Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

NiqhTM4r3

Kür dönemi ilaçların yan etkileri hk.

Önerilen İletiler

NiqhTM4r3    27

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Bugün kafama birşey takıldı açıkçası kullandığımız steroid hormonlarının yan etkileri ilaçlar etkiye başladıktan sonra sürekli yaşanan bir durum mu yoksa arada gelip yoklayan ya da evet ben buradayım seklindeki tarzda yan etkiler mi çok merak ediyorum örnek vermek gerekirse;

Boldenon yan etkisi bildiğimiz gibi hgb rbc tansiyon kafa bölgesinde ağrı ensede yoğun bir doluluk vb mesela ilaç açıldıktan sonra bu hissiyatlar sürekli her gün mü olacak ya da olmalı mı? Kür bitimine kadar yoksa kür boyunca belirli aralıklarla ben buradayım diyen şeyler mi arada yoklayan yoksa ilaç acildi baş ağrısı geldi tansiyon yükseldi kür bitimine kadar böyle devam eden şeyler mi kafama takıldı tecrübesi olan ya da deneyimleyip birçok kişide gören kişilerin bilgisi varsa sevinirim.

Tüm cevaplar için teşekkürler şimdiden :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

onlytrenbolone    215

Açılma süreleri var misal tren 3 4 hafta başlar bitene kadar yaşatır yan etkilerini tabi yan etki yaşamaya ne kadar açık genetiğin onunla ilişkili baazısı çok yaşar bazısı az bazısı hiç. Boldenon 10 14 haftalarda yan etkiler başlar bitene kadar devam eder. Böyle bakmak lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    9

bu konuya istinaden sürekli ve şuanda da güncel kürde olduğunu (öyle biliyorum) bildiğim @rastlantisal dedeye bir sorum olucak.

Bildiğim kadarıyla uzun yıllardır Kür ve ilaç işleriyle uğraşıyorsunuz. Bana Somut bi şekilde rica etsem 'benim şu şu sorunum şu sıkıntılarım var, dalak böbreğim vs. böyle oldu' diyebileceğiniz bi hastalığınızı, probleminizi söyler misiniz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.021
Komutan, 36 dakika önce yazdı:

bu konuya istinaden sürekli ve şuanda da güncel kürde olduğunu (öyle biliyorum) bildiğim @rastlantisal dedeye bir sorum olucak.

Bildiğim kadarıyla uzun yıllardır Kür ve ilaç işleriyle uğraşıyorsunuz. Bana Somut bi şekilde rica etsem 'benim şu şu sorunum şu sıkıntılarım var, dalak böbreğim vs. böyle oldu' diyebileceğiniz bi hastalığınızı, probleminizi söyler misiniz ?

Güzel bir noktaya değişmişsin. Bu beraberinde 2 soruyu getirir.

1. Sen profesyonel amaçlarla mı kür yapıyorsun?
  2. Sen sporu hayatının bir parçası haline getirmiş ve "madem yapıyorum birazda anaboliklerden destek alayım" insanı mısın?
Ben 2. kısımdayım. 1. kısım sporcular için öncelik sürdürülebilir sağlıktan ziyade profesyonellik olduğu için onları ayrı tutup 2. kısma göre ele alalım.
  • Benim herhangi bir sağlık sorunum var mı? Veya yoktu ama kürden sonra oldu mu?

Hayır olmadı. Herhangi bir sağlık sorunum yoktu. Kürden sonra da ilave bir sağlık sorunum olmadı ancak benim nasıl dikkatli gittiğimi biliyorsunuz. Gaza gelmiyorum ve sağlığımla inatlaşmıyorum. 

Mesela arkadaşın yaşadığı yan etkilerin daha fazlasını yaşadığım için artık boldenon kullanmıyorum ve kendime yasakladım. Tüm koruyuculara rağmen karaciğer değerlerini stabil tutamadığım için treni kendime yasakladım. Ne olursa, ne kullanırsam kullanayım kıskançlık tetiklemesi sağladığı için decayı kendime yasakladım. 

E ne kaldı? Kalanla uzun soluklu devam dostlar. Yaşam kalitenizi baltalamadan ve hatta artırarak, sağlığınızdan olmadan bir denge yakalayıp onu yıllarca sürdürürseniz zaten kolay kolay bir şey olmaz. 

Ama yok sen gaza gelip kendine ne gördüysen saplıyorsan er geç bir noktada patlarsın.

• Beğen 1
  • +1 1
  • Yıldız 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    9

Detay için çok teşekkürler, Uzun zamandır yapıyosanız ve bilgilerinizi aktarıyosanız vardır bi bildiğiniz. Yolunuz Yolumuzdur. Aynı yoldan devam.

Dediğinizi aklıma yıldızladım. Tekrar Teşekkürler, Selametle. <3 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    609
onlytrenbolone, 33 dakika önce yazdı:

Açılma süreleri var misal tren 3 4 hafta başlar bitene kadar yaşatır yan etkilerini tabi yan etki yaşamaya ne kadar açık genetiğin onunla ilişkili baazısı çok yaşar bazısı az bazısı hiç. Boldenon 10 14 haftalarda yan etkiler başlar bitene kadar devam eder. Böyle bakmak lazım.

Mesela ben 

neredeyse hiç yan etki görmüyorum desem yeridir 

ne fiziksel ne ruhsal 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    27
onlytrenbolone, 9 saat önce yazdı:

tesekkurler hocam cevap icin

Komutan, 9 saat önce yazdı:

çok güzel değinmisşiniz teşekkürler bendede merak uyandırdı

rastlantisal, 8 saat önce yazdı:

Güzel bir noktaya değişmişsin. Bu beraberinde 2 soruyu getirir.

1. Sen profesyonel amaçlarla mı kür yapıyorsun?
  2. Sen sporu hayatının bir parçası haline getirmiş ve "madem yapıyorum birazda anaboliklerden destek alayım" insanı mısın?
Ben 2. kısımdayım. 1. kısım sporcular için öncelik sürdürülebilir sağlıktan ziyade profesyonellik olduğu için onları ayrı tutup 2. kısma göre ele alalım.
  • Benim herhangi bir sağlık sorunum var mı? Veya yoktu ama kürden sonra oldu mu?

Hayır olmadı. Herhangi bir sağlık sorunum yoktu. Kürden sonra da ilave bir sağlık sorunum olmadı ancak benim nasıl dikkatli gittiğimi biliyorsunuz. Gaza gelmiyorum ve sağlığımla inatlaşmıyorum. 

Mesela arkadaşın yaşadığı yan etkilerin daha fazlasını yaşadığım için artık boldenon kullanmıyorum ve kendime yasakladım. Tüm koruyuculara rağmen karaciğer değerlerini stabil tutamadığım için treni kendime yasakladım. Ne olursa, ne kullanırsam kullanayım kıskançlık tetiklemesi sağladığı için decayı kendime yasakladım. 

E ne kaldı? Kalanla uzun soluklu devam dostlar. Yaşam kalitenizi baltalamadan ve hatta artırarak, sağlığınızdan olmadan bir denge yakalayıp onu yıllarca sürdürürseniz zaten kolay kolay bir şey olmaz. 

Ama yok sen gaza gelip kendine ne gördüysen saplıyorsan er geç bir noktada patlarsın.

değerli tecrube ve bilgileriniz icin sağolun hocam katılıyorum bir yerde uyarı lambası yanıyorsa üstüne gitmektense uyarı verdirten unsuru ortadan kaldırmak en doğrusu ilaç bir şekilde değistirilir yol bulunur ve daha iyisi yapılır ama sağlık 1 kez kayboldumu geri döndürülemez şekilde cidden problem olur parada verilip cozumu olmayan çok şey var bazı insanlar para kaybetmenin zaman ve sağlıktan daha önemli olduğunu düşünüyor oysa öyle olmamalı

Tony Montana, 8 saat önce yazdı:

Mesela ben 

neredeyse hiç yan etki görmüyorum desem yeridir 

ne fiziksel ne ruhsal 

yan etki görmeyince şüpheniz olmuyormu? acaba ilaç boşmu vb türklerde genelde algı bu oluyor yan etki yoksa boş underdose vsvsvs

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    609
NiqhTM4r3, 22 dakika önce yazdı:

tesekkurler hocam cevap icin

çok güzel değinmisşiniz teşekkürler bendede merak uyandırdı

değerli tecrube ve bilgileriniz icin sağolun hocam katılıyorum bir yerde uyarı lambası yanıyorsa üstüne gitmektense uyarı verdirten unsuru ortadan kaldırmak en doğrusu ilaç bir şekilde değistirilir yol bulunur ve daha iyisi yapılır ama sağlık 1 kez kayboldumu geri döndürülemez şekilde cidden problem olur parada verilip cozumu olmayan çok şey var bazı insanlar para kaybetmenin zaman ve sağlıktan daha önemli olduğunu düşünüyor oysa öyle olmamalı

yan etki görmeyince şüpheniz olmuyormu? acaba ilaç boşmu vb türklerde genelde algı bu oluyor yan etki yoksa boş underdose vsvsvs

İlk başta oluyordu yalan yok, marka değiştirdim yine yan etki görmedim ama aynı zamanda gelişiyorum da fakat bana sorarsan bi yerde bi terslik var ben de anlamıyorum 🫠

Tony Montana, 11 dakika önce yazdı:

İlk başta oluyordu yalan yok, marka değiştirdim yine yan etki görmedim ama aynı zamanda gelişiyorum da fakat bana sorarsan bi yerde bi terslik var ben de anlamıyorum 🫠

Yalnız şunu eklemeliyim ilaçlar vücuduma ilk girince bi afallama bi değişiklik oluyor o ara yan etki görüyorum ben de biraz. Sonraki haftalarda vücut alışıyor herhalde 

zaten bana şu da mantıksız geliyor biraz,

10.tren kürünü yapan adam ilk tren kürü gibi yan etki görmez diye düşünüyorum. Ama ilaç işini yapmaya devam eder

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    34

Kral ben sarms kürü yaparken alkol aldığımda aşırı şekilde tansiyonum yükseliyordu baş ağrısı yapıyordu ama alkol kullanmadigimda ayni sorun ortadan kalkmıştı şimdi kür bitti çok şükür tansiyon falan sorunu da kalmadı hepsinden kurtuldum😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: FatChicken
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Trenbolone Enanthate içeren bir küre başladım. Pazartesi 200mg, Çarşamba 200mg vurdum. Bugün cumartesi günü ama hiçbir yan etki hissetmiyorum. Daha önce de trenbolone kürüne girmiştim. Yüksek derecede gece terlemesi, öfke, tansiyon problemleri gibi yan etkileri kısa sürede yaşıyordum ama 5 gün olmasına rağmen hiçbir yan etki hissetmedim. İlacın underdose olma ihtimali var mı yoksa çok mu erken.
      Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: senior
      Sevgili hocalarım değerli arkadaşlarım,
      Geçen ekimde bir yarışma hazırlığım oldu optimum overdose trenabol kullandım fakat kullanırken bahsedilen hiç bir yan etkiyi yaşamadım ne bir öksürük ne bir uyku bozukluğu vs... o zaman ki koçum dozajı günlük 0.25 mg olarak ayarlatıyordu yarışmacı bir arkadaşım ürünün muhtemelen sahte olduğunu kendisinin ve tanıdıklarının kullanırken midesine kramp girdiğini uyandığında yatağının sırılsıklam olduğundan bahsetti fakat ben bunların hiçbirini yaşamadım ama o zaman hatlarımı belirginleştirmişti şuan aynı kilolarda olmama rağmen daha kapalı duruyorum gerçi onu da şuan kullandığım npp ye bağlıyorum.
      Şimdi nisanda ki yarışmaya farklı bir koç ile hazırlanıyorum bir kaç hafta sonra tren kullanmaya başlayacağımızı söyledi çekmecemde hala o tren duruyor farklı bir markadan almalı mıyım yoksa ürün orijinal ve yan etki görmemem normal mi?
    • Yazan: matiquew133
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümde 9. haftaya girdim. 8. hafta Tren A ekledim 150mg haftalık. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo E 500MG Boldenone 450 MG Tren A 150mg Trenbolone'un denilen etkilerinin hiç birini hissetmiyorum enjeksiyon yaparken öksürme falan olmadı. @heisenbergg @GHOST @rastlantisal
      Ne zaman hissetmeye başlarım? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
    • Yazan: Kayrasevim16
      Dostlar merhaba geçen pazartesi only sustanona başladım cinsellik ve spor için kullanıyorum, bugün karnımda şişlik, karnımın sol alt kısmından ağrı, arada bir hızlı kalp atışı oluyor bunlar bir yan etkimidir yoksa bu ilacın normal etkilerimidir, sustanon kullanmış olan dostlar tecrübelerini aktarirsa çok sevnirim, iyi gunler
    • Yazan: mogger
      Merhaba dostlarım.
      Testo E. Trenbolone E. Boldenon kürümün 4. haftasındayım.
      Kürüm şu şekilde;
      1-16 Hafta 500mg Boldenon, 1-8 Hafta 300mg Trenbolone Enanthate, 0-16 Hafta 600mg Testosteron Enanthate Clean bulk yapıyorum ve bu on altı haftadan sonra clean bulk bitecek.  Ancak ben ve anabolizanlar bir türlü anlaşamadık.
      Başlamadan yaklaşık 2 ay önce uzun zamandır açılma isteği duyduğum hanımefendiden red yemiştim. Normalde bana koymaz next der geçerdim. Yapım gereği pamuk gibi bir adamım aynı zamanda. Ancak küre girdiğim andan itibaren değil, tren'i küre eklediğim zamandan itibaren bu psikolojik olarak bana sürekli depresyon ve üzüntü hali vermeye başladı. Yalnız bir insanım normalde, çok samimi arkadaşım bir elin beş parmağını geçmez. Dışarı falan şu sıralarda arkadaşlarımla takılmaya falan çıkmam, hep geri planda kalırım. Bu samimi arkadaşlarımın bir tanesi bu hanımefendi ile ortak arkadaşımdı. Ben ona bu durumları anlatınca ve ne kadar üzüntülü olduğumu farkedince bu da hanımefendi ile konuşmuş ve hanımefendinin doldurmalarına gelmiş bana bir şeyler anlatmaya çalışıyordu. Saman alevi gibi TELEFON KONUŞMASINDA parlayıp evde kendi kendime kafamda olay kurmaya başladım. Ancak dayanılacak gibi değil bu durum. Şuan bu olayı burada konu açarak anlatmam bile bana iyi geliyor. O kadar kötü durumdayım. (İntihara meyilim kesinlikle yok.)
      Sizlere sorum şu, Tren'in dozunu azaltmam mı gerek, ya da son vermem mi gerek? Belki kendiliğinden geçecektir, devam mı etmeliyim? Sebepleri ne olabilir? Trenbolone hakkında daha tecrübeli arkadaşlar var ise belirtirse çok güzel olur. Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.