Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

fat304h

Enjeksiyon sonrası şişlik sorunu hk.

Önerilen İletiler

fat304h    1

Merhaba 250mg/1ml 2 günde bir testo cypionate ve 100mg 1ml masteron enentat vuruyorum. Burak hocanın konuyla ilgili açtığı topic'i gördüm ama bendeki sorun farklı gibi anlamadım. 1 haftadır vuruyordum 3.enjeksiyonum 3 gün önce vurdum kalçadan aynı gün birşey yoktu, diğer gün şişlik ağrı arttı. Bugun neredeyse avuç içim kadar şişlik ağrı vs hafifte ateş var.

Acile gidip durumu anlattım doktor baktı birşey yok 1 haftaya iner dedi ama her saat geçtikçe büyüyor. Dururken ağrı yok arabaya inip binerken ve yürürken ağrısını çekiyorum. İlacı aldığım kişiyede sordum soğuk kompress yapar geçer dedi ama. İlk kürüm olduğundan boşuna mı panik yapıyorum normal mi bu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

onur41_38    74
fat304h, 8 saat önce yazdı:

Merhaba 250mg/1ml 2 günde bir testo cypionate ve 100mg 1ml masteron enentat vuruyorum. Burak hocanın konuyla ilgili açtığı topic'i gördüm ama bendeki sorun farklı gibi anlamadım. 1 haftadır vuruyordum 3.enjeksiyonum 3 gün önce vurdum kalçadan aynı gün birşey yoktu, diğer gün şişlik ağrı arttı. Bugun neredeyse avuç içim kadar şişlik ağrı vs hafifte ateş var.

Acile gidip durumu anlattım doktor baktı birşey yok 1 haftaya iner dedi ama her saat geçtikçe büyüyor. Dururken ağrı yok arabaya inip binerken ve yürürken ağrısını çekiyorum. İlacı aldığım kişiyede sordum soğuk kompress yapar geçer dedi ama. İlk kürüm olduğundan boşuna mı panik yapıyorum normal mi bu?

İğne ucunu değiştiriyor musun?(değiştirmiyorsan değitir.)

bu şişlik ağrı vs. içinde ben iki tane nurofen içiyordum 3 saatte bir. çok rahatlıyordum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fat304h    1
onur41_38, 2 saat önce yazdı:

İğne ucunu değiştiriyor musun?(değiştirmiyorsan değitir.)

bu şişlik ağrı vs. içinde ben iki tane nurofen içiyordum 3 saatte bir. çok rahatlıyordum.

İlaçlar ampül değilde bu plastik kaplı şekilde ama ucu değiştiriyorum. Sadece enj bölgesi kalçam var onuda anneme yaptırıyorum yıllardır komşulara falan yapar kalçadan iğne getirdiklerinde. Acaba ondan mıdır hocam? bildigin avuç içi kadar şişti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onur41_38    74
fat304h, 2 saat önce yazdı:

İlaçlar ampül değilde bu plastik kaplı şekilde ama ucu değiştiriyorum. Sadece enj bölgesi kalçam var onuda anneme yaptırıyorum yıllardır komşulara falan yapar kalçadan iğne getirdiklerinde. Acaba ondan mıdır hocam? bildigin avuç içi kadar şişti

Ben kendim bacaktan enjeksiyon oluyorum. Her vurduğumda davul gibi şişiyordu, ağrıyordu. Sonra bu formda ilacı çektiğin ucu at yenisini takıp vur yazan bir konu okudum. o günden beri bir sorun yaşamadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fat304h    1
onur41_38, 2 saat önce yazdı:

Ben kendim bacaktan enjeksiyon oluyorum. Her vurduğumda davul gibi şişiyordu, ağrıyordu. Sonra bu formda ilacı çektiğin ucu at yenisini takıp vur yazan bir konu okudum. o günden beri bir sorun yaşamadım.

Hocam mecbur enjeksiyonuda bıraktım tek vurabileceğimiz yer kalça artık inmesini bekliyorum mecbur. Ucu değiştiriyorum derken 2 ilaç için 2 uç yani, plastik yerinden alıp direk vuruyorduk orayı değiştirmiyodum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onur41_38    74
fat304h, Şimdi yazdı:

Hocam mecbur enjeksiyonuda bıraktım tek vurabileceğimiz yer kalça artık inmesini bekliyorum mecbur. Ucu değiştiriyorum derken 2 ilaç için 2 uç yani, plastik yerinden alıp direk vuruyorduk orayı değiştirmiyodum

şimdi ilacı ya da ilaçları bulunduğu yerden çekiyorsun, çekme işlemi bitince iğne ucunu değiştirip kalça ya da bacak, omuz nereye istersen yeni iğne ucuyla vuruyorsun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    2
fat304h, 11 dakika önce yazdı:

Bahsettiği şey flakondan ilacı çektiğin iğne ucuyla enjeksiyonu yapma iğne ucunu değiştirip enjeksiyonu onunla yap

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fat304h    1
Perseu, 4 dakika önce yazdı:

Bahsettiği şey flakondan ilacı çektiğin iğne ucuyla enjeksiyonu yapma iğne ucunu değiştirip enjeksiyonu onunla yap

Çok teşekkür ederim sağolun bir sonrakileri böyle yapacağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    53

Değiştirmezsen flakonun kapagındaki lastik igne ucuna hasar veriyor buda vucuda girince tahribat yapıyor kör igne sonrası malum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fat304h    1
Ferdikra, 9 dakika önce yazdı:

Değiştirmezsen flakonun kapagındaki lastik igne ucuna hasar veriyor buda vucuda girince tahribat yapıyor kör igne sonrası malum

Bir sonrakileri öyle yapayım hocam enfeksiyon falan olsaydı belli olur muydu? doktorda başından savdı gibi geldi bana. Baktı sadece birşey yok 1 haftaya iner dedi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
fat304h, 4 dakika önce yazdı:

Bir sonrakileri öyle yapayım hocam enfeksiyon falan olsaydı belli olur muydu? doktorda başından savdı gibi geldi bana. Baktı sadece birşey yok 1 haftaya iner dedi

Enfeksiyon ile kör iğne ucu sonucu doku hasarındaki en büyük farklar, enfeksiyonun belirtileri birkaç gün sonra ortaya çıkmaya başlar. Doku hasarı ise birkaç saat sonra belli eder kendini. Ayrıca enfeksiyonda ateş de yükselmeye başlar. Bölge sıcaksa ve büyümeye devam ediyorsa enfeksiyon olabilir. Düzelmeye başladıysa sıkıntı yok. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fat304h    1
Feladel, 30 dakika önce yazdı:

Enfeksiyon ile kör iğne ucu sonucu doku hasarındaki en büyük farklar, enfeksiyonun belirtileri birkaç gün sonra ortaya çıkmaya başlar. Doku hasarı ise birkaç saat sonra belli eder kendini. Ayrıca enfeksiyonda ateş de yükselmeye başlar. Bölge sıcaksa ve büyümeye devam ediyorsa enfeksiyon olabilir. Düzelmeye başladıysa sıkıntı yok. 

Valla hocam anlamadım bende doktor baktı birşey yok dedi ilacada gerek yok dedi acilde. Flakondan ilacı çektiğim uçla vurdum evet, dediğiniz gibi 2 gün sonra daha çok şişti avuç içime kadar geliyor o sertlik. Bugun sanki hafif yumuşadı gibi. Birde ilacı aldığım kişi e vitaminiyle karıştır vur dedi onu yapayım mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
fat304h, 1 dakika önce yazdı:

Valla hocam anlamadım bende doktor baktı birşey yok dedi ilacada gerek yok dedi acilde. Flakondan ilacı çektiğim uçla vurdum evet, dediğiniz gibi 2 gün sonra daha çok şişti avuç içime kadar geliyor o sertlik. Bugun sanki hafif yumuşadı gibi. Birde ilacı aldığım kişi e vitaminiyle karıştır vur dedi onu yapayım mı

Çoğu zaman müdahale etmeye gerek kalmıyor. Çok şişerse ya da apse filan oluşursa anca o zaman müdahale ediliyor. İlacı E vitamini ile karıştırınca özellikle kısa esterli ilaçların yanma ve bölgedeki sertliği bir nebze rahatlatıyor. Ayrıca e vitamini anti enflamatuvar olduğu için enjeksiyon sonrası ağrıyı ve şişliği azaltabilir. Kullanıp kullanmamak sana kalmış.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fat304h    1
Feladel, 10 saat önce yazdı:

Çoğu zaman müdahale etmeye gerek kalmıyor. Çok şişerse ya da apse filan oluşursa anca o zaman müdahale ediliyor. İlacı E vitamini ile karıştırınca özellikle kısa esterli ilaçların yanma ve bölgedeki sertliği bir nebze rahatlatıyor. Ayrıca e vitamini anti enflamatuvar olduğu için enjeksiyon sonrası ağrıyı ve şişliği azaltabilir. Kullanıp kullanmamak sana kalmış.

apse oldu ama şişlik çok çok hafif indi gibi ekstra birşey yapmadım, ispirto ile ovala dedi bi hemşire hocam görmedi tabi uzaktan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fat304h    1
Feladel, 27.02.2025 - 14:30 yazdı:

Hocam bugun indi %90'I apsenin kalçamın sol tarafıydı apse. Bugun sağ kalçama enjeksiyon yaptım. 2 gün sonra yine enj günüm. Sol tarafa vursam sorun olur mu ki?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
fat304h, Şimdi yazdı:

Hocam bugun indi %90'I apsenin kalçamın sol tarafıydı apse. Bugun sağ kalçama enjeksiyon yaptım. 2 gün sonra yine enj günüm. Sol tarafa vursam sorun olur mu ki?

2 güne muhtemelen tamamen iyileşir. İyileşmezse yine sağdan vur gitsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.320
fat304h, 27.02.2025 - 02:40 yazdı:

Kullandığın markayı söyler misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Dün 1 ml omuzdan ilaç vurdum kan kontrolü vs yaptım kan gelmedi ama vururken galiba çok oynattım bugün grip gibiyim göğüs ağrısı vs var enjeksiyonla alakalı olabilir mi? Yoksa grip üstüne denk mi geldi?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: thekingx
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR PLANLAMAM:
      350 testosteron prop 350 tren acetat 350 masteron Kullanacağım. Enjeksiyon için 2 planım var. 
      Hangi plan daha etkili olur?
      pzt-crs-cuma 100'er mg her gün 50'şer mg  Not : Her gün enjeksiyon yapabilirim sorun olmaz.
      Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: mamibolone
      Merhaba hocalarım.
      Enjeksiyonlarımı sağlık kabininde yaptırıyorum. Şu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Son enjeksiyon için gittiğimde ilacı şırıngaya çekerken çok zor geldi ilaç baya zorladı.
      Ardından enjeksiyon yaparken resmen ilacı kalçamda hissettim ve çok zor enjekte oldu. Bunun sebebi ne olabilir ? Daha önce yaşayan var mı ? ilacı oda sıcaklığında muhafaza ediyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mark
      Merhaba arkadaşlar,
      Bugün quad enjeksiyonu yaptım ilk kez, kahverengi insülin ucu ile. Çok güzel oldu ama çoğu kişi siyah/turuncu uç kullanıyor bacak için. Kahverengi ile yapılmasında sorun var mıdır? Teşekkürler.
    • Yazan: KreatinEnjoyer
      Selamlar abiler kardeşler,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Boldenon Kürümün 7. haftasındayım kendi kendime enjeksiyon yapıyorum 2mg sağ pazartesi 2mg sol perşembe olarak kalçadan enjeksiyon yapmaktayım lakin son zamanlarda taşmalar oluyor az da olsa.
      SORULARIM:
      Kas içi ilaç birikimi olmuş olabilir mi? Çözümü nedir ? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.