Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

testomrt

25 yaşında ilk kürüme girme kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Feladel    206
testomrt, 2 dakika önce yazdı:

hocam ben mesela uzun süredir yapmadığım için kür öncesi 12.5 beni zorluyordu şuan 17.5 nizami 4x12 atabiliyor olmam tren etkisi mi oluyor ?

Tren ya da testonun etkisidir. Boldenon için çok erken.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

testomrt    4
Feladel, 24 dakika önce yazdı:

Tren ya da testonun etkisidir. Boldenon için çok erken.

2.5 hafta bile olmadı geri döneli merak etmiştiniz .

E324B0A5-1177-423A-94C5-157DBF8671B5.jpeg B2E06099-C61D-4BCF-B42F-C266FB1DBBF0.jpeg 67cc5da094c60_6k.thumb.png.aa0ad9c21a7fe763f40016eb8b2be7a5.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18

Eğer bahsettiğin küre başlamadıysan Only Testo ile bi süre devam et kanka dediğim gibi bi bak bakalım ne oluyor ne olmuyor ona göre ekleme yaparsın. Ama küre başladıysan o PT’ye söyle ne vaat ettiyse yanında dursun durumunu sıkı takip etsin. Benim önerim İlaç haricinde madem ilaca bulaştın bari günlük makro/mikro/vitamin/mineral/supplement tüketimini güzel hesapla boşa gitmesin. O hocan sana nasıl bir antrenman programı hazırladı ve ilaçların markası nedir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4
Trenx, 11 dakika önce yazdı:

Eğer bahsettiğin küre başlamadıysan Only Testo ile bi süre devam et kanka dediğim gibi bi bak bakalım ne oluyor ne olmuyor ona göre ekleme yaparsın. Ama küre başladıysan o PT’ye söyle ne vaat ettiyse yanında dursun durumunu sıkı takip etsin. Benim önerim İlaç haricinde madem ilaca bulaştın bari günlük makro/mikro/vitamin/mineral/supplement tüketimini güzel hesapla boşa gitmesin. O hocan sana nasıl bir antrenman programı hazırladı ve ilaçların markası nedir.

hocam ilaç öncesi sarkıktım şuan vücudum aşırı sert inanmazsın belki yemek yerken bile pump oluyorum çok tuhaf bişey küre başladım evet diyetisyenle beraber oturup clean bulk için kardiyolar dahil beslenme programı yaptım hocam şuan vücudumda 1000 tren 1000 testo 1000 bolde var ürün markası overdose 

tarihinde testomrt tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4
Ferdikra, 1 dakika önce yazdı:

500 500 vurmuyor muydun haftalık😄

evet hocam 2. haftanın enjeksiyonları aldım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4
Ferdikra, 1 dakika önce yazdı:

1000 tren 1000 testo 1000 bolde dersen haftalık 1gr yapar cok yuksek o sebepten sordum 

şuana kadar total aldığımı söyledim hocam 1cl 250mg yapmıyor mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18
testomrt, 14 dakika önce yazdı:

hocam ilaç öncesi sarkıktım şuan vücudum aşırı sert inanmazsın belki yemek yerken bile pump oluyorum çok tuhaf bişey küre başladım evet diyetisyenle beraber oturup clean bulk için kardiyolar dahil beslenme programı yaptım hocam şuan vücudumda 1000 tren 1000 testo 1000 bolde var ürün markası overdose 

Tamam o zaman dediğimiz gibi dikkat et aylık düzenli tahlil yaptır zaten PT isteyecektir ona göre hareket et. Başarılar dilerim umarım her şey gönlünce olur. Son olarak tavsiyem ithal ilaç kullan en basiti testoyu İran kullan hem daha ucuz hem de tam dolu eczane ilacı zaten diğerleri için de Overdose iyi diyen de var kötü diyen de o yüzden ilaca bişey demek yanlış olur bunu sana da bize de zaman gösterecek.

testomrt, 9 dakika önce yazdı:

şuana kadar total aldığımı söyledim hocam 1cl 250mg yapmıyor mu

1ml:250mg genelde ama bazı ilaçlar 300mg falan da oluyor. 1cl=10ml o da 2500mg eder :D 

sen haftalık 500testo alıyorsun toplam aldığın ilaç değil de haftalık aldığın doza göre değer versen daha doğru olur en azından yanlış anlaşılmaz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4
Trenx, 08.03.2025 - 18:44 yazdı:

Tamam o zaman dediğimiz gibi dikkat et aylık düzenli tahlil yaptır zaten PT isteyecektir ona göre hareket et. Başarılar dilerim umarım her şey gönlünce olur. Son olarak tavsiyem ithal ilaç kullan en basiti testoyu İran kullan hem daha ucuz hem de tam dolu eczane ilacı zaten diğerleri için de Overdose iyi diyen de var kötü diyen de o yüzden ilaca bişey demek yanlış olur bunu sana da bize de zaman gösterecek.

olumsuzluklar içerisinden olumlu bi yorum almak hoşuma gitti açıkçası hocam zpht kullanmayı düşünüyordum da boş çıkar muhabbetine kullanmadım biliyorsunuz dolum oluyor bana da pt genel kullandığı markayı önerdi bende overdose aldım fakat vücuttaki öz güven güçlenme akıl kârı değil 2 haftada 12.5 zorlarken 17.5 ile set atıyorum dumbell curl da bakalım deneyimlerimi paylaşacağım .

Trenx, 08.03.2025 - 18:47 yazdı:

1ml:250mg genelde ama bazı ilaçlar 300mg falan da oluyor. 1cl=10ml o da 2500mg eder :D 

sen haftalık 500testo alıyorsun toplam aldığın ilaç değil de haftalık aldığın doza göre değer versen daha doğru olur en azından yanlış anlaşılmaz.

anladım hocam tavsiyeniz için çok teşekkür ederim bilmemek değil öğrenmemek ayıp haftalık 500 alıyorum evet 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4

Kürüm için dehşet ötesi fazla ilaç kullanıyorum problem yaratır mı?

kür ilaçlarım:

• 500 testo 
  • 400 tren
  • 400 bolde
  • günlük 50 mg dianabol

kullandığım koruyucular ve vitaminler :

• B Kompleks 
  • Omega 3
  • C VİTAMİNİ
  • MULTİVİTAMİN 
  • D VİTAMİNİ 
  • MAGNEZYUM 
  • SELENYUM
  • DOSTİNEX 
  • MAGNEZİC 
  • NAC600
  • L ARGİNİN 
  • POTASYUM
  • COQ10
  • MİLK THİSTLE 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    327

Bütün konuyu okudum testonun getirdiği yunan tanrısıyım muhabbetine kurban gitmiş gibisin.. trenbolonu yurtdışında yarışmacılar pro kart almak için anca kullanırken bizim millet ilk kürden girer :D 
Bildiğin dümenden kür planı

s-46c9f7b6dc54de89e1f277005cd9941935baf503.jpg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4

ister 5. kürden girerim ister 1. kürden girerim organ benim organım tavsiye rica ettim.

• Kaka 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    50
testomrt, 7 dakika önce yazdı:

ister 5. kürden girerim ister 1. kürden girerim organ benim organım tavsiye rica ettim.

Problem yaratır desekte kullacaksin dostum. Tren/boldenone ikiside kalp/bobrek üzerinde cok fazla yük oluşturan ilaçlar özellikle trenbolone. 

Ne kadar koruyucu kullanirsan kullan zarar göreceksin.

Su tüketimini yuksek tut, nac600'ü sabah akşam kullan ek olarak enginar suyu tuketebilirsin, zeytinyagi tüketimine dikkat et dengeli olsun, tren kolestrol ile çok fazla oynayacaktır Ceviz suyu tüket bunun için, başarılar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Martkedisi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Arkadaşlar ben daha öncesinde rad 140 mk2866 kullandım hormon değerlerimi kontrol ettirmedim pct gereği de duymadım bu arada bu ikisini kür yapmadım farklı zamanlarda kullandım şimdide hormon testi yapıp eğer östrojenim yüksek çıkarsa ona göre hareket edip haftalık testosterone enanthate 150mg girmeyi planlıyorum mantıklı mı sizce?
      150mg girmemin nedeni hobi olarak yaptığım için ileride yarışma planım olur mu bilmiyorum düşünme aşamasındayım ama kesin kullanacağım ona göre cevap verirseniz iyi olur sadece testosteron enanthate mı veya yanına neler ekleyeyim gene düşük doz, tavsiye verirseniz çok iyi olur  birde kullanacağım koruyucuları vs biliyorum gene de yan etki yaşar mıyım?
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: hemşire
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girmeyi düşünüyorum ama öncesinde aklıma takılan bazı sorunlar var amacım bulk kürü yapıp üstüne ara vermeden define kürü yapmak.
      SORULARIM:
      %15-20 yağ oranında boldenon-enant-dianabol kürüne başlamam (100de 100 verim alamicam biliyorum) düzenli kardiyolar ve abartmadan temiz beslenerek bulk kürünü bitirmem ciddi manada yağ oranımda fark yaratır mı ?  Define küründe sadece testo ilerlemeyi düşünüyorum yanına başka enjeksiyonlar eklememe gerek var mı vücudumu daha fazla strese sokmayıp testo ilerlememi mi önerirsiniz ? Forumda konulardan tam net olamadım bazı arkadaşlar body-tech ve dragon markalı ilaçlardan gayet iyi verim aldığını gördüm bazılarının kötülediğini de gördüm markalara güvenebilir miyim ?  Kür planlamasını ilaç satıcı ile yapmam ne kadar doğru olur ? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 21 Fitnes geçmişim : 4 Sene Kilo : 92 Boy 1.70 Not: Kan tahlillerimi verdim fsh lsh testo alt ast vs vs hepsi referans aralığında çıktı.

CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM 
    • Yazan: Verdanteaglet
      Selamun aleyküm iyi akşamlar,
      İlk kürüme girmek istiyorum düşüncem iran testo ve danabol kullanmayı düşünüyorum danabol yerine primobolan da düşündüm ama hangisini eklemem gerektiğini bilmiyorum vücudumda kürden sonra fazla hasar kalsın istemiyorum açıkçası o yüzden olabilecek en az yan etki ile sıyrılmak istiyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boyum 180 kilom 83  yaşım 23 2 yıl spor geçmişim var Benim korktuğum tek şey kürden sonra spermlerimde verimsizlik kısırlık gibi bir durum söz konusu olur mu, girmeye niyetlendiğim kür mantıklı mı? Ve kürden sonra pct için tabi kan değerlerime göre hangi ilaçları kullanmam gerekiyor pct için şimdiden teşekkür ederim değerli hocalarım saygılar.
    • Yazan: Yusuf aktürk
      İLK DEFA KÜRE GİRCEM DEFİNASYON KÜRÜ İSTİYORUM YAĞ ORANIM %20.4 MARKA VE NE KULLANMALIYIM KENDİ KAFAMDADA BİR KÜR VAR SİZİN ÖNERDİKLERİNİZ İLE KARŞILAŞTIRMAK İSTİYORUM 
    • Yazan: duayen1
      Selamlar dostlar,
      Önceki konumda sizin tavsiyelerinizle 6 haftalık gw501516, sr9009 ve yohimbine kürüne girdim. Kalori açığı bırakmadım, kür içerisinde aşağıya koyacağım takviyeleri kullandım. sonucunda ağırlıklarım %20 oranında artmasına rağmen kilo kaybı yaşamadım. Sanki biraz yağ yaktım ve kas kazanım gibi. Hedefim biraz daha kurumak. 
      Bu süreçten sonra kas kazanımı ve yağ yakımı için hangi ilaçları kullanmamı önerirsiniz ?
      Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.