Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

MuhammedKecis

Kür dönemi - ldl kolesterol değerim düşmüyor! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Saygıdeğer forum dostları,

Şu an only testo yaptığım bir kürdeyim ve uzun süre de böyle devam etmeyi planlıyorum. 500mg testo e alıyorum ve genel olarak GFR BUN ALT AST HDL hepsi olması gerektiği gibi yerinde. Antrenmanlar ve kas kazancı da beni tatmin ediyor, 3 ay oldu ve hala iyi miktarda kas kazanabildiğimi düşünüyorum. Tek sıkıntım ise LDL kolesterol 129 çıktı, naturalken de 2 3 ayda bir ölçtürürdüm biraz sağlığıma takıntılı birisi olduğum için, o dönemlerde 100ün üstüne çıkmazdı bile. LDL kolesterolü düşürmek için ne önerirsiniz veya 129 testo kullanırken normal bir seviye mi bilmiyorum tam olarak.

Gündelik aldığım takviyeler de şu şekilde:

• 10g balık yağı (3g omega 3)
  • 30mg çinko
  • 1.5mg bakır
  • 250mg magnezyum
  • 4000IU d vitamini
  • 5000mcg b7 vitamini

Bunlara bir şey ekleyim veya azaltayım mı yoksa 129 LDL testo kullanırken normal mi bilgilendirebilirseniz çok mutlu edersiniz beni, şimdiden teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    1.038

ceviz suyu tarifim var onu uygula 1 haftaya kesin düşer

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aliturapp    19

Testo kolestrol degerleri ile oynar normal. Ceviz suyu ekle, kac gram zeytinyagi tuketiyorsun? Zeytinyagi tüketimini arttırmanın gerekebilir az tuketiyorsan.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO, 24 dakika önce yazdı:

ceviz suyu tarifim var onu uygula 1 haftaya kesin düşer

Hocam heyecanla bekliyorum :D 

Edit: Buldum hocam sizin konularda çok teşekkür ederim :)

aliturapp, 24 dakika önce yazdı:

Ceviz suyu ekle, kac gram zeytinyagi tuketiyorsun? Zeytinyagi tüketimini arttırmanın gerekebilir az tuketiyorsan.

Zeytinyağ çok fazla tüketmiyorum, hatta genel olarak yağ alımım gündelik 50 gramı geçmiyordur. Cut yaptığımdan değil ama karbonhidratı daha çok alabilmek için yağı az tutuyorum, vücut zaten testosteron üretmek için yağa ihtiyaç duymuyor :D. Tahmini gündelik zeytinyağı spesifiğinde 20 gram anca vardır.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aliturapp    19
MuhammedKecis, 14 dakika önce yazdı:

Hocam heyecanla bekliyorum :D 

Edit: Buldum hocam sizin konularda çok teşekkür ederim :)

Zeytinyağ çok fazla tüketmiyorum, hatta genel olarak yağ alımım gündelik 50 gramı geçmiyordur. Cut yaptığımdan değil ama karbonhidratı daha çok alabilmek için yağı az tutuyorum, vücut zaten testosteron üretmek için yağa ihtiyaç duymuyor :D. Tahmini gündelik zeytinyağı spesifiğinde 20 gram anca vardır.

Dogru fakat zeytiyagini biraz arttirabilirsin faydası olacaktır kolestrole.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    228

Günlük alman gereken yağ miktarını olabildiğince sağlıklı yağlardan al ve temiz beslenmeye çalış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    807

şunla ilgili daha 1-2 gün önce konu açıldı zahmet olcak ama az araştırın.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Sparta34
      Selamün aleyküm herkese.
      Kolesterol düşürmek için çeşitli şeyler var ama en etkili ve kısa süre için bildiğiniz yada uyguladığınız yöntemler neler.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mythe02
      Merhaba,
      10 haziranda 250 mg enantat son enjeksiyonu vurdum. Kür detayı aşağıdadır.
      İlk 8 hafta: 
      Swiss enantat 500 mg Swiss bolde 400 mg Swiss tren enantat 400 mg Swiss growth hormone günlük 4 IU Bu kadar ilacı kullanıp, diyetimi ve idmanımı iyi yapmama rağmen gelişme göremedim. ve ilk ay sonunda verdiğim tahlilde kan değerlerim hiç oynamamıştı. Bolde hematokriti hiç yükseltmedi. GH 0 a yakın, testo underdose, tren için kan değerlerimi referans alamadım çünkü prolaktinim hala çok yüksekti, önceki tahlile kıyasla progesteronum da pek oynamadı. 400 mg tren adamı paramparça etmesi gerekirken bu kürde sadece testo yükselmesi hissetmem bence zaten başlı başına trenin çalışmadığını gösteriyor. Ben de swiss ilaçlarını salıp eczaneye yöneldim.
      Son 5 hafta: 
      Swiss enantat 500 mg Eczane rimobolan 400 mg Genotropin 4 IU Primoyu 4. haftada bıraktım. 10 haziranda da 250 mg enantat son enjeksiyonumu oldum. 24 haziranda full checkup verdim. Hormonal ve genel ref dışı değerleri ekte bulabilirsiniz. Şu an beni en çok düşündüren kolesterol. İstendiği taktirde kür öncesi, kür içi tahlilleri de yollayabilirim. 
      PCT ve diğer değerler için önerilerinizi rica ediyorum. 

• Yazan: 0xhex
      Arkadaşlar merhaba,
      En son kasım ayında enjeksiyon yaptım yani 7-8 ay geçti fakat LDL yüksek gözüküyor,
      Omega kullanmaya başladım ama fayda etmemiş, sizin tecrübeleriniz varsa bu konuda paylaşabilir misiniz?

@rastlantisal @Askabar @metinav @Bay-T

• Yazan: Greblan
      Testo bolde danabol küründeyim. 5. haftanın son günündeyim. Kolestrol değerleri beni ciddi anlamda ürkütüyor. LDL kısmen eh işte seviyesinde ama HDL nin bu kadar düşük olması kafamı çok karıştırdı. HDL yükseltme açısından cardiolara ağırlık vermemi ve zeytin yağı vs. tüketmemi önerenler oldu ama sizlerinde yorumlarını almak istiyorum. HDL yükseltmek için ve LDL düşürmek için ne önerirsiniz? @Vural2 @metinav

• Yazan: qwert
       Only testo kürüne girmeye niyetim var genel olarak hormon ve diğer değerlerim bunlar sizce girmemde bi sıkıntı olur mu triglesrit ve hdl ldl açısından sıkıntı olur mu ve anti tpo bi sıkıntı çıkartır mı

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.