-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Vuracağın tüm ilaçları tek flakonda mixlemek mümkün mü?
Oluşturan:
Melihcan7, in Steroid / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Leporis
Arkadaşlar herkese selamlar,
Direkt konuya giriyorum. 33 Yaşındayım 7 senedir spor geçmişim var son 4 senesini güç odaklı çalışarak geçirdim. Son zamanlarda artık bir küre gireyim dedim ve 2 ay önce Testo enantath ve boldenon kürüne başladım. Haftalık 2 enjeksiyon yaparak toplamda haftalık 500mg testo 400mg boldenon alıyorum. Sorunum ise şu; Kürden hiçbir etki alamıyorum arkadaşlar. Atıyorum kürden önce 110-120 arası bench atarken şimdi hala aynı kilodayım fakat sadece daha az yoruluyorum. Güç olsun performans olsun hiçbir ilerleme yok.
Bu arada olumsuz etkileride yok. Uykusuzluk olur libido dalgalanması olur saç dökülmesi olur hiçbir olumsuz etkide yok ama olumlu etkide yok. Tek fark edebildiğim damarlarım belirginleşti ve daha az yoruluyorum. Libido artışı ne bilim özgüven katar işte daha erkeksi hissedersin gücün artar falan hiçbiri yok.Vücudumda belli ki bir sorun var ama ne olduğunu anlamadığım için çözemiyorum. Sizden ricam buna benzer bir sorun yaşayan biri varsa ne yapmam gerektiğini söyleyebilirse çok sevinirim. Kan testi sonuçlarımı buradan paylaşıcam iki ilaçta çalışıyor.
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
KAN TESTLERİM:
-
Yazan: NaturelGenc
Arkadaşlar merhaba,
Naturel bir şekilde sporuma ilerliyorum. Ağırlıklarım vs gayet yerinde. Beslenmemi ve kardiyomu elimden geldikçe güzel idmanla birlikte yapmaya çalışıyorum. Amacım Yağ kaybetmek kas kütlesini arttırmak. Tabi bu kas olayı diyette çok zor biliyorum. Ama bu pis yağlarımdan arınmak için aklıma bir kaç tane ürün geldi. L karnitin ve Cla yı supplementlerden almıştım. L karnitin belki 6 adet 1L bitirmişimdir (Shotları saymıyorum) ama hak verirsiniz ki o kadar destekçi bir şey değiller.
KENDİME DAİR NOTLAR:
Sinirli bir yapıya sahibim ve duygusal bir insanım. En çokta küre girememe sebeplerimden biride bunlardı. Anksiyete kısacası psikolojik sıkıntılar. KİŞİSEL BİLGİLERİM:
L-karnitin Cla Clenbuterol Yohımbıne Berberin SORULARIM:
Sizce Daha üst seviye olan Clenbuterol / Yohımbıne / Berberin gibi ürünler mi kullanayım? Veya siz ne önerirsiniz? Önerdiğiniz şey hakkında bilgi verir misiniz? (Faydaları ve net zararları gibi.) Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: AS1L
Merhaba, iyi forumlar. Benim iştahım çok açık. Hele ki yağ yakımı definasyon dönemlerimde bu durum daha da artıyor o yüzden eskiden spor salonlarında satılan iştah kesici denilen ürünleri denenmiştiniz ve boş çıkmıştı yada bende etkisi iştah kesici özelliği oluşmamıştı bilemiyorum, zaman ve yaş geçtikçe yeme konusunda irademin azaldığını hissediyorum ve diyeti çok çabuk bozuyorum bunun çözümünü iştahımı azaltmak hatta kesmekten geçtiğini düşünmeye başladım o yüzden iştah kesici ürünlere göz gezdiriyordum ve bir yerde iştah kestiğiyle ilgili iki ürüne denk geldim biri “BENELUX PHARMA SHREDDER 30ML” diğeri “TENUATE RETARD 60 TABLET” mesela sizin bu ürünlerle ilgili bilgisi olan var mıdır yahut kendisinin veya yakınının denediğini bir iştah kesmeyle ilgili bir çalışması? Teşekkürler
-
Yazan: Tekin2321
Dostlar ilaç piyasasında herkes farklı bi fiyat söylediği için buraya danışmak istedim
Zphc spectrum canada fiyat liste
Testo p 45 $
Testo e. 47 $
Testo c. 47 $
Deca. 55 $
Tren a. 65 $
Tren e. 75 $
Masteron 65 $
Winstrol 50 $
Boldenon 55 $
Turinabol 55 $
Wins tablet 45 $
Danabol 45 $
Oxand tablet 60 $
Parabalon 90 $
Npp 55 $
Alpha pharma masteron 65 $
İran 800
zphc spectrum canada ve iran testo için bu fiyatlar sizce gerçeği yansıtıyor mu
-
Yazan: Apil
Arkadaşlar Merhaba,
Türkiye’de gerçekten yurtdışı veya yerli kaliteli ham maddeler ile laboratuvarlarda üretilen steril ve temiz ilaçlar bulmak mümkünmü? Merdiven altı evlerin odalarında hijyenik olmayan yerlerde yapılıp ilaç diye satılan onlarca ürün var. Vücudumuza dışardan zaten hormon alırken birde içinde ne olduğunu bilmediğimizi şeyleri sadece deneme yanılma yöntemiyle enjekte etmek ne kadar mantığa sığıyor. Sizlerin Bu konudaki düşüncesi ne merak ediyorum?
-