Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

EmreGundi

Zma ve omega-3 önerisi rica ediyorum!

Önerilen İletiler

EmreGundi    343

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Zma ve omega-3 konusunda çok kararsızım marka tavsiyeniz var mı? 

Fiyatları önemli değil en iyisi olsun yeterli. ZMA'yı ayrı ayrı da alabilirim fark etmez..

Tüm öneri ve tavsiyeler için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

oisobb123    31

Zma yi ayri ayri al bence yoksa icine en kotu formlarini koyuyorlar one up çinki pikolinat baya ucuz

• Minnettarım 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    66
matiquew133, 21 dakika önce yazdı:

Solgar iyidir hocam.

Solgar iyi de gereksiz asırı pahalı 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    852

natures supreme alabilirsin omega 3.

çinko da berazinc alabilirsin eczaneden 50mg ama emilimi düşük hepsi emilmiyor yani.

magnezyum da orzaxın complex olanı güzel one up ta alabilirsin içerikleri aynı.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    44
EmreGundi, 21.02.2025 - 22:42 yazdı:

İyi akşamlar, zma ve omega-3 konusunda çok kararsızım marka tavsiyeniz var mı? Fiyatları önemli değil en iyisi olsun yeterli. ZMA'yı ayrı ayrı da alabilirim fark etmez..

Emre Dostum selamlar ;

ZMA yerine ayrı alman daha mantıklı hocam zma larda bulunan çinko ve magnezyum formları genel olarak kaliteli olmuyor.

*Çinko Pikolinat Formu  için ucuzdan pahalıya;

• One Up 60 kapsül/15 mg 
  • Venatura 60 kapsül/15 mg
  • Solgar 100 kapsül/15 mg 
  • *Magnezyum Complex (Sitrat-Malat-Bisglisinat) ucuzdan pahalıya;
  • One Up 60 kapsül/ 200 mg Mag. Comp
  • Nature's Supreme 60 kapsül/200 mg Mag.Comp
  • Orzax Ocean ExtraMag 60 kapsül/200 mg Mag

Magnezyumun en önemli 3 formu bu şekilde eğer maddi bir sıkıntın yoksa   Bisglisinat formunu ayrı alıp gece uyku öncesi kullanman daha yararına olacaktır. *Omega-3 için en önemli kriter kapsül başı omega-3 içeriğinin 3/2'sinin EPA+DHA'dan oluşması ve  1 servis/kapsül minimum toplam 750 ve üzeri  mg EPA+DHA içermesi (Tavsiyem günde minimum 1000 mg alınması)

• trigliserid formda olması (Etil ester ve Trigliserid formu mevcut Trigliserid emilimi en yüksek formu)
  • İfos sertifikalı (hammadde kullanılan dip balıkların ağır metal içermediğini gösteren belge)

Omega-3 konusunda biraz takıntılıydım bu içerikleri sağlayan ve deneyimlediğim tavsiye edeceğim markaları F/P servis sayılarını karşılaştırarak bütçene uygun olanı alabilirsin. 

1)Voonka Omega975 ***En iyi Fiyat Performans şuan kullandığım 

50 kapsül/ 600mg EPA-300 mgDHA --toplam 900 mg 

-Trigliserid Form

-İFOS onaylı

2) Sorvagen Omega 3 Plus

-60 kapsül/ 435mg EPA-290 mg DHA --toplam 725 mg

-Trigliserid form

-iFOS onaylı

3 ) Venatura Ultra

-60 kapsül/ 432mg EPA-576 mg DHA --toplam 1008 mg

-Trigliserid form

-iFOS onaylı

4)Orzax Ocean Ultimate 1200

-30 kapsül/ 580 mg EPA-390 mg DHA --toplam 970 mg

-Trigliserid form

-iFOS onaylı

5)New Life EFA One

-45 kapsül/ 580 mg EPA-390 mg DHA --toplam 970 mg

-Trigliserid form

-iFOS onaylı

ek olarak Möller's  ve Solgar markalarını da güvenerek temin edebilirsin başı çeken güvenilir firmalar.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    41

Marka tavsiyesinden ziyade size bir site önerebilirim.Yeni keşfettim bende bütün minoxil , vitamin desteklerini ordan almaya başladım.Eczaneden çok daha uyguna satıyorlar ve bana gelen bütün ürünler orjinaldi.SeKaTe sitenin adı.Son kullanım tarihi yaklaşan bazı ürünleri çok daha uyguna satıyorlar bazen hatta.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    44
5-HT, 6 saat önce yazdı:

Marka tavsiyesinden ziyade size bir site önerebilirim.Yeni keşfettim bende bütün minoxil , vitamin desteklerini ordan almaya başladım.Eczaneden çok daha uyguna satıyorlar ve bana gelen bütün ürünler orjinaldi.SeKaTe sitenin adı.Son kullanım tarihi yaklaşan bazı ürünleri çok daha uyguna satıyorlar bazen hatta.

bu siteyi bilmiyordum bende bir göz atayım dostum. sonkullan sitesi de güzeldir o da aynı prensipte skt si yaklasan orjinal ürünler mevcut.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    432
EmreGundi, 8 saat önce yazdı:

İyi akşamlar, zma ve omega-3 konusunda çok kararsızım marka tavsiyeniz var mı? Fiyatları önemli değil en iyisi olsun yeterli. ZMA'yı ayrı ayrı da alabilirim fark etmez..

Nature's Supreme.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    343
ermanx98, 8 saat önce yazdı:

1)Voonka Omega975 ***En iyi Fiyat Performans şuan kullandığım 

50 kapsül/ 600mg EPA-300 mgDHA --toplam 900 mg 

-Trigliserid Form

-İFOS onaylı

Voonka'nın bir çok ürününü kullanıyorum eczane malı sağlam. Aklıma hiç gelmemişti baktığımda çok iyi değerler gördüm kesinlikle omega-3 tercihim ondan yana..

5-HT, 7 saat önce yazdı:

Evet bu siteyi sonkullanla birlikte görmüştüm aradığım ürünler orda var ise ordan sipariş geçerim teşekkür ederim

mawsqa, 11 saat önce yazdı:

bu one up konusunda çekincelerim var gereğinden fazla ucuz geliyor zamanında 30 tlye c vitaminini almıştım getirden :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    31
5-HT, 11 saat önce yazdı:

Minoxil orjinal mi acaba nasil emin oldunuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    127

Bigjoy, Solgar' dan baya memlun kaldım. 

Güncel olarak Voonka Omega Dha kullanıyorum fiyat performans denilebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    33
EmreGundi, 4 saat önce yazdı:

Voonka'nın bir çok ürününü kullanıyorum eczane malı sağlam. Aklıma hiç gelmemişti baktığımda çok iyi değerler gördüm kesinlikle omega-3 tercihim ondan yana..

Evet bu siteyi sonkullanla birlikte görmüştüm aradığım ürünler orda var ise ordan sipariş geçerim teşekkür ederim

bu one up konusunda çekincelerim var gereğinden fazla ucuz geliyor zamanında 30 tlye c vitaminini almıştım getirden :D 

Oneup çinko kullanıyorum 1 yıldır ve etki etti açıkçası. Uzun süre ara verdiğimde meni miktarlarında azalma gözlemledim. Ama çinko aldığım dönem bu konuda hiç bir sıkıntı yok.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    343
mawsqa, 23 dakika önce yazdı:

Oneup çinko kullanıyorum 1 yıldır ve etki etti açıkçası. Uzun süre ara verdiğimde meni miktarlarında azalma gözlemledim. Ama çinko aldığım dönem bu konuda hiç bir sıkıntı yok.

yarın siparişi geçeceğim deneyelim bakalım

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    41
oisobb123, 2/22/2025 - 14:54 yazdı:

Minoxil orjinal mi acaba nasil emin oldunuz

Selamlar.Eczaneden aldığım minoxil ile herşeyini karşılaştırdım.Tabiki içeriğini ayırt edicek bir sisteme sahip değilim ama ben öyle olduğunu düşünüyorum.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    31
5-HT, 24.02.2025 - 23:48 yazdı:

Selamlar.Eczaneden aldığım minoxil ile herşeyini karşılaştırdım.Tabiki içeriğini ayırt edicek bir sisteme sahip değilim ama ben öyle olduğunu düşünüyorum.

Hocam selamlar eczaneden kac tlye temin ediyirdunuz acaba ben siteye pek guvenemedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.