Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

metken

5 yıldır sustanon testosteron kullanan birisiyim! ileriye dönük ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

metken    0

Merhaba Forum, konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum bu forumdan yeni haberim oldu. Umarım sıkmam sizi bu anlatımımla biraz uzun yazacağım.

Bir çok kullanıcının ve kür üstadlarının yorumlarına biraz baktım, araştırdım forum içeriğini. Benim fikir almak istediğim danışmak istediğim konu baslıkta da belirttiğim gibi uzun süreli Sustanon 250 mix kullanımı hakkında. Öncelikle yas 46. boy 1.70, kg 69. atletik bir vücudum var çok iri değilim, yaklaşık 2010 senesinden beri düzenli spor yapıyorum fitness ağırlıklı diyebilirim, aşırı vücut geliştirme yapmadım zaten bu isler genetik biraz ne kadar zorlarsanız bir limiti var vücudun genetiğin izin vermesi lazım. Benim düşüncem bu yönde.

Spora başladığım yıllarda ilk kürüm sustanon+primabolon enjeksiyon haftada 2 kez. Beraberinde anapolon ve virigen tablet. Bu kürü 12 hafta gibi bir süre yapmıştım, o zamanlar askerden gelmiş ve çok zayıftım, 55 kg dan bu kür, düzenli beslenme ve haftada 4 gün antrenmanla 70 kg ya kadar çıktım.(dikkat ederseniz hala aynı kg dayım) Kür sonunda PCT imide yapıp bir süre ara vermiştim. Yaklaşık 3 sene sonra bu kez biraz daha prof bir küre girdim. Testo Enantathe, Deca ve Anapolon. Evet cok harika olmustu o zamanlar. Ama kürü bıraktıktan ve temizlendikten sonra bu kürden geriye kalan pek bir kazanım olmadı vucudumda. Limite gelmistim belkide daha fazla olmuyordu.

Sonrasında başka bir kür yapmadım, pandemi olana kadar rutin düzen spor, beslenme devam ettim. Pandemi olunca tabi tüm düzen altüst oldu. Spor salonlanları kapandı vs. bilirsiniz. bende formdan düşmemek adına o dönem, bundan tam 5 sene önce 2020 Mart-Nisan ayları gibi başladım sadece Sustanon 250.. haftada 1 kez.

5 sene bu şekilde devam ettim, bazen haftada 1, bazen 15 günde 1 oldum. taa ki gecen aya kadar. Tam 1 aydır kestim artık. Neden kestim, kan tahliline gittiğimde kan fazlalığı olduğu ortaya çıktı verilerde 18 limit değer 20 idi. kırmızı kan hücreleri sapıtmış, pıhtılaşma riski var dedi doktor iki ünite kan verdim, gecen hafta son kontrole gittiğimde değerler normale dönmüştü. İsin ilginç yanı bu 5 sene süre içinde hiçbir sıkıntı yasamadım hatta aksine gayet formda, enerjik, kütleli bir duruşum oldu, cinsel istek harika, tabi kullanırken spor ve beslenmeye devam ettim. (sigara ve alkol var).

Sizlerden öğrenmek istediğim tabi bu konuda bir bilginiz, duyumunuz varsa, her hafta olmasa da 15 günde 1 kullanmaya devam etsem mi acaba, yoksa gerek yok piyasada ki testo tabletlerden kullan aynı etkiyi görürsün mü dersiniz, bir kaç markanın testo tableti var gördüm etrafta. Sustanon gibi etkisi olmaz gerçi ama bu şekilde testosuz kalmayız.

Farklı yönlendirmelere de açığım, sunu yap daha iyi olur bunu kullan tavsiye ederim gibi. Şimdiden tüm cevaplarınız ve fikirleriniz için teşekkürler. İyi forumlar. :) @metinav @rastlantisal

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Estel    3

Benim okuduğum ve araştırdığım kadarıyla; tabletlerim tek başına bir anlamı olmadığı, böylesine etkisiz kalırken karaciğere enjeksiyondan daha çok toksik etki yaptığı, konu hakkında daha çok bilgisi olan kişiler yardımcı olacaktır.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hocam sorunuza cevap bulamayacak kadar deneyimsizim ama bir sorum olucak umarım görürsünüz ben 5 hafta hafta başı 500 mg sustanon aldım eczane kullandım 5 hafta kullanım sonrası pct gerekirmi sizce kullanmayı bırakalı 2 3 ayı geçti gerçi kan testi vermedim ama cinsel anlamda sertleşmede 

sorun yok hissiyatım çok güzel herhangi bir sorunum olduğunu dusunmuyorum açıkçası 

2 3 ayı geçmiş biri olarak şu tavsiyeyi verebilirim testoyi bırakıp pct yapmanız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    5.004

Eğer doğal testosteron ile yaşamayacaksanız ömür boyu sutanon kullanılabilir...Yan etki diyebileceğimiz kan üretim fazlalığı ve kanın koyulaşması olacaktır ve 3-6 ayda bir bir ünite kan verilebilir...Steroidler kan miktarı ve kan yağları hdl-ldl üzerinde direkt etkisi olan maddeler onun için mct anlamında koruyucu dengeleyici etkenleri kullanmanız her zaman gerekli...

Sentetik enjeksiyon hormonlar yerine, metillenmiş testosteron hapları (virigen) bir yere kadar işe yarayabilir, fakat hem kullanım sıklığı hem dozu yönüyle ekonomik olmayacağı gibi, içeriğinin doğru olup olmadığı eczaneden alınmadığı için belirsiz olacaktır.

Haftalık, 15 günde bir yada ayda bir kullanılan testosteron enjeksiyonları her açıdan daha mantıklıdır...

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    334

Vücuda fazladan testo olsun yada testo türevi başka bir ilaç olsun çoğu zaman zaten bir RBC artışı beklenen bir yan etki. Ayda 1 yaptırdığımız testte kan çok koyulaşmışsa ya kan vererek ya da test yaptırdığımız yerdeki kişiye rica ederek fazladan test tüpü çektirip çöpe attırıyoruz. Muadili olmayan tablet steroidler dışında tablet steroidleri kesinliklikle önermem. Etki olarak birebir aynıdırlar ama yan etki olarak tablet formları karaciğer toksisitesi yapar.

Kürlerde bile tablet steroid kullanırken 8 haftayı geçmemeye çalışıyoruz ki karaciğerde kalıcı bir hasar oluşmasın. TRT için kesinlikle tablet kullanılmamalı. Benim tavsiyem ister sustanon ister testo E kullanın. Yurtdışında TRT'nin yanına masteron gibi bir dht türevi anabolik eklemeye başlamışlar. Hem SHBG'yi düşürüp serbest testoyu arttırır. Böylece daha iyi bir libido ve güç artışı sağlayabilirsin. Ayrıca eğer sustanon fazla aromatize oluyorsa onu da bir nebze engeller. Bir süre deneyip hoşuna giderse devam edebilirsin.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metken    0
metinav, 21.03.2025 - 10:28 yazdı:

Eğer doğal testosteron ile yaşamayacaksanız ömür boyu sutanon kullanılabilir...Yan etki diyebileceğimiz kan üretim fazlalığı ve kanın koyulaşması olacaktır ve 3-6 ayda bir bir ünite kan verilebilir...Steroidler kan miktarı ve kan yağları hdl-ldl üzerinde direkt etkisi olan maddeler onun için mct anlamında koruyucu dengeleyici etkenleri kullanmanız her zaman gerekli...

Sentetik enjeksiyon hormonlar yerine, metillenmiş testosteron hapları (virigen) bir yere kadar işe yarayabilir, fakat hem kullanım sıklığı hem dozu yönüyle ekonomik olmayacağı gibi, içeriğinin doğru olup olmadığı eczaneden alınmadığı için belirsiz olacaktır.

Haftalık, 15 günde bir yada ayda bir kullanılan testosteron enjeksiyonları her açıdan daha mantıklıdır...

Evet bende bu sekilde düsünmüstüm, üretim fazlalılıgı ve kan koyulasması haricinde herhangi baska bir etki yapmıyor, 3/6 ay arası ünite kan bosaltmak gerekecek sonrasnda 1 ay ara verip yeniden baslanabilir mantıken. Yaparsam bu kadar uzun sure tutmam ama artık örnek Nisan-Ekim arası yaz sezonu 15 gunde bir yapmak ideal olacak gibi her hafta yorabiliir. Enjeksiyon daha iyi mutlaka, sorun su ki artık eczanelerden recetesiz alamıyoruz, eczane sustanonu kullandım bu dönemde hep.

Tanıdık eczane var ama baslayacaksakta önden toplamak lazım kac kutu yapacaksakı eger toplu alabilirsem bunu bir soracagım.

MCT anlamında koruyucu dengeleyici etkenler neler oluyor bu konuda bilgim yok. Bilgi verirseniz sevinirim. Tesekkurler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    334

TRT testosteron replasman tedavisi demek. DHT ise dihidrotestosteron yani vücutta testosterondan dönüştürülen bir hormon. Libido ve zihinsel sağlık için önemli bir hormon ayrıca hem vücuttaki östrojeni biraz baskılar ve yan etkilerini azaltır. DHT türevine örnek olarak masteronu verdim. Bulabilirsen proviron filan da olur.

Masteron enjeksiyon şeklinde proviron ise tablet. Masteron eczaneden filan temin edebileceğin bir şey değil. Güvenilir bir satıcı bulup alman lazım. Proviron eczanede var. Reçetesiz verip vermeyecekleri şansına kalmış. En kötü ihtimal tanıdık bir doktor varsa reçete yazdırırsın. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metken    0
Feladel, 12 dakika önce yazdı:

TRT testosteron replasman tedavisi demek. DHT ise dihidrotestosteron yani vücutta testosterondan dönüştürülen bir hormon. Libido ve zihinsel sağlık için önemli bir hormon ayrıca hem vücuttaki östrojeni biraz baskılar ve yan etkilerini azaltır. DHT türevine örnek olarak masteronu verdim. Bulabilirsen proviron filan da olur. Masteron enjeksiyon şeklinde proviron ise tablet. Masteron eczaneden filan temin edebileceğin bir şey değil. Güvenilir bir satıcı bulup alman lazım. Proviron eczanede var. Reçetesiz verip vermeyecekleri şansına kalmış. En kötü ihtimal tanıdık bir doktor varsa reçete yazdırırsın. 

Tesekkur ederim acıklama icin. Proviron bir dönem kullanmıstım Sustonon ile birlikte libido artısı olmustu evet uyumu güzel testo ile, eczanede var daha kolay bulunabiliyor dedigin gibi evet. Sustanonu receteli veriyorlar artık ama Provirondan emin degilim onu da kattılarmı bu recete isine. Tanıdık lazım artık hem eczacı hem doktor. Bu isleri de zorlastırdılar aslında cunku bilincsiz kullanım cok va normal kolay temin edemesinler diye bir yerde önlem alıyorlar. Duruma göre ekleyebilirim Provironu da. Tesekkurler.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
resul544    5

Yurt dışında şuan tablet formunda olup karaciğerde toksik etki bırakmayan tablet formu kullanılıyor ama aylık 400 dolar civarında bence gereksiz pahalı. Sonrasında günlük deri altına vurulan kalem şeklinde kullanılan preaparatlar mevcut. Ülkemizde nebido sustanon ve bazı eczanelerin özel hazırladığı enjeksiyonlar var. Ama bütün yayınlar trt dozu ne olmalı emin değil çünkü östrojen damar yapısını korurken testesteron gerçekten kalp damar sağlığına zarar veren bir

etken kısacası mevcut hormonu yüksek tutmak her zaman sağlıklı değil. Sustanon yerine genelde düşük doz testesteron enantathe proviron kuru boşalma vs gibi durumlar varsa enantathe hcg veya östrojenik bünyen varsa enantathe masteron kullanabilirsin. Proviron eczaneden ulaşamazsan enjeksiyon masteronda çok benzer yapısı var. Genelde kan tahlilinde testesteron miktarını trt tedavisinde hekimlerimiz 6-10 civarında tutuyor. Tamamen hastadan alınan geri dönüşe göre oda ortalama haftalık 75-100 mg arası enjeksiyonlarla oluyor. Sıkı kan tahlili ile östrojen ve testesteron seviyesini deneyerek bulmak çok önemli diye düşünüyorum. İyi akşamlar 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KA21    11

Bence Nebidoyu deneyebilirsin. İlk iki dozu 6 haftada bir oluyorsun. Sonraki enjeksiyonları ise 8 hafta veya 12 haftalık frekanslarla devam ediyorsun. Bu süreçte belli aralıkla test yaptırıp frekansları daha doğru bir yola oturtabilirsin.

• +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    6

Sutanon haftada 1 ampul trt için yüksek bir doz aslında 5 senedir kürde gezmişsin denebilir. 

Yaşını göz önüne alırsak ve buna sigara,alkol gibi zararlı etkileri eklersek kan yoğunluğunun artması şaşırtmaz.

Sustanon kullanmaya devam etmek istiyorsan benim bir dönem denediğim gibi 5 günde yarım ampul veya haftada 2 kez 0.3ml olacak şekilde alırsan daha sağlıklı olur.

pazartesi perşembe 0.3ml şeklinde almama rağmen total testosteronum enjeksiyon öncesi yani en düşük 1000 çıktı.

Bu sebeple bu dozun üstü aslında güvenli bölgeden uzaklaşmak anlamına geliyor.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metken    0
Testomax, 9 saat önce yazdı:

Sutanon haftada 1 ampul trt için yüksek bir doz aslında 5 senedir kürde gezmişsin denebilir. 

Yaşını göz önüne alırsak ve buna sigara,alkol gibi zararlı etkileri eklersek kan yoğunluğunun artması şaşırtmaz.

Sustanon kullanmaya devam etmek istiyorsan benim bir dönem denediğim gibi 5 günde yarım ampul veya haftada 2 kez 0.3ml olacak şekilde alırsan daha sağlıklı olur.

pazartesi perşembe 0.3ml şeklinde almama rağmen total testosteronum enjeksiyon öncesi yani en düşük 1000 çıktı.

Bu sebeple bu dozun üstü aslında güvenli bölgeden uzaklaşmak anlamına geliyor.

Tabi zaten dr un dedigi ilk basta sigarayı bıraktın mı oldu degerleri gördükten sonra. Gerci artık herseyi sigaraya baglamak moda oldu. Senin kullanmıs oldugun gibi de olabilir ama eczane de olurken bu ayarı yapma sansım pek yok. Her hafta degilde 15 gunde bir olarak devam etmek en mantıklısı gibi geldi. Kısa süreli 6 ay kadar. Sonra tekrar bir iki unite kan verip bir sure ara vermek. Bu sekilde devam edebilirim ama henuz kararsızım. Belkide artık yas aldım deyip bu islerden cekilmenin vakti gelmistir :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    334
metken, 7 saat önce yazdı:

Tabi zaten dr un dedigi ilk basta sigarayı bıraktın mı oldu degerleri gördükten sonra. Gerci artık herseyi sigaraya baglamak moda oldu. Senin kullanmıs oldugun gibi de olabilir ama eczane de olurken bu ayarı yapma sansım pek yok. Her hafta degilde 15 gunde bir olarak devam etmek en mantıklısı gibi geldi. Kısa süreli 6 ay kadar. Sonra tekrar bir iki unite kan verip bir sure ara vermek. Bu sekilde devam edebilirim ama henuz kararsızım. Belkide artık yas aldım deyip bu islerden cekilmenin vakti gelmistir :)

Gerektiğinde kan verip, temiz beslenip hemogram ve kolesterol değerlerini bozmadan ilerlersen ara vermene gerek yok bence. Normal düzeydeki testoya kıyasla biraz daha fazla östrojen, dht, kolesterol ve kan koyulaşması problemleri olur ve bu problemler kolaylıkla çözülebilir. 2-3 ayda bir test yaptırıp duruma göre hareket edersen bir problemle karşılaşacağını sanmıyorum. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Tr3n
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Sustanon var elimde kürü daha güçlendirmek için hangisini ekleyim arkadaşlar.
      Deca durabolin Testosterone cypionate Trenbolone NOT:
      Deca'dan hiçbir şey anlamıyorum ne güç veriyor sulandırıyor.
    • Yazan: Jonturk
      Herkese Hayırlı Ramazanlar,
      Yaklaşık 1 Senedir TRT Tedavisi görmekteyim. 3 Haftada 1 Sustanon 250 Mg enjeksiyon olmaktayım. Sustanon kesip 8 haftalık Testosteron Enanthate kürü yapmak istiyorum ayda 500 mg sizce herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş:43 Boy:1.80 Kg:92 Tüm öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Naci,,
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Daha önceden kür yapmadım ilk kürüm olacak. 3 aydır forumda geziyorum bilgi edinebilmek adına 10-12 haftalık bir kür olacak haftada kaç mg tren ve kaç mg sustanon almalıyım? Bu konuda yardım rica ediyorum sizlerden.
      KÜR PLANLAMAM:
      Sustanon Trenbolone Enanthate KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      Boy:184 Kilo;80 Yağ:15   NOT:
      Trenbolone hakkında çok şey okudum yan etkileri vs ve bunları göze aldım! Zaten 4 haftadır only sustanon yapıyorum.
    • Yazan: Bozbay
      Merhaba arkadaşlar,
      Eczaneden sustanon almıştım  fakat ilaçları protein tozu kutusunun içine koymuştum. İlaç kutularına protein tozu kokusu sinmiş sustanonlar açılmamıştı. İlaç kutuları protein tozu kokuyor…
      Sizce ilaçları bozar mı bi zararı olur mu ?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: FarukkkÖmer
      Selamlar herkese,
      Selamlar 19 yaşındayım Hipogonadizm hastasıyım ve vücudum herhangi bir şekilde ergenliğe girmedi 18 ken bu yüzden sustanona başladım , etkisi inanılmazdı boyum 166 dan 179 a çıktı herkes gibi karşı cinse merağım başladı ve ergenlikte olan her şey olmaya başladı. Fakat iğne durumu beni rahatsız ediyor hayatımın sonuna kadar iğne kullanmak istemiyorum, bunu geri döndürmenin bir yolu var mıdır? Ve kısırlığı önlemek için ne yapabilirim? 
      18 aydır aktif sustanon kullanıyorum.
      16 yaşında testom 0.20 di oradan hesap edin nasıl olduğumu.
      Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.