-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ödem ve sindirim sorunlarını çözmek için bromelain kullanımı hk.
Oluşturan:
h4runx, in Vitamin ve Supplementler
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Happylal
Merhaba arkadaşlar,
Dün 126 mg sustanon enjeksiyonu yaptım kalçamdan ve kalçamın üst kısmında belime doğru bir ağrı var sebebi ne olabilir ilk enjeksiyonum. Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Kvpzr0
Merhabalar,
Düzenli spor yapıyorum kardiyo ve beslenmeme dikkat ediyorum ama yüzümde hala bir ödem var bunu nasıl atabilirim veya çözebilirim bromelain takviyedi mevcut elimde nasıl kullanabilirim yardımcı olabilir misiniz acaba çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
Sağlıcakla kalınız.
-
Yazan: bigboys357
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Kalçamdan hızlı enjeksiyon yaptım şişlik var ne yapmam lazım yardım eder misiniz?
-
Yazan: the_escobar
Herkese merhabalar, 8-9 gün önce cheat sayılmayacak bir öğün yapmıştım ve o günden beri bağırsaklarım bir türlü düzelmedi. Tuvalete çıkma sıklığım aynı fakat boşaltımı tam anlamıyla yapamıyorum diyebilirim. Gaz, sürekli şişkinlik gibi sorunlar yaşıyorum. İntoleransım olan gıdaları biliyorum olabildiğince tüketmemeye gayret gösteriyorum. Her sabah düzenli probiyotik, sebze tozu ve glutamine alıyorum.
Probiyotik, aylardır kullandığım bir marka, şuana kadar hiç sorun yaşamadım ama bununla bi ilgisi olabilir mi? Ayrıca 8-9 gün önce yeni bir omega 3 markasına geçtim sadece 1 kapsul aldım, akşamına sorunlar başladı zaten. Bununla da alakası olabilir mi?
Tecrübeli hocalarımın yorumlarını beklerim. Teşekkürler 🙂
-
Yazan: alperen3416
Arkadaşlar Merhaba,
Şuan diyetteyim yavaştan bulka geçeceğim çok sebze yediğimi belirterek başlamak istiyorum tuvaletim inanılmaz şekilde azaldı haftada 1 bile değil ve 100 gram pirinç bile aşırı şişkinlik yapıyor su alımım 5 lt sindirim bu sporda 2.beyin olarak nitelendiriliyor ve bir çok sindirim supplementi var sizin kullandığınız önerdiğiniz var mı?
Ben 2, 3 tane buldum ama sizce para tuzağı mı?
Probiyotik Glutamin OptiFibre Digenzm Sizin yorumlarınızı bekliyorum.
-