Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Metoonline

Sarms kürü sonrası testis antrofisi yaşadım! zamanla düzelir sandım fakat düzelmedi! ne yapamalıyım?

Önerilen İletiler

Metoonline    0

Selamlar herkese,

Bundan 4 ay önce bir sarms kürü denedim bıraktıktan sonra testis antrofisi yaşadım zamanla düzelir diye düşündüm ama hala aynı gündelik hayatta bir sıkıntı yok ama ereksiyon halindeyken küçülme ve yukarı doğru gelme sıkıntısı çekiyorum forumda baya bir yazı okudum ve yaptırmam gereken testleri öğrendim ve yaptırdım konu hakkında bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim dostlar. :)

GÜNCEL KAN TESTİM:

IMG_4080.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    857

C vitamini 500 mg çinko 50 mg 20-30 gün dene düzelir. Ve bol su iç.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    0
GHOST, 29 dakika önce yazdı:

C vitamini 500 mg çinko 50 mg 20-30 gün dene düzelir. Ve bol su iç.

Zinc 15mg olarak hep satılıyor 3 adetmi tüketmeliyim günlük 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    19

Merhaba, hangi sarms kürünü denemiştin kullandığın sarmslar, markası ve dozaj paylaşımı yapabilirsen herkese referans olabilir. Geçmiş olsun.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    857
Metoonline, Bir saat önce yazdı:

Zinc 15mg olarak hep satılıyor 3 adetmi tüketmeliyim günlük 

Tüketmen gereken mg yazdım yukarıda. Günün toplamında.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    0
parfait16, 15 dakika önce yazdı:

Merhaba, hangi sarms kürünü denemiştin kullandığın sarmslar, markası ve dozaj paylaşımı yapabilirsen herkese referans olabilir. Geçmiş olsun.

Daa+mk+cardarine denemiştim markasını söylersem kimin olduğu belli olur sanırım forum kurallarına aykırı bilindik bi marka diyebilirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    0

Arkadaşlar selamlar öncelikle;

kilo 82

boy 179

yağ oranı 18 civarı 

kol ölçüsü 38 

spor geçmişime gelirsek 10 seneden fazla futbol basketbol karışık besyo mezunuyum yani küçük yaştan beri sporun içindeyim diyebilirim birçok kez vucut geliştirmeyle ilgilendiğim zamanlarım oldu 3-4 ay yapıp bırakmalı ama kariyerime vucut geliştirme antrenörü olarak devam etme kararı alalı 1 yıl oldu bu sürede çok toplasan 15 antrenman belki kaçırmışımdır beslenmem haftanın 6 günü iyidir 1 gün bozarım bozarsam konumuza gelmek gerekirse bundan 5 ay önce sarms kürü yaptım sonrasında testis antrofisi yaşadım şuanda çok düzelmiş diyemem geçtiğimiz hafta test yaptırdım ve pekte işe yaramadığını düşündüğüm sarms kürüm tüm değerlerimi altüst etmiş

total testesteronum 300 fsh ve lh alt değere yakın hiç anabolik kullanmadım ama ilk kürüme girmek istiyorum acaba şuan bir pct yapıp değerlerimi düzeltip öylemi girmeliyim yoksa hazır bozukken küre şimdimi girmelimiyim

korkuğum şey şu şimdi girersem küre bitiminde pct yaptığımda yine geleceğim değerler halihazırda şuan bozuk olan değerlerimmi olur böyle olacaksa küre girmeden şimdi bir pct yapmalı ve değerlerimi yükseltip birkaç ay sonramı girmeliyim?

IMG_4080.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    15

zaten yakın zamanda küre gireceksen lh fsh 0 olsa bile pct önermiyoruz döngünü zaten kapatacaksan  bir de açık olan döngüyü iyileştirmeye vücudun dengesini iyice bozmaya aç kapa yapmya gerek yok yani küre girip hakkını vereceksen çekinmeden girebilirsin. Doğal testonu pct yaparken burdaki bitkisel kürlerle vs toplarsın küründen sonra.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    10

Trt sırasında hcg ve follitropin alfa kullananlar var ömür hoca bi podcastte söylemişti maliyetini karşılayabiliyorsan testis atrofisini önleme amaçlı kullanılabilir ama gerçekten saçma derecede pahalı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    365
Metoonline, 2 dakika önce yazdı:

Malesef

Böyle bir durumda düşük testo nedeninin sarms kürü sonrası olup olmadığını söylemek doğru olmaz. Benim aklıma takılan 2 şey var. Birincisi neden e2 değerin dipte? İkincisi e2 değerin dipte olmasına rağmen neden LH salgılanması yüksek değil?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    0
Feladel, 11 saat önce yazdı:

Böyle bir durumda düşük testo nedeninin sarms kürü sonrası olup olmadığını söylemek doğru olmaz. Benim aklıma takılan 2 şey var. Birincisi neden e2 değerin dipte? İkincisi e2 değerin dipte olmasına rağmen neden LH salgılanması yüksek değil?

Hiçbir fikrim yok valla ustam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    365
Metoonline, 2 dakika önce yazdı:

Hiçbir fikrim yok valla ustam 

Arimidex filan kullanıyor musun? Bu kadar düşük e2 normal değil. Ereksiyon kalitesini bozar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    0
Feladel, 25.03.2025 - 22:13 yazdı:

Arimidex filan kullanıyor musun? Bu kadar düşük e2 normal değil. Ereksiyon kalitesini bozar.

Yok hiçbirşey kullanmıyorum 4 aydır ama erkeksiyonda bir sıkıntı çekmedim hiçbirzaman 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: 34lispo
      Herkese selam,
      Kürü 1 ay boyunca sürdürdüm ancak bazı sebeplerden dolayı aniden bırakmak zorunda kaldım ve PCT yapmadım.
      Yaklaşık 3 ay önce şu kürü uygulamıştım:
      100mg Trenbolone Acetate (EOD) 150mg Testosterone Propionate (EOD) 100mg Masteron Propionate (EOD) Şu an yaşadığım bazı sorunlar var:
      Cinsel birliktelik sırasında testis torbam sıkılaşıyor ve testislerim yukarı çekiliyor. Testis atrofisi (küçülme) belirtileri var. Hayattan genel olarak hiç keyif alamıyorum, içimde sürekli bir daralma hissi var. Derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum, sürekli stres altındaymışım gibi bir durum var ama belirli bir şey düşünmüyorum. Sorularım:
      Bu durumlar kürden kaynaklı olabilir mi? Tekrar küre girip ardından doğru bir PCT yaparsam toparlanabilir miyim? Yoksa farklı bir yol mu izlemeliyim? Geç kalmış olsam da bir PCT uygulamak mantıklı olur mu? Benzer durum yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ek Bilgiler:
      Yaş: 23 Boy: 1.78m Kilo: 84kg Konu hakkında yardım rica ediyorum:
      @Feladel @Askabar @rastlantisal @GHOST @Fuhrer @Diver
      Şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: tigerclaw
      Öncelikle herkese merhaba,
      Mk677 kürüne girdim şuan ikinci haftasının sonundayım ilk hafta kaliteli uyku yeme içme sorun olmadı , ikinci hafta şiddetli bi testis ağrısı yaşamaya başladım sabahları 1 ml olarak kullanıyordum bu süreçte, testis ağrısı geçti ama bu kez mesane ağrısı çok şiddetli şekilde kendini hissettirdi , sadece mk677 yi kullandığım zaman oluyor ve gün içinde aşırı rahatsız ediyor gece vakti kendiliğinden geçiyor sabahları tekrar 1 ml aldığım vakit aradan 1 saat geçince tekrar mesane ağrısıyla karşılaşıyorum bunun için me yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim (bu süreçte tüm vitamin ve koruyucuları kullanıyorum)
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaş:31 boy:178 kilo:78  Aşağıdaki değerler mk677'ye başlamadan önceki değerlerim. 

• Yazan: Ferhat82
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      En son küre 2.5 yıl önce girmiştim son kürüm testo turinabol idi ve pct sürecinde de 1 adet choriomon kullanmıştım 5000 lik sorunum yoktu ve uzunca geçen zamandan sonra testislerimdeki ufalma ve içe doğru çekmesi yani yok oluyor bu sorunumu aşamadım.
      SORULARIM:
      Acaba tekrardan choriomon yada muadillerini kullanmam mı gerekli?  Yada bu sorunu yaşayıpta doğal yollarla çözen biri var mı? Not: Şu aralar  İlişki yaşadığım için dert olmaya başladı öz güven düşüklüğü de yaşıyorum.
    • Yazan: Yusufdemir1995
      Merhaba değerli forum üyeleri,
      3 gündür durduk yerde bir anda oldu sadece sol testisim gün içinde belli zamanlarda ağrıyor sızlıyor. Sebebi ne olabilir uzun zamandır kürdeyim. Daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım. Uzun zamandır da hiç pregnyl falan vurmadım testislerim yıllardır küçük sebebi ne olabilir bu ağrının acaba?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Mertkarpuz4627
      Merhaba arkadaşlar ve hocalarım. Pct sürecini tamamladım. Gayet başarılı geçti hatta iki tane ovitrelle kullandım. Fakat bir sorum olacak. Penisim ereksiyon halindeyken testislerim yukarı çekiyor hatta her antreman sonrasıda testislerim yukarı çıkıyor. Cinsel ilişkide buda bana sorun yaratıyor. Sizce normal mi ? Testis boyutu nasıl olmalı ? @rastlantisal @Diver @metinav

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.