Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kisetet55

Gün aşırı masteron kullanımı doğru mu? masteronu nasıl kullanmalıyım?

Önerilen İletiler

kisetet55    27

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Masteron priponat kullanmaya başladım. Gün aşırı kullanılması gerektiğini biliyorum. Sürekli enjeksiyon yapmak ve gün aşırı kullanımda sabit bir gün şeklinde olmadığı için aşağıdaki gibi kullanıyorum.

KULLANIM ŞEKLİM:

• Pazartesi 100 mg masteron P. 250 mg testo E.
  • Çarşamba 100 mg masteron P.
  • Cuma 100 mg masteron P. 250 mg testo E.

Şeklinde kullanım sağlıyorum. Sizce bu kullanım tarzı doğru mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bay-T    4.331

Evet gün aşırı doğru yüksek mg olanlar her gün yapıyor prolar özellikle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    27
Bay-T, 28 dakika önce yazdı:

Evet gün aşırı doğru yüksek mg olanlar her gün yapıyor prolar özellikle.

Pazartesi çarşamba cuma 100er mg kullanmak uygunmudur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.331
kisetet55, 23 dakika önce yazdı:

Pazartesi çarşamba cuma 100er mg kullanmak uygunmudur?

Evet uygundur.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    807

4 e böl. pazartesi çarşamba cuma pazar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    27
ardas, 36 dakika önce yazdı:

4 e böl. pazartesi çarşamba cuma pazar.

Çok fazla enjeksiyon oluyor hocam. Benim ödem problemim var. Ne ilaç kullanırsam kullanayım ödem yapıyor enjekte yaptığım bölge. Haftada 3 kurtarmıyor mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    807
kisetet55, 13 dakika önce yazdı:

Çok fazla enjeksiyon oluyor hocam. Benim ödem problemim var. Ne ilaç kullanırsam kullanayım ödem yapıyor enjekte yaptığım bölge. Haftada 3 kurtarmıyor mu

olur ama en sağlıklısı o bana göre sadece masteron prop için de değil bütün kısa esterleri aynı şekilde kullanıyorum. böyle bir sıkıntın varsa uzun ester almak en mantıklısı.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    27
ardas, 29 dakika önce yazdı:

olur ama en sağlıklısı o bana göre sadece masteron prop için de değil bütün kısa esterleri aynı şekilde kullanıyorum. böyle bir sıkıntın varsa uzun ester almak en mantıklısı.

Bende uzun esterden yanayım aslında ama dolusunu bulmak zor. Dolu olanlarda faiş fiyatlar hepsi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    807
kisetet55, 1 saat önce yazdı:

Bende uzun esterden yanayım aslında ama dolusunu bulmak zor. Dolu olanlarda faiş fiyatlar hepsi.

fahiş değil aslında 1ml inde 200 var ondan pahalı propta 100 humax kullanıyorum şuan 1400tl prop noxy aynı fiyat aslında ikisi 2 tane humax prop 1 tane noxy enanthanteye denk geliyor total ilaç miktarı olarak.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    11

Hocam bende noxy mast enantat kullanıyorum.3. Haftam bitecek 200 mg alıyorum.Sizce kaç mg a kadar çıkılabilir.200 de testo vuruyorum.Etki olarak ilk 2 hafta ciddi bi kas gerginliği hissettim.Şuan biraz daha normal hissediyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    27
ardas, Bir saat önce yazdı:

fahiş değil aslında 1ml inde 200 var ondan pahalı propta 100 humax kullanıyorum şuan 1400tl prop noxy aynı fiyat aslında ikisi 2 tane humax prop 1 tane noxy enanthanteye denk geliyor total ilaç miktarı olarak.

Nessie kullanıyorum hocam. Prop en ucuz markalardan birisidir biliyorsunuz. Noxy enanth fiyatı ne kadar hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    807
kisetet55, 8 saat önce yazdı:

Nessie kullanıyorum hocam. Prop en ucuz markalardan birisidir biliyorsunuz. Noxy enanth fiyatı ne kadar hocam.

Burak hocaya sorabilirsin.

nattybuilder, 9 saat önce yazdı:

Hocam bende noxy mast enantat kullanıyorum.3. Haftam bitecek 200 mg alıyorum.Sizce kaç mg a kadar çıkılabilir.200 de testo vuruyorum.Etki olarak ilk 2 hafta ciddi bi kas gerginliği hissettim.Şuan biraz daha normal hissediyorum.

200 testo için yeterleri 200. definasyonda kullanıcaksan 400 e kadar çıkabilirsin.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    17

Gun asiri enjeksiyonlari hangi ucla nereden yapiyorsunuz? Su ana kadar hep uzun ester kullandim ve haftada 2 kez sag/sol kalca seklinde devam ediyordum fakat ben de kisa estere gecegim. Test enanth yanina masteron prop ve NPP ekliyorum. Pazartesi, carsamba ve cuma enjeksiyon planladim. Pazartesi ve cuma butun ilaclari karistirip kalcadan yapabilirim ama carsamba gunu masteron ve npp'yi omuzdan mi bacaktan mi yapmaliyim bilemiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    27
rauthos, 2 saat önce yazdı:

Gun asiri enjeksiyonlari hangi ucla nereden yapiyorsunuz? Su ana kadar hep uzun ester kullandim ve haftada 2 kez sag/sol kalca seklinde devam ediyordum fakat ben de kisa estere gecegim. Test enanth yanina masteron prop ve NPP ekliyorum. Pazartesi, carsamba ve cuma enjeksiyon planladim. Pazartesi ve cuma butun ilaclari karistirip kalcadan yapabilirim ama carsamba gunu masteron ve npp'yi omuzdan mi bacaktan mi yapmaliyim bilemiyorum

Ben hepsini kalçadan yapıyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ahmetschwarzenneger
      Selamlar, 12 haftalık testosteron propionat+masteron kürüne girmeyi planlıyorum, koruyucu olarak ne kullanmam gerekir? harici olarak bu kür sırasında dikkat etmem gereken önemli konular nedir? ufak bir araştırma yaptım fakat aradığım soruların hepsinin tam bir cevabını bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
    • Yazan: abartach
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy.174 kilo 86 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 500 mg Boldenon 500 mg 17. haftamdayım ve bitmesine 8-9 haftam var devamında testo dozaj ve ester değiştirip yanına masteron ile devam etmeyi düşünüyorum. 12-15 hafta 250 cyponat 200 masteron şeklinde devamında da testo dozajını daha da indirip sonbahara kadar devam etmek tabii ki test sonuçları başka bir durum gerektirmezse iğne sayısını azaltmak için cyponata geçeceğim ama masteron işi kafamı karıştırıyor.
      SORULARIM:
      Masteron enanthate haftada 1 defa vurulabilir mi? Masteron enenthate 200mg yeterli olur mu? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: kisetet55
      Merhaba, herkese hayırlı ramazanlar dilerim.
      Masteron enanth eklemek istiyorum kürüme kullandığınız verim aldığınız markalar nelerdir?
      Güncel kürüm aşağıdaki gibidir:
      Testesteron E. Boldenon Masteron P. Boldenon için sona gelmiş durumdayım kürümden çıkartacağım.
    • Yazan: ElmasGenetik
      Herkese selamlar,
      KÜR İÇERİĞİM : (1 AYLIK)
      200 mg testosteron 300 mg masteron Kürü yapmaktaydım. Salaklığımdan dolayı ramazanı ve iş tempomu ayarlayamadım. Bundan dolayı spora gidemiyorum ve enjeksiyona pek vaktim olmuyor. En azından ramazan ayı için 1 aylık ara versem sağlık ve form açısından bir etkilenmem olur mu diye sizlere danışmak istiyorum.
      Vereceğiniz her cevap için teşekkürler.
    • Yazan: 6arrows
      Öncelikle selamlar herkese.
      Şimdi kısa bir süredir haftalık 250 prop ve 250 masteron ile fazla yağı atıyorum. Bu definisyonu aslında ramazan ayının sonuna kadar uzatma planım vardı fakat eylül ayı yarışına katılma gibi durum söz konusu olabilir. Fakat kesin olmadığı için en azından bulk sürecini kendim yürütmek istiyorum. Bunun için yaklaşık 6 aylık bir bulk planı yapmak istiyorum.
      SON KÜR İÇERİĞİM:
      1-10. hafta : 500 testo enanthate, 500 boldenon ve 250 deca 10-24. hafta: 500 testo enanthate, 500 boldenon Şeklinde bir bulk yaptım. ardından 2 ay kadar cruise yaptım.
      Aklımda böyle bir planlama var:
      1-10. hafta :
      300 propionat 300 bolde 200 npp 200 masteron  10-25. hafta :
      200 propionat 300 bolde 300 tren acetat 200 masteron KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy : 178 Yaş : 25 Kilo : 74-75 300 bolde ve 200 masteron sabit tutmamın sebebi:
      Boldenonun verdiği pump hissiyatını ve acıktırma etkisini seviyorum fakat yüksek dozajda kan basıncından dolayı tansiyon, kafada şişlik hissi ve karaciğer toksitisesi beni kötü etkiliyor. Masteron ise vücudum aromatize olmaya yatkın olduğu için kür içinde beni dostinex ve arimidex yükünden kurtarıyor ayrıca kullandığım dönemlerde libidom inanılmaz pozitif etkileniyor ve adalemin sertleştiğini gerçekten hissediyorum. ayrıca masteron kullanımında herhangi bir saç dökülmesi veya prostat zorlanması yaşamıyorum. Güncel formumu ekledim. herhangi bir yanıltma olmaması için gün ortasında pumpsız ve ışığa dikkat etmeden çektim fotoğrafları.
      SORULARIM:
      Süreç için düşünceleriniz nelerdir? Hangi noktalarda revize yapmamı önerirsiniz? Dozajlar ile ilgili çok fazla oynama yapmak istemiyorum fakat ilaçların kullanım dönemlerini değiştirebilirim. Tren acetat kullanımından sonra definisyonda nasıl bir yol izleyebilirim aslında emin değilim. Treni definiyonda da kullanmak istersem çok uzun süreli bir kullanım olacak bunu istemem bu noktada nasıl bir yol izleyebilirim? Önerilerinize açığım, teşekkürler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.