Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

cagrikayhan

Ilk kürüme girmek istiyorum! hangi marka ve grupları tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

cagrikayhan    0

Herkese merhabalar ,

25 Yaşındayım 4 yıllık vücut geliştirme geçmişim var ( Doğal ) tabi 4 senenin hergünü düzenli spor beslenmem olmadı .  
2 yıldır spor konusunda hiç birşey yapmadım. Askere gitmeden önce 115 kiloydum askerde yeme içmeme dikkat ederek 6 ay sonrasında 77 kilo olarak geri döndüm. Askerden geldikten sonra bu kilom 94 e çıktı aşağıdaki fotoğrafta mevcut, 5 aydır düzenli bir şekilde spor salonuna gidip haftanın 5 günü sporumu yapıyorum günlük 2500 kalori olarak besleniyorum. Şuan güncel kilom 78 . 

Vücut yapım su içsen yarıyor şeklinde , çok çabuk su tutuyor çok çabuk yağlanıyor. Asıl gelelim meseleye arkadaşlar uzun zamandır bu form üzerinden çoğu kişinin formalarını okuyarak bilgi sahibi olmaya çalıştım , fakat yine de içimi rahatlatmak amacıyla size kendim konu açar soru sormak istiyorum.

SORULARIM:

• Kuru, damarlı , sert bir vücut istiyorum! Bunun için nasıl bir küre girmem gerekiyor hangi ilaçları kullanmalıyım?
  • Hangi marka ilaçları kullanmalıyım?

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 1.80
  • Kilo: 78

Küre girme konusunda artık kararlıyım , denemeden ölmeyeceğim :D 

IMG_0370.jpeg IMG_0369.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.489

Testo, masteron ve Oxandrolone önerebilirim. Beslenmeye dikkat edersen güzel bir fizik çıkar. Yağ oranını biraz daha aşağı çekip temiz beslenerek bulka başlayabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cagrikayhan    0
Diver, 5 dakika önce yazdı:

Testo, masteron ve Oxandrolone önerebilirim. Beslenmeye dikkat edersen güzel bir fizik çıkar. Yağ oranını biraz daha aşağı çekip temiz beslenerek bulka başlayabilirsin.

Teşekkür ederim cevabınız için . Formda çoğu konularda farklı farklı markalar dönüyor 

Glin , zphc , hi-tech , swiss , vs vs

marka olarak önerebileceğiniz bir marka varmıdır ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.489

Yukarda saydıkların sıkıntılı markalar. Glin çalışıyor diyen arkadaşlar var. Ben Noxy, humax,Nessie ve black dragon öneriyorum. Satıcı ismi paylaşamıyoruz yasak :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cagrikayhan    0

Evet form kuralları gereği satıcı ismi paylaşmak yasak. Wp simgesinde görüştüğüm kişide umarım bu markalardan vardır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sadece testesteron ilk başta bak bakalım vücut nasıl tepki veriyor. Belki deli gibi sivilce jinekomasti saç dökülmesi vs. Yaşayacaksın bunlar en basiti... Yavaşça vites arttırsın basit ilaçlar ekleyerek. 2 kötü yan var. 1-İlk kürü yaparken 5. 6. kürün planını yapıcaksın  2-En kötüsü kürde ki halini özleyip isteyip kürden cıkmak istemeyeceksin psikolojik bağımlılık resmen bu. Bence bulaşma yarışma amacın yoksa yine karar senin ama bu 2 şeyi yaşamadan ölmeyeceksin :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cagrikayhan, 44 dakika önce yazdı:

Kafamda deli sorular 😁 kafama koyduğumu yapmadan duramıyorum 🥲🥲

Düşme ahmetim 1 kere olmuyacak o biliyoruz 🤣🙏🏼🥲

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cagrikayhan    0
bunuyazanTosun, 1 dakika önce yazdı:

Düşme ahmetim 1 kere olmuyacak o biliyoruz 🤣🙏🏼🥲

Düşmeee etmeeee🤣🤣

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: cagrikayhan
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme gireceğim ve planlamamı sizinle paylaşmak istiyorum. @ardas @rastlantisal @SPECTRE @Askabar
      DEFİNASYON KÜRÜ PLANLAMAM: (10 HAFTA)
      Testosteron Masteron Oxandrol Clenbutrol KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 180cm Kilo : 78 Yağ oranım : 14 ila 16 arası Yaş: 25 Tüm fikir ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: pamuseko
      Selamlar herkese,
      Daha öncesinde 2 bulk kürüne girdim. Şuanda da 3. kürümün 2. ayı içerisindeyim.
      KÜR ÜÇERİĞİM:
      500 testosteron 400 rimobolon 300 npp Şeklindeydi fakat npp yi 4-5 hafta kullandım şuan sadece testo rimo devam ediyor. Fakat istediğim formu yakalayamıyorum daha öncesinde de yakalayamadım. Büyüyorum fakat büyürken de ipin ucu kaçıyor yağlı ve çirkin bir görüntü oluşuyor. Tertemiz beslenmesem de çok pis beslenmiyorum fakat aldığım kalorinin bana fazla geldiğini düşünüyorum (3500-4000k). Bu sebeple bir definasyon kürü deneyimlemek istiyorum. İştahımın da artık eskisi gibi olmadığını ve yemek yemenin beni zorladığını belirtmek isterim. Bulk kürümü tamamlamadan, kan testlerimin sonucunun temiz çıktığını varsayarsak;
      SORULARIM:
      Bu dönemde testo p - masterona geçebilir miyim ? Veya bu süreçte neye dikkat etmem lazım?  Bu köprü sürecinde benim için elzem olacak değerler nelerdir ? Veya şuan içinde olduğum kür içeriğiyle sadece beslenmede bazı parametreleri değiştirerek formumu biraz daha keskin ve estetik hale getirebilir miyim ? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.80 Kilo: 82 Yaş: 25 GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: Sagebrush
      Definasyon ve bulk kürlerimi paylaşıyorum 8 aydır ilaç kullanıyorum aklınıza takılan ve merak ettiğiniz sorular varsa yardımcı olabilirim.
      DEFİNASYON KÜR İÇERİĞİM: (82 KG)
      Testo Prop 400 Mg Masteron 200  Mg Winstrol 50 Mg BULK KÜRÜ İÇERİĞİM: (105 kg)
      Deca 400 Mg Testo E. 500 Mg ÖNCESİ & SONRASI FORMUM:

• Yazan: emrexent
      87 kiloyum ve formum yağlı, sulu bir durumda.
      SORULARIM:
      Bu negatif durumu pozitife çevirmek için hangi ürünleri kullanmalıyım? Veya ne tür ilaçlarla kombinasyon yapıp bir küre dahil olmalıyım? Beslenmem nasıl olmalı? Antrenman sistemim nasıl olmalı? Fikir, öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Sinan35
      Beyler herkese iyi forumlar dilerim,
      Siz üstatlardan bir konu hakkında yardım istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM (16 HAFTA):
      Testosteron Boldenon Trenbolone Küründeyim 3 hafta sonra kürüm bitiyor, eğer kan tahlilim iyi çıkarsa definasyon yapmak istiyorum.
      DEFİNASYON PLANLAMAM: (10 HAFTA)
      Testosteron Trenbolone acetat Masteron Winstrol SORULARIM:
      Sizce iki kür arasında bir süre koymayalı mıyım ? Yada nelere dikkat etmeliyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.