Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Einsteinn

Swisschems marka rad-140 ürünü kullanılabilir mi?

Önerilen İletiler

Einsteinn    4

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Elime çekilişten ulaştı. Kullanmaya açıkçası çekiniyorum. Ürünün analizi felan sitede var ama güven vermiyor. Öneriniz nedir? 

SC-bottle-2023-RAD-140.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    244

çok emin değilsen kullanma dostum, ürünün fotoğrafını atar mısın komple kendi çekiminle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    44
Einsteinn, 03.03.2025 - 17:17 yazdı:

...

Özellikle amerikada kullanan baya kişi var. İsviçre markası ve legit bir markadır. Yabancılardan hiç olumsuz yorum görmedim diyebilirim orijinal olduğunu varsayarsak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Einsteinn    4
the_escobar, 29 dakika önce yazdı:

Özellikle amerikada kullanan baya kişi var. İsviçre markası ve legit bir markadır. Yabancılardan hiç olumsuz yorum görmedim diyebilirim orijinal olduğunu varsayarsak.

Kür planlaması yapacağım. Omega-3, multivitamin, kingsize on cycle, gene kingsize alpha king kullanacağım. Opsiyonel olarak ta duruma göre kür süresince, magnezyum, d3 ve kırmızı kore ginsengi kullanacağım. Kür sonrası da doğal destekleyicileri kullanacağım. Sizin bana öneriniz var mı? Günlük 10 mg değerimi aşmayacağım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    44
Einsteinn, 2 dakika önce yazdı:

Kür planlaması yapacağım. Omega-3, multivitamin, kingsize on cycle, gene kingsize alpha king kullanacağım. Opsiyonel olarak ta duruma göre kür süresince, magnezyum, d3 ve kırmızı kore ginsengi kullanacağım. Kür sonrası da doğal destekleyicileri kullanacağım. Sizin bana öneriniz var mı? Günlük 10 mg değerimi aşmayacağım. 

8 hafta kullanacağına göre çok fazla baskılanma olacağını düşünmüyorum fakat yinede baskılanmayı minimal olarak atlatmak istersen alpha king alacağına @SERKO'nun bitkisel kürlerine bakabilirsin. Bitkisel kür yanına dolgun içerikli multivitamin, d3, omega + on cycle gayet yeterlidir. Ekstra olarak uyku kalitesi için vs. magnezyum eklenebilir. Onun dışında diğer vitaminlere para harcama çoğu gereksiz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Einsteinn    4
the_escobar, 3 dakika önce yazdı:

8 hafta kullanacağına göre çok fazla baskılanma olacağını düşünmüyorum fakat yinede baskılanmayı minimal olarak atlatmak istersen alpha king alacağına @SERKO'nun bitkisel kürlerine bakabilirsin. Bitkisel kür yanına dolgun içerikli multivitamin, d3, omega + on cycle gayet yeterlidir. Ekstra olarak uyku kalitesi için vs. magnezyum eklenebilir. Onun dışında diğer vitaminlere para harcama çoğu gereksiz.

@SERKO hocanın kürleri çok güzel. Ama hepsini bir araya toplamam tuzlu olacak. Gene de bulduklarımla yapmaya çalışırım. 

Kan tahili konusunda da size danışmak istiyorum. Kürden önce ve kürden 1' er hafta sonra tahlil veriyorum. Detaylı bir hormon analizi. Testo, lh, fsh. Sizin öneriniz var mı? Baktırmam gereken spesifik değerler var mı? 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    347

bu markayı kullanmıştım ilk 3'e girer 1-chemyo 2-noxy 3-swisschems tr de orjinal satan var mı bilmiyorum aracıyla getirmiştim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    44
Einsteinn, Bir saat önce yazdı:

@SERKO hocanın kürleri çok güzel. Ama hepsini bir araya toplamam tuzlu olacak. Gene de bulduklarımla yapmaya çalışırım. 

Kan tahili konusunda da size danışmak istiyorum. Kürden önce ve kürden 1' er hafta sonra tahlil veriyorum. Detaylı bir hormon analizi. Testo, lh, fsh. Sizin öneriniz var mı? Baktırmam gereken spesifik değerler var mı? 

Kür öncesi aşağı bıraktığım tahlilleri yaptırman genel durumunu görmek için çok iyi olur. İmkanın varsa 4. haftada tekrar değerlerine baktırabilirsin fakat şart değil. Kür bitiminden 1 hafta sonra uygun olur tekrardan bu testleri yaptırıp kıyaslayabilirsin ilaçsız halinle.

• Fsh
  • Lh
  • Alt
  • Ast
  • prolaktin
  • E2
  • Total testo
  • Serbest testo
  • Tam kan
  • T3,T4 ve Tsh
  • D, demir ve b12 
  • Kreatinin, ck ve egfr 
  • hdl,ldl,trigliserid

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Einsteinn    4

Eyvallah. Sağolasın. İkinci kürüm bu. İlk sarms kürü acemiliğime geldi. Testoyu batırdık. Bu sefer daha tecrübeli ilerleyeceğiz inşallah.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    44
Einsteinn, 4 dakika önce yazdı:

Eyvallah. Sağolasın. İkinci kürüm bu. İlk sarms kürü acemiliğime geldi. Testoyu batırdık. Bu sefer daha tecrübeli ilerleyeceğiz inşallah.

Başarılar dilerim dostum 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Einsteinn    4
the_escobar, 03.03.2025 - 20:31 yazdı:

Başarılar dilerim dostum 🙏

Başlamadan önce kan vermek istedim. Son kürden kalan hâlâ bir dengesizlik var gibi.

Sizin de yorumunuzu almak istedim. :)

Screenshot_20250305_143826.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    11

E2 ile testo arasında baya dengesizlik varmış normalde de östrojenik mi vücudun ilk kür öncesi kan testi yaptırmış mıydın ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Einsteinn    4
berkay16, 19 dakika önce yazdı:

E2 ile testo arasında baya dengesizlik varmış normalde de östrojenik mi vücudun ilk kür öncesi kan testi yaptırmış mıydın ?

Kan testi sürekli veriyordum ama kürden önce hiç testo ve e2 baktırmadım. Gaflete düştüm işte 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368
Einsteinn, 1 saat önce yazdı:

Başlamadan önce kan vermek istedim. Son kürden kalan hâlâ bir dengesizlik var gibi.

Sizin de yorumunuzu almak istedim. :)

Yağ oranın ortalama kaçtır sence?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Einsteinn    4
Feladel, 2 dakika önce yazdı:

Yağ oranın ortalama kaçtır sence?

Yağ oranı hesaplaması yaptığımda 22.75 çıktı şuan. Ortalama son 6 ayda 21-23 arası gezdi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368
Einsteinn, Şimdi yazdı:

Yağ oranı hesaplaması yaptığımda 22.75 çıktı şuan. Ortalama son 6 ayda 21-23 arası gezdi

Muhtemelen onun yüzünden testo ve e2 seviyesi böyle. Küre girmeden önce %15 gibi yağ oranlarına insen daha iyi olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Einsteinn    4
Feladel, Şimdi yazdı:

Muhtemelen onun yüzünden testo ve e2 seviyesi böyle. Küre girmeden önce %15 gibi yağ oranlarına insen daha iyi olur. 

İki haftadır diyet yapıyorum kanka. 1 ay boyunca 10mg ostarine ve 12.5 mg mk677 kulandım 2024 kasımında. 3 ay geçti. Ya çok hassas bir hormon dengem var yada normal değerler böyle. @SERKOhocanın kürlerine başlayacağım bu hafta artık.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368
Einsteinn, 1 dakika önce yazdı:

İki haftadır diyet yapıyorum kanka. 1 ay boyunca 10mg ostarine ve 12.5 mg mk677 kulandım 2024 kasımında. 3 ay geçti. Ya çok hassas bir hormon dengem var yada normal değerler böyle. @SERKOhocanın kürlerine başlayacağım bu hafta artık.

Bitkisel kürle az çok toparlar. Sarms küründeyken de kullanırsın. LH,FSH ne kadar az kapanırsa kardır. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Einsteinn    4
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

Bitkisel kürle az çok toparlar. Sarms küründeyken de kullanırsın. LH,FSH ne kadar az kapanırsa kardır. 

E2 testo oranının biraz daha dengelenmesini bekleyeceğim. Sarms kullanmak artık çok mantıklı gelmemeye başladı çünkü. Vücudum hassas belli ki. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368
Einsteinn, Şimdi yazdı:

E2 testo oranının biraz daha dengelenmesini bekleyeceğim. Sarms kullanmak artık çok mantıklı gelmemeye başladı çünkü. Vücudum hassas belli ki. 

Yağ oranı düştükçe aromatizasyon da azalacağı için e2 de düşer. Bu sırada testo da biraz yükselir.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Einsteinn    4

Yağ oranı düştükçe aromatizasyon da azalacağı için e2 de düşer. Bu sırada testo da biraz yükselir.

aromatizasyon için farmakolojik ilaç önerdi spor hocam. Yok deyince tribulus önerdi. Araştırma yapınca aslında karaciğer sağlığı da çok önemliymiş. Kingsize ürününün alpha king ürününü aldım. Sizce yanına da kırmızı kore ginsengi, saw palmeto ve milk thistle eklemeli miyim? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368
gönderildi (düzenlendi)
Einsteinn, 7 dakika önce yazdı:

aromatizasyon için farmakolojik ilaç önerdi spor hocam. Yok deyince tribulus önerdi. Araştırma yapınca aslında karaciğer sağlığı da çok önemliymiş. Kingsize ürününün alpha king ürününü aldım. Sizce yanına da kırmızı kore ginsengi, saw palmeto ve milk thistle eklemeli miyim? 

Arimidex tarzı bir şey önermiştir de meme hassasiyeti, libido düşüşü gibi sorunlar olmadığı sürece müdahale etmeye gerek yok bence. Zaten e2 seviyen normal seviyenin biraz üzerinde. Söylediğin diğer destek ürünleri testo yükseltmek için kullanılıyor. Direk olarak e2 değerine etkileri olmaz ama teston arttıkça kilo vermen biraz kolaylaşır. O da dolaylı yoldan e2'yi düşürmüş olur. Serko hocanın bitkisel kürünü ve 1 testo booster ürünü kullanacaksan kore ginsengi, saw palmeto ve milk thistle gibi şeyleri ekstra olarak eklemene gerek yok. İkisi işini görür. Küre girdiğin zaman karaciğer sağlığı için milk thistle ekleyebilirsin. Kürde değilken gerek yok.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Einsteinn    4

Arimidex tarzı bir şey önermiştir de meme hassasiyeti, libido düşüşü gibi sorunlar olmadığı sürece müdahale etmeye gerek yok bence. Zaten e2 seviyenin normal seviyenin biraz üzerinde. Söylediğin diğer destek ürünleri testo yükseltmek için kullanılıyor. Direk olarak e2 değerine etkileri olmaz ama teston arttıkça kilo vermen biraz kolaylaşır. O da dolaylı yoldan e2'yi düşürmüş olur. Serko hocanın bitkisel kürünü ve 1 testo booster ürünü kullanacaksan kore ginsengi, saw palmeto ve milk thistle gibi şeyleri ekstra olarak eklemene gerek yok. İkisi işini görür. Küre girdiğin zaman karaciğer sağlığı için milk thistle ekleyebilirsin. Kürde değilken gerek yok.

Teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için. Kafamda ki bazı soru işaretleri kayboldu. Evet meme hassasiyeti ve libidomda bir sorun yok. Hocam da zaten olursa direkt endokrine git dedi. Ama @SERKOhocanın kürü ve 1 testo booster bence beni iyi yerlere getirir. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
OMERTR_    3

Geçen günlerde forumda okudum bir arkadaş bu reçeteyi uygulumış öğrencisine değerleri alt sınırdan üst sınıra çıkmış total testo.

Sabah omega-3 d vitamini

gece tiribulus(1000mg) cagşır otu tozu (1 y.kaşığı tozu 1 bardak suyla demle iç)  çöret otu yağı yağı (1 kapsül) çinko magnezyum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Gorgeous
      Selamlar hocalarım,
      Mk-677 ve rad-140 4 haftalık bir kür planlıyorum fakat testosteron döngümün kapanmasından korkuyorum bu yüzden süreci 4 hafta planladım + grimlabs ürünlerinden memnun kalan var mı? 🙂

• Yazan: Bayraktar2215
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Ben bu sabah rad-140 kullanmaya başladım normalde günde 2 kere 15'er mg kullanacaktım ama dozajı fazla gelir diye şüphelenmedim değil pct yaptırmak istemiyorum bunun için kaç mg kullanmalıyım birde yarı aç karnına kullandım ondan mıdır bilmiyorum ama yüzüm kızardı ve gün içinde baya sıcaktım ayrıca hafif bir libido problemi var gibi duruyor ne yapmalıyım?
    • Yazan: Mr360
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR DETAYLARIM:
      Lawless labs rad-140 Lawless labs Enclomiphene Sipariş ettim tr de yurt dışı malları satan bi sayfadan. Enclomiphene e 8 hafta sonra aralıklı 12,5 mg olarak almayı planlıyorum pct için sizce yeterli olur mu ekstra bir şeyler eklemeli miyim? Ekstra himalaya karaciğer koruyucu ekledim. Lawless labs ın kendisine sorduğumda tr deki firmanın gerçekten distribütör olduğunu öğrendim ondan sonra alışverişi yaptım.

• Yazan: aliturapp
      Herkese selamlar,
      19 Yaşındayım 1.85 Boy 84 KG Doğal olarak 60-65 gün gibi bir sürede 74 KG'den 84'KG'ye çıktım temiz bir şekilde. Sarms kürü yapmak istiyorum fakat aklıma bazı takılanlar oldu. Ligandrol ve Rad140 kombinasyonu yapmak istiyorum fakat forumda bir arkadaş RAD-140'da kalp sıkıntısı yaşadığını belirtmişti bu yüzden biraz tedirgin yaklaşıyorum. Streoid kürünüde düşündüm fakat bu yaştada streoid kürü yerine Sarms daha mantıklı geldi nedense.
      Marka olarak ya burak hocadan alım yapacağım ya da ..... adlı siteden Umbrella marka Sarms alımı yapacağım. Merak ettiğim daha önce Ligandrol ve RAD-140 kombinasyonu yapıp güzel bir etki veya kötü bir deneyim yaşayan var mı? Öneriniz ne olur streoid kürü mü yoksa sarms kürümü.
      Cevaplar için herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: Goktugby
      Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
      Geçen sene:
      testo enanthate boldenon Kullanmıştım ilaç fıs çıktığı için moral ve motivasyonum düştü boş yere ödemli ödemli ağrısını çekerek omuz çalıştım neyse  spora uzun süre bir ara vermek zorunda kaldım nerdeyse 7 ay vücut rezalet durumda hepimiz vücudumuza takık olduğumuz için bu durumda rahatsız ediyor.
      Sizden destek olacakta şunu sormak istiyorum:
      6-8 hafta 0-50 karbonhidrat ilerleyip günde 1.5 saat kardiyo+ağırlık yapıp yağ oranını düşürebileceğim bir seviyede başlamak mı? Yoksa direkt başlayıp sonucu izlemek mi? Enjeksiyonda düşük yağ oranında ilerlemek çünkü çok efektif ve hormonal olarak daha iyi oluyor sarms konusunda bu nasıl olur
      Kullanmayı düşündüğüm sarms:
      mk677 rad140 8 hafta

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.