Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Bayraktar79

Kürümün 1. ayı kan testi sonuçları hk. (nelere dikkat etmeliyim?)

Önerilen İletiler

Bayraktar79    3

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

16 şubatta başladığım küre sağlam bir hoca yardımı ile hem beslenme hem kür planı hem antrenman hem de ürün tedariği konusunda tam destek aldım kullandığım ürün markası proton.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Yaş 35
  • Boy 180
  • Kilo 89

BESLENME PLANIM:

• 250 gram çiğ pirinç
  • 400 gram et veya tavuk
  • 5 yumurta 1 sarısı
  • Her öğünde yeşillik

KÜR PLANLAMAM:

• Pazartesi testo e + bolde + npp
  • Çarşamba testo + bolde 
  • Cuma testo e + bolde + npp
  • Günlük 50 mg ox

MCT GRUPLARIM:

• Enjeksiyon gün akşamları arimidex 1 tablet 
  • Haftada bir dostinex 1 tablet
  • milkthis
  • hepa 4
  • omega 3
  • d vitamini
  • c vitamini
  • detokfit
  • multivitamin
  • zma
  • creatin
  • glutamin
  • protein tozu
  • b12
  • d-green ( yeşillik yemediğim zaman içiyorum) 

Beslenme planımda Yulaf + pirinç + et + tavuk şeklinde hep bildiğimiz gibi zeytin yağı işini biraz az aldım sadece hocam her önüne 10 15 gram eklemişti ben onu eski geçtim çoğu zaman. Tahlil sonuçlarım bu şekilde hocama attım inceleyip ona göre tekrar olan yapacak sizlerin de fikirleri benim için çok önemli. :)

GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM ve GÜNCEL FORMUM:

Screenshot_20250314_005455_Drive.jpg Screenshot_20250314_005503_Drive.jpg hh454.jpg.bd5f43ef5c9d52b00dd7a2effb7067b6.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mehmet96    41

Meraba kanka, Dostinex’i kes 2 hafta kullanma, arimidex’ide kes 2 hafta kullanma. Boldenon’u haftada 2 enjeksiyon, npp 3 enjeksiyon yapman daha mantıklı olacaktır. Uzun ester olduğu için boldenon 2 enjeksiyon daha iyi ama npp kısa ester onu 3 yada 4’e bölmen çok daha iyi olur ve kandaki dalgalanmayı azaltır. Bide kaçar mg kullandığını yazsan daha iyi olurdu ama neyse. Bu planlamayı yapan hocaylada ilişkini kes.

Protein alımını günlük 300 kırmızı et 300 tavuk olarak al. Pirinç’ide 300 yap sağlıklı yağlar tüketmeye çalış. 2 Hafta sonra tekrar test yaptır. Sigara alkol kullanıyorsan kullanma su alımını arttır yeşilliğe yüklen.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    69
gönderildi (düzenlendi)

Çok yanlış bir kür planlaması. Bir kere bastan ilaç seçimi yanlış, sen öncelikle vücudu şekillendirmen lazim yag yakman lazım. Bunu ilacla yapacaksan doğru ilaclari tercih etmeniz lazımdı. Testo + masteron ile bu sürece girebilirdin.

Ezbere arimidex-dostinex gibi ilaçlar kullanılmaz. Prolaktinin sıfırlanmış ezbere dostinex almaktan, boldenone zaten e2 baskilayan bir ilaç üstüne ezbere arimidex alıyorsun. Bulkda e2 değerini biraz yüksek tutmak her zaman daha iyidir - cut donemi asiri dusuk tutma taraftari degilim ama su tutmayacak kadar dusuk tutulabilir. 

Kolestrol için ceviz suyualic sirkesi tüket ve zeytinyagi tüketimini dengele. ALT-AST için su miktarını bilmiyorum ama minimum 5lt tutarsan iyi olur + enginar suyu alabilirsin bunun için.

CRP degerin yuksek çıkmış hasta falan mısın? Hasta değilsen ilaçların steril olmam ihtimali yüksek.

Tavsiyem: Npp, boldenone ve anavar çıkarmanız. Testo + masteron olarak devam edin aynı zamanda aromataz inhibitörlerini ezbere değil kan testine göre kullanın. Protein miktarın az geldi biraz daha yukseltebilirsin.

tarihinde deluxes tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
krygenvalor    5
gönderildi (düzenlendi)

Dostum prolaktin zaten crash, dostinex'e hiç gerek yok. Östrojende düşük zaten, arimidex gereksiz. Arimidex dostinex gibi ilaçları verdiğin kan testleri sonucu eğer değerlerin sıkıntıysa kullanırsın, kafana göre değil. Kolesterol değerlerin çok kötü, zeytin yağı artır, omega-3 aynı şekilde. Omega-3'ü takviye olarak kullanma, normal besinlerden al somon gibi mesela. Kapsüllerdeki yağ asitleri okside oluyor, yarardan çok zararı var. Eğer yine düzelmezse cardarine ekleyebilirsin küre, LDL HDL düzeltir. Karaciğeride bir doktora göster bence.

tarihinde krygenvalor tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bayraktar79    3
Mehmet96, 4 saat önce yazdı:

Meraba kanka, Dostinex’i kes 2 hafta kullanma, arimidex’ide kes 2 hafta kullanma. Boldenon’u haftada 2 enjeksiyon, npp 3 enjeksiyon yapman daha mantıklı olacaktır. Uzun ester olduğu için boldenon 2 enjeksiyon daha iyi ama npp kısa ester onu 3 yada 4’e bölmen çok daha iyi olur ve kandaki dalgalanmayı azaltır. Bide kaçar mg kullandığını yazsan daha iyi olurdu ama neyse. Bu planlamayı yapan hocaylada ilişkini kes.

Protein alımını günlük 300 kırmızı et 300 tavuk olarak al. Pirinç’ide 300 yap sağlıklı yağlar tüketmeye çalış. 2 Hafta sonra tekrar test yaptır. Sigara alkol kullanıyorsan kullanma su alımını arttır yeşilliğe yüklen.

2 ölçekte protein tozu var onu eklememişim kanka 

Mg lar üzerinde yazan testolar 300 lük bolde 300 lük npp 150 lik haftalık 900 test 900 bold 300 npp yani 

Yorumun için teşekkürler.

deluxes, 4 saat önce yazdı:

Çok yanlış bir kür planlaması. Bir kere bastan ilaç seçimi yanlış, sen öncelikle vücudu şekillendirmen lazim yag yakman lazım. Bunu ilacla yapacaksan doğru ilaclari tercih etmeniz lazımdı. Testo + masteron ile bu sürece girebilirdin.

Ezbere arimidex-dostinex gibi ilaçlar kullanılmaz. Prolaktinin sıfırlanmış ezbere dostinex almaktan, boldenone zaten e2 baskilayan bir ilaç üstüne ezbere arimidex alıyorsun. Bulkda e2 değerini biraz yüksek tutmak her zaman daha iyidir - cut donemi asiri dusuk tutma taraftari degilim ama su tutmayacak kadar dusuk tutulabilir. 

Kolestrol için ceviz suyualic sirkesi tüket ve zeytinyagi tüketimini dengele. ALT-AST için su miktarını bilmiyorum ama minimum 5lt tutarsan iyi olur + enginar suyu alabilirsin bunun için.

CRP degerin yuksek çıkmış hasta falan mısın? Hasta değilsen ilaçların steril olmam ihtimali yüksek.

Tavsiyem: Npp, boldenone ve anavar çıkarmanız. Testo + masteron olarak devam edin aynı zamanda aromataz inhibitörlerini ezbere değil kan testine göre kullanın. Protein miktarın az geldi biraz daha yukseltebilirsin.

Tavsiyeni göz önünde bulunduracağım teşekkürler dostum CRP şuan hastayım ondan dolayı yüksek Antibiyotik fln kullanıyorum.

krygenvalor, 2 saat önce yazdı:

Dostum prolaktin zaten crash, dostinex'e hiç gerek yok. Östrojende düşük zaten, arimidex gereksiz. Arimidex dostinex gibi ilaçları verdiğin kan testleri sonucu eğer değerlerin sıkıntıysa kullanırsın, kafana göre değil. Kolesterol değerlerin çok kötü, zeytin yağı artır, omega-3 aynı şekilde. Omega-3'ü somondan al takviye kullanma, kapsüllerdeki yağ asitleri okside oluyor, yarardan çok zararı var. Eğer yine düzelmezse cardarine ekleyebilirsin küre, LDL HDL düzeltir. Karaciğeride bir doktora göster bence.

Teşekkürler dostum balık tüketimim hiç yok Hocam yazmıştı ama ben çok sevmediğim için ete yöneldim zeytinyağınıda eksik aldım her öğün atladım ondan kaynaklı galiba 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
krygenvalor    5
Bayraktar79, 1 dakika önce yazdı:

Teşekkürler dostum balık tüketimim hiç yok Hocam yazmıştı ama ben çok sevmediğim için ete yöneldim zeytinyağınıda eksik aldım her öğün atladım ondan kaynaklı galiba 

kür öncesi testo değerlerin neydi senin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bayraktar79    3
krygenvalor, 13 dakika önce yazdı:

kür öncesi testo değerlerin neydi senin

450-500 arasıydı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    41
Bayraktar79, 59 dakika önce yazdı:

Mg lar üzerinde yazan testolar 300 lük bolde 300 lük npp 150 lik haftalık 900 test 900 bold 300 npp yani 

Kanka sen bilirsin ama 900 testo 900 bolde çok aşırı fazla değil mi? Çok ilaç çok kas demek değil. Bir süreç var yaşaman gereken. Yaşımız kaç olursa olsun ilaçtan daha çok zamana ve kendimize güvenmemiz gerekiyor. 500 testo 500 boldenon fazlasıyla yeterli oluyor. Npp’yide 12 haftadan fazla tutmana gerek yok. Ayrıca anavarı son 6 hafta kullanmak senin için çok daha iyi olurdu. Tablet olarak kürün başında kullandığımız ilaç genelde danabol oluyor bununda sebebi su toplaması için sen zaten ektomorf ve aşırı zayıf değilsin hiç bir şekilde danabolu önermezdim. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bayraktar79    3
Mehmet96, 49 dakika önce yazdı:

Kanka sen bilirsin ama 900 testo 900 bolde çok aşırı fazla değil mi? Çok ilaç çok kas demek değil. Bir süreç var yaşaman gereken. Yaşımız kaç olursa olsun ilaçtan daha çok zamana ve kendimize güvenmemiz gerekiyor. 500 testo 500 boldenon fazlasıyla yeterli oluyor. Npp’yide 12 haftadan fazla tutmana gerek yok. Ayrıca anavarı son 6 hafta kullanmak senin için çok daha iyi olurdu. Tablet olarak kürün başında kullandığımız ilaç genelde danabol oluyor bununda sebebi su toplaması için sen zaten ektomorf ve aşırı zayıf değilsin hiç bir şekilde danabolu önermezdim. 

Kanka hoca bu şekilde yazmıştı benim tercihim değil tamamen hocaya bağlı hareket ediyorum oda şuan değiştirecek bu sonuçlara göre hem beslenmeyi hem kürü danabol kullanmadım hiç oxandrol kullandım.Oda bitti zaten 2. Kutusunu kullanmayacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.550
Bayraktar79, 5 saat önce yazdı:

Tavsiyeni göz önünde bulunduracağım teşekkürler dostum CRP şuan hastayım ondan dolayı yüksek Antibiyotik fln kullanıyorum.

Bu forma bu dozları yazan hoca sağlam falan değil kusura bakma. Üstüne ezbere arimidex ve dostinex...

1- B12 ara ver değer baya yüksek şuan.

2- Balık yağı tüketimini artırmalısın.

3- Temiz beslenmelisin. Hayvansal yağlardan uzak dur. Yemeklerde ve salatada zeytinyağı kullan.

4- Nppyi haftada 4 gün vurman lazım.

• Beğen 1
  • +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376

Bir gün geçmiyor ki yeni bir arkadaş şaka gibi dozlarla tekrar gelmesin. Planlamanın neresinden tutsan elinde kalıyor. Gram gram yazılan ilaçlar mı desem. İleri seviye bulk kürü ile definasyon yaptırıyor mu desem. Test sonucu istemeden dostinex kullandırıp prolaktini dibe çakmasını mı desem. Diğer arkadaşların dediği gibi bu şahıs hoca filan değil. Seni sağılacak inek olarak görüyor ve sağlığın gram umurunda değil. Diğer arkadaşlar gayet güzel önerilerde bulunmuş. Benim tavsiyem ise npp ve boldeyi kesip testoyu 250mg'ye çek ve 200-300mg masteron ekleyip definasyonunu öyle yap. Ondan sonra biraz dinlenip uygun dozla bulkunu yaparsın.

• Beğen 3
  • +1 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    29

ben olsam o ldl değerini hafife almazdım hocam ator başlanabilir nedendir bilmiyorum bu sporu türkiyede yapanlar arasında kolesterol özelinde bi boşvermişlik söz konusu

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bayraktar79    3
Diver, 7 saat önce yazdı:

Bu forma bu dozları yazan hoca sağlam falan değil kusura bakma. Üstüne ezbere arimidex ve dostinex...

3- Temiz beslenmelisin. Hayvansal yağlardan uzak dur. Yemeklerde ve salatada zeytinyağı kullan.

Teşekkürler şuan bu şekilde devam etmeyeceğim hocanın ne diyeceğini bekliyorum bugün.

shX648, 2 saat önce yazdı:

ben olsam o ldl değerini hafife almazdım hocam ator başlanabilir nedendir bilmiyorum bu sporu türkiyede yapanlar arasında kolesterol özelinde bi boşvermişlik söz konusu

Teşekkürler hafife almıyorum kanka hocadan haber bekliyorum sadece nasıl yol izleyecez diye söylediği şeyleri buradan paylaşacağım sizlere zaten 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    29
Bayraktar79, Şimdi yazdı:

Teşekkürler hafife almıyorum kanka hocadan haber bekliyorum sadece nasıl yol izleyecez diye söylediği şeyleri buradan paylaşacağım sizlere zaten 

umarım gönlünce olur dost 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bayraktar79    3
Feladel, 3 saat önce yazdı:

Bir gün geçmiyor ki yeni bir arkadaş şaka gibi dozlarla tekrar gelmesin. Planlamanın neresinden tutsan elinde kalıyor. Gram gram yazılan ilaçlar mı desem. İleri seviye bulk kürü ile definasyon yaptırıyor mu desem. Test sonucu istemeden dostinex kullandırıp prolaktini dibe çakmasını mı desem. Diğer arkadaşların dediği gibi bu şahıs hoca filan değil. Seni sağılacak inek olarak görüyor ve sağlığın gram umurunda değil. Diğer arkadaşlar gayet güzel önerilerde bulunmuş. Benim tavsiyem ise npp ve boldeyi kesip testoyu 250mg'ye çek ve 200-300mg masteron ekleyip definasyonunu öyle yap. Ondan sonra biraz dinlenip uygun dozla bulkunu yaparsın.

Teşekkürler yorumun için bende anlamadım bulk bile istemedim sadece var olan kas kütlemde define olmak istedim sadece çok irileşmek istemiyorum zaten bu kilolarda cut yapmak istiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
Bayraktar79, 2 dakika önce yazdı:

Teşekkürler yorumun için bende anlamadım bulk bile istemedim sadece var olan kas kütlemde define olmak istedim sadece çok irileşmek istemiyorum zaten bu kilolarda cut yapmak istiyorum.

Çok mantıksız ilaçlar tercih etmiş. Testo masteron hadi bilemedin bir de ox fazlasıyla yeter zaten. İlaç tercihinden dozuna kadar her şey çok saçma olmuş. Hocanın senin polis olduğundan haberi var mıydı bilmiyorum ama ilaç tecrübesi olmayan bu meslek gruplarından birine 19-nor grubu ilaç vermek hiç mantıklı değil. Dediğim gibi 250 testo 200-300 masteron normal bir definasyon için fazlasıyla yeterli. Bunların yanına diyet ve kardiyo da ekleyince rahat rahat kilo verirsin zaten.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
krygenvalor    5
Bayraktar79, 10 saat önce yazdı:

450-500 arasıydı 

Bro bu kadar yüksek doz ilaç gireceğine TRT dozunda ilerle, çek testoyu 800-1000'e sabitle oraya, tertemiz yap sporunu işte.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bayraktar79    3
Feladel, 44 dakika önce yazdı:

Çok mantıksız ilaçlar tercih etmiş. Testo masteron hadi bilemedin bir de ox fazlasıyla yeter zaten. İlaç tercihinden dozuna kadar her şey çok saçma olmuş. Hocanın senin polis olduğundan haberi var mıydı bilmiyorum ama ilaç tecrübesi olmayan bu meslek gruplarından birine 19-nor grubu ilaç vermek hiç mantıklı değil. Dediğim gibi 250 testo 200-300 masteron normal bir definasyon için fazlasıyla yeterli. Bunların yanına diyet ve kardiyo da ekleyince rahat rahat kilo verirsin zaten.

Mesleğinden haberi vardı başta söylemiştim değerli yorumların için teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    41
Diver, 12 saat önce yazdı:

Abi yüksek b12’yi bende farkettim ama zararı olmaz diye çıkarmasını söylemedim. Yüksek B12’nin zararı varmı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.550
Mehmet96, Bir saat önce yazdı:

Abi yüksek b12’yi bende farkettim ama zararı olmaz diye çıkarmasını söylemedim. Yüksek B12’nin zararı varmı?

Araştırmanı istiyorum :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    41
Diver, 7 dakika önce yazdı:

Araştırmanı istiyorum :) 

Senimi kıracam kral araştıralım bakalım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Curious guy
      Merhabalar herkese,
      Test testi yaptırdım eskiden fast food tüketirken 1000 üzerinden 530 çıkmıştı.Aşırı kiloluydum. Şimdi test yaptırdım 830 üzerinden 793 çıktı. Free testesteronmu önemli yoksa total mi? Östrojen referans tan fazla çıktı ama jinekomasti yok. Ama aynı zamanda FSH düşük? Bi yorumlarsanız sevinirim. Finestride kullanıyorum 1.5 yıldır, cinsel iktidarsızlık vs. Gibi yan etkileri yok. 

• Yazan: KrasenRumenov
      Merhaba, öncelikler herkesin ramazan bayramını kutluyorum.
      Kürümün 5. hafta test sonuçlarında E2 sonucunun düşük olduğunu gördüm. Günlük bir tablet 20mg proviron kullanıyordum test sonuçlarından sonra onu da kestim. İlk kürümü yapıyorum ve maalesef kür öncesi hormon testi almadım. Sizin değerli yorumlarınız ve önerilerinizi almak isterim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
      Kür Planım: 
      Haftalık 500mg Testosteron Enanthate Haftalık 400mg Boldenon Haftalık 200mg NPP (5. haftayı tamamlayıp kestim) Günlük 20mg Dianabol (5. haftayı tamamlayıp kestim) Koruyucu ve Vitaminler:
      Liv 52 Cystone Speman Forte Proviron (5. haftayı tamamlayıp kestim) Nac 600 Magnezyum C Vitamini D Vitamini B komplex Çinko Multvitamin Omega 3 Test Sonuçlarım:

• Yazan: rusecy
      Arkadaşlar herkese selamlar.
      Kürümün 6. haftasına geldim. 4 haftam kaldı. Oxandrolonun bitmesiyle kan tahlili verdim. Testosteron hariç sonuçlar çıktı. Kürden önceki değerlerimle karşılaştırdım, fikirlerinizi almak istedim.
      Kullandığım ilaçlar:
      Oxandrolone 30 mg/gün Testosterone enanthate 400 mg/hafta Sonuçlar:
      Eski LH: 5,46. Yeni LH: 0,04 Eski FSH: 7,47. Yeni FSH: 0,05 Eski E2: 19. Yeni E2: 116 Eski PRL: 10,84. Yeni PRL: 16,80 Eski AST: 18. Yeni AST: 43 Eski ALT: 25. Yeni ALT: 91 Referans aralıklarını paylaşmadım ama hepsi epey dışında. Eski değerlerimin hepsi içerisindeydi. Endokrinolojiye randevu aldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.