Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

Yasar    41
Freyax, 4 dakika önce yazdı:

Valla benim bildigimde o siteyi kendilerinin yapmış oldu hocam 

Bakalım kan testi hormon testi hepsini hallettim 1 ay sonra bakarım en azından ne getirip ne götürür onu öğrenmis olurum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    66
Yasar, 1 saat önce yazdı:

Ben bir kumar oynadım  yağ yakımı için Trio setini aldım yohimbine cardarine shredder adında termojenik yağ yakici 3 günlük etkileri bende 86 kg den 83.300 e düşme ve aşırı vücut ısısı çok terleme  kardiyoda yüksek eğim 5 km hızda 150 170 arası nabız oldu gelen kutuların yanına ashwaganda ve testesteron booster hediye yollamışlar sitede sadece ashwaganda görünüyordu hediye olarak sanırım ilk alışveriş yada yanlışlikla koydular bunun haricinde en önemli noktası QR kod var kutularda ve açtığımda ürünün Avrupa'da satışında kullanılan site çıkıyor özellikle hepsinin QR kodunu tek tek denedim hepsi de kendi ürün satış sayfasına çıkıyor yohimbine yohimbineyi cardarine cardarine vs vs olarak ezbere yapılmış QR kod gibi aynı link çıkmıyor yani o manada biraz içim ferahladi

Marka neydi hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
Ferdikra, 40 dakika önce yazdı:

Marka neydi hocam

Grimlabs iste

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Canerphp    0
Freyax, 06.03.2025 - 11:42 yazdı:

Çok iyi olur hocam senden haber bekliyor olucam gene buraya yazarsan insanlar en azından ne oldugunu bilsin 

1.5 hafta oldu uyku düzeni iştah zaten benim mükemmel olduğu için büyük bir değişim  hissetmedim biraz artış var yine de güç olarak hafif bi değişim var bu gün biraz ateş yaptı anlamadığım bir şekilde boş olduğunu düşünmüyorum 1.5 haftada alabileceğim iyi bir sonucu aldım şimdilik 4 gün sonra kan testim var değişiklik olduysa paylaşırım  bakalım şu anlık beklediğim gibi ilerliyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Freyax    1
Canerphp, 9 dakika önce yazdı:

1.5 hafta oldu uyku düzeni iştah zaten benim mükemmel olduğu için büyük bir değişim  hissetmedim biraz artış var yine de güç olarak hafif bi değişim var bu gün biraz ateş yaptı anlamadığım bir şekilde boş olduğunu düşünmüyorum 1.5 haftada alabileceğim iyi bir sonucu aldım şimdilik 4 gün sonra kan testim var değişiklik olduysa paylaşırım  bakalım şu anlık beklediğim gibi ilerliyor 

tamamdır hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Canerphp, 3/19/2025 - 18:34 yazdı:

bekliyoruz hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    10
Yasar, 14.03.2025 - 20:52 yazdı:

Bakalım kan testi hormon testi hepsini hallettim 1 ay sonra bakarım en azından ne getirip ne götürür onu öğrenmis olurum

Grimlabsın cardarini çalıştı mı kondisyon artışı yaşadın mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
berkay16, Şimdi yazdı:

Grimlabsın cardarini çalıştı mı kondisyon artışı yaşadın mı ?

10 günde aşağı yukari 4 kg verdim ki diyeti bazı günler çok sıkı yaptım bazı günler bulk yapar gibi diyetin içinden gectim su anda antrenmanlarda nabzım ve vücut isim çok fazla artıyor ortalama 1 saate yakın kardiyo yapıyorum cardarine çalışıyor mu çalışmıyor mu tam anlamadım ama hepsini antrenmandan 45 dakika önce alıyorum su anda kilo vermeye yönelik güzel çalışıyor özellikle aşırı yağlanan bölgelerin eridiğini fark ediyorum çoğunluk su atıyorsun kas yakiyorsun diyor ama bakalım nasıl antrenman başında 30 dakika kadar enerjim gücüm kuvvetim yerinde ama sonrasında nabzım çok artıyor ve aldığım nefes yetmiyormuş gibi hissediyorum antrenmandan 3 4 saat sonra bile nabzım aynı çarpıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    44

Grimlabs'in 677'si elimde, bakalım pazartesi testten sonra başlayacağım yanına güzel bi kombinle :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Freyax    1
Yasar, 22.03.2025 - 00:05 yazdı:

10 günde aşağı yukari 4 kg verdim ki diyeti bazı günler çok sıkı yaptım bazı günler bulk yapar gibi diyetin içinden gectim su anda antrenmanlarda nabzım ve vücut isim çok fazla artıyor ortalama 1 saate yakın kardiyo yapıyorum cardarine çalışıyor mu çalışmıyor mu tam anlamadım ama hepsini antrenmandan 45 dakika önce alıyorum su anda kilo vermeye yönelik güzel çalışıyor özellikle aşırı yağlanan bölgelerin eridiğini fark ediyorum çoğunluk su atıyorsun kas yakiyorsun diyor ama bakalım nasıl antrenman başında 30 dakika kadar enerjim gücüm kuvvetim yerinde ama sonrasında nabzım çok artıyor ve aldığım nefes yetmiyormuş gibi hissediyorum antrenmandan 3 4 saat sonra bile nabzım aynı çarpıyor 

hocam cardarine dedimiz ürün orjinal ise yorgunluk azaltır yani şöyleki ben orjinal oldugunu düşündüm bi cardarine kullanıyorum gerçektende yürürken koşarken daha 10 dakikasından bacaklarım yanmaya başlar o ürünü aldıgım zaman hissetmiyorum bile 1 saate yakın gitsem bile olmuyor çok çok az benim bildigim zaten en iyi yanlarından biri kondisyon ekliyor terleme yaparmı bilimiyorum 

the_escobar, 22.03.2025 - 00:10 yazdı:

Grimlabs'in 677'si elimde, bakalım pazartesi testten sonra başlayacağım yanına güzel bi kombinle :) 

sendende bekliyoruz hocam feedback

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
Freyax, 12 dakika önce yazdı:

hocam cardarine dedimiz ürün orjinal ise yorgunluk azaltır yani şöyleki ben orjinal oldugunu düşündüm bi cardarine kullanıyorum gerçektende yürürken koşarken daha 10 dakikasından bacaklarım yanmaya başlar o ürünü aldıgım zaman hissetmiyorum bile 1 saate yakın gitsem bile olmuyor çok çok az benim bildigim zaten en iyi yanlarından biri kondisyon ekliyor terleme yaparmı bilimiyorum 

Valla hocam kız arkadaşımla iken gunun 12 13 saatini beraber geçirdik aşırı yedim içtim ama antrenman yapmadım antrenman yapacağım günlere hep 0 karbonhidrat diyet günleri denk geldi yani telafi amaçlı yemeyi kestim diyelim belki bende o yüzden böyle bir güçsüzlük oluyor tam emin değilim diyete bağladım ben bunu yohimbine ve shredder denen termojenik yağ yakici bayağı iş yapıyor bu belli ama cardarine etkisi nedir ne değildir henüz anlamadım ve 10 günde 6 gün idman yaptım ve sadece idman yaptım günlerde kullandım bu ilaçları belki cardarinenin vücutta stacklanmasi gerekiyordur bilmiyorum hic

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zebra    7

Türkiye'deki supplementlerin çoğu sahte zaten boş ürün... Dhea kullanıyordum oldukça da faydasını görüyordum vergi teröründen önce yurtdışından sipariş ediyordum ama grimlabs ın kini deneyim dedim boş olduğunu kesin olarak söyleyebilirim... Diğer ürünlerini bilemem ama ben artık almam....  Şimdi artan vergiler nedeniyle çoğu portal Türkiye'ye satışları da askıya almış ne yazık ki... Yani parasıyla bile bulamıyoruz... 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Canerphp    0

Bu gün 2. Hafta oldu sarmslara başlayalı fakat şöyle bir sorun yaşadım 2. Kez test vermek için üroloji kliniğine gittiğimde doktor burası androloji mi 6 aydan önce test vermiyoruz ciddi sorunlarda bile gibi cümlelerle baya assagilanmis hissettirdi nerede verebilirim bu kan testini

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Freyax    1
Canerphp, 11 dakika önce yazdı:

Bu gün 2. Hafta oldu sarmslara başlayalı fakat şöyle bir sorun yaşadım 2. Kez test vermek için üroloji kliniğine gittiğimde doktor burası androloji mi 6 aydan önce test vermiyoruz ciddi sorunlarda bile gibi cümlelerle baya assagilanmis hissettirdi nerede verebilirim bu kan testini

Bak la babayın dükkanımı seni ne alakadr ediyr deseydin başkan başka hastaneyi dene yoksa özel hastane yolu gözükür

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    60
Canerphp, 5 saat önce yazdı:

Vergiyi söke söke almayı biliyorlar. Sigorta ödeneklerini de çatır çatır yatırtıyorlar ama iş hastahane odasına girmek olunca burası babanın çiftliğimi oluyor. Kendi babasının çiftliği zaar bu denli sahiplenip bizi uzak tuttuguna göre.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Lapador
      Hepinize merhabalar,
      Forumda araştırma yaptığımda grimlabs markası için ya çok iyi ya çok kötü yorumlar gördüm bende alıp deneyerek burada detaylı bir günlük yapmaya karar verdim. Kendimi bildim bileli kiloluyum şu an salona gitmiyorum evde sabah yaptığım antrenmanla yetiniyorum, kas kütlesi gibi bı amacım yok sadece yağ oranı düşürme planım var.
      KULLANILAN ÜRÜNLER:
      Grimlabs yohimbine 10mg  Grimlabs shredder  Cinnatropin günlük 2ui SÜREÇ HAKKINDA FİKİRLERİM:
      Grimlabsları kendi sitesinden aldım direkt. 94 kiloyla başladım definasyona ilaçları 25.03.2025 de almaya başladım, bugün 3. Gün sabah 91.6 kg çıktım (muhtemelen neredeyse hepsi ödem) bu kısmı sürekli güncellerim. Öncelikle Shredder yani bence aşırı etkili eskiden kahvaltıda 8 tane yumurta+ yulaf yiyebilen ben dün sabah 3. Yumurtayı zar zor yedim eskiden her gün aburcubur yer üstüne yemekleri de bol bol yerdim şu an aburcubur düşününce canim gram çekmiyor 3 gündür yediğim tek sağlıksız şey küçük 1 tane bayram çikolatasi (evde çikolata falan oldu mu bitirene kadar duramazdim) yani cidden güzel işe yariyor. Yohimbine içinse yani baya terletiyor kalp atışı hızlanıyor vs ama daha önce hiç yohimbine kullanmadım o yüzden başka bı marka ile falan karşılaştıramıyorum ama memnunum. Cinnatropine gelirsek 2ui çok az diyenler gelmeden önce benim amacım yağ yakımı kas kütlesi koymak değil ha bide boy uzamasini desteklese tadından yenmez ama muhtemelen plaklarim kapandı zaten yine de hiç yoktan iyidir doluluk mevzusu içinde ürolojiye randevu altım ama 15 gün sonraya verdi randevuyu doluluğuna bakıcaz artık. Bu arada geçen sene grimlabs mk677 almıştım yani girdiğim ağırlıkların kilosu falan artmıştı ama içindeki mk677 mi bence şüpheli bence grimlabsda bazı ürünler doluyken bazıları (özellikle mk677 gibi hammaddesi pahalı ve kendine özgü etkileri olmayan ilaçlarda) zaten kim anlar diyip farklı bi ilaç yada boş yolluyor olabilirler. Kısaca shredder ve yohimbineden verim aldım ben burayı ara ara güncellerim etkilerini de yazmaya devam ederim. Not: Konuyu günlük olarak yaşadıklarımı yazmak için açtım konuyu benim yazdıklarıma bakarak hiç bişey satın almayın sorumluluk kabul etmiyorum kimsenin vebaline girmek, belasını almak istemiyorum.
    • Yazan: makro1178
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Görseldeki ürünü kullanan var mı ? Ne gibi avantajları var ve herhangi bir olumsuzluk var mı ?
      Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yazan: kosedekibalici
      Ashwagandha temin etmek istiyorum. Oxy2gen den kendi tecrübelerim gereği neredeyse artık eminim boş olduğundan. Malum hepsiburada da 10k takipçisi olan satıcıdan da aldığım ürünlerin hiç biri çalışmadı, yorumlar da hep bu şekilde zaten o yüzden onu da eledim. Onun dışında TR de satışı olan bir marka bakındım. Grimlabs ı öven de çok söven de.
      Nasıldır kullanan var mı ?
    • Yazan: Türkaygırı99
      Grimlabs yohimbine kullanan, deneyimleyen oldu mu daha önce aranızda? Tavsiye eder misiniz?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: dodoo
      Grimlabsdan "GRIMLABS UNDEAD POWERFUL SHRED STACK" adındaki ürünü satın almak istiyorum.
      Ama güvenilirliğinden emin değilim pct gerektirir mi veya steroide girer mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.