-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Sarms kürü sonrası testis antrofisi yaşadım! zamanla düzelir sandım fakat düzelmedi! ne yapamalıyım?
Oluşturan:
Metoonline, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: 34lispo
Herkese selam,
Kürü 1 ay boyunca sürdürdüm ancak bazı sebeplerden dolayı aniden bırakmak zorunda kaldım ve PCT yapmadım.
Yaklaşık 3 ay önce şu kürü uygulamıştım:
100mg Trenbolone Acetate (EOD) 150mg Testosterone Propionate (EOD) 100mg Masteron Propionate (EOD) Şu an yaşadığım bazı sorunlar var:
Cinsel birliktelik sırasında testis torbam sıkılaşıyor ve testislerim yukarı çekiliyor. Testis atrofisi (küçülme) belirtileri var. Hayattan genel olarak hiç keyif alamıyorum, içimde sürekli bir daralma hissi var. Derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum, sürekli stres altındaymışım gibi bir durum var ama belirli bir şey düşünmüyorum. Sorularım:
Bu durumlar kürden kaynaklı olabilir mi? Tekrar küre girip ardından doğru bir PCT yaparsam toparlanabilir miyim? Yoksa farklı bir yol mu izlemeliyim? Geç kalmış olsam da bir PCT uygulamak mantıklı olur mu? Benzer durum yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ek Bilgiler:
Yaş: 23 Boy: 1.78m Kilo: 84kg Konu hakkında yardım rica ediyorum:
@Feladel @Askabar @rastlantisal @GHOST @Fuhrer @Diver
Şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: tigerclaw
Öncelikle herkese merhaba,
Mk677 kürüne girdim şuan ikinci haftasının sonundayım ilk hafta kaliteli uyku yeme içme sorun olmadı , ikinci hafta şiddetli bi testis ağrısı yaşamaya başladım sabahları 1 ml olarak kullanıyordum bu süreçte, testis ağrısı geçti ama bu kez mesane ağrısı çok şiddetli şekilde kendini hissettirdi , sadece mk677 yi kullandığım zaman oluyor ve gün içinde aşırı rahatsız ediyor gece vakti kendiliğinden geçiyor sabahları tekrar 1 ml aldığım vakit aradan 1 saat geçince tekrar mesane ağrısıyla karşılaşıyorum bunun için me yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim (bu süreçte tüm vitamin ve koruyucuları kullanıyorum)
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
yaş:31 boy:178 kilo:78 Aşağıdaki değerler mk677'ye başlamadan önceki değerlerim.
-
Yazan: Ferhat82
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
En son küre 2.5 yıl önce girmiştim son kürüm testo turinabol idi ve pct sürecinde de 1 adet choriomon kullanmıştım 5000 lik sorunum yoktu ve uzunca geçen zamandan sonra testislerimdeki ufalma ve içe doğru çekmesi yani yok oluyor bu sorunumu aşamadım.
SORULARIM:
Acaba tekrardan choriomon yada muadillerini kullanmam mı gerekli? Yada bu sorunu yaşayıpta doğal yollarla çözen biri var mı? Not: Şu aralar İlişki yaşadığım için dert olmaya başladı öz güven düşüklüğü de yaşıyorum.
-
Yazan: Yusufdemir1995
Merhaba değerli forum üyeleri,
3 gündür durduk yerde bir anda oldu sadece sol testisim gün içinde belli zamanlarda ağrıyor sızlıyor. Sebebi ne olabilir uzun zamandır kürdeyim. Daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım. Uzun zamandır da hiç pregnyl falan vurmadım testislerim yıllardır küçük sebebi ne olabilir bu ağrının acaba?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Mertkarpuz4627
Merhaba arkadaşlar ve hocalarım. Pct sürecini tamamladım. Gayet başarılı geçti hatta iki tane ovitrelle kullandım. Fakat bir sorum olacak. Penisim ereksiyon halindeyken testislerim yukarı çekiyor hatta her antreman sonrasıda testislerim yukarı çıkıyor. Cinsel ilişkide buda bana sorun yaratıyor. Sizce normal mi ? Testis boyutu nasıl olmalı ? @rastlantisal @Diver @metinav
-