-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Rainwaxx
Herkese iyi forumlar,
2 yıl önce HİPOPİTÜİTARİZM tanısı kondu. Ve doktor EUTHYROX 75mcg ilacı yazdı ömür boyu kullanmam gerektiğini söyledi fakat ben kendimi iyi hissettiğim ve ilaç kullanmayı sevmediğim için kullanmadım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
20 yaşındayım 175 boyunda 72 kilo %16 yağ oranındayım Bu ilacı kullanmaya başlamam spor ve testo açısından (libidom yüksek) ne gibi etkileri olabilir?
KAN DEĞERİ SONUÇLARIM:
TSH ref değeri 0.51 - 4.3 arasında benimki 6.47 Serbest T3 ref değeri 2.56 - 5.01 arasında benimki 3,87 Serbest T4 ref değeri 0.93 - 1.71 arasında benimki 1,43 KAN TESTİM:
-
Yazan: yusufbilo78
Merhaba hocalarım,
Bildiğim kadarıyla tiromel T3’ü levotiron T4’ü etkiliyor. Tiromel kullanmanın biraz daha sıkıntılı olduğunu okudum forumda.
SORULARIM:
Levotiron kullanımı doğal TSH üretimini baskılar mı? Levotiron için günlük doz ne önerirsiniz ? NOT:
Şuanda haftalık 500mg Test E 300mg Tren E kullanıyorum. @ardas @heisenbergg @Vezuchiy @Diver @rastlantisal
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Episodees
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kişisel özellikler:
28 yaşındayım 173 cm 82 kg Kürüm hgh fragment + yohimbe definasyona başlayacağım kan değerlerime bakmak istemiştim tsh değerim kafama takıldı sizce anormal birşey var mı? Doktor çok tatmin etmedi cevabı test değerlerini istememiş doktor...
-
Yazan: mamo
Merhabalar,
2023 Aralık tarihinde verdiğim kan tahlilinde TSH değeri 2,35 civarıydı. Ocak başında Genotropin'e başladım ve 2 ay kullandım. (2iu uyanınca aç karnına, 2iu yatmadan önce aç karnına)
Şubat ayında Cinnatropin kullanımına geçtim ve 4 ay boyunca böyle devam ettim. 28 Şubat'ta test verdim ve TSH değeri 4,10 olmuştu fakat önemsemedim. (Testten 1 hafta tıka basa yemeye başladığım için diyetten dolayı birden değerlerin fırladığını düşündüğüm için önemsemedim...)
17 Temmuz'da tekrar test verdim ve değerler görseldeki gibi fakat Growth hormonundan dolayımı bilmiyorum. 3 aydır aralıklı olarak Adipo Extreme kullanıyorum, sizce Adipo Extreme'dan dolayı olabilir mi?
Hastaneye gideceğim ve durumu belirteceğim fakat bilirkişilerden bilgi almak istedim.
-
Yazan: MainEK
Türkiyede çok tanınan en fazla yarışmacı hazırlayan 2 koçtan birinin youtube da podcastini izlerken söylemişti ne kadar mümkün benim gibi tsh ı çalışmayan fakat t4 t3 sıkıntım da yok yani alt sınıra yakın yavaş çalışıyor ne yapabilirim ne kadar destekleyebilirim kullanımı nasıl olmalı ? (anti tpo gluten vb testler yapıldı hasımato felan yok bende)
Natty şekilde günlük yarımdan baslayıp hissiyata göre diyetle beraber 0.5 1 daha sonra 1.25 1.50 sonra tekrar 1.25 1 0.5 kullanımda fayda sağlar mı ?
-