Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Uygar

Testosteron+boldenon kürüne girmek istiyorum! nasıl dizayn etmeliyim bu kürü?

Önerilen İletiler

Uygar    0

Hayırlı bayramlar herkese,

Her şeyiyle beraber hangi ilaçları alacağım konusunda yardım eder misiniz?

SORULARIM:

• Kaç mg?
  • Kaç hafta?
  • Ne kadar ara vermem gerekiyor?
  • Extra almam gerekenler nelerdir?
  • Pct nasıl yapmalıyım?

Biri bana güzel bir kür örneği yazabilir mi?

NOT:

(Bir ara  hata yaparak sadece tablet kullandım yanında eksojen testo kullanmadım testo da baskılanmış ekstra belirteyim dedim)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mehmet96    41

Dostum bizlere bütün bilgilerini, fiziğini ve hormon testlerini paylaşman lazım ki seni doğru yönlendirebilelim. Ben mesela şuan haftalık 500 testo, 250 primobolon, 250 masteron alıyorum şahsen bana az geldi oranları çünkü geçmişte 2 tane çok agır kürlerim olmuştu. Her ilaç ve dozları herkes için uygun olmaz çünkü herkesin beklentisi aynı değil.

tarihinde Mehmet96 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Uygar    0

Benim ilk deneyimim olacak onun haricinde 1 kere sustanon basmıştım aylar önce bana başlangıca uygun bir kür oluşturabilir misiniz bu yazdıklarımla.

20250330_120657.thumb.jpg.67314a71bf8047c28c8d37f9db2fd649.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    41

Sen önce bi spora başla dostum biraz fiziğin otursun sonra oluştururuz. Şuan için hormonlarında yada cinselliginde bir sorun olduğunu düşünüyorsan hormon testi yaptır ona cevap vereyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Uygar    0

Hocam 3 yıldır yapıyorum zaten. Gelişmiyorum sıkıntı burda. Bu yüzden steroide başlicam. Doktora gidiyom doktor bise yok diye. 30 farklı hastaneye gittim. Hormon testimi paylaşabilirim istersen.

tarihinde Uygar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    66

Yaş boy kilo ve testlerini ve kürden beklentini ve amacını da yazarsan kür kombini icin yardımcı olan bilgili kişiler cok zaten ona göre plan yapılır

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    860

demek ki yanlış yaptığın bir şey var 3 yıldır böyleyse ilaç kullanınca farklı bir şey olmıcak. tek yazılcak kür testo masteron yağ oranında fazla kas kütlende az bulk kürü yapsan bu yağ oranında verim alamazsın.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Uygar    0
ardas, 18 dakika önce yazdı:

demek ki yanlış yaptığın bir şey var 3 yıldır böyleyse ilaç kullanınca farklı bir şey olmıcak. tek yazılcak kür testo masteron yağ oranında fazla kas kütlende az bulk kürü yapsan bu yağ oranında verim alamazsın.

Hocam ne yapayım o halde yönlendirseniz çok memnun olurum. Şuan testo da düşük.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.537
Uygar, 29 dakika önce yazdı:

Hocam ne yapayım o halde yönlendirseniz çok memnun olurum. Şuan testo da düşük.

Düşük testo için bitkisel kürü uygulayabilirsin. Arkadaşlar doğru söylüyor 3 yıl antrenman yapmış birisi formu yok sende. İyi bir personel trainer ile çalış antrenman nasıl yapılır öğren. Herşeyi oturttuktan sonra küre girersin. Bu altyapı ile kürde gelişim çok az olacaktır.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Uygar    0

Bayramınız mübarek olsun ☺️

İlk kürüm olacak. Testo enthathe ve boldenonu 10 hafta boyunca her hafta pazartesi ve perşembe ikisindende 1 ml basacam. Amaç hacim. Sizce mantıklı mı?  Ekstra birşeyler lazımmı karaciğer koruyucu. Nolvadex , proviron tarzı?(ismini duyduklarım) Detayıyla herşeyi söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim ☺️

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    125

Öncelikle seninde bayramın mübarek olsun. Boldenon zaten 8-10 hafta arası açılıyor eğer kürü 10 haftada sonlandırsan tam verim almaya başladığın zaman kürü bitirmiş olcaksın. Kaar zarar açısından bakınca zarar daha çok ön plana çıkıyor. Nolvadex ise artık piyasa da bulunmuyor diye biliyorum onun yerine muadili arimdex satın alabilirsin ama zaten boldenon e2 baskılıyor. Bir de bu konuya göz atmanı öneririm. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.537
mustafaskh, 10 saat önce yazdı:

Öncelikle seninde bayramın mübarek olsun. Boldenon zaten 8-10 hafta arası açılıyor eğer kürü 10 haftada sonlandırsan tam verim almaya başladığın zaman kürü bitirmiş olcaksın. Kaar zarar açısından bakınca zarar daha çok ön plana çıkıyor. Nolvadex ise artık piyasa da bulunmuyor diye biliyorum onun yerine muadili arimdex satın alabilirsin ama zaten boldenon e2 baskılıyor. Bir de bu konuya göz atmanı öneririm.

Nolvadexin muadili tamoksifen dostum. @Uygar boldenonu en az 20/24 hafta kullan. Tam açılacak sen ilacı keseceksin. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Uygar    0

Öncelikle teşekkür ediyorum cevabınız için,  peki kendi amacım doğrultusunda bana önerebilceğiniz bir kombinasyon varmı? Mesela boldenon değil şunu bunu al tarzı. 

Diver, 4 saat önce yazdı:

Nolvadexin muadili tamoksifen dostum. @Uygar boldenonu en az 20/24 hafta kullan. Tam açılacak sen ilacı keseceksin. 

Selamlar Hocam teşekkürler cevabınız için bunlar 20 24 hafta kullanıncamı kanda yükselmeye başlıyor. Mesela testo enthateyi bassam ertesi gün kan testi versem çıkmıyormu kanda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    364
Uygar, 9 dakika önce yazdı:

Selamlar Hocam teşekkürler cevabınız için bunlar 20 24 hafta kullanıncamı kanda yükselmeye başlıyor. Mesela testo enthateyi bassam ertesi gün kan testi versem çıkmıyormu kanda.

Birkaç gün sonra kanda çıkmaya başlar. Önemli olan kana karışması değil. Önemli olan kanda stabil bir seviyeye ulaşması ve bu seviyeye ulaştıktan sonra androjen reseptörlerini kayda değer bir ölçüde aktive edip sana protein sentezi, güç artışı vb. özellikleri sağlaması gerekiyor. Bundan sonra sen daha ağır kilolarla çalışabildiğin, protein sentezi ve yenilenme hızın arttığı için ilacın anabolik etkilerinden faydalanmış oluyorsun. Boldenon uzun esterli bir ilaç olduğu için bu dediğim etkilerin ortaya çıkması ortalama 8-10 hafta sürüyor. Bu haftadan sonraki haftalar sana kazanç olarak dönmüş oluyor. O yüzden @Diver hocam en azından 20 hafta filan kullan diyor. 8-10 hafta filan boldenon kürü yaparsan, only testo kürü yapmış gibi bir etki alırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Uygar    0
Feladel, 5 dakika önce yazdı:

Birkaç gün sonra kanda çıkmaya başlar. Önemli olan kana karışması değil. Önemli olan kanda stabil bir seviyeye ulaşması ve bu seviyeye ulaştıktan sonra androjen reseptörlerini kayda değer bir ölçüde aktive edip sana protein sentezi, güç artışı vb. özellikleri sağlaması gerekiyor. Bundan sonra sen daha ağır kilolarla çalışabildiğin, protein sentezi ve yenilenme hızın arttığı için ilacın anabolik etkilerinden faydalanmış oluyorsun. Boldenon uzun esterli bir ilaç olduğu için bu dediğim etkilerin ortaya çıkması ortalama 8-10 hafta sürüyor. Bu haftadan sonraki haftalar sana kazanç olarak dönmüş oluyor. O yüzden @Diver hocam en azından 20 hafta filan kullan diyor. 8-10 hafta filan boldenon kürü yaparsan, only testo kürü yapmış gibi bir etki alırsın.

Cevabınız için teşekkür ederim,☺️ 10 hafta gerçekten uzun bir süre. Kısa esterli ilaçlardan bir kombinasyon önerebilirmisiniz peki bana?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.537
Uygar, 2 dakika önce yazdı:

Cevabınız için teşekkür ederim,☺️ 10 hafta gerçekten uzun bir süre. Kısa esterli ilaçlardan bir kombinasyon önerebilirmisiniz peki bana?

Dostum sen bu ilaçlardan ne bekliyorsun öncelikle onu söyler misin? Bak yukarda kısa kür uzun kür konusu paylaşıldı sana okudun mu? 10 haftada beklentin ne merak ediyorum 😄

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    37
Uygar, 15 dakika önce yazdı:

Hocam öncelikle şu 10 hafta işini unut hormonlarla oynadığına değmez. Belki o da belki 10 hafta sonunda aynada bişeyler göreceksin PCT yapacaksın sonra aynada gördüğün hemen hemen her şeyi şrrrrrr diye lavaboya dökeceksin :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Uygar    0
Diver, 20 dakika önce yazdı:

Dostum sen bu ilaçlardan ne bekliyorsun öncelikle onu söyler misin? Bak yukarda kısa kür uzun kür konusu paylaşıldı sana okudun mu? 10 haftada beklentin ne merak ediyorum 😄

Hocam bu işlerde yeniyim kusura bakmayın aklıma geldikçe soruyorum.☺️. O zaman son sorum olsun daha fazla sıkmiyim ☺️ yalnız testo enthate kullansak olur mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
samed    21
Uygar, 26 dakika önce yazdı:

Hocam bu işlerde yeniyim kusura bakmayın aklıma geldikçe soruyorum.☺️. O zaman son sorum olsun daha fazla sıkmiyim ☺️ yalnız testo enthate kullansak olur mu

ya anlamadım ısrarla iaç kullanma dıyoruz kardeşim. ilk önce vücudunu bi oturt. ilaç kullanınca değişim olmayacak sende muhtemelen. zaten sorduğun sorulardan anlaşılıyor ne bilip bilmediğin. hala only testo kullansak olurmu diosun. allah allah. senin için soyluyoruz yanlış anlama.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.537
Uygar, 26 dakika önce yazdı:

Dostum senin iyiliğin için söylüyorum senin için çok erken ilaç işleri. Hiç antrenman yapmamış gibi duruyorsun. Yukarda da söyledim ilaca vereceğin parayı iyi bir personel trainer ver. Antrenmanı beslenmeyi iyice oturt. Altyapını oluştur ve bu arada forumda bolca vakit geçir bilgi sahibi ol. Bu şekilde hem sağlığına zarar verebilirsin hemde paran boşa gidecek.

• +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    860
Diver, 14 dakika önce yazdı:

Dostum senin iyiliğin için söylüyorum senin için çok erken ilaç işleri. Hiç antrenman yapmamış gibi duruyorsun. Yukarda da söyledim ilaca vereceğin parayı iyi bir personel trainer ver. Antrenmanı beslenmeyi iyice oturt. Altyapını oluştur ve bu arada forumda bolca vakit geçir bilgi sahibi ol. Bu şekilde hem sağlığına zarar verebilirsin hemde paran boşa gidecek.

Eğer illa kullanıcam diyorsan da ileri seviye koçluk al birinden hem vaktine hem parana yazık olur yoksa en azından ilk 20-24 haftalık küründe biriyle çalış sonra gene kendin devam ediceksen edersin. Adam boşa demiyor bence dinle @Diver abiyi.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: nattybuilder
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Rimobolan ve masteron benzer etki gösteren dht türevi ilaçlar ancak anabolik rating olarak sıralarsak rimobolan daha üstte mi  ve ayni kürde kombinlenmesi benzer ürünler olduğu için mantıksız olma gibi bi durum söz konusu mudur ? Yoksa kombinlenirse etki fayda olarak daha mı sinerjik bi etki alırız ?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Curious guy
      Merhabalar, testesterone psikolojik sağlığı etkiler mi ve beyin sağlığını nasıl etkiler? Sizde nasıl etkiler yaptı. Örneğin 500mg sustanon diyelim haftalık? Hipomanisi (bipolar) olan birisini nasıl etkiler? @metinav
    • Yazan: Kvpzr0
      Merhaba iyi akşamlar diliyorum,
      Makrolarımı Ve Yeşillik Sebzelerimi Düzenli Bir Şekilde Tüketiyorum Amacım Yağ Oranımı Azaltmak Ve Kütle Eklemek.
      Değerli Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ediyorum 😇🙏🏻
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy 169 Kilom 73 Yağ Oranım %18 10 HAFTALKIK KÜR İÇERİĞİM:
      Test Prop 300 Anavar Günlük 20mg Masteron Prop Haftada 200 SORULARIM:
      Gün Aşırı Olarak Bölüyorum  Dozajlarım İyi Mi? Yoksa Piramitsel Şekilde Mi Arttırmak Daha Verimli Olur? Kür İçerisinde Koruyucu Ve Gelişimime Ekstradan Katkı Sağlıyacak Supplement Ve Takviye Öneriniz Nelerdir?
    • Yazan: Sinan06
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      20 haftalık bulk kürümü bitirdim, 2 ay sonra definasyon kürüne gireceğim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 boldenon 500 testosteron 400 tren enanthate Pct yapmadan only testo yaparak ilerleyeceğim.
      SORULARIM:
      Only testo nasıl yapılır? Only testo yaparken hangi koruyucuları kullanmalıyım? Arimidex , tomoksifen gibi aromataz kullanmama gerek var mı? Bu 2 aylık dinlendirme sürecinde, ayrıca kullanılması önemli olan vitamin var mı? Şimdiden tüm yorum ve cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.