-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Tükettiğimiz supplementlerin içeriğinde farklı maddeler olabilir mi? (belirtilenlerin dışında)
Oluşturan:
Dobest, in Vitamin ve Supplementler
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: YampiriHortu
Öncelikle herkese merhaba,
2 haziran tarihinde ilk enjeksiyonumu yaptım fakat supplement kullanımı hakkında bir kaç aklıma takılan soru var. Bu konuda bilgi sahibi abilerim ve kardeşlerim yanıtlarsa çok sevinirim.
elimde ProteinOcean Milk thistle, Omega 3,Zma,Bcaa. Hardline Multivitamin, SSN Creatin ve Fellas Whey protein var.
günde 2x Omega 3 Öğünlerden sonra yani Günde 3x milk thistle Antrenman öncesi 5 gr creatin Antrenman sırasında Bcaa Antrenman sonrası 1 ölçek whey protein gece yatmandan önce 2x Zma kullanıyorum. SORULAR:
Bu Kullanım doğru mudur ? Düzeltmem gereken noktalar var mıdır ? Herkese değerli bilgileri için şimdiden teşekkür ediyorum.
-
Yazan: bilinc
Herkese selamlar,
Şu anda only testo-p(300mg) ve GH 2 ünite kullanıyorum ancak böbrek ve karaciğer koruyucu önerinizi almak isterim
-
Yazan: albertocamus
Selamlar dostlar,
Genital bölgemde HPV olduğunu düşündüğüm bir "siğil, sivilcemsi" bir şey çıkmıştı. Zaman içinde bağışıklık sistemime ve temizliğime dikkat ettiğimde kendi kendine kaybolduğu için doktora görünmedim. Fakat geçtiğimiz zamanlarda antrenman öncesi arjinin kullanımına başladım ve eskisinden daha gür, daha güçlü bir şekilde siğil çıktığını fark ettim. Nedendir acaba diye düşünürken şans eseri internette arjinin kullanımının Uçuk, HSV ve HPV'yi tetikleyebileceğini, varsa besleyebileceğini gördüm. Bu yüzden arjinin kullanımını bıraktım.
Arjinin alternatifi bir supplement arayışındayken L-Citrulline'i buldum fakat sanırım o da vücut içinde arjinine dönüşüyor. Sizce kullanmalı mıyım? Herhangi bir tecrübesi ve bilgisi olan dostlar yardımcı olabilir mi? @metinav
-
Yazan: bunuyazanTosun
Selam dostlarım,
Bana yağ yakıcı burner tarzı bir ürün lazım. Ülkemizdekilerin hepsini inceledim içerikleri çok zayıf böyle ithal animal cuts tarzı bir yağ yakıcı nereden güvenilir orjinal bulabilirim ? Amacım yağ yakmak (Steroid sarms peptid clenvs. Kullanmak istemiyorum şuan)
-
Yazan: ardaesat
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORULARIM:
Hardline NOX 2 kullanan var mı? 1 ölçeğinde 21gr protein - 2,5gr kreatin - 22gr NOX karışımı var, içerikleri güzel geldi, önerir misiniz? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-