Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Curious guy

Testesteron beyin sağlığını (psikolojiyi) nasıl etkiler?

Önerilen İletiler

Curious guy    3

Merhabalar, testesterone psikolojik sağlığı etkiler mi ve beyin sağlığını nasıl etkiler? Sizde nasıl etkiler yaptı. Örneğin 500mg sustanon diyelim haftalık? Hipomanisi (bipolar) olan birisini nasıl etkiler? @metinav

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    10

Azlığı sıkıntı ama çokluğunu deneyimlemedim benim doğal testom düşüktü 200-300 ng/dL arasi geziyodu enerjim cok hızlı düştüğü için isteksizdim çoğu şeye saat akşam 5-6 gibi yorgunluk başlıyordu kendimi yaşlı gibi hissediyordum şuan enclomiphene ile testomu yüksek tutuyorum her şey daha güzel, yüksekliği de bildiğim kadarıyla agresiflik yapıyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    4
berkay16, 4 saat önce yazdı:

Azlığı sıkıntı ama çokluğunu deneyimlemedim benim doğal testom düşüktü 200-300 ng/dL arasi geziyodu enerjim cok hızlı düştüğü için isteksizdim çoğu şeye saat akşam 5-6 gibi yorgunluk başlıyordu kendimi yaşlı gibi hissediyordum şuan enclomiphene ile testomu yüksek tutuyorum her şey daha güzel, yüksekliği de bildiğim kadarıyla agresiflik yapıyor.

O nasıl birşey hocam nereden temin ederiz doktor mu veriyor reçeteli mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    344
berkay16, 5 saat önce yazdı:

İlaç ajansları tarafından onaylanmamış, geliştirilmesi durdurulmuş uzun vadede ne gibi yan etkileri olacağını bilmeyerek kullanmak ne kadar doğru? Ayrıca bunlara rağmen önermek ne kadar etik?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    10

Kullanmasını önermedim sadece düşük testoda ne yaşadığımı anlatırken nasıl çözdüğümü ekledim ayrıca clomiphene citrate ile de bu tedavi protokolü zaten uygulanıyor ve uyguladığım tedavi protokolünü bir endokrinoloğa anlatarak doğruluğunu teyit ettirdim. Amerikadaki endokrinologlar enclomiphene ile hrt yi hastalara fda onayı olmamasına rağen direkt veriyorlar, clomiphene de hrt için onaylı olmamasına rağmen çocuk beklentisi olan kişilerde yaygın bir şekilde testosteron yükseltmek için kullanılıyor. Enclomiphene zaten clomiphene'in izomerlerinden birisi zuclomiphene uzun vadede vücutta stacklenip östrojeni arttırmaktan başka bir işe yaramıyor ve eye floater denen göz sıvısında bir probleme yol açıp lekeler görmene sebep olan bir yan etki yapma ihtimalini arttırıyor.

Kimseye tedavi protokolü önerme gibi bir amacım yok enclomiphene trt için fda onayı almış bir ürün değil sonuçta.

Judas, 2 saat önce yazdı:

O nasıl birşey hocam nereden temin ederiz doktor mu veriyor reçeteli mi

Eczaneden clomiphene alabilirsin enclomiphene türkiyede satılmıyor teston doğal olarak 350 ng/dL nin altında seyrediyorsa bir iç hastalıklarına randevu alıp endokrinoloğa yönlendirmesini isteyebilirsin eğer bu işlerle ilgilenen bir doktora denk gelebilirsin yardımcı olacaktır ben düzce devlet hastanesindeki endokrinoloğa gidiyorum kendisi bu konularda bilgili ve ilgileniyor bazı endokrinologlar referansın içindeyse her şey normalmiş gibi azarlayıp gönderebiliyorlar artık orası şansına kalmış.

Ayrıca ekleyeyim enclomiphene veya clomiphen gibi sermlerle yapılan testosteron tedavilerinde Igf-1 hormonu ortalama %40 düşüyor kas kazancı için çok anlamlı bir fayda sağlamaz çok büyük ihtimalle. Kaynağı aşağıya bırakıyorum.

https://aacrjournals.org/cancerres/article/73/8_Supplement/1326/586892/Abstract-1326-Oral-enclomiphene-citrate-lowers-IGF

• Beğen 2
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zebra    7

Bunun hakkında yazılmış kitap bile var.... 

41HzNgXJTwL._SL500_.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    41

Uzun bir aradan sonra küre girdim. Etkiler hiç değiştirmedi ereksiyon dışında. Dht kürü yaptığım için sertlik ve libidom aşırı arttı. Sabahları daha dinamik uyanmaya başladım. Ağırlık antrenmanlarımda daha geç yoruluyorum bu yüzdende çok daha mutluyum. Gün içinde kendime özgüvenim tavan yakında kral ilan ederim kendimi ama ufak bi tartışma anında direk beynime kan sıçrıyor. Şuanda 15. günde felanım nor-19 grubu kullanmadığım için yada tren cinnet geçirmem herhalde diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    54

Şahsen ben kullandığımda kendimi yenilmez güçlü aşırı özgüvenli bir erkek gibi hissediyorum kullanmadigimda pasif pisirik birşey oluyorum 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    3
fatman, Bir saat önce yazdı:

Şahsen ben kullandığımda kendimi yenilmez güçlü aşırı özgüvenli bir erkek gibi hissediyorum kullanmadigimda pasif pisirik birşey oluyorum 

Ama işte TRT dozu var birde birden fazla anabolik kullanmak var. Senin dozun ve kullandıkların neler? Şahsen ben 500 mg haftalık sustanon düşünüyorum şu sıralar. Ayrıca 500 mg dan iyi sonuçlar alınırmı? 

tarihinde Curious guy tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    10
Curious guy, 59 dakika önce yazdı:

Ama işte TRT dozu var birde birden fazla anabolik kullanmak var. Senin dozun ve kullandıkların neler? Şahsen ben 500 mg haftalık sustanon düşünüyorum şu sıralar. Ayrıca 500 mg dan iyi sonuçlar alınırmı? 

Haftalık 500mg sustanon trt dozunun çok üzerinde diye biliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    54
Curious guy, 2 saat önce yazdı:

Suanlik haftalık 300 ent

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zangetsu    0
berkay16, 29.03.2025 - 16:57 yazdı:

kral benimde total testesteron 240 çıktı enerji muhappetleri o kadar farkettiriyor mu yoksa ben mi hiç farketmedim aktif sporda yapıyorum ama gelişimim yavaşmış gibi hissediyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    10
Zangetsu, 2 dakika önce yazdı:

kral benimde total testesteron 240 çıktı enerji muhappetleri o kadar farkettiriyor mu yoksa ben mi hiç farketmedim aktif sporda yapıyorum ama gelişimim yavaşmış gibi hissediyorum 

Bende baya farketti eskiden gün içinde hiç bir aktivite yapmadığım zaman bile akşamları sanki fabrikada 9-5 çalışmışım gibi oluyordum ama muhtemelen etkisi kişiden kişiye değişiyordur d vitaminimi de yükselttim 25 civarlarındaydı onun da katkısı vardır diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zangetsu    0

kişiden kişiye değişebilir tabikide birkaç yerde 200-300 civarlarından 600-800 civarlarında çıkarıldığında hem psikolojik hemde fiziksel olarak çok fazla farkettiğini söylüyorlar ne kadar gerçek bilmiyorum ama ağırlıklarım çok yavaş artıyor tahlil sonuçlarını gördükten sonra testesteron düşüklüğünden olduğunu düşünmeye başladım ve bu beni kötü bir psikolojiye soktu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    44

Benim naturel referans üstü çıktı, >35 olarak. Gene de aşırı enerjik olduğum söylenemez. Güç artış hızındanda pek memnun değilim ama iyi gelişiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Uygar
      Hayırlı bayramlar herkese,
      Her şeyiyle beraber hangi ilaçları alacağım konusunda yardım eder misiniz?
      SORULARIM:
      Kaç mg? Kaç hafta? Ne kadar ara vermem gerekiyor? Extra almam gerekenler nelerdir? Pct nasıl yapmalıyım? Biri bana güzel bir kür örneği yazabilir mi?
      NOT:
      (Bir ara  hata yaparak sadece tablet kullandım yanında eksojen testo kullanmadım testo da baskılanmış ekstra belirteyim dedim)
    • Yazan: Kvpzr0
      Merhaba iyi akşamlar diliyorum,
      Makrolarımı Ve Yeşillik Sebzelerimi Düzenli Bir Şekilde Tüketiyorum Amacım Yağ Oranımı Azaltmak Ve Kütle Eklemek.
      Değerli Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ediyorum 😇🙏🏻
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy 169 Kilom 73 Yağ Oranım %18 10 HAFTALKIK KÜR İÇERİĞİM:
      Test Prop 300 Anavar Günlük 20mg Masteron Prop Haftada 200 SORULARIM:
      Gün Aşırı Olarak Bölüyorum  Dozajlarım İyi Mi? Yoksa Piramitsel Şekilde Mi Arttırmak Daha Verimli Olur? Kür İçerisinde Koruyucu Ve Gelişimime Ekstradan Katkı Sağlıyacak Supplement Ve Takviye Öneriniz Nelerdir?
    • Yazan: Sinan06
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      20 haftalık bulk kürümü bitirdim, 2 ay sonra definasyon kürüne gireceğim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 boldenon 500 testosteron 400 tren enanthate Pct yapmadan only testo yaparak ilerleyeceğim.
      SORULARIM:
      Only testo nasıl yapılır? Only testo yaparken hangi koruyucuları kullanmalıyım? Arimidex , tomoksifen gibi aromataz kullanmama gerek var mı? Bu 2 aylık dinlendirme sürecinde, ayrıca kullanılması önemli olan vitamin var mı? Şimdiden tüm yorum ve cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: isimsizkullanici
      Arkadaşlar cümleten Selamün aleyküm,
      Size kendimden ve sorunumdan kısaca bahsedeyim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      17 yaşında 165 boyunda 52 kg Olan vücut geliştirme sporuyla ilgilenen biriyim. Uzun zamandır neredeyse 1 yıldır filan bu kilolardayım sürekli yağsız ilerlemeyi hedefledim hep küçük küçük yağ eklemeden yağsız kas eklemek ile kafayı bozdum zaten 50  kg yim o kiloda ne yağı neyse tamamiyle yaklaşık 1.5-2 yıldır idman yapıyorum spor salonunda üyelik bitince eve geçtim diyetim vs her şeyi ayarlıyorum full temiz besleniyorum yağ makroları karbonhidrat protein, yağı kilom kadar 50 gram karbonhidratı 380-420 grama yakın alıyor proteini ise 140 145 gram kadar alıyordum , sodyum bile hesaplar günlük vitamin olarak omega , d3,multi,demir,c vitamini,creatin gibi takviyeler kullanıyorum. Bunları anlatmamın sebebi çok bilinçsiz yapmadığımı anlatmaya çalışmak. Yağ oranım 11 10 bilemedin 12 civarlarında filandır.
      ŞİMDİ BENDEKİ SORUNA GELELİM:
      ÇEŞİTLİ BULGULAR:
      Benim sürekli testosteron ile ilgili sıkıntılarım yani belirtilerim vardı. Sürekli cinsel isteksizlik, kıllarda azalış. Ses de kalınlaşmama. Gün içerisinde halsizlik yorgunluk. İdmana bile giremeyecek kadar yorgun olma. Ayağa kalkacak dermanım yok bile diyebiliriz. Her gün hiç sekmez idman sonrası 40 dakika kardiyomu yapar bozmak zorunda olmadığım zaman diyeti bozmam bozarsam da bozmak sayılmaz marketten pirinç patlağı vs vs türevi şeyler tüketirim. Kan vermeye gittim. Bende Varikosel ve Hidrosel var ameliyat dediler ama acil değildi ondan ciddiye almadık. Kan testinde önceki aylarda sürekli testosteronum azaldığını fark ettim. Varikosel ve hidroselden dolayı testoma bakmışlardı bundan 1 yıl önce 550 filan çıkan testom geçen verdiğimde total testom 43 çıktı lh referansdan düşük , free testomda referansdan düşük çıktı, onu ekleyemedim ama istenirse eklerim ama düşük referans değerinden diğer değerleri isterseniz atarım başka bir değer gerekirse, ondan sonra çok şaşırdım yaklaşık 3-4 hafta önce ondan sonra aynı hastanede başka bir endokrine gittik normal dedi bir daha kan testi aldı total testom bu sefer 150 lh da düzgün çıktı referans değerlerin normal birşeyim yok spor yapma diyerek kendini çok fazla zorlama diyerek yolladı.
      Hatta kızlardan örnek vererek fazla spor yapan kadınlar adet olamaz diyerek bana nasihat verdi oysaki ben erkeğim. Hayatımda hiç sarms türevi anabolizan kullanmadım tamamiyle takviye edici gıda başka hiçbir şey yok.
      SORULARIM:
      Sizce ne yapmam lazım? Sağlıklı yağda tüketimini son zamanlarda artırdım 50 idi 60 a çektim bana tedavimi gerekiyor? Beslenme ile mi çözeceğim? İlacamı  başlamam gerek trt maksadıyla? Ama doktorlar vermiyor hayat kalitem berbat lütfen yardım edin. Ekstradan gün içerisinde en az 6-7 saat uyumaya gayret ediyorum ama bazen azalıyor ramazanda özellikle 5 saat filan ama bu testler varken 6.30 7 saat civarındaydı. Ve de alt ast değerlerim yüksek hem yüksek proteinli beslenmeden bilirsiniz hemde kreatin kinaz creatin kullandığım için ve de kas yıkımından olduğunu düşünüyorum ama önemli olan testosteron.
      GÜNCEL KAN TESTİM: 

• Yazan: Soju
      Değerli dostlar selamlar,
      Ben uzun yıllardır spor yapan biriyim. Herkesin hayatında olduğu gibi benim de inişli çıkışlı dönemlerim oldu. Yaptığım bazı gençlik yanlışları sebebiyle spordan uzaklaştım. Madde kullanımı ve ciddi alkol tüketimi yanlışlarım oldu. Nitekim bunlardan uzaklaştım kendimi isime ve hayatıma odakladım ve yeniden spora başladım. Uzun süre kötü beslenme kalitesiz yaşam ve uykusuzluk üzerine ağır antidepresan tedavisi aldığım için doğal testosteronum oldukça düşüktü.
      Kendimde spor yapacak motivasyonu bir türlü bulamıyordum. Ve kür yapmaya karar verdim. Gectigimiz yaz testo-masteron ve izleyen sürecte testo-bolde kürleri yaptım. Bir süre düşük doz testo kullanarak ardından pct sürecine girdim. Buradaki hocalarım kardeşlerim de sağ olsunlar yardımcı oldular. Şimdi kritik bir noktadayım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yeni evlendim ve önümüzdeki yıl çocuk sahibi olmak istiyorum. Fakat testosteron kullanmayı bıraktıktan sonra inanılmaz bir motivasyon kaybı yaşıyorum sadece spora karsı değil hayata karşıda. Bu süreçte tahammülsüz ve sinirli biri olmaya başladığımı fark ettim. Belli ki ben vücuduma doğal olmayan şeyler alma konusunda biraz zaafı olan biriyim. 
      TESTOSTERON BIRAKMA EVRESİNİ NASIL GEÇİRMELİYİM?
      Bu geçici bir süreç midir? Neler yapmam gerek? Bana bu süreçte ne önerirsiniz? Daha düşük dozlarla trt mi yapmalıyım? Yoksa kürden uzak mı durmalıyım?  Tavsiye ve önerileriniz için teşekkürler şimdiden.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.