-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Kürde trenbolone kullanmaya başladıktan sonra mide sorunları yaşamaya başladım! ne yapmalıyım?
Oluşturan:
Sinan06, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Mimaroba
Markalar hakkında yorumlarınızı bekliyorum ulaşabildiklerim..
Dragon Pharma Noxy Markasız Yeşil Kapaklı Nessie normatech overdose vsvs daha bir kaç marka mevcut önereceğiniz ugl markalar varsa yazarsanız sevinirim.
-
Yazan: SAMOtrophin
Merhaba daha önce hiç tren kullanmadım. Sizce bulk kürü için tren doğru seçim mi olur?
-
Yazan: thekingx
Merhaba,
1 yıldır düşük kalori ile besleniyordum yavaş yavaş kaloriyi arttırmaya başladım yemekleri sebzeyle beraber sakince ve bolca çiğneyerek tüketiyorum. 1 aydır bulk yapmaya çalışıyorum ortalama bir öğünde 100gr basmati 300 tavuk yiyorum fakat midem kabul etmiyor. Yemek sonrası midemde kramp, ağrı, halsizlik ve isteksizlik oluşuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Ciddi olarak sıkıntı yaşıyorum, midemin şişkinliği depresyona bile sokuyor. @metinav @Askabar @rastlantisal @GHOST
Önerilerinizi rica ediyorum.
-
Yazan: FatChicken
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Trenbolone Enanthate içeren bir küre başladım. Pazartesi 200mg, Çarşamba 200mg vurdum. Bugün cumartesi günü ama hiçbir yan etki hissetmiyorum. Daha önce de trenbolone kürüne girmiştim. Yüksek derecede gece terlemesi, öfke, tansiyon problemleri gibi yan etkileri kısa sürede yaşıyordum ama 5 gün olmasına rağmen hiçbir yan etki hissetmedim. İlacın underdose olma ihtimali var mı yoksa çok mu erken.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: FatChicken
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Trenbolone kürüne gireceğim fakat haftada 4 gün antrenman atabilecek vaktim var. Antrenmanlar 2.30 saat sürecek ve sağlam olacak. 4 gün antrenman ile iyi bir sonuç almam mümkün mü? Bacak hariç her kas grubu 2 kere çalışmış olacak.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-