Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

balikcionur

12 haftalık kürümün kan testi sonuçları hk.

Önerilen İletiler

Feladel    345
gönderildi (düzenlendi)
balikcionur, 2 dakika önce yazdı:

O konu hakkında bilgim yok belki haklı olabilirsin ama göğüsümde başlayan o hassasiyetten, ufakta olsa yanma hissinden anlaşılıyor biraz da

Tren e2 dönüşmez ama yapısı gereği östrojenik etki gösterebiliyor. Muhtemelen de bu yüzden hassas olmayan testlerde östrojen gibi algılanabiliyor. Bence e2'ye müdahale etmek yerine tamoxifen ile devam et. Şikayet geçene kadar günde 2 tablet geçtikten sonra yarım tablete düş.

h4runx, 4 dakika önce yazdı:

500 testo e, 300 masteron kullanıyordum. testoyu 200, masteronu 400e çıkardım. Ne kadar süre femara kullanmalıyım?

İlaçların dozunu değiştirdiysen femara kullanma. 2 hafta bekle ilaçların aromatizasyon etkileri otursun. Sonra test yaptır. Test sonucuna göre kullanırsın. Jino şikayetleri varsa sen de aynı şekilde tamoxifen kullanabilirsin.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

balikcionur    1
Feladel, Şimdi yazdı:

Tren e2 dönüşmez ama yapısı gereği östrojenik etki gösterebiliyor. Muhtemelen de bu yüzden hassas olmayan testlerde östrojen gibi algılanabiliyor. Bence e2'ye müdahale etmek yerine tamoxifen ile devam et. Şikayet geçene kadar günde 2 tablet geçtikten sonra yarım tablete düş.

Bayrama kadar kullanacağım. Bayramdan sonra tekrar test veririm belki başka bir yerde emin olmak için. Zaten şikayetin geçtiğini libido ve sertleşme olmasından anlayacağım dimi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
balikcionur, 7 dakika önce yazdı:

Bayrama kadar kullanacağım. Bayramdan sonra tekrar test veririm belki başka bir yerde emin olmak için. Zaten şikayetin geçtiğini libido ve sertleşme olmasından anlayacağım dimi?

Tamoxifen libido için değil jinekomasti şikayetleri için kullanılıyor. Göğüs hassasiyeti var demiştin onun için söyledim. Libido için senin önce test yaptırdığın yeri arama imkanın var mı? Bir sorsana senin test için hassas LC-MS/MS mi yoksa başka bir yöntem mi kullanıyorlar? Ona göre bir tavsiyede bulunayım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
Feladel, 5 dakika önce yazdı:

Tamoxifen libido için değil jinekomasti şikayetleri için kullanılıyor. Göğüs hassasiyeti var demiştin onun için söyledim. Libido için senin önce test yaptırdığın yeri arama imkanın var mı? Bir sorsana senin test için hassas LC-MS/MS mi yoksa başka bir yöntem mi kullanıyorlar? Ona göre bir tavsiyede bulunayım.

Aradım, kullandığım ilaçlardan kaynaklı hassas olmayan ölçümlerde hormon e2 olarak gözüküyor olabilir dedim sonra senin söylediğin lc-ms olayını sordum, çalışma sistemiyle ilgili dönüş yapacaklarını söylediler. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
balikcionur, 1 dakika önce yazdı:

Aradım, kullandığım ilaçlardan kaynaklı hassas olmayan ölçümlerde hormon e2 olarak gözüküyor olabilir dedim sonra senin söylediğin lc-ms olayını sordum, çalışma sistemiyle ilgili dönüş yapacaklarını söylediler. 

Tahminimce test hassas değil. Çünkü bolde en başta e2'ni düşürmüş yani boldenin e2 düşürdüğü kişilerdensin. E2 seviyen zaten referans altındaydı. Bir de üstüne masteron eklemişsin. Daha da düşmüş olması gerekiyor. E2 gerçekten bu kadar seviyelerde olsa e2, prolaktin üretimini uyardığı için prolaktin değerinin de daha da artmış olması gerekiyordu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
Feladel, 6 dakika önce yazdı:

Tahminimce test hassas değil. Çünkü bolde en başta e2'ni düşürmüş yani boldenin e2 düşürdüğü kişilerdensin. E2 seviyen zaten referans altındaydı. Bir de üstüne masteron eklemişsin. Daha da düşmüş olması gerekiyor. E2 gerçekten bu kadar seviyelerde olsa e2, prolaktin üretimini uyardığı için prolaktin değerinin de daha da artmış olması gerekiyordu.

Tahmin ettiğin gibi. LC MS/MS yöntemiyle değil CMIA yöntemiyle ölçülmüş. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
balikcionur, Şimdi yazdı:

Tahmin ettiğin gibi. LC MS/MS yöntemiyle değil CMIA yöntemiyle ölçülmüş. 

Test sonucu görmeden konuşmayı sevmem ama %99 gerçek e2 seviyen hala diplerde geziyor. Benim tavsiyem libido için masteronu çıkar ve testo dozunu haftalık 100-150 mg daha arttır. Birkaç hafta içinde e2 normal seviyelerine döner ve libidoda da iyileşme olması lazım. Göğüs hassasiyeti için dediğim şekilde tamoxifen kullanmaya devam edebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
Feladel, 11 dakika önce yazdı:

Test sonucu görmeden konuşmayı sevmem ama %99 gerçek e2 seviyen hala diplerde geziyor. Benim tavsiyem libido için masteronu çıkar ve testo dozunu haftalık 100-150 mg daha arttır. Birkaç hafta içinde e2 normal seviyelerine döner ve libidoda da iyileşme olması lazım. Göğüs hassasiyeti için dediğim şekilde tamoxifen kullanmaya devam edebilirsin.

Anlaştık. Zaten göğüs hassasiyeti dışında herhangi bir yan etki hissetmiyorum.

Dün 400 testo 200 bolde almıştım. Bugün normalde sadece tren enjeksiyonum vardı ama 200 testo da ekliyim yanına. Tren’i 400’e çıkarayım mı 200 kalsın mı?
Süreci hızlandırmak için pripionatta kullanabilirim önerirsen elimde kısa ester de var.
E2’yi yükseltecek klomen vs bütün önerilere açığım😂😬

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
gönderildi (düzenlendi)
balikcionur, 8 dakika önce yazdı:

Anlaştık. Zaten göğüs hassasiyeti dışında herhangi bir yan etki hissetmiyorum.

Dün 400 testo 200 bolde almıştım. Bugün normalde sadece tren enjeksiyonum vardı ama 200 testo da ekliyim yanına. Tren’i 400’e çıkarayım mı 200 kalsın mı?
Süreci hızlandırmak için pripionatta kullanabilirim önerirsen elimde kısa ester de var.
E2’yi yükseltecek klomen vs bütün önerilere açığım😂😬

Boldeyi 200e çektiysen testoyu 100 filan arttırdığın zaman yeter. E2 seviyesi zaten düşükken propa geçersen e2 dönüşümü biraz daha azalır o yüzden bence onu başka bir kür için sakla. Treni de ilk kez kullanıyorsan bu 200'de kalsın. Yeteri kadar etkisini görürsün. Zaten masteronu çıkartıp, boldeyi azalttığın ve testoyu da arttırdığın için e2 yavaş yavaş yükselmeye başlar. Biraz daha destek olmak için 1 hafta boyunca keten tohumu tüketebilirsin. Öğütülmemiş ise günlük 3-4 yemek kaşığı kadar yeter. Öğütülmüşse yarısı yeterli. Salataya, yoğurda ya da yulafa filan ekleyip birlikte yiyebilirsin.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1

Boldeyi 200e çektiysen testoyu 100 filan arttırdığın zaman yeter. E2 seviyesi zaten düşükken propa geçersen e2 dönüşümü biraz daha azalır o yüzden bence onu başka bir kür için sakla. Treni de ilk kez kullanıyorsan bu 200'de kalsın. Yeteri kadar etkisini görürsün. Zaten masteronu çıkartıp, boldeyi azalttığın ve testoyu da arttırdığın için e2 yavaş yavaş yükselmeye başlar. Biraz daha destek olmak için 1 hafta boyunca keten tohumu tüketebilirsin. Öğütülmemiş ise günlük 3-4 yemek kaşığı kadar yeter. Öğütülmüşse yarısı yeterli. Salataya, yoğurda ya da yulafa filan ekleyip birlikte yiyebilirsin.

Tamam dostum çok teşekkür ederim yardımların için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.532
Feladel, 3 saat önce yazdı:

E2 testi çok şüpheli duruyor. Testo dozunda bir oynama yapmadan, e2 referans değerinin altındayken bir de üstüne masteron eklemene rağmen bu kadar yükselmemesi lazım. Bazı kaynaklar hassas olmayan e2 testlerinden makine treni östrojen olarak tespit edebileceğini söylüyorlar. 

Dostum bunu bende duydum. Bununla ilgili kaynak paylaşabilirsen sevinirim :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
Diver, 19 dakika önce yazdı:

Dostum bunu bende duydum. Bununla ilgili kaynak paylaşabilirsen sevinirim :) 

Elimde sadece kullanıcı tecrübeleri var hocam ama maalesef bunu destekleyecek bir bilimsel araştırma bulamadım.

image.png.e0281e6850dc73239eeab890830ae373.png

Kürüne tren ekleyip tren aromatize olmadığı halde e2'si yükselenler ve testten önce inhibitör kullandığı halde test sonucu beklenmedik şekilde yüksek gelenler filan.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.532

Evet bende dediğin gibi hep kulaktan duydum. Östrojeni lc/ms yöntemi ile ölçülürse doğru sonucu gösteriyor. Benim tahminim progesteron test sonucunu yanıltıyor:)

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
Diver, 5 dakika önce yazdı:

Evet bende dediğin gibi hep kulaktan duydum. Östrojeni lc/ms yöntemi ile ölçülürse doğru sonucu gösteriyor. Benim tahminim progesteron test sonucunu yanıltıyor:)

Hocam şöyle bir ek yapayım, göğüs hassasiyetimin başladığını söylemiştim. Ama antreman performansımı takip ediyorum da en basitinden terlemelerim bile azaldı. Metin hocanın bir mesajında okumuştum boldenon 7-8.haftadan sonra östrojeni düşürüyor diye. Şubat başında ref aralığı altında olan östrojen hormonum 1 ayda 20den 100e çıktı görünüyor. Ki bugünde özel hastaneyi arayıp ölçüm yöntemiyle ilgili bilgi aldıktan sonra, Feladel’in dediği gibi treni östrojen olarak algılamış olabilir. Östrojenim bu kadar yüksek çıksa antreman performansımdan tut formuma kadar illa ki sinyal verecek bir durum görürdüm.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    54
Feladel, 4 saat önce yazdı:

500 e2'ye ulaşmayı nasıl başardınız? :D 2 günde 1 tablet femara muhtemelen 50-100 arası bir yere çeker. Tabii emin olmak için 2 hafta sonra e2 testi yaptırmak lazım.

hocam femara millete sardık beraber :D şaka maka 150 e2 için 5günde 1 femara devam ediyorum sabahları uyanınca kuru uyanıyorum damalarım cıkıyor aynada kuru görüyorum kendimi geçmişe göre 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
fatman, 1 dakika önce yazdı:

hocam femara millete sardık beraber :D şaka maka 150 e2 için 5günde 1 femara devam ediyorum sabahları uyanınca kuru uyanıyorum damalarım cıkıyor aynada kuru görüyorum kendimi geçmişe göre 

Dikkat edin de çok düşürmeyin e2'yi :D Hem libidoyu kötü etkiler hem de eklemlerdeki sıvı azaldığı için sakatlığa neden olabilir :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    54
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

Dikkat edin de çok düşürmeyin e2'yi :D Hem libidoyu kötü etkiler hem de eklemlerdeki sıvı azaldığı için sakatlığa neden olabilir :D 

valla test veremedim ama bendeki e2yi femara bile kesmiyeceğini düşünüyorum bayramdan sonra baktıracağım e2'ye tahminimce hala ref üstü 50 70 arası takılıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
fatman, Şimdi yazdı:

valla test veremedim ama bendeki e2yi femara bile kesmiyeceğini düşünüyorum bayramdan sonra baktıracağım e2'ye tahminimce hala ref üstü 50 70 arası takılıyor

Buna çok güvenme bence. Kadınlardaki e2'yi bitiren ilaç sana neler yapmaz :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
Feladel, 23 dakika önce yazdı:

Buna çok güvenme bence. Kadınlardaki e2'yi bitiren ilaç sana neler yapmaz :D 

Hocam bende de e2 100lerde görünüyor da işte baktığında e2 miz yüksek değil öyle saçma bi durumdayız :D

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    23

hocam @Feladel ben de trene başladım, 400 tren e, 500 testo e, 300 masteron prop kullanırken kan tahlili verdim e2 500 civarı çıktığını gördüm. Tren öncesi 500 testo kullanıldığımda e2 30 çıkmıştı. Bu durumda ne yapmalıyım?  dün 2 femara aldım, bugün hic motivasyonum yok yerimden kalkmak istemiyorum e2 sıfırlanmış gibi hissediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
h4runx, 32 dakika önce yazdı:

hocam ben de trene başladım, 400 tren e, 500 testo e, 300 masteron prop kullanırken kan tahlili verdim e2 500 civarı çıktığını gördüm. Tren öncesi 500 testo kullanıldığımda e2 30 çıkmıştı. Bu durumda ne yapmalıyım?  dün 2 femara aldım, bugün hic motivasyonum yok yerimden kalkmak istemiyorum e2 sıfırlanmış gibi hissediyorum 

Trenden önceki testi referans alman lazım. Kesin e2 sıfırlanmıştır. Femara etkisi geçip e2'nin normal seviyelerine dönmesi 1-1.5 haftayı bulur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    23
gönderildi (düzenlendi)

Trenden önceki testi referans alman lazım. Kesin e2 sıfırlanmıştır. Femara etkisi geçip e2'nin normal seviyelerine dönmesi 1-1.5 haftayı bulur.

Bu yaygın bir durum mu? Hakkında çok sey bulamadım, yüz binlerce insan tren kullanmıştır. Nasıl emin olabilirim. 500 e2 korkunç bir rakam

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
h4runx, 5 dakika önce yazdı:

Bu yaygın bir durum mu? Hakkında çok sey bulamadım, yüz binlerce insan tren kullanmıştır. Nasıl emin olabilirim. 500 e2 korkunç bir rakam

Hocam benim başıma gelen seninde başına gelmiş gibi duruyor. Vücudun cok sulanmadıysa, antremanda ter durumu vs çok abes durumda değilse trenden kaynaklı e2 yüksek çıkmış olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
gönderildi (düzenlendi)
h4runx, 8 dakika önce yazdı:

Bu yaygın bir durum mu? Hakkında çok sey bulamadım, yüz binlerce insan tren kullanmıştır. Nasıl emin olabilirim 

Herkesin başına gelen bir durum ama çok bilinen bir konu değil. Normal düzeyde olan e2 değerin tren ekledikten sonra artıyorsa kesin tren testi yanıltmıştır. Trenin östrojene dönüşebilmesi imkansız olduğu için e2 artması gibi bir ihtimal söz konusu değil. 2 femara atınca e2 dibe çakılır. Şu an gidip test yaparsan buna rağmen en azından 300-400 e2 gözükür diye tahmin ediyorum. E2'nin çok düştüğünü libido düşüşü, depresif ruh hali, eklem ağrıları, su atılımı gibi etkilerden anlayabilirsin. Bu yan etkilerin bazılarının ortaya çıkması birkaç haftayı bulabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    23
gönderildi (düzenlendi)
Feladel, 23 dakika önce yazdı:

Herkesin başına gelen bir durum ama çok bilinen bir konu değil. Normal düzeyde olan e2 değerin tren ekledikten sonra artıyorsa kesin tren testi yanıltmıştır. Trenin östrojene dönüşebilmesi imkansız olduğu için e2 artması gibi bir ihtimal söz konusu değil. 2 femara atınca e2 dibe çakılır. Şu an gidip test yaparsan buna rağmen en azından 300-400 e2 gözükür diye tahmin ediyorum. E2'nin çok düştüğünü libido düşüşü, depresif ruh hali, eklem ağrıları, su atılımı gibi etkilerden anlayabilirsin. Bu yan etkilerin bazılarının ortaya çıkması birkaç haftayı bulabilir.

eklemlerde ağrı hissediyorum, saydığın çoğu yan etkiyi yaşıyorum. keske femara almasaydim, e2 yukseltmek icin testo vurayim mi?

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KrasenRumenov
      Merhaba, öncelikler herkesin ramazan bayramını kutluyorum.
      Kürümün 5. hafta test sonuçlarında E2 sonucunun düşük olduğunu gördüm. Günlük bir tablet 20mg proviron kullanıyordum test sonuçlarından sonra onu da kestim. İlk kürümü yapıyorum ve maalesef kür öncesi hormon testi almadım. Sizin değerli yorumlarınız ve önerilerinizi almak isterim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
      Kür Planım: 
      Haftalık 500mg Testosteron Enanthate Haftalık 400mg Boldenon Haftalık 200mg NPP (5. haftayı tamamlayıp kestim) Günlük 20mg Dianabol (5. haftayı tamamlayıp kestim) Koruyucu ve Vitaminler:
      Liv 52 Cystone Speman Forte Proviron (5. haftayı tamamlayıp kestim) Nac 600 Magnezyum C Vitamini D Vitamini B komplex Çinko Multvitamin Omega 3 Test Sonuçlarım:

• Yazan: rusecy
      Arkadaşlar herkese selamlar.
      Kürümün 6. haftasına geldim. 4 haftam kaldı. Oxandrolonun bitmesiyle kan tahlili verdim. Testosteron hariç sonuçlar çıktı. Kürden önceki değerlerimle karşılaştırdım, fikirlerinizi almak istedim.
      Kullandığım ilaçlar:
      Oxandrolone 30 mg/gün Testosterone enanthate 400 mg/hafta Sonuçlar:
      Eski LH: 5,46. Yeni LH: 0,04 Eski FSH: 7,47. Yeni FSH: 0,05 Eski E2: 19. Yeni E2: 116 Eski PRL: 10,84. Yeni PRL: 16,80 Eski AST: 18. Yeni AST: 43 Eski ALT: 25. Yeni ALT: 91 Referans aralıklarını paylaşmadım ama hepsi epey dışında. Eski değerlerimin hepsi içerisindeydi. Endokrinolojiye randevu aldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.