Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Curious guy

Hangi anabolik ilaçlar kolları ve vücudu şişirir?

Önerilen İletiler

Curious guy    7

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Fitnessta ve lisedeyken birkaç arkadaşım vardı ve kolları ve vücudu şişkin idi. Tabi şu an 24 yaşındayım ama aklımdaki soru şu Anabolik olarak hangi maddeler kolları ve vücudu şişirir? Danabol diye duydum ama anadrolda var ama oda karaciğer açısından toksik bir madde. tecrübelerinizi ve önerilerinizi dinlemek istiyorum. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fıratkskn    34

Hocam ilaç mantığı böyle işlemez yani küre bu kafayla gireceksen biraz daha bekle. İlaçların temel görevlerinden birisi su tutmak vücut kısa sürede daha dolu şişkin gözükür böylece. Formunu paylaşırsan kg boy gibi ekstra detaylarla sana ne yarar herkes daha kolay  yorum yapabilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    70

Hocam selam,

Yukarıdaki arkadaşın da bahsettiği gibi ilaçların çalışma mantığı bölgesel değil. İlaçların vücuttaki amacı doğrudan kas geliştirmek değil zaten aslında dolaylı olarak kas gelişim etkisi olduğundan dolayı kullanıyoruz. Protein sentezini hızlandırdıkları için daha hızlı kas inşaa ediliyor, iyileşme daha hızlı oluyor, su tutumundan dolayı daha hacimli gösteriyor vs. Hangi bölgenizin daha çabuk büyüyeceği tamamen genetiğinizle ilgili bir durum. Dünya dolusu ilaç da alsanız genetiğiniz de yoksa kollarınız çok da büyümeyecek örneğin, ya da genetiğiniz buna yatkınsa çok düşük dozlarda bile görece devasa kollarınız olabilir :D Bu durumlara bir hayli uzak olduğunuz belli, küre girmek çok ciddi bir karar, biraz daha araştırma yapmanızı sağlığınız için tavsiye ederim. 

• Beğen 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    7
Tarık34, 34 dakika önce yazdı:

Synthol:D:D

Synthol rezil birşey :(

Fıratkskn, 53 dakika önce yazdı:

Hocam ilaç mantığı böyle işlemez yani küre bu kafayla gireceksen biraz daha bekle. İlaçların temel görevlerinden birisi su tutmak vücut kısa sürede daha dolu şişkin gözükür böylece. Formunu paylaşırsan kg boy gibi ekstra detaylarla sana ne yarar herkes daha kolay  yorum yapabilir.

Boyum 178cm, kilom 85 . Fitnesla ilgili geçmişim var başlayıp bıraktım. Ama tüm hareketlere yeme içme tarzında bilgi sahibiyim. Tekrardan başlayacam ve hızlı kütle kazanıp pct yapıp exit yapmak istiyorum. Hertürlü supplementi protein tozu takviyeyi alabilirim. Şu aralar kilo verme fazlındayım 75 e kadar düşüp yanlarıma liposuction yaptıracam. Her şeyi yazdım😅

IMG_20250316_204301.jpg IMG_20250316_204234.jpg IMG_20250316_204152.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    967

şuan imkansız gibi bir şey max kullanıcağın şey testo masteron senin şişircek dediğin ilaçları bu yağ oranında kullanman hiç mantıklı değil.

• Beğen 1
  • +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    7
ardas, 11 dakika önce yazdı:

şuan imkansız gibi bir şey max kullanıcağın şey testo masteron senin şişircek dediğin ilaçları bu yağ oranında kullanman hiç mantıklı değil.

Anladım. Zaten 1 ay sonra falan kullanmaya başlamayı düşünüyorum. 1 aya kadarda 5-6 kilo daha vermiş olurum. 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    280

skolyoz olabilir, postürüne baktırmalısın. Liposuctiona gerek yok bu vücuda büyük ihtimalle şeker başlangıcı var bel simidin anormal büyük bir genel kan testi vermelisin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    7
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

skolyoz olabilir, postürüne baktırmalısın. Liposuctiona gerek yok bu vücuda büyük ihtimalle şeker başlangıcı var bel simidin anormal büyük bir genel kan testi vermelisin.

Onlarda sıkıntı yok diyabet değilim. Çocukluğumdan beri belimde hep bir simit vardı. 

Skolyoz konusunda baktırırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    280
Curious guy, 1 dakika önce yazdı:

Skolyoz konusunda baktırırım

kesin baktır çünkü bu konu ciddi, antrenmanlarında çalışma stilini etkielyecek çünkü. Eğer baktırmayıpda deadlift, lat pull down, squat tarzı hareketler yaparsan skolyozunun derecesi artabilir sonucunda ameliyat veya düzleşmeye kadar ilerleyebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    70

Hocam yanlış anlamayın beni ama kolaya kaçma yönünüz var gibi gözüküyor. Küre girip kazanımları alayım, pct yapıp bitiririm işi diyorsunuz. Sağlığınızı düşünüyorsanız bu iş bu kadar kolay değil. Kürdeyken aldıklarınızı ödünç alıyorsunuz gibi düşünün, onlar sizden geri alınacak :)  Ya da liposuctiona ne gerek var? Önce antrenman ve beslenmeyi çok iyi bir düzene sokun, hayat mentalitenizi buna göre değiştirin sonra bir adım ileri taşımak için kür düşünürsünüz. Ki her şeyi geçtim bu yağ oranında kür de çok mantıklı değil.

Bunları emin olun kimse sizi engellemek ya da çekememezlikten dolayı söylemiyor, bunların her biri yaşanmış bir tecrübe arkadaşlar tarafından aktarılan. Bizim başımıza geldi, başkalarının başına gelmesin, sağlığına herkes çok dikkat etsin diye yazıyoruz. Hormon sistemiyle oynamak çocuk oyuncağı değil maalesef, öngörülen yan etkileri zaten var bir de üstüne öngöremediklerimiz de var.

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    7
rauthos, 4 dakika önce yazdı:

Hocam yanlış anlamayın beni ama kolaya kaçma yönünüz var gibi gözüküyor. Küre girip kazanımları alayım, pct yapıp bitiririm işi diyorsunuz. Sağlığınızı düşünüyorsanız bu iş bu kadar kolay değil. Kürdeyken aldıklarınızı ödünç alıyorsunuz gibi düşünün, onlar sizden geri alınacak :)  Ya da liposuctiona ne gerek var? Önce antrenman ve beslenmeyi çok iyi bir düzene sokun, hayat mentalitenizi buna göre değiştirin sonra bir adım ileri taşımak için kür düşünürsünüz. Ki her şeyi geçtim bu yağ oranında kür de çok mantıklı değil.

Bunları emin olun kimse sizi engellemek ya da çekememezlikten dolayı söylemiyor, bunların her biri yaşanmış bir tecrübe arkadaşlar tarafından aktarılan. Bizim başımıza geldi, başkalarının başına gelmesin, sağlığına herkes çok dikkat etsin diye yazıyoruz. Hormon sistemiyle oynamak çocuk oyuncağı değil maalesef, öngörülen yan etkileri zaten var bir de üstüne öngöremediklerimiz de var.

Dediklerin doğru. H ormanlarla oynuyoruz ama zaten blast yapmayacam. Bir arkadaşım da girmişti bu küre çocuk pt ile çalışıyordu onun umru değildi karaciğer fonksyonu,kan tahlilleri vs. En iyisi ben fitnessa bu hafta kayıt olayım. 75 e düşeyim sonra burak hocamla konuşalım bu konuları bakalım o ne diyecek. Buradan numara ve sosyal medya paylaşamadığımız için  tecrübelerini insanların soramıyorum detaylıca. Ama iyi niyetinizden dolayı teşekkür ederim.... 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    69

Kardeşim bir kür ile hızlı bi kütle kazanıp PCT yapmak istiyorsun ama o işler öyle olmuyor. Forumda bolca vakit geçir ve şu an şu yağ oranıyla kür falan düşünme çünkü kullanacağın ilaçların yüzde bilmem kaç etkisini anca göreceksin hem parana hem de sağlığına yazık olur. Bir kere kür yapınca da hiç bişey kazanamayacaksın PCT zamanı kür içinde ne kazandıysan lavaboya işeyerek atacaksın haberin olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: MrWhite
      Arkadaşlar merhaba ameliyat olmuştum 1 buçuk senedir antreman ve kür yapmıyorum malum yağlandım yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum. Daha önceleri kür deneyimlerim oldu, kısa estel kürü den uzun estele geçiş sırasında ameliyat oldum elimde testo enantat, boldenon ve turinabol var. 
      Bu yağlı vücudumla elimdeki ürünlerle sabah kardiyosu ve beslenmeye dikkat ederek forum tutabilir miyim. Boldenon kullanmayıp testo enantat ve turinabol kullansam ayrıca 3 günde bir arimidex ekleyerekte sulanma olmadan devam etme şansım olur mu. İlla kısa estel testo propianat ve masteron mu kullanmam gerekir. Şimdiden teşekkürler. 
    • Yazan: Antiokae
      Arkadaşlar merhaba, bundan 3 4 ay önce aşırı iştahlı olan birisiydim ne yersem asla doymazdım günlük abartmadan 700 grama kadar pirinç yer hala doymaz Ayritten gece yumurta yerdim bu son  2 aydır asla canım yemek istemiyor yersem midem bulanıyor sıcaklarlamı alakalı bilmiyorum ama bir deri bir kemik kaldım mecbur son 1 Aydır spor salonuna gidemiyorum özel nedenler yüzüne sadece abur cubur yiyorum oda zor full içecek içiyorum.
    • Yazan: iboldenon
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      20 haftalık Steroid kürünün 8. Haftasındayım...
      ŞUANA KADAR;
      500 mg testesteron enantath 400 mg boldenon İle devam ettim ve kürüme npp de eklemeyi düşünüyorum 8 hafta kadar sonrasında bırakıp son 4 hafta testo bolde devam ederek bitirip 8 10 hafta kadar 250 mg haftalık testo ile devam edip ardından pct yapacağım şu ana kadar arimidex tamoksifen gibi östrojen blokerlar kullanmadım e2 64 çıktı geçen gün verdiğim tahlil sonucunda bunun dışında ldl 100 den 137 ye çıktı hdl de 52 den 31 e düştü bunun içinde ldl düşürücü sitatin gibi ilaçlar kullanmamı önerir misiniz karaciğer ve böbrek değerlerinde gözle görülür bir değişiklik yok nerdeyse hiç oynamadı değerler. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy : 1.87 Kg : 110 Yağ : %18 Yaş : 21 AKTİF KULLANDIĞIM MCT GRUPLARI:
      OMEGA 3 sabah 1 akşam 1 tablet 360 epa 240 dha Multivitamin günlük 1 tablet Complex b vitamini günlük 1 Magnezyum 4 ester günlük 1 Nac900 3 günde 1 Creatine günlük 10 gram D3 günlük 3000 mg  Saw palmeto 300 mg  Npp ekledikten sonra ise 15 günde bir yarım tablet dostinex ve haftada 1 yarım tablet arimidex almayı düşünüyorum sizce doğru bir yol mudur yoksa başka bir öneriniz var mı?
    • Yazan: babar
      SORULARIM:
      Sadece sustanon kullanarak 8-12 hafta aralığında 250 mg şeklinde hacim ve güç kazanımı alabilir miyim? Bu kazanç zararına kıyasla tolare edilebilir mi? ve pct gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: trensetter
      Aşağıdaki kür yaklaşık 12 haftadır kullanıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM :
      Testosteron Boldenon Hex Deca Ve şuan her şeyi kesip.
      EKSTRA 10 HAFTA DAHA:
      200 mg tren 375 test cyp VEYA:
      375 cyp 500 boldenon Deneyeceğim, sizce hangi varyasyonla devam etmeliyim? 
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.