı öneri ve tavsiyeye ihtiyacım var.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      33 yaşındayım 197cm boyum 110 kiloyum 16 aydır spor yapıyorum  Haftanın 5 günü sabah işe gitmeden 1.-1.5 saat yapmaya çalışıyorum 128 kilo ile başladım şuan 110 kiloyum. Ancak kilo vermem durdu Özellikle göbek ve yan simitler çok sinirimi bozuyor  . Yılların birikimi kolay kolay gitmeyecek biliyorum. Şeker hayatımda yok. Düzensiz beslenmem olmasına nazaran protein odaklı besleniyorum . Sarmalar hakkında forumu okumadan önce endişelerim vardı. Gördüm ki kullanan ve sonuç alan kişiler var. Aynı zamanda sorun yaşamadığını söyleyenler de. Eskiden her türlü ilacı kullanan bı abimle istişare ettim. Lawless lab in iyi ürünleri olduğunu. Deneyeceksen bu markayı dene dedi. Bende sr9009 ve Gw 501516 yi sipariş verdim. 1 haftaya kadar gelir. 
      SORULARIM:
      Bu ürünleri nasıl kullanayım ? Yohimbine eklemesi yapayım mi ? Koruyucu olarak Nac 600 yeterli olur mu ? Ptc gerekir mi ? Son olarak da başka bı supplement kullanayım mi bu sürede yoksa sadece bu kombinlerle mi ilerleyeyim.Şimdiden teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.