Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yasar

Gw501516 + s4 + yohimbine kombini ile yağ yakımı mantıklı mı?

Önerilen İletiler

Yasar    43

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Bulk yapayım derken obez olanlardanım göğüs göbek ve basenlerde yağlanma mevcut yaza kadar yağ oranını düşürmek için cardarine andarine yohimbine ve anadrol kullanmayı düşünüyorum.

SORULARIM:

1. Bunları bir arada kullanmamın artısı yada eksisi olur mu?
  2. Kadınlar da da bu ilaçlar işe yarar mı?

Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    414

Senin için cardarine s4 yohimbine fazlasıyla yeterli olur. Anadrol su tutar o yüzden definasyon için pek iyi bir seçenek değil. Onun yerine anavar eklenebilir ama bu sefer de kürün sonlarına doğru testo çok baskılanırsa düşük testo yan etkileriyle uğraşırsın o yüzden cardarine s4 yohimbine yeterli olacaktır. Kadınlara cardine ve yohimbine verebilirsin ama virilizasyon olmaması için diğerlerini kesinlikle kullandırtma. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    43
gönderildi (düzenlendi)
Feladel, 2 saat önce yazdı:

Senin için cardarine s4 yohimbine fazlasıyla yeterli olur. Anadrol su tutar o yüzden definasyon için pek iyi bir seçenek değil. Onun yerine anavar eklenebilir ama bu sefer de kürün sonlarına doğru testo çok baskılanırsa düşük testo yan etkileriyle uğraşırsın o yüzden cardarine s4 yohimbine yeterli olacaktır. Kadınlara cardine ve yohimbine verebilirsin ama virilizasyon olmaması için diğerlerini kesinlikle kullandırtma. 

Benim definasyonluk bir düşüncem yok aslında hocam ama yağ oranım çok fazla oldu birden göbek falan çok ortaya çıktığı için biraz yağ eritmek ve bunu yaparken de anadrol ile kas geliştirebilir miyim diye düşündüğümden sormuştum eğer öyle birşey mümkün ise eklemeyi düşünürüm çok teşekkür ederim cevap icin birde yohimbine nasıl kullanılması gerekiyor kilo çarpanı var mı onun da atıyorum kg çarpı 1 mg falan filan?

tarihinde Yasar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
Yasar, 10 saat önce yazdı:

Benim definasyonluk bir düşüncem yok aslında hocam ama yağ oranım çok fazla oldu birden göbek falan çok ortaya çıktığı için biraz yağ eritmek ve bunu yaparken de anadrol ile kas geliştirebilir miyim diye düşündüğümden sormuştum eğer öyle birşey mümkün ise eklemeyi düşünürüm çok teşekkür ederim cevap icin birde yohimbine nasıl kullanılması gerekiyor kilo çarpanı var mı onun da atıyorum kg çarpı 1 mg falan filan?

Spora yeni başlayan biri değilsen belirli bir kas kütlesinden sonra kilo verirken kas kazanmak çok zorlaşıyor çünkü hem kalori açığı yaratıp hem de antrenmanda yeteri kadar kasları uyaramıyorsun. İlk %12-15 civarı yağ oranlarına inip ondan sonra temiz bir şekilde bulk yapsan daha iyi olur. Testosuz tek başına oral steroid kullanmak çok tavsiye edilen bir şey değil. Tek başına anadrol kullanınca vücudun su tutmaya başlayacak ve büyüyormuşsun gibi olacak ama anadrolu bırakıp vücudun suyu atınca pek bir fark olmadığını göreceksin. O yüzden kilo verirken sarms ya da anabolik kullanmayıp bulk için düzgün bir kür yapabilirsin. Yohimbine HCl için kilo başı 0.2mg tavsiye edilen doz. Rahatsız ederse dozu azaltırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    43
Feladel, 35 dakika önce yazdı:

Spora yeni başlayan biri değilsen belirli bir kas kütlesinden sonra kilo verirken kas kazanmak çok zorlaşıyor çünkü hem kalori açığı yaratıp hem de antrenmanda yeteri kadar kasları uyaramıyorsun. İlk %12-15 civarı yağ oranlarına inip ondan sonra temiz bir şekilde bulk yapsan daha iyi olur. Testosuz tek başına oral steroid kullanmak çok tavsiye edilen bir şey değil. Tek başına anadrol kullanınca vücudun su tutmaya başlayacak ve büyüyormuşsun gibi olacak ama anadrolu bırakıp vücudun suyu atınca pek bir fark olmadığını göreceksin. O yüzden kilo verirken sarms ya da anabolik kullanmayıp bulk için düzgün bir kür yapabilirsin. Yohimbine HCl için kilo başı 0.2mg tavsiye edilen doz. Rahatsız ederse dozu azaltırsın.

Tamamdır hocam cardarine andarine yohimbine bunları kullanıp yağ oranını düşürmek en doğrusu yazın yağsız geçmesi demek daha az terlemek demek benim açımdan 😅 kısa doğru yağ oranım düşük olursa bulk yaparım teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
OMERTR_    3

Merhaba sürçle ilgili tekrar bilgi verebilirmisin ilerleyen tarihlerde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: NiTianErXing
      Arkadaşlar selamlar,
      Bu benim ilk kürüm olacak, hala karar aşamasındayım o yüzden her türlü görüşe ihtiyacım var.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      32 yaşındayım 172cm boy 80,55 kiloyum VÜCUT ÖLÇÜLERİM:
      göbek; 95cm boyun; 40cm kalça; 100cm Halihazırda Amerika'da yaşıyorum, işime ve spor salonuma bisikletle gidip geliyorum, bu da günde yaklaşık 14 kilometre ediyor, ayrıca buradaki son günlerim, tahmini olarak 100 ila 120 gün arasında Türkiye'ye kalıcı dönüş yapacağım. Uzun yıllardır spor yapıyorum, yer yer bıraktım yer yer devam ettim ama gelinen nokta en fazla burası oldu. Daha önce HGH Fragment denemem de olmuştu ancak gram verim aldığımı söyleyemem. Amerika'da olduğum için beslenme konusunda sorunum yok, çok uzun bir süredir günde iki öğün besleniyorum ve gramı gramına hesabını yapıyorum. Cronometer verilerine göre tahminen;
      BESLENME VERİLERİM:
      1800 kalori 178 gram protein 145 gram karbonhidrat 45~50 gram yağ alıyorum Burada son günlerim olduğu için ve kendimi bildim bileli göbekten kurtulamadığım için açıkçası 12 haftalık ve haftada 500 mg olacak şekilde only testo kürüne girmeyi düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Sizce ne yapmalıyım? Düşündüğüm gibi işe yarar mı? Yoksa hiç riske atmadan devam etmemi mi önerirsiniz? Kalan 100-120 günümde sihirli değnek etkisini only testo'dan alabilir miyim? GÜNCEL FORMUM:

KAN TESTLERİM:

• Yazan: eraay
      Merhaba öncelikle,
      Bugün sadece sırtımda fazlasıyla bulunan sivilce sorunlarından ötürü doktora gittim ve tedavi sürecinde zoretanin (sabah10mg-akşam20mg) olarak kullanmam gerektiğini bunun yanında da sivex jel kullanmam gerektiğini söyledi, çok yakın zamanda da sarms kullanma gibi planım vardı.
      SORULARIM:
      Tedavi süreci boyunca 1 ya da 2aylık bir sarms kullanımı zararlı bir etki bırakır mı? Karaciğer ya da diğer sağlık sorunları açısından nasıl bir sorun oluşur? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: EmirSfk
      Arkadaşlar selamlar,
      7 yıldır düzensiz olarak fitness hayatımda yer alıyor bu süreçte tamamen hayatımdan çıkarmasam da sporu iradeli ve istikrarlı şekilde devam ettiremedim özellikle Jinekomasti olduğundan dolayı sürekli bi motivasyon düşüklüğü moral bozukluğu yaşıyordum tüm estetikliğimi bozduğundan dolayı plajda havuzda yada tişörtü üstümden çıkarmam gereken herhangi bir yerde sürekli elim göğüs uçlarıma gidiyor, sertleşsin çirkin durmasın diye uzun süredir bunu yaşıyorum.
      Asıl konumuza gelirsek Şuan ki asıl amacım jinekomastiyi ameliyatsız yok edemeyeceğim için yağ oranımı olabildiğince azaltma derdindeyim aynı zamanda karnımı da eritmek yaza formda girmek istiyorum. Daha önce bir anabolik kullandığım hiç olmadı sadece gectiğimiz kasım ayında cok kısa rad140 kulandım yağ yakım sürecimi hızlandıracak bi ürün kullanmak istiyorum.
      Aklımda olanlar;
      cardarine fragment Bu konuda sizin önerilerinizi almak istiyorum. Antrenman sürecim son 1 aydır haftanın 5 günü ppl şeklinde ilerliyor her antrenman öncesi 20mg yohimbine kullanıyorum ağırlık antrenmanı sonunda ise eğimli kardiyomu yapıyorum aynı zamanda protein odaklı diyetimle desteklemeye çalışıyorum. 
      Güncel Form;
      183 boy 88 kilo    

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.