Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bodybuilderxq1

Kür sonrası pct mi yapmalıyım yeni planlama mı? 2. kür seçeneğim ne olamlı?

Önerilen İletiler

Herkese merhaba arkadaşlar,

İLK KÜRÜM:

• Testosteron
  • Primobal
  • Turinabol

Şeklindeydi 6.haftaya girdim 10 haftalık bi kür planlaması yapmıştık 4 hafta kaldı ilaçların bitmesine yan etki olarak herhangi bir sorun yaşamadım etki olarakta fiziksel görüntü olarak çok bişi görmedim.

SORULARIM:

• Kür bitiminde 1-2 ay ara verip yeni bir planlama mı yapmalı?
  • Yoksa pct yapıp mı devam etmek ? 

GÜNCEL FORMUM:

67c9c03397646_55jj5.png.a619a1fa0ff3ef1e6aff03517c843bd4.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    348

Test değerlerin çok kötüleşmediği sürece rimo kürünü uzat bence. Yan etkisi az olduğu gibi etkisi de az bir ilaç. Oral ve 19-nor grubu ilaçlar harici ilaçlar için 10 hafta çok kısa. 8. hafta filan tbolu kesip testo rimo ile 15 16 hafta kadar devam edebilirsin. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    92

Merhaba hocam, kür içerisinde kullandığın dozajı da yazar mısın? Kür öncesi değerlerin ile kür içi değerlerini karşılaştırdın mı? Bir de 6 haftada çok bişey beklememek lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx, 35 dakika önce yazdı:

Merhaba hocam, kür içerisinde kullandığın dozajı da yazar mısın? Kür öncesi değerlerin ile kür içi değerlerini karşılaştırdın mı? Bir de 6 haftada çok bişey beklememek lazım.

Testo haftada 500

primo 300 hocam turinabolu kestim 

Feladel, 35 dakika önce yazdı:

Test değerlerin çok kötüleşmediği sürece rimo kürünü uzat bence. Yan etkisi az olduğu gibi etkisi de az bir ilaç. Oral ve 19-nor grubu ilaçlar harici ilaçlar için 10 hafta çok kısa. 8. hafta filan tbolu kesip testo rimo ile 15 16 hafta kadar devam edebilirsin. 

Şu ilaçlardan biraz etki görsem uzatıcam da hocam fiziksel görüntü hala oturmadı 😂 güç enerji libido herşey tamam kaldı bi ufaktan değişim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348
bodybuilderxq1, 3 dakika önce yazdı:

Şu ilaçlardan biraz etki görsem uzatıcam da hocam fiziksel görüntü hala oturmadı 😂 güç enerji libido herşey tamam kaldı bi ufaktan değişim

Yavaş yavaş etkilerini görmeye başlarsın. Güç artışı ile düzgün idman yapıp haftadan haftaya kilolarını arttır ve düzgün beslen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    92

@Feladel hocamın dediği gibi yavaş yavaş ilaç konusuda da biraz sabırlı olmak lazım daha 6 hafta olmuş :)  Bazı riskleri göze alarak bir yola girdin vakit buldukça forumdaki konuları oku ilaçlar hakkında bilgi sahibi ol hayatında hep başkasının dedikleri olmasın zaten her ilaç hakkında onlarca konu var.Ben ilaç işine girmeden önce keşke burayı keşfetseydim o zaman her şey çok daha farklı olurdu abartmadan söylüyorum burası bizim için bir velinimet 😂 Eğer bir sorun yoksa devam et bu süreçte düzenli tahlillerini yaptır bi sorunla karşılaşırsan burada herkes seve seve yardımcı olur ve yol gösterir . Koruyucu/vitamin/mineral olarak ne kullanıyorsun onları da ihmal etme zaten risk almışsın bari ilaç/spor/yemek/uyku hakkını vererek bu süreci tamamla. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197

İlaçlar zaten yeni acılmıstır vücutta sahsen 6 haftadır kürdeyim daha yeni güç artışı başladı normal zaten 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Herkese merhaba arkadaşlar ilk kürüm 10 haftalık testesteron primobal turinabol idi ilaçlardan çok bişi görmedim desem yeridir :) ama hepsi çalışıyordu 2.kür olarak acaba ne girmeliyim? Biraz daha büyümek şart oldu  3 hafta sonra kür bitiyor pct yapıp ufak dinlenip 2.kür giricem :) formu koyuyorum kol ölçümü 49 kilo 87-88 civarı

D4F225ED-DE48-414D-993E-468F57E98B93.png 064D7A0A-504D-481D-8AA7-5F3B2341537B.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.139
  • 1-8 hafta testo maste ox
  • 8-12 hafta cruise testo
  • 12-22 hafta npp testo primo
  • 22-26 cruise
  • 26-30 pct

Öneririm. :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197

Önceki formuna göre yag oranı biraz düşmüş pct arkası 1 kaç hafta sonra kür yapacaksan bosuna pct moduna girme derim biraz dinlen devam et

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348

Kürü uzat uzat dedim yine 10 haftada bitirdin mi :D 10 hafta npp, tren hariç hiçbir ilaçtan tatmin edici bir kas kazanımı elde edemezsin bide rimo en hafif ilaçlardan biri. Uzatmak gibi bir planın yoksa @Fuhrer'in dediği gibi biraz definasyon yap sonra dinlenip güzel bir bulk kürüne gir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    874

Formunuza göre yağlı ve sulu duruyorsunuz önce bu sorunu çözmelisiniz yaz aylarına çeyrek kala. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.640

Bu tamamen senin izlediğin yol ile alakalı. Pct yaptıktan sonra tekrar kür gireceksen pct yapmak çok saçma. Kan değerlerin optimal seviyede ise bu kürü 18-20 haftaya kader uzat derim. Sonra ilerlemek istediğin duruma göre ya trt yaparsın yada pct yaparsın ama bence her şey yolunda ise kesinlikle 20 haftaya kadar ilerle 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    23
Askabar, 3 saat önce yazdı:

Bu tamamen senin izlediğin yol ile alakalı. Pct yaptıktan sonra tekrar kür gireceksen pct yapmak çok saçma. Kan değerlerin optimal seviyede ise bu kürü 18-20 haftaya kader uzat derim. Sonra ilerlemek istediğin duruma göre ya trt yaparsın yada pct yaparsın ama bence her şey yolunda ise kesinlikle 20 haftaya kadar ilerle 

reseptörleri sıfırlamak için yapılmalı diyorlar ne kadar doğru?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.640
matiquew133, Şimdi yazdı:

reseptörleri sıfırlamak için yapılmalı diyorlar ne kadar doğru?

Düşük doz testo ile 6-8 hafta ilerlemek te senin reseptörlerini düzeltir. Tamam bir pct gibi olmuyor fakat sürekli sistemi aç kapa yapmakta mantıklı değil. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel, 15.03.2025 - 14:15 yazdı:

Kürü uzat uzat dedim yine 10 haftada bitirdin mi :D 10 hafta npp, tren hariç hiçbir ilaçtan tatmin edici bir kas kazanımı elde edemezsin bide rimo en hafif ilaçlardan biri. Uzatmak gibi bir planın yoksa @Fuhrer'in dediği gibi biraz definasyon yap sonra dinlenip güzel bir bulk kürüne gir.

Hocam İnstagram varmı ekliyim bi konu hakkında danışmak istiyorum size zahmet 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348
bodybuilderxq1, 4 dakika önce yazdı:

Hocam İnstagram varmı ekliyim bi konu hakkında danışmak istiyorum size zahmet 🙏

İletişim bilgisi paylaşmak yasak. Buradan yardım edeyim istersen.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel, 7 saat önce yazdı:

İletişim bilgisi paylaşmak yasak. Buradan yardım edeyim istersen.

Hocam kürü uzatmak yerine kürü değiştirip güzel bi pct yapmayı düşünüyorum danabol testo deca mı girsem acaba yoksa boldenon tarzı bi kür mü girsem biraz büyütüp definasyon yapmayı düşünüyorum  ne önerirsin acaba :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348
bodybuilderxq1, 18 dakika önce yazdı:

Hocam kürü uzatmak yerine kürü değiştirip güzel bi pct yapmayı düşünüyorum danabol testo deca mı girsem acaba yoksa boldenon tarzı bi kür mü girsem biraz büyütüp definasyon yapmayı düşünüyorum  ne önerirsin acaba :)

İlk definasyona gir bence. Definasyon için 300 testo 300 masteron yeterli olur. Ondan sonra deca ile bulk yaparsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel, 4 saat önce yazdı:

İlk definasyona gir bence. Definasyon için 300 testo 300 masteron yeterli olur. Ondan sonra deca ile bulk yaparsın.

Hocam orijinal ilaç konusunda napabilirim herkes ilaç satıyor kime gideceğimi şaşırdım açıkçası :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348
bodybuilderxq1, 8 dakika önce yazdı:

Hocam orijinal ilaç konusunda napabilirim herkes ilaç satıyor kime gideceğimi şaşırdım açıkçası :) 

Sol alttan Burak hocayla görüşebilirsin. İlaç dolu mu değil mi diye düşünmezsin en azından.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhabalar benimde ilk kürüm 12 Haftalık Testosteron Cypionate ve Primobolan oldu. Haftada 2 kere (pazartesi ve perşembe) olmak üzere. Toplamda 500cc testo ve 250cc pimo kullandım özellikle vücut üst kısmında (omuz ve üst göğüs kısmı) gözle görülür değişimler oldu. Hatta salonun en şekilli adamı oldum. Karbonhidratsız besleniyorum bu şekilde yağ atımı da oldu güzel şekilde. 3. Haftada bariz bir iştah açılımı oldu kendimi tutamıyordum. Aynı şekilde güç artışı oldu. Sonra iştah olayı kesildi ama boğazım zaten sağlam olduğu için çok sorun olmadı. Beslenme olarak günlük 1kg tavuk göğsüm var. takviye olarak; D3+K2, C, Omega, Glukozamin, Multivitamin, Enginar Suyu, Gilaburu Suyu var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: HayalleriOlanBirisi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda yer alan markalardan hangisini tercih ederek küre başlamalıyım?
      Oxygen  Pharmagroup  Zphc Overdose  Pharmtec Htp Novatis Proton Veyron pharma Bu marka ilaçlar var, hangi markayı tercih etmem gerekir, en iyisi hangisi sizce?
    • Yazan: exnulla
      Merhaba,

İlk cycle'ıma yaklaşık 8 hafta önce başladım. Kontrollü gitme isteğim ve bir takım çekincelerden ötürü sadece testesteron propionate ile başladım haftalıkm 350mg, süreci gözlemledim ve gayet iyi gidiyor. Şimdi ise eli bir seviye artırmayı ve önümdeki 8 haftayı testesteron propionate ve npp ile devam ettirmeyi değerlendiriyordum. HPTA baskılanmasını kontrol edilebilir seviyede tutmak ve riskleri yönetebilmek için ne kadar süre sonra durmalıyım? Deneyimli arkadaşlarımdan yönlendirmelerde bulunursa çok sevinirim.    
    • Yazan: Swizzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 yıllık spor geçmişi olan birisiyim. Doğal bi şekilde Türkiye şampiyonası hazırlanıyordum anabolik androjenik steroid olmadan fakat kararımı değiştirdim küre girme kararı aldım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var şu anlık kullandığım ürünler ve beslenmem aşağıdaki gibidir.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      10 iu gh SUPPLEMENT VE EAA:
      Omega3 C vitamini Bromelian Nac 1200 Mag bisg Multivitamin Creatin Glutamine Arginine Melatonin Zinc D3 MSM GLUCOSAMİNE COLLAGEN B COMPLEX ALPHA LİPOİC ACİD BERBERİN BCAA EPLERONONE TADALAFİL PENTOXİFYLLİNE BESLENME PLANIM VE MAKROLAR :
      Öğün 100gr avakado 100gr yulaf 100gr muz 2 Tam yumurta 4 yumurta beyazı 3gr tarçın 2gr tuz Maydanoz Öğün 130Gram pirinç 170Gram Tavuk 1.5Gr tuz 1 Salatalık Öğün 130Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1 Salatık 75Brokoli 1.5Gr tuz Öğün 130 Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1.5gr tuz 1 salatalık 75 brokoli Öğün 100Pirinç unu 30Whey 10 badem ezmesi 3gr tarçın 50 gr muz Toplam 3800kcal Toplam yağ 97g Kolesterol 550mg Sodyum 3700MG Karbonhidrat 506G Lif 40g Şekerler 25G Protein 192G Potasyum 4500MG Şimdiden fikir, öneri ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler.
    • Yazan: Husoyz
      Öncelikle selamlar,
      19 yaşındayım 1 yıldır spor yapıyorum 17-18 yaşlarımda da  libidom ve cinsel isteksizlik ve  sertleşme gibi konularda bayağı sıkıntım vardı 19 yaşımın başında 6 aylık spor geçmişimle salondaki bir abinin telkini sayesinde küre girdim küre girmeden önceki kan değerlerimi aşağıya bırakıyorum 3 aylık bir kür süreciydi ilk ay 300 mg testo prop 350-400mg civarındada masteron prop kullandım    sonraki ayda haftalık 150mg npp ekledim  kalan son ayda testo enanthat masteron entathat olarak devam ettim  kürümde de çok güzel verim aldım hem kurudum hem kütle koydum ve şuan kürü bitirmiş bulunmaktayım.
      Ayriyeten birşey fark ettim sanki vücudumda gerçekten bir testosteron eksikliği varmış gibiydi kullanmaya başladıktan sonra fark ettim  harbide kendimi erkek gibi hissetim bi keyfim hayat enerjim yerine geldi libidom ve ereksiyon sorunlarım düzeldi bu cinsel sorunlarım düzelince flörtöz yeteneklerimde gerçekten değişiklik oldu ve özgüvenimi tamamladım gibi oldu işte şuan kür sürecini bitirdim sayılır   3 ayın sonuna geldim fakat ağustos eylül gibi üniversiteye gideceğim o sıralar tekrar küre girmek istiyorum şimdi  eylüle kadar 3 ay var zaten bu 3 ayda düşük doz haftalık 100mg gibi testosteron kullansam sonra tekrar küre girsem ne gibi sıkıntılar yaşarım çünkü testo kullanımı gerçekten bırakmak istemiyorum spordan bağımsız olarak üroloji doktoruna git diyenler olacaktır 3 farklı üroloji doktoruna gittim  çoğu benimle dalga geçti bu yaşta ne  libidosu sanki düzenli sex hayatın var gibi şeyler söyleyip gönderdiler çok kafana takma dediler kür bitiminde yaptırdığım kan tahlillerimde aşağıya bırakıyorum ne yapmam gerektiği hakkında açıkçası pek bir fikrim yok bana yardımcı olurumsunuz lütfen  ne yapmam gerekiyor pct süreci hakkında da pek bir bilgim yok  kullandığım markalar doluydu ondan eminim önce evogen kullandım sonra science pharmaya geçtim gayet memnundum.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: whiteface
      Herkese merhaba,
      İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
      Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
      Şimdiden herkese çok teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp