-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Kg verme dönemindeyim ve bazı sorularım var! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Ateeq, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: crizbi01
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Steroid kürü yerine sarms deneyeceğim.
KÜR İÇERİĞİM:
Rad140 Clenbuterol Anavar MCT GRUPLARIM:
milk thistle omega 3 enginar suyu multi vitamin D vitamini SORULARIM:
Proviron öneriliyor rad140 ın yanına kullanmalı mıyım? Çıkartmam gereken yada eklemem gereken herhangi bir şey var mıdır? C vitamini eklemeli miyim? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: fora
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaklaşık 3 yıl önce 140 kiloydum ne yazık ki sporsuz bir şekilde çok ciddi kilolar verdim ve sonrasında başlasam da ortalama 70 kiloya kadar düştüm 2-2,5 yıldır düzenli olarak kısa aralar vermiş olsam da vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Deri sarkma ameliyatı hem zor hem de ciddi paralar gerektiren bir ameliyat ve çok uzun süre istirahat muhabbetine girmiyorum bile, vücuduma daha önce doğallığı bozacak herhangi bir şey almadım.
Çevremde ilaç konusunda fazla tecrübeli insan yok bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
173 boy 88 kilo 20 yaş GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: cagrikayhan
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüme gireceğim ve planlamamı sizinle paylaşmak istiyorum. @ardas @rastlantisal @SPECTRE @Askabar
DEFİNASYON KÜRÜ PLANLAMAM: (10 HAFTA)
Testosteron Masteron Oxandrol Clenbutrol KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 180cm Kilo : 78 Yağ oranım : 14 ila 16 arası Yaş: 25 Tüm fikir ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
-