Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

knownmee

Testosteron+rimobolan+masteron+npp kürüne gireceğim! yaptığım planlama doğru mu?

Önerilen İletiler

knownmee    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Gireceğim 2. kürüm için bilgi almak istiyorum.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate / Pzt. 1 cc / Çrş. 1 cc / Cma 1 cc
  • Rimobolan / Pzt. 0.6 cc / Çrş. 0.6 cc / Cma 0.6 cc
  • Masteron / Pzt. 0.7cc  / Çrş. 0.7cc  / Cma 0.7cc 
  • Npp / Pzt. 0.5 cc  / Çrş. 0.5 cc  / Cma 0.5 cc 

Dozlarım nasıl sizce yeterlimi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fıratkskn    34
gönderildi (düzenlendi)

Güncel formunu paylaşman mümkün mü? Neye göre yorum yapacağız?

tarihinde Fıratkskn tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    34

Hocam eski konularına baktım sen durmadan kür mü yapıyorsun? :D Geçen küründe aynısı gibi yanlış mı gördüm bilmiyorum ama. Çok fazla ilaç var sence bu kadar ilaca gerek var mı? Mg gelecek olursak uygun gibi duruyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
Fıratkskn, 18 dakika önce yazdı:

Hocam eski konularına baktım sen durmadan kür mü yapıyorsun? :D Geçen küründe aynısı gibi yanlış mı gördüm bilmiyorum ama. Çok fazla ilaç var sence bu kadar ilaca gerek var mı? Mg gelecek olursak uygun gibi duruyor.

yok hocam sadece ilaç seçimimden emin değilim :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    419

Gereğinden fazla testo, çok düşük mg anabolik ve gereksiz sayıda anabolikler var. Npp için 10-12 hafta yeter. Eğer 10-12 hafta yapacaksan rimo eklemenin bir manası yok. Eklesen de 180 mg rimonun kimseye faydası olmaz.  Bu kadar fazla ilacı karıştıracağına 250 testo 300 npp kullan yeter. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
gönderildi (düzenlendi)

hocam rimo çıkarıp 

• ptesi    testo enanth. 1cc / masteron 1cc / npp 0.5 cc 
  • çrş masteron 1cc / npp 0.5 cc 
  • cuma   testo enanth. 1cc / masteron 1cc / npp 0.5 cc 

bu şekilde düzenlesem nasıl sizce? @Feladel @Diver

tarihinde knownmee tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    419
knownmee, 8 dakika önce yazdı:

hocam rimo çıkarıp 

Masteronu dht olsun ve e2 düşürsün diye kullanıyoruz. Ondan bir anabolik etki bekleme. Masteron ekleyeceğim diye npp'yi azalttığına değmez. Bulk küründeyken e2 çok yükselmiyorsa boş yere masteron ekleyip hem masraf edip hem de e2'yi çok düşürme. 250 testo 300 npp daha iyi. Hem aromatizasyon ile uğraşmazsın hem de gereksiz fazla ilaç kullanmamış olursun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.799
knownmee, 49 dakika önce yazdı:

hocam rimo çıkarıp 

Masteronla nppyi eşitle. Ya npp yükselt yada masteron düşür. Nandrolone kürlerinde rimo/masteron önermemizin sebebi hem östrojeni kontrol etmek hemde deca dicke yakalanmamak için. Dhtsiz nandrolone kürü önermiyorum. Npp kestikten sonra pct yapılacaksa en az 2 hafta daha masteron, 4 hafta testo devam et.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
Diver, 55 dakika önce yazdı:

Masteronla nppyi eşitle. Ya npp yükselt yada masteron düşür. Nandrolone kürlerinde rimo/masteron önermemizin sebebi hem östrojeni kontrol etmek hemde deca dicke yakalanmamak için. Dhtsiz nandrolone kürü önermiyorum. Npp kestikten sonra pct yapılacaksa en az 2 hafta daha masteron, 4 hafta testo devam et.

anladım hocam yani dozlarım haftalık 250mg testo enanth 300 mg npp 300 mg masteron  10 hafta gireceğim alacağım hasarı ve decadick riskiini minimuma düşürmek istiyorum dozlarım bu şekilde uygunmudur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
knownmee, 5 dakika önce yazdı:

anladım hocam yani dozlarım haftalık 250mg testo enanth 300 mg npp 300 mg masteron  10 hafta gireceğim alacağım hasarı ve decadick riskiini minimuma düşürmek istiyorum dozlarım bu şekilde uygunmudur

yoksa testoyu 500mg mı yapayım hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.799
knownmee, 52 dakika önce yazdı:

yoksa testoyu 500mg mı yapayım hocam

Testoyu 500 yap dostum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
camış    0

Rimoyu nerden temin edeceksin? Depolarda kalmadı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
camış, 27 dakika önce yazdı:

Rimoyu nerden temin edeceksin? Depolarda kalmadı.

Rimo var ya ben şuan overdose kullanıyorum overdose da var zphc adı altında satılan yan sanayiler de de var kral bana sorarsan 500 testo yap rimo yüksek mg larda çalışan bir ilaç ve 180 mg rimo pek bir işe yaramaz  (genelde 100mg/ml oluyor diye yorum yaptım)  rimonu en az 300 mg bandına çek  masteronunu da 150-200 mg bandına çek 150 mg npp işini görecektir ancak istersen 200 e de çekebilirsin 

knownmee, 20.03.2025 - 10:59 yazdı:

Güncel formum bu şekilde.

kral bana sorarsan 500 testo yap rimo yüksek mg larda çalışan bir ilaç ve 180 mg rimo pek bir işe yaramaz  (genelde 100mg/ml oluyor diye yorum yaptım)  rimonu en az 300 mg bandına çek  masteronunu da 150-200 mg bandına çek 150 mg npp işini görecektir ancak istersen 200 e de çekebilirsin 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
camış    0
GhostBuilder, 2 saat önce yazdı:

Rimo var ya ben şuan overdose kullanıyorum overdose da var zphc adı altında satılan yan sanayiler de de var kral bana sorarsan 500 testo yap rimo yüksek mg larda çalışan bir ilaç ve 180 mg rimo pek bir işe yaramaz  (genelde 100mg/ml oluyor diye yorum yaptım)  rimonu en az 300 mg bandına çek  masteronunu da 150-200 mg bandına çek 150 mg npp işini görecektir ancak istersen 200 e de çekebilirsin 

kral bana sorarsan 500 testo yap rimo yüksek mg larda çalışan bir ilaç ve 180 mg rimo pek bir işe yaramaz  (genelde 100mg/ml oluyor diye yorum yaptım)  rimonu en az 300 mg bandına çek  masteronunu da 150-200 mg bandına çek 150 mg npp işini görecektir ancak istersen 200 e de çekebilirsin 

yok ben eczanelereden bahsettim 2 ay önce kalkmıştı sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
camış, Şimdi yazdı:

yok ben eczanelereden bahsettim 2 ay önce kalkmıştı sanırım

reçetesiz satışı kalktı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Sinan06
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Trenbolon'un nefes darlığı, terleme , sinir , böbreği fazla yorması, nefes nefese kalma gibi etkilerinden çok fazla sıkıldım, yarışma  düşünmediğim için artık vücudumu fazla zorlayacak kürler yapmayı düşünmüyorum , etki alacağım daha az yan etki göreceğim kür yapmayı düşünüyorum, diyette yaparak nefsime zulmetmek istemiyorum.  Bu sebeple  stabil şekilde vücudumu belli sürede dinlendirerek hep aynı kürü yapmayı düşünüyorum. 
      KÜR PLANLAMAM:
      500 mg testesteron enantethe  500 mg rimabolan  4 iu iran cinatropin   24 hafta stabil hepsinin mg'larını bozmadan cinatropini de 6 ay 4 iu yu bozmadan kullanmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Sizce planlamam nasıl? Tren kürleri sonrası bu planlamış olduğum kürde yan etkileri düşürmüş olur muyum? Planlamış olduğum kürde ne gibi yan etki görürüm? Ayrıca rimabolan varken masteron da eklemem gerekir mi? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Gainzzz
      Herkese iyi günler arkadaşlar,
      Jinekomasti ameliyatı olacaktım ama biraz sıkıntılardan dolayı önümüzdeki yılın ocak ayına kadar erteledim. Son kürümü geçtiğimiz yılın ocak ayında yapmıştım.
      SON YAPTIĞIM KÜR:
      500 testosteron 500 boldenon 300 masteron Şeklindeydi ve yeniden ocak ayına kadar non stop kür planlıyorum. 400 testo e, 400 boldenon. 3 haftada bir 1500ME HCG pregnyl. uzun bir aradan sonra spora yeniden başlayacağım ve hedefim ocak ayına kadar kontrollü yemek ve disiplinli sporla birlikte kazanabildiğim kadar kas kütlesi kazanmak ve ocak ayında jinekomasti ameliyatı sonrası 250 testo P, 250 masteron, günlük 3 iu GH ile birlikte yaza kadar diyetle devam edip yağ yakımını desteklemek.
      Sizce uygun mudur? Lütfen görüşlerinizi belirtin🙏
    • Yazan: cgt_oz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürden çıkalı 5 hafta oldu kür bitimi kan değerlerine baktık t3-t4 düşük kreatin yüksek testo düşük çıktı ovitralle klomen ve tamoxsifen kullandım bunlarda 3 gün önce bitti şimdi tekrar küre girmek istiyorum. Genel libido sorunu vs yaşamadım güç kaybımda olmadı güncel formumu elimdeki ilaçları ekleyeceğim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Bu süre yeterli mi? Tekrar kan değerlerine baktırmam gerekiyor mu? Fotoğrafını paylaştığım ürünlerle nasıl bir kombin yapabilirim? STOĞUMDAKİ ÜRÜNLER:

GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: loneroust
      Herkese selamlar,
      Küre girmeyi düşünüyorum 22 yaşındayım 4 senedir aralıklarla spor yapıyorum testosteron enantat ve bolde girmeyi düşünüyorum sadece overdose marka olacak ilk kürüm diye 3 aylık sürecekmiş sanırım biraz yağlıyım bu görüntüden kurtulmak ilk amacım (masteron önerildi ama fikrim yok)
      SORULARIM:
      Bu süreçte nelere dikkat etmeliyim? Östrojen baskılayıcı dışında ne kullanmalıyım? Bu konuda tecrübesi olanlar tavsiye verecekleri bekliyorum.
    • Yazan: Movemeent
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Kişisel bilgilerim:
      24 Yaşındayım Boyum 1.77 5 haftalık kürüm:
      86 Kg olarak başladığım 80 kg olarak bitirdiğim
      200 mg testo prop anavar clen winstrol Küründen sonra aşağıdaki küre başladım;
      2. Haftamdayım yarın 4.enjeksiyon olacak. Kür totalde 10 hafta sürecek kür bitimi 4 hafta only testo (düşük doz haftalık 200 mg prop olabilir) devam etmeyi düşünüyorum.
      500 mg Testo Enant 400 mg Deca 400 mg Bolde Piramit şeklinde ilk hafta 30 sonra 40 mg Dianabol 4 hafta sürecek. Kür başı test olmadım. Libido artışı, güç artışı var. İlaçların belli yan etkisi dışında (Kramp, clen kalbi) sağlık sorunu henüz yaşamadım. 2.Hafta itibariyle gü n aşırı yarım arimideks almaya başladım. (Ezbere) 
      Demir çinko magnezyum d vitamini milk thistle Alıyorum. Aşağıya kür öncesi ve güncel fotoğraflarımı bırakıyorum.
      Genel olarak önerileriniz ve desteklerinizi rica ederim. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
      KÜR ÖNCESİ FOTOĞRAFLAR:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.