Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Curious guy

Flakon yerine ampul ürünler mi tercih edilmeli?

Önerilen İletiler

Curious guy    4

Merhabalar,

Size danışmak istediğim iki konu vardı.

İlki, flakon formundaki ürünlerin (küçük cam şişeler – tam teknik adlarını bilmiyorum) sahtelik riskiyle ilgili. Bildiğim kadarıyla bu tarz küçük şişelere ürün doldurmak teknik olarak daha kolay olabilir ancak ampul doldurma makineleri oldukça pahalı diye duymuştum. Bu durum, sahte ürün riski açısından bir fark yaratır mı sizce?

Ve Testosterone undecanoate (Nebido) hakkında ne düşünüyorsunuz? Genelde çoğu kişi testosterone cypionate öneriyor. Bu iki form arasındaki temel fark yalnızca salınım süreleri mi, yoksa başka önemli farklar da mevcut mu?

Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    861

Evet flakonlar daha kolay lab ilacı satanlar için. Amp. kısmını genelde eczane markaları tercih ederler. Cyp hafta tek sefer vurur hayatıan devam edersin. Amacın vücut geliştirmeyse testo cyp tabiki.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    4
GHOST, 1 dakika önce yazdı:

Evet flakonlar daha kolay lab ilacı satanlar için. Amp. kısmını genelde eczane markaları tercih ederler. Cyp hafta tek sefer vurur hayatıan devam edersin. Amacın vücut geliştirmeyse testo cyp tabiki.

Aslında kafam karışıktı son 1 aydır ne yapmam ile ilgili. Eczane sustanon düşünüyorum , ama eczanede sustanon yerine başka test(cyp) olsa iyi olurdu....... 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    59

Her ampul kaliteli olacak diye bir sey yok, daha maliyetli ama hic biri gercek ilac markalarinin urettigi ampuller gibi degil, acmaya calistiginda anliyorsun zaten. Kac tane elimde patlattim oyle. Guvendigin markanin flakonunu al rahat et, seyahat ederken tasimasi da kolay.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    4
rauthos, 2 dakika önce yazdı:

Her ampul kaliteli olacak diye bir sey yok, daha maliyetli ama hic biri gercek ilac markalarinin urettigi ampuller gibi degil, acmaya calistiginda anliyorsun zaten. Kac tane elimde patlattim oyle. Guvendigin markanin flakonunu al rahat et, seyahat ederken tasimasi da kolay.

Tammadır teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    863

doz bölerken saklaması filanda dert apmulün boşver ilacı çektikten sonra iğne ucunu değiştirmen gerekiyor bide ampule sürtünce köreliyor çünkü.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zebra    7

Ilacin sterilliğini koruması açısından hep ampul tercih ederim... 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    79

Flakonda doz ayarlaması daha kolay ve kullanımı rahat ama ampulde de ilaç daha steril kalıyor ve sabit dozlarda kullanım kolaylığı var vs. her ikisinin de kendine göre avantaj/dezavantajı var. Sahtelik konusunda ise her ikisinde de sahte ve boş ürün gördüm, deneyimledim yani ampul daha maliyetli bunu dolu yapalım demiyorlar hırsız her yerde hırsız :) tabi flakona ürün koymak daha az zahmetli olduğu için flakonda boş ürüne rastlamak daha olası o yuzden bildiğin güvenilir marka ve güvenilir satıcıyla alışveriş yapmak her zaman iyidir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KreatinEnjoyer
      Saygılar ve sevgiler abiler kardeşler,
      Ampulden ilaç çekerken genelde 0.2 ml falan kalıyor bu durum canımı sıkıyor flakonda problem yaşamıyorum bunun kolay yolu var mıdır ? Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Melihcan07
      Herkese merhaba,
      Geçenlerde izlediğim bi poadcast boş bi flakona ilaçları haftalık kullanacağı miligramları doldurup o flakondan 7 ye böldüğünü duydum bunu yapan varmı mesela rimobolanın şişesini açtıktan sonra o boş flakona doldurduğumuzda dolaptamı saklamamız lazım bide ilaçlar karışırmı sorularım bunlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: yanis
      Arkadaşlar merhaba,
      Bana şu klasik 10ml lik üstü plastikli flakonlardan lazım. Nerden bulabilirim acaba ?
      Cevaplar için teşekkürler. 
    • Yazan: Dagcıkomando
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce flakon ilaç kullanmadım,
      Şimdi sorularım var:
      Küre 2 ay sonra başlayacağım ama tıpası (kauçuk kısım) sağlam mı diye bakmak için üst beyaz kapağını açtım şimdi tekrar kapanmıyor, kirlenme vs olur mu? Kauçuk kısma iğne sokup ilaç çekiliyor, peki 1 yerden mi delip kullanacağız yoksa her seferinde farklı yerden mi delelim? Kauçuk kısmı delerek kullanıyoruz da deldiğimiz yerden ilaç akmıyor mu, hava girmiyor mu? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.