Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

akarademir

Mk2866 ve rad 140 küründe hangi koruyucuları kullanmalı ve kür öncesi hangi testleri yaptırmalıyım?

Önerilen İletiler

akarademir    3

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ: (8 HAFTA)

• 10 Mg - Rad 140
  • 10 Mg - Mk2866

Kullanmayı planlıyorum. İkisini de antrenmandan 20 dk önce almayı düşünüyorum. Koruyucu olarak milk thistle kullanmayı planlıyorum.

SORULARIM:

• Ek olarak koruyucu olarak ne kullanmalıyım ?
  • Birde kan tahlili ne vermeliyim ilaçlara başlamadan önce ?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

EmreGundi    370

Merhaba, kullanım talimatı doğru antrenmandan 20-30 dk önce alman iyi olur. Kan tahlili olarak bunları yaptır ek olarak vitamin değerlerine baktırabilirsin.

Burda koruyucu olarak önemli olan alt ast değerlerini koruma altına almak. Kimi insanda karaciğer fonksiyonları hiç oynamazken kiminde 1 sarms kullanımında bi anda 100'lere çıkıyor.. Nac-600(günde 1 defa), milk thistle ve omega-3(opsiyonel) yeterli olacaktır. Eğer alt ast değerlerin uçarsa nac-600’ü günde 2 defaya çıkarırsın. Kür sırasında mutlaka değerlere tekrar baktır

IMG_0101.png

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akarademir    3

Hocam çok teşekkür ederim aktif olarak omega 3, magnezyum, d3k2 kullanıyorum ek olarak milk thistle nac 600 ilacını kür boyunca her gün mü kullanmalıyım ? Bir de eczacıya nac 600 desem verir sanırım ek olarak başlangıçta 4. Haftada ve 8. Haftada hormonlara tekrar baktırıcam

Hocam birde bu testleri dahiliyeden istesem verir mi ?

Cevap için teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eskiobez22    1

Muhabbetinize karışıyormuş gibi olmayayım ama direkt atılan ssi dahiliyeciye göstermen yetiyor ben de dün yaptım benzer bir küre gireceğimden formdan aldığım ssi gösterince halloldu ben özelde yaptırdım ama devlette de aynı şekilde olur diye tahmin ediyorum

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akarademir    3
eskiobez22, 18 dakika önce yazdı:

Muhabbetinize karışıyormuş gibi olmayayım ama direkt atılan ssi dahiliyeciye göstermen yetiyor ben de dün yaptım benzer bir küre gireceğimden formdan aldığım ssi gösterince halloldu ben özelde yaptırdım ama devlette de aynı şekilde olur diye tahmin ediyorum

Estağfurullah hocam teşekkür ederim cansınız 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    370
akarademir, 6 saat önce yazdı:

Hocam çok teşekkür ederim aktif olarak omega 3, magnezyum, d3k2 kullanıyorum ek olarak milk thistle nac 600 ilacını kür boyunca her gün mü kullanmalıyım ? Bir de eczacıya nac 600 desem verir sanırım ek olarak başlangıçta 4. Haftada ve 8. Haftada hormonlara tekrar baktırıcam

Hocam birde bu testleri dahiliyeden istesem verir mi ?

Cevap için teşekkürler

Nac-600 aslında ilaç diye geçiyor ama ek takviye denilebilir bir zararı yok her gün kullan karaciğeri korur dahiliyeden yaptırabilirsin yapmazsalar arkadaşın dediği gibi mecburen özelde yaptırman lazım

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akarademir    3
gönderildi (düzenlendi)
EmreGundi, 04.04.2025 - 06:56 yazdı:

Nac-600 aslında ilaç diye geçiyor ama ek takviye denilebilir bir zararı yok her gün kullan karaciğeri korur dahiliyeden yaptırabilirsin yapmazsalar arkadaşın dediği gibi mecburen özelde yaptırman lazım

Hocam ürünler geldi ilk dozajı spordan sonra aldım yarın spordan önce alacağım. Offday de almaya devam edeyim mi ? Artı olarak dahiliyede sıra yok en erken 10 gün sonra test yaptırabilcem bu bi tık kötü oldu 😔

tarihinde akarademir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    370
akarademir, 21 dakika önce yazdı:

Hocam ürünler geldi ilk dozajı spordan sonra aldım yarın spordan önce alacağım. Offday de almaya devam edeyim mi ? Artı olarak dahiliyede sıra yok en erken 10 gün sonra test yaptırabilcem bu bi tık kötü oldu 😔

Kan tahlili kullanımdan önce yaptırmak önemliydi :D Bu kötü olmuş yine de geç olmadan en erken zamanda yaptır. 
Off day de al tabi sabah saatlerinde aynı saatte almaya özen göster mesela kahvaltıdan sonra sabah 10 gibi. Gece yatmadan önce uykunu etkilemiyorsa uykudan öncede alınabilir ama çok önermem en son seçenek olsun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    370
akarademir, Şimdi yazdı:

Tamam abi milk thistle içiyorum nac 600 alcam inş

aile hekimine yazdırabilirsin 200 tl yerine 50-100 tl gibi bi rakam ödersin boğazımda balgam bizimkiler çok sigara içiyor vb şeyler söylersen nac-600 balgama çok iyi geliyordu hocam dersen yazar

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akarademir    3
EmreGundi, 05.04.2025 - 22:27 yazdı:

aile hekimine yazdırabilirsin 200 tl yerine 50-100 tl gibi bi rakam ödersin boğazımda balgam bizimkiler çok sigara içiyor vb şeyler söylersen nac-600 balgama çok iyi geliyordu hocam dersen yazar

Sağ ol abi gelişmelerden haberdar ederim 😁

Abi selamlar antrenmandan önce alıyorum ama mide bulantısı yapıyor 3 4 saat geçmiyor antrenman sırasında baya kötü oluyor Çubuk kraker fln yiyorum önerin var mı ?

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    370
akarademir, 05.04.2025 - 22:33 yazdı:

Abi selamlar antrenmandan önce alıyorum ama mide bulantısı yapıyor 3 4 saat geçmiyor antrenman sırasında baya kötü oluyor Çubuk kraker fln yiyorum önerin var mı ?

Yüksek ihtimalle rad-140'ın yan etkisini yaşıyorsun. Yazdıklarımı uygula ayrıca hangi markayı kullanıyorsun? 

1-) Eğer antrenman öncesi kullanımda yan etki gördüysen sabah kahvaltıyla birlikte veya antrenmandan 3-4 saat önce almayı dene. (TOK KARNA!!)

2-) Bol su tüket (Özellikle sarmsı kullandıktan sonra)

3-) Probiyotik al

Eğer bunlara rağmen geçmiyorsa orjinal sarms olduğunu varsayarsak Rad-140'a bünyen uygun değildir

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    43
akarademir, 05.04.2025 - 22:33 yazdı:

Sağ ol abi gelişmelerden haberdar ederim 😁

Rad 140 bende de öyle idi antrenmandan 1.5 2 saat önce yemek yiyip 30 dk kala kullanıyordum mide bulantısı yapıyordu sorunu antrenman öncesi öğünde yutmakla çözdüm zaten 12 saat falan kalıyor olması gerek kanda antrenman öncesi ogununle yut gitsin

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akarademir    3
EmreGundi, 7 dakika önce yazdı:

Yüksek ihtimalle rad-140'ın yan etkisini yaşıyorsun. Yazdıklarımı uygula ayrıca hangi markayı kullanıyorsun? 

1-) Eğer antrenman öncesi kullanımda yan etki gördüysen sabah kahvaltıyla birlikte veya antrenmandan 3-4 saat önce almayı dene. (TOK KARNA!!)

2-) Bol su tüket (Özellikle sarmsı kullandıktan sonra)

3-) Probiyotik al

Eğer bunlara rağmen geçmiyorsa orjinal sarms olduğunu varsayarsak Rad-140'a bünyen uygun değildir

Anladım abi normal o zaman bunlar. Marka ismi yasak değilse grimlabs kullanıyorum şuan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    370
akarademir, 28 dakika önce yazdı:

Anladım abi normal o zaman bunlar. Marka ismi yasak değilse grimlabs kullanıyorum şuan

Normal yan etkiyi azaltmak için dediklerimi uygula yeter çözersin durumu @Yasar da aynı şekilde çözmüş

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akarademir    3
EmreGundi, Şimdi yazdı:

Normal yan etkiyi azaltmak için dediklerimi uygula yeter çözersin durumu @Yasar da aynı şekilde çözmüş

Sağ ol abi haber ederim gelişmelerden😁

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    18
akarademir, 11.04.2025 - 22:18 yazdı:

Sağ ol abi haber ederim gelişmelerden😁

before after olarak resim paylaşma imkanın var mı?

(YÜZÜNÜN GÖRÜNMESİ YASAK!)

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akarademir    3
Komutan, 4 saat önce yazdı:

before after olarak resim paylaşma imkanın var mı?

(YÜZÜNÜN GÖRÜNMESİ YASAK!)

Tabiki abi 10 gün oldu başlayalı daha 4. Haftada güncellerim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    18
akarademir, 1 dakika önce yazdı:

Tabiki abi 10 gün oldu başlayalı daha 4. Haftada güncellerim

İlgine teşekkürler <3

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akarademir    3
EmreGundi, 11.04.2025 - 22:17 yazdı:

Emre abi kan testleri çıktı sanırım nereden atayım buraya atmak yasak mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    128
akarademir, 1 dakika önce yazdı:

Buraya atabilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    370
akarademir, 12 dakika önce yazdı:

Abi demene gerek yok 😁 at bakalım bi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akarademir    3
EmreGundi, Bir saat önce yazdı:

Abi demene gerek yok 😁 at bakalım bi

Hemogram çıkmış sanırım hormon paneli gözükmüyor 

f2.thumb.png.10cb17fd724676bbf0230cbb2864c2b0.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    370
akarademir, 1 saat önce yazdı:

Hemogram çıkmış sanırım hormon paneli gözükmüyor 

Diğer testler de çıksın net yorum yapalım bu aralar hasta mısın grip, boğaz ağrın vs var mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akarademir    3
EmreGundi, 11 dakika önce yazdı:

Diğer testler de çıksın net yorum yapalım bu aralar hasta mısın grip, boğaz ağrın vs var mı 

Abi boğaz ağrım yokta sol bilek ve ön kolda 1 aydır geçmeyen bi Ağrı var. Bu arada 2025 1. Ayda yaptırdığım tahlilde alt ast değerlerde varmış. Yeni yaptırdığım tahlil pzt anca çıkar 

Screenshot_20250425_210521_M365 Copilot.jpg Screenshot_20250425_210509_M365 Copilot.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: rosenlow
      Arkadaşlar merhaba,
      Analiz raporu paylaşmış adamlar ne düşünüyorsunuz? 

• Yazan: eraay
      Merhaba öncelikle,
      Bugün sadece sırtımda fazlasıyla bulunan sivilce sorunlarından ötürü doktora gittim ve tedavi sürecinde zoretanin (sabah10mg-akşam20mg) olarak kullanmam gerektiğini bunun yanında da sivex jel kullanmam gerektiğini söyledi, çok yakın zamanda da sarms kullanma gibi planım vardı.
      SORULARIM:
      Tedavi süreci boyunca 1 ya da 2aylık bir sarms kullanımı zararlı bir etki bırakır mı? Karaciğer ya da diğer sağlık sorunları açısından nasıl bir sorun oluşur? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: EmirSfk
      Arkadaşlar selamlar,
      7 yıldır düzensiz olarak fitness hayatımda yer alıyor bu süreçte tamamen hayatımdan çıkarmasam da sporu iradeli ve istikrarlı şekilde devam ettiremedim özellikle Jinekomasti olduğundan dolayı sürekli bi motivasyon düşüklüğü moral bozukluğu yaşıyordum tüm estetikliğimi bozduğundan dolayı plajda havuzda yada tişörtü üstümden çıkarmam gereken herhangi bir yerde sürekli elim göğüs uçlarıma gidiyor, sertleşsin çirkin durmasın diye uzun süredir bunu yaşıyorum.
      Asıl konumuza gelirsek Şuan ki asıl amacım jinekomastiyi ameliyatsız yok edemeyeceğim için yağ oranımı olabildiğince azaltma derdindeyim aynı zamanda karnımı da eritmek yaza formda girmek istiyorum. Daha önce bir anabolik kullandığım hiç olmadı sadece gectiğimiz kasım ayında cok kısa rad140 kulandım yağ yakım sürecimi hızlandıracak bi ürün kullanmak istiyorum.
      Aklımda olanlar;
      cardarine fragment Bu konuda sizin önerilerinizi almak istiyorum. Antrenman sürecim son 1 aydır haftanın 5 günü ppl şeklinde ilerliyor her antrenman öncesi 20mg yohimbine kullanıyorum ağırlık antrenmanı sonunda ise eğimli kardiyomu yapıyorum aynı zamanda protein odaklı diyetimle desteklemeye çalışıyorum. 
      Güncel Form;
      183 boy 88 kilo    

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.