Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

fatman

Kür içi ereksiyon sorunları yaşıyorum! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

fatman    47

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Aşağıdaki ilaçları kullanıyorum haftalık 2 tam arimidex atıyorum ereksiyon sorunu yaşıyorum.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testo e 500 mg
  • Tren e 400 mg
  • Masteron 400 mg

SORUM:

• Kan sonuçlarım bu şekilde sizce neden olabilir?

NOT:

Sustanonu kesip testosteron enanthate geçtim e2 yüksekliği ondan olabilir sanırsam dostinexi 3,4 gün önce atmıştım.

GÜNCEL KAN TESTİM:

IMG_20250306_114414.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Trenx    18

Kullandığın ilaçların markasını/görsellerini paylaşabilir misin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
Trenx, 6 dakika önce yazdı:

Kullandığın ilaçların markasını/görsellerini paylaşabilir misin.

Dragon hocam , sustanonu 1 hafta önce bıraktım ent geçtim 

IMG-20250110-WA0040.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206

Dostinexi tam mı attın yarım mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
gönderildi (düzenlendi)
Feladel, Şimdi yazdı:

Dostinexi tam mı attın yarım mı?

Yarim ama ereksiyon ve isteksizlik 10 gündür var yaklaşık 1 2 ay 50mg proviron kullandim ondan kaynaklı mi acaba ereksiyon sorunu sonrası kestim 

tarihinde fatman tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    222
fatman, 5 dakika önce yazdı:

Dragon hocam , sustanonu 1 hafta önce bıraktım ent geçtim 

Satan adamın bu soruna cevabı ne oldu ne dedi merak ediyorum.

Bence e2 alakalı prolaktinde gereksiz baskılanmış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
fatman, Şimdi yazdı:

Yarim 

Bu test arimidexe başladıktan sonra mı önce mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
Feladel, 9 dakika önce yazdı:

Bu test arimidexe başladıktan sonra mı önce mi?

Arimidexi cmtsi attim en son

onlytrenbolone, 10 dakika önce yazdı:

Satan adamın bu soruna cevabı ne oldu ne dedi merak ediyorum.

Bence e2 alakalı prolaktinde gereksiz baskılanmış.

E2 sebebi büyük ihtimalle sustanonu keser kesmez enthanet vurmam decanote ile beraber çok yuksektiler testoyu oda e2 artirtti büyük ihtimalle 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
fatman, Şimdi yazdı:

Arimidexi cmtsi attim en son

Dostinexi haftada yarım alıyorsan onu 10 günde yarım yap, arimidexi haftada 3 yap ve 2 hafta sonra tekrar e2 ve prolaktin testi ver. Sonuçlara göre tekrar doz ayarlaması yaparız. Prolaktin ve e2 normal değerlere dönünce senin sorun çözülür. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
gönderildi (düzenlendi)
Feladel, 2 dakika önce yazdı:

Dostinexi haftada yarım alıyorsan onu 10 günde yarım yap, arimidexi haftada 3 yap ve 2 hafta sonra tekrar e2 ve prolaktin testi ver. Sonuçlara göre tekrar doz ayarlaması yaparız. Prolaktin ve e2 normal değerlere dönünce senin sorun çözülür. 

Prolaktini 2 haftada 1 yarım atiyorum hocam prolaktinlik bir sıkıntım yok yeni attigim için öyle çıktı ama e2 gene böyle ikende ereksiyonumda sorun yoktu kür basindan beri 150 civarında yaklaşık 3 aydır ama 10 gündür isteksizlik var ,

Bazıları hiç arimidex kullanma bir batma kaşıntı yoksa kimide kullan diyor o konuda kararsizim bilmiyorum 

tarihinde fatman tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
gönderildi (düzenlendi)
fatman, 14 dakika önce yazdı:

Prolaktini 2 haftada 1 yarım atiyorum hocam prolaktinlik bir sıkıntım yok yeni attigim için öyle çıktı ama e2 gene böyle ikende ereksiyonumda sorun yoktu kür basindan beri 150 civarında yaklaşık 3 aydır ama 10 gündür isteksizlik var

Dostinex dozu öyle kalsın o zaman. Hormonlar değer dışı olduğu gibi başlamaz zaten sorunlar ama senin 3 aydan sonra böyle olması baya garip. Normalde 3 güne libido 2 haftaya ereksiyon sorunu başlar e2 çok yükseldiği zaman. Asıl sorun bu kadar masteron ve arimidex varken e2 nasıl 150lere kadar çıkabiliyor? Arimidexi normalde sadece batma kaşıntı değil herhangi bir sorun yoksa kullanmaman lazım ama senin libido sorunun muhtemelen e2 yüzünden ama arimidex yerine hazır masteron kullanıyorken onunla e2yi düşürsen daha iyi olur. 40-50 civarı ya da biraz üstünde sorun yoksa dokunmaya gerek yok ama 150ler filan çok yüksek değerler. 

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.414

Testoyu 250ye çekmelisin bu kadar arimidex içmene gerek kalmaz. Diğer dozları ellemene gerek yok. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
Diver, 32 dakika önce yazdı:

Testoyu 250ye çekmelisin bu kadar arimidex içmene gerek kalmaz. Diğer dozları ellemene gerek yok. 

Anlaşıldı hocam testoyu 250-300 bandina çekiyorum 125x2 yapıyorum. Peki hocam 250mg 500mg arası bir kayıp zarar görür muyum 

Feladel, 39 dakika önce yazdı:

Dostinex dozu öyle kalsın o zaman. Hormonlar değer dışı olduğu gibi başlamaz zaten sorunlar ama senin 3 aydan sonra böyle olması baya garip. Normalde 3 güne libido 2 haftaya ereksiyon sorunu başlar e2 çok yükseldiği zaman. Asıl sorun bu kadar masteron ve arimidex varken e2 nasıl 150lere kadar çıkabiliyor? Arimidexi normalde sadece batma kaşıntı değil herhangi bir sorun yoksa kullanmaman lazım ama senin libido sorunun muhtemelen e2 yüzünden ama arimidex yerine hazır masteron kullanıyorken onunla e2yi düşürsen daha iyi olur. 40-50 civarı ya da biraz üstünde sorun yoksa dokunmaya gerek yok ama 150ler filan çok yüksek değerler. 

Öyle hocam cidden ama yağ oranim yusekti yaklaşık 30kg verdim ama 30kg vermeme rağmen hala 150lerdeydim testoyu 250 300ye çekip deneyeceğim bakalim nolacak

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
fatman, 1 dakika önce yazdı:

Öyle hocam cidden ama yağ oranim yusekti yaklaşık 30kg verdim ama 30kg vermeme rağmen hala 150lerdeydim testoyu 250 300ye çekip deneyeceğim bakalim nolacak

Aynen testo dozunu düşür bir sonraki teste göre gerekirse masteron dozunu ayarlasın. Bu kadar tren varken 250 ile 500 testo arasındaki farkı hissetmezsin bile.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
Feladel, 4 dakika önce yazdı:

Aynen testo dozunu düşür bir sonraki teste göre gerekirse masteron dozunu ayarlasın. Bu kadar tren varken 250 ile 500 testo arasındaki farkı hissetmezsin bile.

Valla hastanenin testi mi bozuk ya da refimi farkli anlamadim 150yi 15 olarak mi sayıyor 150 e2 3 aydır ve hiçbisi hissetmiyorum göğüs ucunda 125x2 olarak deniyelim arimidexi tamamen kesip bakalim nolacak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.414
fatman, 21 dakika önce yazdı:

Peki hocam 250mg 500mg arası bir kayıp zarar görür muyum 

Tam tersi bana dua edeceksin :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
fatman, 3 dakika önce yazdı:

Valla hastanenin testi mi bozuk ya da refimi farkli anlamadim 150yi 15 olarak mi sayıyor 150 e2 3 aydır ve hiçbisi hissetmiyorum göğüs ucunda 125x2 olarak deniyelim arimidexi tamamen kesip bakalim nolacak

E2 ölçü birimini yazmamışlar ama pg/mL dışında hiç gördüm mü hatırlamıyorum. E2 yükselince kesin jinekomasti belirtileri başlayacak diye bir şey yok. Yatkınlığın yoksa istediğin kadar steroid kullan olacağı yoksa olmuyor. Dozu düşürüp arimidexi bırakıp 2 hafta sonra bir e2 testi ver bakalım sonuç ne olacak.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    50
fatman, 23 dakika önce yazdı:

Peki hocam 250mg 500mg arası bir kayıp zarar görür muyum 

Tren var küründe testo dozunu düşürdüğün zaman çok daha iyi etki alacaksın trenden.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18

Diver hocamın dediği gibi testoyu 250ye alınca E2de düşüş gözlemlersin hocam masteron varken bir de arimidex cebi yakar yan etkileri saymıyorum bile

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
Trenx, 7 dakika önce yazdı:

Diver hocamın dediği gibi testoyu 250ye alınca E2de düşüş gözlemlersin hocam masteron varken bir de arimidex cebi yakar yan etkileri saymıyorum bile

Cep alev aldi hocam zaten 12k civari para gidiyor sadece ilaçlara :D

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    4
Feladel, Bir saat önce yazdı:

E2 değeri kaç olmalı ben 600 bolde t500 testo kullaniyorum e2 40 normalmi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
mempisto26, 1 dakika önce yazdı:

E2 değeri kaç olmalı ben 600 bolde t500 testo kullaniyorum e2 40 normalmi

Ortalama 50-60'a kadar normal sayabiliriz ama yan etki hissedilmiyorsa bulk için biraz daha da yükselirse sıkıntı olmaz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
Feladel, 5 dakika önce yazdı:

Ortalama 50-60'a kadar normal sayabiliriz ama yan etki hissedilmiyorsa bulk için biraz daha da yükselirse sıkıntı olmaz. 

Bulk için güzel 150 yan etki yoksa ama sıkıntı cut yapmaya çalışıyorum bulkta güzel gidiyor ama yüksek e2 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
fatman, 4 dakika önce yazdı:

Bulk için güzel 150 yan etki yoksa ama sıkıntı cut yapmaya çalışıyorum bulkta güzel gidiyor ama yüksek e2 

150de sıkıntı olmaması için kadın filan olman lazım sanırım :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

150de sıkıntı olmaması için kadın filan olman lazım sanırım :D 

Hahha galiba ama anlamadım, bende tık yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Yunusoger
      Selamın aleyküm,
      Kullandım ve geçen ay ereksiyon sorunu yaşamaya başladım test verdim.
      KÜR İÇERİĞİM: (3 AY ÖNCEKİ)
      testosteron enanthate deca dianobol KAN TESTİ SONUÇLARIM :
      Progesteron 0.28 Prolaktin 3.8 FSH 1 Total testo 860 PCT İÇERİĞİM:
      Klomen günde 2 Armideks günde 1 Tribestan günde 2 Klomen ve arimidex bitti 15-20 gün tribestan 10 günlük kaldı ve henüz düzelme yok bittikten kaç gün sonra düzelir?
    • Yazan: ousyldz
      Abilerim merhabalar,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron e. 400 mg Boldenon 400 mg Dianabol 30 mg Kürümün 6.haftasındayım. İlk 5 hafta libido ve ereksiyon aşırı derecede artmış olmasına rağmen şu 1 haftadır ciddi ereksiyon sorunu yaşıyorum fakat libidom oldukça yüksek fakat şalter kapalı sizce proviron eklemelimiyim? yoksa yeni gelen parti falan mı boş çıktı aklımda bir ton soru var yardımlarınızı bekliyorum.
      GÜNCEL TEST SONUÇLARIM:

• Yazan: Sinan06
      Kürümün 12. Haftasındayım, kürü 20. Haftaya kadar kesmeden nasıl bir çözüm sağlaya bilirim. Ayrıca kürde de tam istediğim verimi alamadım. Sizce küre ne eklemeliyim? Hedefim kütle koymak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      1.75 boy 83 kiloyum YAŞADIĞIM SORUNLAR:
      Testimlerim de küçülme oldu! Libido sorunumda var! Ereksiyonda sönme sorunu da yaşıyorum! KÜR İÇERİĞİM:
      Testesteron enantethe 500 mg Boldenone 500 mg Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Emir7778
      Prolaktin ve östrojen değerlerim normal olmasına rağmen kür içi sertleşme cinsel isteksizlik yaşıyorum enerjim %500 olmasına rağmen 2 gün önce göğüs ucu hassasiyeti yaşamıştım 1 arimidex attım güncel ilk kürümün 8. Haftasındayım nedeni ne olabilir ve ne önerirsiniz ?
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 MG TESTOSTERON ENANTHATE 400 MG BOLDENON GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:

• Yazan: Zazabey
      Merhaba arkadaşlar ben bu tarz bitkisel şeylere pek inanmasam da deve çökerten (çoban çökerten) isimli bir bitkiyi denedim ve benim ereksiyon sorunumu çözdü size de o yüzden tavsiye etmek istedim ayrıca bu otun diğer faydaları testesteron arttırması, böbrek temizliği , karaciğer temizliği ve enerji vermesi ben denedim faydasını çok gördüm o yüzden tavsiye ediyorum kesinlikle.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.