-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kas kazanımı + yağ yakmak için hangi ilaçları kullanmamı önerirsiniz?
Oluşturan:
duayen1, in Steroid Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Nemutlu112
Merhabalar arkadaşlar, nasaılsınız?
3 aylık bir sürece girmeyi planlıyorum ve bu süreci burada paylaşmayı düşünüyorum. Bu benim ilk kürüm olacak. Temel olarak bazı şeyler öğrendim, ancak bu topluluk sayesinde kendimi bu konuda geliştirmeye devam edeceğime inanıyorum. Hipoganadizim hastasıyım 3 haftada 1 sustanon 250 enjekte oluyorum.Bu sürece başlayacağım için 25 gündür ilaç almadım.Alt değerimin yüksek olmasının sebebi son zamanlarda çok alkol kullandım kan verdiğim süreçtede kullanmaya devam ediyordum bu yüzden olabileceğini düşünüyorum.Kan fazlalığımın olduğunu söylediler en yakın zamanda kan vereceğim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM
Boy: 184 cm Kilo: 75 kg Bel çevresi (en kalın yer): 90 cm Omuz: 119 cm Kol: 35.5 cm KÜR İÇERİĞİM:
500 mg zhpc test e. 300 mg zhpc primobolan 30 mg Brighton oxandrolone Dozları haftada 2 ye böleceğim. Kan değerlerime göre 1 ay sonra Oxandrolone ve Primobolan dozlarını ufak miktarda artırmayı planlıyorum. Primobolan’ın E2’yi bir miktar baskıladığını biliyorum. Eğer 1 ay sonra yaptıracağım kan tahlilinde yeterli baskılanma görmezsem Arimidex başlamayı düşünüyorum. Aylık olarak kan tahlili yaptırmayı planlıyorum.
GÜNCEL FORM:
BESLENME PLANIM:
2800 – 3000 kcal 200 g protein 350 g karbonhidrat 80 g yağ Antrenman günlerinde karbonhidratı bir miktar artırabilirim. İlerlemeyi ölçülerime göre değerlendireceğim.
ANTRENMAN PLANIM:
Haftada 5 gün antrenman Antrenmanlar 3 bölge split şeklinde olacak 1 saat ağırlık antrenmanı 30 dakika kardiyo TAKVİYE GRUPLARI:
Kreatin Protein tozu Vitaminler KAN TESTLERİM:
Planım genel olarak bu şekilde. Görüş, öneri ve deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
-
Yazan: olimposyagiz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Aşağıdaki ürünleri kullanmayı planlıyorum spor salonunda bir arkadaşım destek olmakta bu süreçte, bu ilaçlara uzağım spor yapsam ve diyet yapsam dahi kilo vermekte zorlanıyor ve kas kazanmakta güçlük çekiyorum.
SÜRECE DAİR:
Kalıplaşmış göbek ve bel yağlanmam var. Jinekomasti için ameliyat olacağım. KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.79 cm Kg: 87 KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Propionate Masteron Propionate Trenbolone Acetate Winstrol SORULARIM:
Bu planlama yağ yakımını spor ile birlikte ileri seviyede destekler mi? Önerileriniz var mıdır? GÜNCEL FORM:
Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Veyselzyyz35
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüme girmeyi planlıyorum fakat fikir ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate Boldenon Anavar Primobolan SORULARIM:
Bu yukarıda listelediğim ürünleri nasıl kombinlememi önerirsiniz? Ekstra şunu ekle veya çıkar dediğiniz gruplar nelerdir? Konuya katılım gösteren yorum ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: NaturelGenc
Saygı değer arkadaşlar herkese merhaba,
Bu sayfayı üyelik olmadan takip etmekteydim ve gerçekten herkesin birbirine ilgisini görmek beni çok sevindir. Herkes anlayışlı ve doğru yönlendirmek için tartışıp sohbet ediyor. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 23 Kilo: 99 Boy: 1.70 2 senedir spor geçmişim var. Bir ara çok güzel kilo verip 100lerden 80'e düşmüştüm ve artık o motivasyon, hırs, azim kendimde bulamıyorum. Sporu aksatmadan devam ettim ve belli kas kütlesi ,güce ulaştım. Natürel olarak değil artık bir destek almam lazım mı diye çok düşünüyorum ama çok korkuyorum. Tonlarca araştırma yaptım aslından neyin ne olduğunu biliyorum ama karşımda direkt benle muhatap olup sohbet edecek birinin olması ayrı.
HORMON KULLANIRSAM KORKULARIM:
Saç dökülmesi Anksiyete Psikolojik rahatsızlıklar İlaçların verdiği etkilerden dolayı sosyal hayatımın zedelenmesi İş hayatında sinirli tavırlarımın olup dengesiz hareketlerde bulunmam Hayatından birkaç sene çalması hızlı yaşlanma. Sivilce akne vs vs siz daha iyi biliyorsunuzdur. Şimdi ailesel olarak babamı corona da kayıp ettim ve 2 kardeşim 1 annem var. Tek çalışan benim. Benim üzerimde ciddi sağlık sorunları olupta onları da tek bırakmak istemiyorum. Bu konuyu benle konuşup net bir cevaba varmamı sağlar mısınız? En çok korktuğum şeylerde Ruhsal sıkıntılar ve saç dökülmesi. (İlacı bıraktıktan sonra kas kaybı ve verilen kiloların alınması. Yada tam tersi doğrumu)
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
-
Yazan: ieroc
Selamlar değerli hocalarım,
Başlıktan da gördüğünüz gibi Mart ayında 20 haftalık bir küre girip Ağustos ayında bitirmeyi planlıyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 192 Kg: 106 Yaş: 22 3 hafta önce 1 aylık bi tatilden döndüm. Tatil öncesinde 97 kiloydum yağ oranım 18-19du şuan 27 civarlarındadır. Marta kadar 2000 kcallık bi diyet uygulayıp olabildiğince kilomu düşüreceğim. İlk kürüm olacak ilk 8 hafta only testo gidip vücudumun tepkisini gözlemlemeyi düşünüyorum. 2.5-3 yıllık bi spor geçmişim var fakat sürekli ara vermeler yaşandı birkaç ay gidip bıraktım lakin son 10 aydır düzenli şekilde gidiyorum. Antrenman sistemimi oturttum ve aksatmadan devam ettiriyorum. Sporu hobi olarak değil daha çok hayatımın merkezine koymuş durumdayım.
Planladığım 20 haftalık süreç şu şekilde:
1-8 hafta 375 test-e ve 2mg reta 9-17 hafta 375 testo e ve 200mg npp 18-20 hafta 50mg EOD testo p Kürün son haftalarında ester değiştirme sebebim açıkçası pct için gereken bekleme süresini olabildiğince düşürmek fakat npp den hemen sonra ester değişimi hormonlarda dengesizlik yaratır mı decadick problem yaşama ihtimalini arttırır mı bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum.
Elimdeki ilaçlar:
Arimidex 5000iu hCG tamoxifen 10g testo-e Sipariş edeceklerim:
20mg reta 2g npp testo-p clomid cabergoline (Normalde ilk siparişim sadece 20mg reta 5g testoydu kargoyu yanlış gönderdikleri için bunda sağlam bir indirim verdi satıcım. Marka ZPHC, eğer kür içerisinde ya da PCT döneminde faydalı olacaktır dediğiniz bir şey varsa bu indirimde onu da sepete atabilirim fikirlere açığım.)
Kan testlerini Mart ayına yaklaştığım zaman vericem o zamana kadar beslenmeme ve uykuma özen göstericem. Ama 2025 Eylül ayından ve son Aralık ziyaretimden kalma birkaç defa hormon testi verdim. Sonuçlarını da aşağıya ekledim. Test sonuçlarını görünce GH adenomu olabilir diye doktor bi şüphelendi sonrasında MR çekildim baskılanma testleri yapıldı akromegaliyle alakalı herhangi bir problem yok. Aralık ayındaki testlerde E2 yi kendim talep etmiştim sebebi göğüs ucumda acıma ve psikolojik dalgalanmalardı herhangi bir şey yapmayı tercih etmedi doktorlar beslenmeden olduğunu söylediler ben de ultrason çektirip jino kontrolü yaptırdım herhangi bir şey çıkmadı ve işin peşini bıraktım.
SORULARIM:
Kür planlamamla alakalı ne düşünüyorsunuz?
Sizce ilk 8 hafta 1300 kalori gibi agresif bi diyet yapmak mantıklı mı?
Eklemem ya da çıkarmam gereken bir şey var mı?
Peptid eklemek mantıklı olur mu? IGF-1 LR3 gibi bir peptid npp döneminde 5 hafta kullansam etkisini görür müyüm?
KAN TESTLERİM:
Konuya katılım gösterip fikir, öneri ve tavsiyelerini sunan herkese şimdiden teşekkürler.
-