Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Badid4646

Enjeksiyon sırasında olabilecek riskler nelerdir?

Önerilen İletiler

Badid4646    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kürümün 4.cü haftasındayım yoğun bir iş hayatım var ve etrafımda profesyonel sporcu yok kendi araştırmalarım sonucunda enjeksiyonu kalçadan yaptırıyorum bir arkadaşıma iki tarafı da ödem oluştu fakat daha da korktuğum büyük bir sıkıntı oluşması sakat kalma vs bilgisi olan deneyimli arkadaşların tavsiyelerine açığım.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testesteron
  • Rimobolon
  • Masteron

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    223

sakat kalma ihtimalin oldukça düşük eğer ki tüm kontrolleri sağlıyorsan. Ancak 0 değil, ödem oluşması doğal çünkü masteron kullanıyorsan kısa ester ödem yapabilir. Şırıngayı aspire edersen ve kasta olduğundan emin isen max karşılaşacağın en büyük risk ufak yağ embolisi ataklarıdır. Onlar da 100 enjeksiyonda 1-2 olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    1
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

sakat kalma ihtimalin oldukça düşük eğer ki tüm kontrolleri sağlıyorsan. Ancak 0 değil, ödem oluşması doğal çünkü masteron kullanıyorsan kısa ester ödem yapabilir. Şırıngayı aspire edersen ve kasta olduğundan emin isen max karşılaşacağın en büyük risk ufak yağ embolisi ataklarıdır. Onlar da 100 enjeksiyonda 1-2 olur.

Teşekkür ederim yaptırdıkdsn sonra eve yürürken hep aklımda şüphe oluşuyor acaba bacağıma birşey olacak mı diye spor salonunda bir kişi var prof yarışmacı ve yasak salonda bu tarz işler mecbur hiç spor ile alakası olmayan bir arkadaşıma yaptırıyorum 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
Badid4646, 4 saat önce yazdı:

Teşekkür ederim yaptırdıkdsn sonra eve yürürken hep aklımda şüphe oluşuyor acaba bacağıma birşey olacak mı diye spor salonunda bir kişi var prof yarışmacı ve yasak salonda bu tarz işler mecbur hiç spor ile alakası olmayan bir arkadaşıma yaptırıyorum 

1 saat içinde bişi olmazsa daha bişi olmaz merak etme 😂

Fuhrer, 4 saat önce yazdı:

Hocam ben enjeksiyon yaparken 1 2 kere bütün vucudumu elektrik çarpmis gibi oldu çok kötü bir histi tecrube ettiniz mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hemşire    0

flakondan ilacı çektikten sonra iğneyi değiştirmeliyiz çünkü 2 sebebi var 1. si flakona iğneyi sokarken iğnenin yapısı bozulur körerme meydana gelir 2. sebep ise ilaç iğnenin etrafında kalıyor ve cildine yağ dokuna temas ediyor sen ilacı sadece kasına enjekte etmen gerekli ama ilaç iğnenin tüm çevresine bulaşıo bu da ödeme sebep oluo flakondan çektikten sonra iğneyi değiştirmelisin. Sakat kalmak kesinlikle 0 ihtimalli bir durum değil ama olma ihtimali var. İğne kırılıp vücudunda kalabilir ve çıkartmakla uğraşırsın tanıdığım birisi bunu yaşadı korkutucu bir durum, enjekte ederken kasını sıkma ve oynatma 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    223
fatman, 5 saat önce yazdı:

1 saat içinde bişi olmazsa daha bişi olmaz merak etme 😂

Hocam ben enjeksiyon yaparken 1 2 kere bütün vucudumu elektrik çarpmis gibi oldu çok kötü bir histi tecrube ettiniz mi

sinire denk gelmiştir bir şey olmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    26

Ben ilk iğnemi bacaktan yapmıştım 4-5 gün adım atamayacak kadar ağrı olmuştu. Sonra kalçadan yapmaya başladım apse ödem oluyor ama başka kimse olmadığı için mecbur kendim yapıyorum. Sag kalça yada sol kalçanın üst dış kısmına yapmalısınız. Kalçayı 4’e böldüğünü varsayarsak en üst dıştaki tarafa yaparsan sinirlerden baya uzak olduğu için rahat olabilirsin. Ayrıca iğneyi yapmadan önce kolonya ile bölgeyi sil 5-10 saniye kurumasını bekle ilacı enjektöre çektikten sonra iğnenin ucunu değiştir. İğne içeri girdiğinde elinin titrememesi gerekiyor. İlacı yavaşça enjekte et bittiğinde düz bir şekilde çıkar ve hemen kuru bir pamuk bas 10-15 saniye bekle sonra çık 10-15 dakika yürü. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hemşire    0
h4runx, 33 dakika önce yazdı:

@hemşire @Fuhrer @Mehmet96 ilaci kalcaya vurduktan sonra akinti oluyor, pecetenin ustunde testonun akmis olduğunu goruyorum. Ne yapabilirim 

galiba hava bırakmadan yapıyorsun 0.2 0.3ml gibi bir hava bırak enjeksiyonda sonra iğnenin ağzı açık tarafı yukarı baksın kalçana sokarken döndürerek sok garip bir örnek olcak tünel açar gibi :D sonra iğneyi tam soktuğunda az biraz geri çek iğneyi sonra yavaş enjekte et bunun amacı ilacın yayılımı için. demeyi unutmim zaten sende bu şekil yapıyorsundur da kasa dik gelecek iğne 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: hemşire
      Herkese merhaba,
      Kendime ilk defa enjeksiyon yapıcam kendime yapma konusunda hiç deneyimli değilim haliyle biraz geriyor tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kas içine uygularken şırıngada 0.2 0.3ml hava bırakıp iğnenin ağzı yukarı gelicek şekilde hafif döndürerek sokmalıyız sonra iğneyi tamamını soktuktan sonra biraz yukarı çıkartıp pistonu yukarı çekip kan geliyor mu diye bakmalıyız gelmediyse ilacı enjekte etmeliyiz diye biliyorum bu konuda yanlışım yoksa;
      SORULARIM:
      masteron bolde testo aynı şırıngaya çekmemin bi sıkıntısı olur mu  ayakta ya da yatarak ne şekilde yapmam gerekir  başka tavsiyeleriniz var mı? Tüm öneri ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ahmetschwarzenneger
      Selamlar, yaklaşık iki ay sonrası için Propionat+Masteron kürü yapmayı planlıyorum, enjeksiyon sıklığı nasıl olmalıdır? 2 günde bir enjeksiyon yapılmalıdır ile 3 günde bir enjeksiyon yapılmalıdır şeklinde iki farklı duyum aldım, hangisi doğrudur? ve harici olarak iki farklı senaryoda olacak şeyler nedir? 3 günde bir enjeksiyon yapmak ilacın verimini azaltır mı?
    • Yazan: mark
      Merhaba arkadaşlar, az önce quadımımdan 3 ml insülin enjektörü ile enjeksiyon yaptım. Bacağımı kasmıştım, iğneyi çektiğimde ucunu yamuk gördüm iğne içinde kırılsaydı gibi fobi oluştu. Daha önce yaşayan oldu mu? Dikkat edin. 2 yıldır enjeksiyon yapıyorum ilk kez böyle birşey oldu bir de hergün enjeksiyon yapıyorum fobi oldu artık (:

• Yazan: KreatinEnjoyer
      Saygılar ve sevgiler abiler kardeşler,
      Ampulden ilaç çekerken genelde 0.2 ml falan kalıyor bu durum canımı sıkıyor flakonda problem yaşamıyorum bunun kolay yolu var mıdır ? Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: fat304h
      Merhaba 250mg/1ml 2 günde bir testo cypionate ve 100mg 1ml masteron enentat vuruyorum. Burak hocanın konuyla ilgili açtığı topic'i gördüm ama bendeki sorun farklı gibi anlamadım. 1 haftadır vuruyordum 3.enjeksiyonum 3 gün önce vurdum kalçadan aynı gün birşey yoktu, diğer gün şişlik ağrı arttı. Bugun neredeyse avuç içim kadar şişlik ağrı vs hafifte ateş var.
      Acile gidip durumu anlattım doktor baktı birşey yok 1 haftaya iner dedi ama her saat geçtikçe büyüyor. Dururken ağrı yok arabaya inip binerken ve yürürken ağrısını çekiyorum. İlacı aldığım kişiyede sordum soğuk kompress yapar geçer dedi ama. İlk kürüm olduğundan boşuna mı panik yapıyorum normal mi bu?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.