Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ateeq

Kg verme dönemindeyim ve bazı sorularım var! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Ateeq    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

1-1.5 yıl arası yüksek kilodaydım en son spora başlarken kilom 8-9 ay önce 134tü 3 ay civarı düzenli diyet ve sporla pt eşliğinde 110a düştüm sonra yine bir süre ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar başladım.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• KG: 114 
  • Boyum: 1.78

BESLENME PLANIM:

• S: 2 yumurta domates salatalık
  • Ö: 200 gram kıyma brokoli vs yeşillik
  • A: 200 gram kıyma brokoli (bunlara ek olarak thermo burner,l carnitine ve antrenman sonrası protein tozu içiyorum)

SPOR - KARDİYO RUTİNİM:

• S: 7-8 gibi 1 saat kardiyo yapıyorum 5 dakika 6 hızda tempolu yürüyüş 8 hızda koşu olarak 1 saati tamamlıyorum
  • Ö: 3-4 gibide ağırlık ve yağ yakmaya yönelik nabzı hızlandıracak bileşik hareketler yapıyorum

SORULARIM:

• Bunlara ek önereceğiniz veya yanlış gördüğünüz bir şey var mı?
  • Ekstra sustanon kullanmamı önerir misiniz?
  • Vücudun sarkmaması için ne yapmamı önerirsiniz?

NOTLAR:

• Hedefim 85-90 kilolara düşmek temmuza kadar!
  • Aktif olarak pt ile çalışıyorum hareketleri bilmediğimden değil disiplin sağlamama yardımcı oluyor!

Şimdiden tüm öneri ve düşünceleriniz için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Trenx    34

Bu yaşta ve bu kiloda(yüksek yağ oranı) ne sustanon ne testosteron ne de bi başka anabolik-androjenik steroidler önerilmez. En büyük nedenlerinden biri yüksek yağ oranına testo enjekte etmek E2yi havalara uçurur hadi onu geçtim kalp/damar konusunda problem yaşayabilme ihtmalin çok çok daha yüksek.

Etki almaktan ziyade yan etkilerle boğuşur ve süreci çok daha kötüye çekersin. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yağ yakımı için kalori açığı ağırlık antrenmanı ve kardiyo sana istediğini verecektir. Kalori açığı çok fazla olmasın metabolizma hızını yüksek kiloda bozarsan bıktığın yerde daha fazla kilo alırsın. thermo burner,l carnitin kafein sana yardımcı olur.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    74
Trenx, 2 dakika önce yazdı:

Bu yaşta ve bu kiloda(yüksek yağ oranı) ne sustanon ne testosteron ne de bi başka anabolik-androjenik steroidler önerilmez. En büyük nedenlerinden biri yüksek yağ oranına testo enjekte etmek E2yi havalara uçurur hadi onu geçtim kalp/damar konusunda problem yaşayabilme ihtmalin çok çok daha yüksek.

Etki almaktan ziyade yan etkilerle boğuşur ve süreci çok daha kötüye çekersin. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yağ yakımı için kalori açığı ağırlık antrenmanı ve kardiyo sana istediğini verecektir. Kalori açığı çok fazla olmasın metabolizma hızını yüksek kiloda bozarsan bıktığın yerde daha fazla kilo alırsın. thermo burner,l carnitin kafein sana yardımcı olur.

Katılıyorum sonra zaten dağılmış hormonları toplamakla uğraşacaksın.

Buradaki gibi yohimbe kullanabilirsin hem doğal hem ucuz. Deri sarması yüksek kg inerken oluyor malesef.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ateeq    0
ZYZZ, 14 dakika önce yazdı:

Katılıyorum sonra zaten dağılmış hormonları toplamakla uğraşacaksın.

Buradaki gibi yohimbe kullanabilirsin hem doğal hem ucuz. Deri sarması yüksek kg inerken oluyor malesef.

Benim için en önemli şey aslında sarkmamak sarkmak korkutuyor bunu nasıl en aza indirebilirim onu öğrenmek istiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    34
Ateeq, 3 dakika önce yazdı:

Benim için en önemli şey aslında sarkmamak sarkmak korkutuyor bunu nasıl en aza indirebilirim onu öğrenmek istiyorum

Yağ oranın yüksekse kilo verdiğinde deri mecbur sarkacak. Minimum düzeyde yaşamak için bol spor bol su bol yeşillik.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ateeq    0

bir.jpg.eed5ab2f023008e8700f2671860cae03.jpgiki.thumb.jpg.bdccfec3e5fcbc3b896e976f7501ec14.jpg

Trenx, 18 dakika önce yazdı:

Yağ oranın yüksekse kilo verdiğinde deri mecbur sarkacak. Minimum düzeyde yaşamak için bol spor bol su bol yeşillik.

eskiden muhteşem bir formum olmasada spor yapıyordum düzenli bunun bir etkisi olur mu acaba sarkmada 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
duayen1    1

selamlar, rahatsızlığın yoksa kırmızı pul biberi eklemeni tavsiye ederim öğünlerine. deri sarkıklığını azaltmak için kalori açığını fazla verme, kardiyo oranını ayarla. sabah uyandıktan sonra kuru fırça ile vücudunu fırçalarsan kan dolaşımını arttırır. hyaluronik asit içeren nemlendirici krem kullan. çok fazla sarkık oluşursa cerrahi çözüm şart olabilir

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    53

Bende 70kg verdim hiçbir kimyasal kullanmana gerek yok d3 5000iu , omega3 , magnezinc , l carnetin birde serko.hocanin bitkisel kur v1 yapabilirsin ek olarak birberin takviyesi var yemeklerle beraber günde 2 veya 3 kez kullanabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    99
fatman, 24 dakika önce yazdı:

Bende 70kg verdim hiçbir kimyasal kullanmana gerek yok d3 5000iu , omega3 , magnezinc , l carnetin birde serko.hocanin bitkisel kur v1 yapabilirsin ek olarak birberin takviyesi var yemeklerle beraber günde 2 veya 3 kez kullanabilirsin

70 kg O.o tebrikler hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    53
mamibolone, 5 dakika önce yazdı:

70 kg O.o tebrikler hocam

70kg 6 yıl önce vermiştim şimdi iyi bir form tutmuştum 2 yil off yaptim tekrar aldık şimdi tekrar cuttayim 40kg verip güzel kas kütlesi ekledim bakalim bi 15 daha verip devam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ateeq    0
fatman, 38 dakika önce yazdı:

kullandığınız vitaminlerin markalarınıda yazma şansınız var mı acaba. Birde birberin takviyesi yazmışsınız o ne acaba yanlış mı yazdınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    324
Ateeq, 19 dakika önce yazdı:

kullandığınız vitaminlerin markalarınıda yazma şansınız var mı acaba. Birde birberin takviyesi yazmışsınız o ne acaba yanlış mı yazdınız

Berberin takviyesi ama onun yerine metformin içerikli bir şeker ilacı da iş görür hatta daha ucuza gelir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ateeq    0
Feladel, Şimdi yazdı:

Berberin takviyesi ama onun yerine metformin içerikli bir şeker ilacı da iş görür hatta daha ucuza gelir.

şuan kolojen,d,c,omega 3 vitaminlerim var üstüne başka bir şey kullanmam gerekir mi sizce ekstra l-carnitin,thermo burner kullanıyorum popüler bir markadan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    324
Ateeq, Şimdi yazdı:

şuan kolojen,d,c,omega 3 vitaminlerim var üstüne başka bir şey kullanmam gerekir mi sizce ekstra l-carnitin,thermo burner kullanıyorum popüler bir markadan

Kilo vermek için öyle özel bir supplemente ihtiyaç yok. Kalori açığı varsa ve güzel de kardiyo yapıyorsan kilo verirsin zaten. Sadece bu dönemde az besleneceğin için vitamin ve minerallerine dikkat et yeter. Vitamin ve minerale ek olarak normalde ne kullanman gerekiyorsa onları da kullanabilirsin. D,C vitamini, omega 3 vs. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ateeq    0
Feladel, Şimdi yazdı:

Kilo vermek için öyle özel bir supplemente ihtiyaç yok. Kalori açığı varsa ve güzel de kardiyo yapıyorsan kilo verirsin zaten. Sadece bu dönemde az besleneceğin için vitamin ve minerallerine dikkat et yeter. Vitamin ve minerale ek olarak normalde ne kullanman gerekiyorsa onları da kullanabilirsin. D,C vitamini, omega 3 vs. 

Kilo vermekten yana sorunum yok aslında sarkmayı aza indirmek için söylemiştim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    324
Ateeq, Şimdi yazdı:

Kilo vermekten yana sorunum yok aslında sarkmayı aza indirmek için söylemiştim

Onun için de kullanman gereken çoğu şeyi yazmışsın zaten. Onlara ek olarak bu cildi elastikiyeti için kremler var onları deneyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ateeq    0
Feladel, Şimdi yazdı:

Onun için de kullanman gereken çoğu şeyi yazmışsın zaten. Onlara ek olarak bu cildi elastikiyeti için kremler var onları deneyebilirsin.

tamamdır çok teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    53
Feladel, 20 saat önce yazdı:

Hocam berberin daha temiz geldi bana metformin yerine bilemedim berberin aldim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    324
fatman, 6 dakika önce yazdı:

Hocam berberin daha temiz geldi bana metformin yerine bilemedim berberin aldim

İkisinin de benzer potansiyel yan etkileri var. Farklı etken maddelerle aynı işi yapıyorlar ama berberin çok pahalıya geliyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    53
gönderildi (düzenlendi)
Feladel, 48 dakika önce yazdı:

İkisinin de benzer potansiyel yan etkileri var. Farklı etken maddelerle aynı işi yapıyorlar ama berberin çok pahalıya geliyor.

Anladim 400tlye aldim 500x60lik 1 ay deniyim bakayım günde 2 öğün carbli öğünlerde, küre black dragon somotropin eklicem bakalim haftaya nisanda vurgunu yapalım mayisda plajlara akariz :D

Fragment güzel gidiyor suan somotropin ile kombine edelim bakalım ne olacak günlük 4iu

@Feladel peki hocam metformin kullanimida kalıcı bir zarar veya insülin ile sorun olur mu cheat meal ile 500mg metformin atmak mantıklı mi

tarihinde fatman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    324
fatman, 1 dakika önce yazdı:

@Feladel peki hocam metformin kullanimida kalıcı bir zarar veya insülin ile sorun olur mu cheat meal ile 500mg metformin atmak mantıklı mi

Bildiğim kadarıyla kalıcı ciddi bir yan etkisi yok. Sonuçta şeker hastaları bunu ölene kadar kullanıyor. Bir nedenden dolayı insülin direnci gelişiyorsa bunu kullanmak lazım. Cheat meal ile de 500mg atınca hem bağırsaktaki glikoz emilimini azaltıyor hem de karaciğerin glikoz üretmesini azaltıyor. İki yandan da kan şekerini fırlattırmayıp yağ depolanmasını azaltıyor hem de buna ek olarak az karb girmiş oluyor vücuda. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    53
Feladel, 29 dakika önce yazdı:

Bildiğim kadarıyla kalıcı ciddi bir yan etkisi yok. Sonuçta şeker hastaları bunu ölene kadar kullanıyor. Bir nedenden dolayı insülin direnci gelişiyorsa bunu kullanmak lazım. Cheat meal ile de 500mg atınca hem bağırsaktaki glikoz emilimini azaltıyor hem de karaciğerin glikoz üretmesini azaltıyor. İki yandan da kan şekerini fırlattırmayıp yağ depolanmasını azaltıyor hem de buna ek olarak az karb girmiş oluyor vücuda. 

Mantıklı o zaman cheat mealler ile

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    324
fatman, 3 dakika önce yazdı:

Mantıklı o zaman cheat mealler ile

Hem aldığın karbı bir miktar azaltır hem de insülin spike olmayacağı için hemen acıktırmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: crizbi01
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Steroid kürü yerine sarms deneyeceğim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Rad140 Clenbuterol Anavar MCT GRUPLARIM:
      milk thistle omega 3 enginar suyu multi vitamin D vitamini SORULARIM:
      Proviron öneriliyor rad140 ın yanına kullanmalı mıyım? Çıkartmam gereken yada eklemem gereken herhangi bir şey var mıdır? C vitamini eklemeli miyim?  Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: fora
      Yaklaşık 3 yıl önce 140 kiloydum ne yazık ki sporsuz bir şekilde çok ciddi kilolar verdim ve sonrasında başlasam da ortalama 70 kiloya kadar düştüm 2-2,5 yıldır düzenli olarak kısa aralar vermiş olsam da vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Deri sarkma ameliyatı hem zor hem de ciddi paralar gerektiren bir ameliyat ve çok uzun süre istirahat muhabbetine girmiyorum bile, vücuduma daha önce doğallığı bozacak herhangi bir şey almadım.
      Çevremde ilaç konusunda fazla tecrübeli insan yok bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      173 boy 88 kilo 20 yaş GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: cagrikayhan
      İlk kürüme gireceğim ve planlamamı sizinle paylaşmak istiyorum. @ardas @rastlantisal @SPECTRE @Askabar
      DEFİNASYON KÜRÜ PLANLAMAM: (10 HAFTA)
      Testosteron Masteron Oxandrol Clenbutrol KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 180cm Kilo : 78 Yağ oranım : 14 ila 16 arası Yaş: 25 Tüm fikir ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.