Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

impulse101

Adrenalin osel ampul - prework out olarak kullanılır mı?

Önerilen İletiler

impulse101    10

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Adrenalin osel 10 lu ampulleri 100 lira falan eczanede. Prework out olarak kullanmayı planlıyorum. @metinav

SORULARIM:

• Efedrin gibi oral yolla kullanılır mı?
  • Daha önce kullanan var mı?

g3.thumb.png.08ea12763bbc4653c59475246dcae40e.png

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

• Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    55

Nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama bu ilaç pre olarak kullanmak için riskli bir seçim. Kalp durması, anafilaktik şok gibi durumlarda kullaniyor doktorlar. Kalp çarpıntısı gibi yan etkileri var, önermem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dağaslanı    12

Bence asla alınabilir bir risk değil, doktorlar hasta arest olduğunda veriyorlar bunu damardan sen düşün bak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    230

Bir laf var bütün kuşları hallettin de leylek mi kaldı diye. O kadar çeşit pre workout ürünü ve uyarıcı varken adrenalin nereden çıktı? Ağızdan alsan etki göstermez. Adrenalin dediğin kalp hızını aniden yükseltir ve yükseltme sonucu ölüp ölmeyeceğin belli değil. Adrenalinin hızlı etki gösterir ve etkisi de hızlı geçer. Sen onu enjekte edip salona girene kadar bitmiş olacak zaten.

• Beğen 3
  • Teşekkürler 1
  • +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.421
Feladel, 4 dakika önce yazdı:

Bir laf var bütün kuşları hallettin de leylek mi kaldı diye. O kadar çeşit pre workout ürünü ve uyarıcı varken adrenalin nereden çıktı? Ağızdan alsan etki göstermez. Adrenalin dediğin kalp hızını aniden yükseltir ve yükseltme sonucu ölüp ölmeyeceğin belli değil. Adrenalinin hızlı etki gösterir ve etkisi de hızlı geçer. Sen onu enjekte edip salona girene kadar bitmiş olacak zaten.

Ölmeyi bayılmak sanıyorlar dostum...

• Beğen 2
  • +1 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    230
Diver, Şimdi yazdı:

Ölmeyi bayılmak sanıyorlar dostum...

Hocam bir deneyip aşırı uyarıdan bir panik atak geçirsinler. Bakın o zaman kafein bile kullanıyorlar mı.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.092

Çok şaşırır oldum son zamanlarda. Arkadaşlar neler deniyorsunuz? Neleri aklınızdan geçiriyorsunuz? Preworkout dahi kullanmıyorum. Anlık güçlü olmanın size ne faydası var. Toplamda yol almak, yavaş yavaş güçlenmek daha elzem değil mi? Amaç progressive overload iken 2 tekrar daha fazla ile bu etkiyi alabilecek iken, hazır olmayan eklemlerinizi ve liflerinizi niye riske atmaya heveslisiniz? 

Yahu bu işler ne şaka ne oyun. Vücuda hormon sokmak bile elzem bir karar iken böyle en en en acil durumda kullanılan şeyleri kullanmaya niye heves edersiniz. Sporculuk bu değil dostlar. Sağlık için başladığınız şey sizi esir almamalı. 

• Beğen 2
  • Alkış 1
  • Teşekkürler 1
  • +1 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
merts34    5

Merhaba kardeşim, Ben 2016 dan beri ambulansta çalışan bir sağlık personeliyim. Kullanmayı düşündüğün ilaç kalp kasını kasmak için kullanılan güçlü bir uyarıcıdır. Arrest (Kalp durması)Durumlarında kullanılıyor. Şakaya alınacak bir durum değil böyle şeyleri araştırıp kullanmanı önermem. Allah korusun çalışan kalbini durdurabilirsin. Detaylara girmek istemiyorum anlayacağın şekilde şiddetle uzak durmanı tavsiye ediyorum. 

• Beğen 3
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.