-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Testosteron+rimobolan+masteron+npp kürüne gireceğim! yaptığım planlama doğru mu?
Oluşturan:
knownmee, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: cedricmcmillan
Eczane sustanon kullandım 6 ay önce yaklaşık 4 hafta sürmüştü güzel verim aldım. 6 ay geçti hissiyat cinsel sorun hiçbir şekilde yaşamıyorum pct yapmadım.Form bu güncel sizce diyete devam edip yağ oranı düşürmeye devam mı edeyim veya testo e bolde mi başlasam kararsızım 6 ay geçti döngüm düzelmistir diye düşünüyorum 19 yaşındayım benim kendi fikrim yaşım ve maddiyatım daha garanti olduğu zaman başlamak ama dizinde tecrubeleriniz duymak isterim çünkü kafa karışıklığı hat safhada hayırlı bayramlar
-
Yazan: Eyzel2
Merhaba arkadaşlar, abilerim hayırlı ramazanlar,
Geçen hafta uzun zaman sonra küre başladım yağ oranım epey fazlalaştı.
KÜR İÇERİĞİM:
testesteron p 375 mg trenbolon a 270 masteron 300 Kullanıyorum ortalama 200 gram protein ve 50 gram yağ barajım var karb ile dalgalı bazen 0 max 200 gram pirinç 1700-2100 kalori aralığı ilerliyorum. Şu an 122 kiloyum genelde 100 kiloya düştüğümde karın kaslarım hafiften çıkıyor yağ oranım 25-30 vardır ve tamamen amaca yönelik hizmet edeceğini düşünerek armidexi sürekli almayı düşünüyorum 0.5 her gün yada 1 mg direk şu an maximum yağ yakımı hedefliyorum. T3 25mcg almayı da planlıyorum 10 mg nolvadex her gün pazartesi ve perşembe de yarımşar tablet Cabaser alıyorum. 20 mg winstrol ve 10 mg ox ekleyeceğim önümüzdeki hafta yada direk clen alacağım…
SORULARIM:
Ekstra bir tavsiyeniz yada öneriniz var mı? Yanlış yaptığımız bir şey yada düşünce? Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler şimdiden.
-
Yazan: Tugayd75
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Yeni kür planlaması yaptım fikirlerinizi öğrenmek niyetindeyim değerli fikirlerinizi yazarsanız çok memnun olurum.
YENİ KÜR PLANLAMAM:
TESTO ENANT. 250 / haftada 500 TESTO PROP. 100 / haftada 100 0.5 ml enantat ek. BOLDENON 250 / HAFTADA 500 DECA NAN. 200 / HAFTADA 400 OXANDROLONE GROWT sabah akşam 0.5 mcg Karaciğere çok baskı olmasın diye bi nevi kaçmaktan ötürü dianabol yerine testo prop eklemeyi düşündük. Totalde 600 testo oluyor haftada. Siz değerli hocalarımız ne düşünür bu kür hakkında.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Spor geçmişim 4 yıl Kür geçmişim 2 yıl - 6,7 kür Boy 170 Kilo 75 Yaş 28 Tüm fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: BBurak
Arkadaşlar herkese selam,
Kan testi yaptırdım ve değerlerim epey kötü çıktı. Test öncesi perhiz yapmadım, uyku ve beslenme düzenim kötüydü bu değerlerle küre girilebilir mi?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy:178 Kilo: 83.2 Yağ oranı: %22-25 Yaş: 24 Spora geri dönüş gerçekleştirdim yaklaşık 7-8 haftadır antrenman yapıyorum.
GÜNCEL KAN TESTİM:
-
Yazan: Methhhhh000
Öncelikle herkese merhaba;
Ben Metehan, 21 yaşındayım ve 5 yıldır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Ancak genelde bu süreci yapboz şeklinde ilerlettim; senenin 6 ayı antrenman, ilaç ve düzenli beslenmeye odaklanırken, geri kalan 6 ayı antrenmansız ve kötü beslenerek geçirdim. Şimdi ise tekrar sürece başlamaya karar verdim. Hayatım boyunca birçok kür yaptım, ancak bu sefer ne kullanmam gerektiği konusunda sizden tavsiye almak istiyorum. KİŞİSEL BİLGİLERİM: Boy: 190 cm Kilo: 101 kg Yağ oranı: %16-18 Yaklaşık olarak Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayacak şekilde uzun vadeli bir planlama yapmayı düşünüyorum. Çok iyi diyet yapan birisiyim; kalori sayarım, düzenli beslenirim ve her şeyi –tuz miktarı da dahil– titizlikle ölçerek psikopat seviyesinde bir disiplin uygularım. Vücudumu çok iyi tanıyorum ve amacım yağ yakmak. Daha önce bütün ilaçların her esterini kullandım; bu yüzden ilaç ve vitamin önerirken elinizi korkak alıştırmayın.
Tavsiyelerinizi bekliyorum! GÜNCEL FORMUM:
-