Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

h4runx

Ödem ve sindirim sorunlarını çözmek için bromelain kullanımı hk.

Önerilen İletiler

h4runx    23

Merhaba, ödem ve sindirim sorunu için bromelain kullanmak istiyorum, daha önce kullanıp verim alan olduysa deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Hangi marka önerirsiniz?

images (3).jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.532

Bromelain güzel bir takviye işini görecektir. Şuana kadar sadece nutraxin kullandım beş para etmez bir marka. Alacak olsam Nature's Supreme yada Venatura alırdım.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    74
Diver, 5 dakika önce yazdı:

Bromelain güzel bir takviye işini görecektir. Şuana kadar sadece nutraxin kullandım beş para etmez bir marka. Alacak olsam Nature's Supreme yada Venatura alırdım.

1 Haftadır vitamin markalarına bakıyorum gerçekten ülke de adam akıllı alıp kullanabileceğimiz bir vitamin markası yok. Hepsi fason ürettiriyor, hiç birinin üretim tesisi yok, hepsi 2-3 yıllık firma ve üstelik hem dozajları çok düşük hem kullanılan vitamin formları biyoyararlanım olarak en kötü olanlarından (magnezyum oksit gibi) hemde fiyatları inanılmaz pahalı.. Ne güzel iherb üzerinden sipariş veriyorduk kafamız rahat vitamin kullanıyorduk ne hale düştük..

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.532
Adrian, 6 saat önce yazdı:

1 Haftadır vitamin markalarına bakıyorum gerçekten ülke de adam akıllı alıp kullanabileceğimiz bir vitamin markası yok. Hepsi fason ürettiriyor, hiç birinin üretim tesisi yok, hepsi 2-3 yıllık firma ve üstelik hem dozajları çok düşük hem kullanılan vitamin formları biyoyararlanım olarak en kötü olanlarından (magnezyum oksit gibi) hemde fiyatları inanılmaz pahalı.. Ne güzel iherb üzerinden sipariş veriyorduk kafamız rahat vitamin kullanıyorduk ne hale düştük..

Doğru söylüyorsun dostum. İherb üzerinden alıp getiren aracı siteleri kullanıp memnun kalan var mı acaba 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hidalgo    4

One's up markasının probiyotigini tavsiye ederim. Bir dönem baya araştırmıştım, piyasadaki en iyi probiyotik içeriğine sahip. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ulashaksu    9
Diver, 28 dakika önce yazdı:

Doğru söylüyorsun dostum. İherb üzerinden alıp getiren aracı siteleri kullanıp memnun kalan var mı acaba 😄

Bulgaristan'da tanıdık adres vardı, oraya sipariş ettim Estonya'dan 1 hafta önce Bulgar'a yola çıktı hala varamadı. Orada gümrüğe takılır mı onu merak ediyorum. Gerçi 150EUR altında sorun yaşamaz deniyor ama göreceğiz. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    74
Ulashaksu, 1 saat önce yazdı:

Bulgaristan'da tanıdık adres vardı, oraya sipariş ettim Estonya'dan 1 hafta önce Bulgar'a yola çıktı hala varamadı. Orada gümrüğe takılır mı onu merak ediyorum. Gerçi 150EUR altında sorun yaşamaz deniyor ama göreceğiz. 

benim de anlamadıgım normal kargolar için 30, ilaç ve gıda takviyesi için sınır 1500 euro.. Ayrıca Türkiye Gümrük Bölgesindeki bir gerçek kişiye posta ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen ve ticari miktar ve mahiyet arz etmeyen kıymeti 30 Avro'yu geçmeyen eşya ile kıymeti 1500 Avro'yu geçmeyen ilaç cinsi eşyanın değeri üzerinden tek ve maktu vergi ödenmek suretiyle eşya alıcısına teslim edilmektedir. reçete ile alıyorduk zaten iherb türkiye ye gönderimi neden kapattı acaba.

Bu arada One's up  ın omega 3 vitaminini alacaktım, f/p ürünü olarak gözüküyordu fakat ifos sertifikası yok :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Happylal
      Merhaba arkadaşlar,
      Dün 126 mg sustanon enjeksiyonu yaptım kalçamdan ve kalçamın üst kısmında belime doğru bir ağrı var sebebi ne olabilir ilk enjeksiyonum. Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Kvpzr0
      Merhabalar,
      Düzenli spor yapıyorum kardiyo ve beslenmeme dikkat ediyorum ama yüzümde hala bir ödem var bunu nasıl atabilirim veya çözebilirim bromelain takviyedi mevcut elimde nasıl kullanabilirim yardımcı olabilir misiniz acaba çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
      Sağlıcakla kalınız.
    • Yazan: bigboys357
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Kalçamdan hızlı enjeksiyon yaptım şişlik var ne yapmam lazım yardım eder misiniz?
    • Yazan: the_escobar
      Herkese merhabalar, 8-9 gün önce cheat sayılmayacak bir öğün yapmıştım ve o günden beri bağırsaklarım bir türlü düzelmedi. Tuvalete çıkma sıklığım aynı fakat boşaltımı tam anlamıyla yapamıyorum diyebilirim. Gaz, sürekli şişkinlik gibi sorunlar yaşıyorum. İntoleransım olan gıdaları biliyorum olabildiğince tüketmemeye gayret gösteriyorum. Her sabah düzenli probiyotik, sebze tozu ve glutamine alıyorum.
      Probiyotik, aylardır kullandığım bir marka, şuana kadar hiç sorun yaşamadım ama bununla bi ilgisi olabilir mi? Ayrıca 8-9 gün önce yeni bir omega 3 markasına geçtim sadece 1 kapsul aldım, akşamına sorunlar başladı zaten. Bununla da alakası olabilir mi?
      Tecrübeli hocalarımın yorumlarını beklerim. Teşekkürler 🙂
    • Yazan: alperen3416
      Arkadaşlar Merhaba,
      Şuan diyetteyim yavaştan bulka geçeceğim çok sebze yediğimi belirterek başlamak istiyorum tuvaletim inanılmaz şekilde azaldı haftada 1 bile değil ve 100 gram pirinç bile aşırı şişkinlik yapıyor su alımım 5 lt sindirim bu sporda 2.beyin olarak nitelendiriliyor ve bir çok sindirim supplementi var sizin kullandığınız önerdiğiniz var mı?
      Ben 2, 3 tane buldum ama sizce para tuzağı mı?
      Probiyotik Glutamin OptiFibre Digenzm Sizin yorumlarınızı bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.