Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Kadirhanyuce

Rezzlab diye bir marka çıkmış duyan var mı?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Overdose marka bekliyorum bi abiden o da şuan satıcıda böyle bir marka olduğunu söylemiş duyan vesaire varsa yardımcı olabilir mi? Yoksa overdose beklemeye devam edicem.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.623
Kadirhanyuce, 25 dakika önce yazdı:

Overdose marka bekliyorum bi abiden o da suan saticida boyle bir marka oldugunu soylemis duyan vesaire varsa yardimci olabilir mi yoksa overdose beklemeye devam edicem

Hiç duymadım da overdose beklemen saçma geldi. Piyasada peynir ekmek gibi var zaten stok sorunu olan bir ilaç ta değil. Neyi bekliyorsun tam olarak. Ayrıca steril düzgün bilindik markaları tercih etmeni ve mümkünse kendin araştırarak küre girmeni tavsiye ederim. İlaç satıcı ne derse yapma mesela 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar, 3 dakika önce yazdı:

Hiç duymadım da overdose beklemen saçma geldi. Piyasada peynir ekmek gibi var zaten stok sorunu olan bir ilaç ta değil. Neyi bekliyorsun tam olarak. Ayrıca steril düzgün bilindik markaları tercih etmeni ve mümkünse kendin araştırarak küre girmeni tavsiye ederim. İlaç satıcı ne derse yapma mesela 

hocam verdigi listede en mantikli ilac overdose vardi digerleri zaten bos olmalariyla bilinen ilaclardi oneri bi markaniz varsa onu sorusturayim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
qoala    0

rezz lab veya dazz lab sosyal medyada görmüşsünüzdür yeni sipariş verdim merak ettim denemek istedim. Deneyimlemiş olan var mı markayı yakın zamanlarda sipariş geçmiş birisi varsa bana yardımcı olabilir mi fikirlerinizi merak ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752

Alma. Satan influencerler kıçlarındaki donu değiştirmeden marka değiştiriyor. Pert bir araba düşün, her zaman satıp kurtulma peşinde olursun. Ancak kaliteli bir arabayı ömür boyu kullanmak istersin.

• Beğen 1
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
Fuhrer, 47 dakika önce yazdı:

Alma. Satan influencerler kıçlarındaki donu değiştirmeden marka değiştiriyor. Pert bir araba düşün, her zaman satıp kurtulma peşinde olursun. Ancak kaliteli bir arabayı ömür boyu kullanmak istersin.

Hocam sizden iyi bir bilgim yok yanlış anlamayın ama rezzlab pharma tanıdık birini araya sokunca ilaç zphc den dolu şekle bürünür millete boş sürüm geçiriyorlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    766
ascendxt, 42 dakika önce yazdı:

Hocam sizden iyi bir bilgim yok yanlış anlamayın ama rezzlab pharma tanıdık birini araya sokunca ilaç zphc den dolu şekle bürünür millete boş sürüm geçiriyorlar

Kendileri bile sattıkları ürünü kullanmıyorlar ki :D Piyasadaki satıcıların hepsi birbirinden haberdar zaten. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752
ascendxt, 55 dakika önce yazdı:

"zphc'den dolu şekle bürünmek" Dostum, etikette 100 yazıyorsa içeriği 100 ise bundan nasıl dolu olabilir? Açık konuşayım, ZPHC babamın markası değil. Herhangi bir marka ile iş birliği içerisinde değilim, hiç bir marka ürün satışı yapmıyorum, satıcılar bana bu ürünü bedavaya verip de bu forumda güzelletmiyor. Tamamen anonim bir şekilde kendimi saklayarak gerek bu forumda sizle etkileşim halindeyim gerek de satıcılarla. Gidip de Rezz Lab satan lavuklara dostum ben bu forumda şu puana sahibim bana ürün ver güzelleyim yapacak karaktersizliğe de sahip değilim kusura bakma.

ZPHC hakkında yorumlarım ortada, masteron testosteron boldenon npp iş yapar. Tren grubu haşat, 2028 enanthate kullandım bi o güzeldi sadece. 3. parti laboratuvar testleri olan bir marka, dünya çapında yaygın kullanıcıları var. Ondan dolayı öneriyorum. Ancak alacağın marka, fiyat bakımından ZPHC'den pahalı. 110$'a 30 ml masteron alıyorum şu an o markanın masteronu 50$... Şimdi objektif bakarsan, hangisini tercih etmeliyim?

Yani, araya birilerini sokma ikmanın var ve güveniyorsan o zaman alırsın. Demek ki sen de onlara güvenmiyorsun ki bu forumda konu açmışsın, yani demek istediğim nokta memnun kaldığın marka varsa onunla çalışman en güvenlisi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    21
qoala, 4 saat önce yazdı:

rezz lab veya dazz lab sosyal medyada görmüşsünüzdür yeni sipariş verdim merak ettim denemek istedim. Deneyimlemiş olan var mı markayı yakın zamanlarda sipariş geçmiş birisi varsa bana yardımcı olabilir mi fikirlerinizi merak ediyorum.

Kullandım bomboş

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
matiquew133, 7 dakika önce yazdı:

Kullandım bomboş

Demek istediğim bu zaten araya birini sokarsam asla markayı övmek anlamında demiyorum 1 sene önce girdiğimde bomboştu direkt demirbaşıyla görüşüp kanıtla gösterince markaya sallayınca hediye ürün aldım cillop gibi çalışıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    21
ascendxt, 1 dakika önce yazdı:

Demek istediğim bu zaten araya birini sokarsam asla markayı övmek anlamında demiyorum 1 sene önce girdiğimde bomboştu direkt demirbaşıyla görüşüp kanıtla gösterince markaya sallayınca hediye ürün aldım cillop gibi çalışıyor

Benim de bi ilacımı yanlış yollamışlardı supplement hediye etmişlerdi ilacı tekrar yollayıp. ama bu ilacın boş olduğu gerçeğini değiştirmez ama dediğin gibi araya birini sokarsan tabi dolu ürün alırsın

tarihinde matiquew133 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sekmet    1

reta sını kullanıyorum çalışıyo vuralı 2 gün oluyo tokluk etkisi var 2 günde 2 den fazla kilo gitti 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
warmesty    0
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

"zphc'den dolu şekle bürünmek" Dostum, etikette 100 yazıyorsa içeriği 100 ise bundan nasıl dolu olabilir? Açık konuşayım, ZPHC babamın markası değil. Herhangi bir marka ile iş birliği içerisinde değilim, hiç bir marka ürün satışı yapmıyorum, satıcılar bana bu ürünü bedavaya verip de bu forumda güzelletmiyor. Tamamen anonim bir şekilde kendimi saklayarak gerek bu forumda sizle etkileşim halindeyim gerek de satıcılarla. Gidip de Rezz Lab satan lavuklara dostum ben bu forumda şu puana sahibim bana ürün ver güzelleyim yapacak karaktersizliğe de sahip değilim kusura bakma.

ZPHC hakkında yorumlarım ortada, masteron testosteron boldenon npp iş yapar. Tren grubu haşat, 2028 enanthate kullandım bi o güzeldi sadece. 3. parti laboratuvar testleri olan bir marka, dünya çapında yaygın kullanıcıları var. Ondan dolayı öneriyorum. Ancak alacağın marka, fiyat bakımından ZPHC'den pahalı. 110$'a 30 ml masteron alıyorum şu an o markanın masteronu 50$... Şimdi objektif bakarsan, hangisini tercih etmeliyim?

Yani, araya birilerini sokma ikmanın var ve güveniyorsan o zaman alırsın. Demek ki sen de onlara güvenmiyorsun ki bu forumda konu açmışsın, yani demek istediğim nokta memnun kaldığın marka varsa onunla çalışman en güvenlisi. 

110 dolar guncel fiyat mi hocam benim saticim 150 dolar cekiyor masterona. Test ent ne kadar peki 30ml

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

Hocam gerildiniz biraz sanırım size tamamen katılıyorum ama dediğim gibi tanıdık demirbaş sokunca araya fotoğraf atabilirim aynı seri ürünler tamamen yağı bile değişmişler güvenilmez dediğim gibi sırf o yüzden konusunuda açtım profilimde bende çalıştı sadece ama gel gelelim önerirmiyim kesinlikle bana gönderilen ona buna gönderilmez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    274
ascendxt, 4 dakika önce yazdı:

İlaç dolu olsa bile nasıl şartlarda şişelendi filtre kullanıldı mı falan filan sonra ilacı vurunca ağrı yapıyor enfeksiyon yapıyor rawı almak kolay zaten çinden torbayla yolluyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
berkay16, 5 dakika önce yazdı:

İlaç dolu olsa bile nasıl şartlarda şişelendi filtre kullanıldı mı falan filan sonra ilacı vurunca ağrı yapıyor enfeksiyon yapıyor rawı almak kolay zaten çinden torbayla yolluyorlar.

2025 serisinden 2026 serisinde fileden geçirilmiş gibi duruyor baya berrak olmaya başladı ama çokta iyi bir şey değil aslında ne kadar fazla fileden geçerse içi azalıyormuş 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    274
ascendxt, 44 dakika önce yazdı:

2025 serisinden 2026 serisinde fileden geçirilmiş gibi duruyor baya berrak olmaya başladı ama çokta iyi bir şey değil aslında ne kadar fazla fileden geçerse içi azalıyormuş 

Öyle bir şey olmuyor dostum testoyu yağda çözdürdüklerinde testosteron filtreye takılabilecek katı bir halde olmuyor sıvı halde oluyor filtre bakterileri yakalayabiliyor ama ağır metal ve endotoxinleri geçiriyor her ne kadar filtrelenmiş de olsa kalitesiz evde yapılmış ürünler yine de riskli.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
berkay16, 17 dakika önce yazdı:

Öyle bir şey olmuyor dostum testoyu yağda çözdürdüklerinde testosteron filtreye takılabilecek katı bir halde olmuyor sıvı halde oluyor filtre bakterileri yakalayabiliyor ama ağır metal ve endotoxinleri geçiriyor her ne kadar filtrelenmiş de olsa kalitesiz evde yapılmış ürünler yine de riskli.

Hocam yanlış olmasın filtre değil file muhabbeti varmış bu ilaçlarsa ne kadar fileden geçerse azalıyormuş içi yanlışım varsa düzeltin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    274
ascendxt, Bir saat önce yazdı:

Hocam yanlış olmasın filtre değil file muhabbeti varmış bu ilaçlarsa ne kadar fileden geçerse azalıyormuş içi yanlışım varsa düzeltin

File diye bir şey kullanılmıyor 0.22 mikron ptfe steril şırınga filtreleri var ilacı yaptıktan sonra doldururken bu filtreleri kullanarak şırıngayla koyuyor homebrewerlar büyük markalar tabi daha profesyonel makinalarla üretim yapıyor ama yine de çözünmüş bir sıvıdan file filtre vs kullanarak bir maddeyi ayıramazsın iki maddeden birinin hâlini değiştirmen gerekir sudan alkolü ayırmak için damıtırsın veya yağ testodan hammaddeyi ayırmak için soğutup testonun çözünemiyceği dereceye inip çöktürürsün biraz daha detay anlatırsam burak hoca beni banliycak 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: GymFaresi
      Saygıdeğer arkadaşlar hepinize selamlar. Yeni üye oldum ve gerçekten fikrinize bilginize ihtiyacım var. 
      Adım Burak 24 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum. 100kilo 1,70 boyundayım. RezzLab adlı markadan Yohımbıne aldım ürünün görselleri ektedir. 1 Kapsül ile başlayıp sonrasında 2 kapsüle çıkabileceğim söylendi. Fazla almamak gerekiyormuş çünkü kalp çarpınıtısı, elde titreme, aşırı terleme, vücudun ısınması gibi durumların olduğu söylendi. İnanır mısınız 1-2 işe yaramayınca aç karnı sabah fullbody+kardio dan 30dakika önce 4 adet attım ama ne yazık ki denilen hiçbir şey olmadı. Çalıştığını nasıl anlayacağım bir ürünün hissettirmedikten sonra?  
      4 kapsülün aşırı fazla kimsenin kullanamayacağını söylediler. 1 en iyisi 2 bile çok fazla dediler. Ne yapmalıyım. Şimdiden sağ olun.

• Yazan: Canbikmis
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Rezzlab daha çıkalı 1 ay olmuş kullanan vs var mı nasıl bir marka? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.