Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Drei Lilien

Boldenon kullanımı ve yüksek tansiyon hk.

Önerilen İletiler

Drei Lilien    31

Hocalarım Merhaba Şuan 500 Testesteron 500 Boldenon Küründeyim. Şansıma 2019 üretimi  Sp boldenon elime  geçti çok felaket yan etkiler yaşıyorum daha önce  aynı kürde   3 farklı ilaç  kullandım neredeyse 0 yan etki   yaşamıştım. Bu eski sp gerçekten çok kaliteli zehir ilaçlarmış.

4.Haftadan sonra kafada doluluk hissi ve tansiyon problemi baslayınca gunluk 1 telmodip 1 nexivol kullanmaya basladım 4 gün sonra problemim kalmadı. Şuan 8.haftadayım Tansiyon ve kafada doluluk hissi özellikle kafanın arka kısmında ki doluluk ve ağrı hissi tekrar basladı  ve burun kanamaları  yasadım  2 gün önce hacamat oldum ancak o da fayda sağlamadı sizce telmodip(80) nexivol(5) dozunu yükseltmeliyim veya bolde  dozu düşürmeli miyim?

İlacı kesmek istemiyorum acayip iştah yaptı son 2 haftadır 6-7 bin arası kalori alıyorum o bile yetmiyor kollar ve bacaklarda omuz baslarında acayip damarlanma yasamaya başladım gücüm de artmaya basladı hayatımda ilk defa 100 kg yi geçtim. Sizce nasıl bir yol izlenmeli tansiyon gerçekten zorluyor ayrıca tren kullanmıs gıbı gece terlemeleri de yasıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

NiqhTM4r3    27

kontrol edebiliceğin bir duzeydeyse bu yan etkiler kesmene gerek yok ama anlaşılan ilacin verdiği etkilerin tadını alınca bırakmama gibi bir düşünce oluşmuş lakin kalıcı hasarlar ve bir daha boldenon kürüne girememeyi göz önünde bulundur ve sağlık her zaman ön planda olmalıki daha güzel tadabiliceğin ilaçlar kullanma fırsatın olsun dozajlarla ilgili birşey diyemiyiceğim unite olarak kan aldır rahatlatıcaktır yeterli olmayada bilir ama dene sağlıcakla kal dostum

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.550

En acilinden bir ünite kan vermelisin. Gün aşırı 100 mg coraspirin içmen iyi gelecektir. Su tüketimini artır.

• Beğen 5

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110

Hemogram, ALT, AST, Kolestrol, Üre testleri yaptırır mısın? Durumunu rakamlarla da görelim. SP boldenon bende de böyle yapmıştı. Her şey bir yana o kafada doluluk hissi çok acayip.

Aktardan performans macunu al. Günde silme 1 çay kaşığı iç. Onun da faydası oluyor tansiyona.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ulashaksu    10

Tansiyon şakaya gelmez kafanın arkasında doluluk hissi varsa omurilik soğanına kadar etkiliyor demektir. İleriki aşamada denge kayıpları vs. Bolde bu yüzden sırf trenden bile daha çok korkutuyor beni. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.561
Diver, 55 dakika önce yazdı:

En acilinden bir ünite kan vermelisin. Gün aşırı 100 mg coraspirin içmen iyi gelecektir. Su tüketimini artır.

Diver'in yorumuna ilave olarak, kan verdikten sonra mümkün ise serum bağlatıp kanı sulandırmak en etkili yöntem. Kan vermek geçici olarak sorunu kısa vadeli çözmeni sağlar fakat serum bağlayıp kanı sulandırdığında etkisi daha uzun sürecektir.

• Beğen 2
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    31
NiqhTM4r3, 4 saat önce yazdı:

kontrol edebiliceğin bir duzeydeyse bu yan etkiler kesmene gerek yok ama anlaşılan ilacin verdiği etkilerin tadını alınca bırakmama gibi bir düşünce oluşmuş lakin kalıcı hasarlar ve bir daha boldenon kürüne girememeyi göz önünde bulundur ve sağlık her zaman ön planda olmalıki daha güzel tadabiliceğin ilaçlar kullanma fırsatın olsun dozajlarla ilgili birşey diyemiyiceğim unite olarak kan aldır rahatlatıcaktır yeterli olmayada bilir ama dene sağlıcakla kal dostum

Tansiyon zorluyor gercekten baska yan etki yasamıyorum yarın kan vereceğim tesekkurler

Diver, 4 saat önce yazdı:

Abi yarın gideceğim kan vermeye coraspin de deneyeyim tesekkur ederim

rastlantisal, 3 saat önce yazdı:

Hemogram, ALT, AST, Kolestrol, Üre testleri yaptırır mısın? Durumunu rakamlarla da görelim. SP boldenon bende de böyle yapmıştı. Her şey bir yana o kafada doluluk hissi çok acayip.

Aktardan performans macunu al. Günde silme 1 çay kaşığı iç. Onun da faydası oluyor tansiyona.

Abi en yakın randevuyu 1 hafta sonraya alabiliyorum yaptırıp buraya ekleyeceğim . Ben böyle ilaç görmedim tek öğün de 300 pirinç 200 kıyma yedıgım oluyor 1 saat sonra sanki günlerdir bisey yememis gibi ağzım kokmaya acıkmaya baslıyorum daha ılaç acıldı sayılmaz bile 8. haftadayım iştahı durduramıyorum tek seferde 400 gr yulaf yiyip antrenmana gittiğim oldu..

Rdm, 3 saat önce yazdı:

Diver'in yorumuna ilave olarak, kan verdikten sonra mümkün ise serum bağlatıp kanı sulandırmak en etkili yöntem. Kan vermek geçici olarak sorunu kısa vadeli çözmeni sağlar fakat serum bağlayıp kanı sulandırdığında etkisi daha uzun sürecektir.

Deneyeceğim abi kızılay kan verme merkezınde bu ıslemı uygularlar mı? yoksa hastane de mi yaptırmam lazım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110
Drei Lilien, 20 dakika önce yazdı:

Deneyeceğim abi kızılay kan verme merkezınde bu ıslemı uygularlar mı? yoksa hastane de mi yaptırmam lazım.

Kanda vücudun üretmediği anabolik hormonlar varken kızılaya kan vermezsen iyi olur. Test yapıyorlar doğru ama kanda anabolik var mı diye test yapmıyorlar. Onun yerine sağlık kabinlerine 700tl kan alımı + serum için para verip yaptırabilirsin.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    31
rastlantisal, 10 dakika önce yazdı:

Kanda vücudun üretmediği anabolik hormonlar varken kızılaya kan vermezsen iyi olur. Test yapıyorlar doğru ama kanda anabolik var mı diye test yapmıyorlar. Onun yerine sağlık kabinlerine 700tl kan alımı + serum için para verip yaptırabilirsin.

Tamamdır abi teşekkür ederim 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.047
Drei Lilien, 9 saat önce yazdı:

Hocalarım Merhaba Şuan 500 Testesteron 500 Boldenon Küründeyim. Şansıma 2019 üretimi  Sp boldenon elime  geçti çok felaket yan etkiler yaşıyorum daha önce  aynı kürde   3 farklı ilaç  kullandım neredeyse 0 yan etki   yaşamıştım. Bu eski sp gerçekten çok kaliteli zehir ilaçlarmış.

4.Haftadan sonra kafada doluluk hissi ve tansiyon problemi baslayınca gunluk 1 telmodip 1 nexivol kullanmaya basladım 4 gün sonra problemim kalmadı. Şuan 8.haftadayım Tansiyon ve kafada doluluk hissi özellikle kafanın arka kısmında ki doluluk ve ağrı hissi tekrar basladı  ve burun kanamaları  yasadım  2 gün önce hacamat oldum ancak o da fayda sağlamadı sizce telmodip(80) nexivol(5) dozunu yükseltmeliyim veya bolde  dozu düşürmeli miyim?

İlacı kesmek istemiyorum acayip iştah yaptı son 2 haftadır 6-7 bin arası kalori alıyorum o bile yetmiyor kollar ve bacaklarda omuz baslarında acayip damarlanma yasamaya başladım gücüm de artmaya basladı hayatımda ilk defa 100 kg yi geçtim. Sizce nasıl bir yol izlenmeli tansiyon gerçekten zorluyor ayrıca tren kullanmıs gıbı gece terlemeleri de yasıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Telmodip bende tren enant küründe yarım kullanıyordum tansiyon sorunu geçince bıraktım boldenonda bu işin çözümü boldenonu bırakmak ve birdaha vurmamak çünkü leş bir ilaçtır götürüsü getirisinden fazla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    31
rastlantisal, 19.02.2025 - 08:18 yazdı:

Hocalarım  merhaba sonuçlarım çıktı geçen hafta 10 kupa hacamat yaptırdım ve 2 gün önce 1 unite kan vermeme rağmen sonuçlar bu şekilde tansiyonu 14 ün altına düşüremedim telvis plus ve nexivol kullanmama rağmen tansiyon düşmüyor ancak. Kafada ki doluluk hissi ve ağrı geçti  aktardan tavsiye ettiğin macunu aldım  1 haftadır kullanıyorum  sürekli 14 tansiyon. Kanda koyulaşma ve yogunluk cok fazla  boldeyi kestim ve 1 hafta antrenman yapmadan testleri verdim.

Kür içi Koruyucularım 

• 1000 mg ursactive 
  • Nac 1200 
  • 3 gr omega 3- 20 gr zeytinyağı 
  • 5000 iu d vitamini 
  • Saw palmetto complex 
  • 500 mg ester c- 
  • Kıngsıze black guardıan 
  • Magnezyum Complex 

Beslenme 500 karb 150 180 arası protein alıyorum su tüketimim 4lt civarı.

Ekran görüntüsü_26-2-2025_8271_.jpeg Ekran görüntüsü_26-2-2025_82729_.jpeg Ekran görüntüsü_26-2-2025_82742_.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.550

Teste göre değerlerin bence güzel. Balık yağını biraz daha artırman lazım. Temiz beslenmeye özen göster ve antrenmanı kesme. Boldenonun bu etkileri 3/6 ay daha sürebilir. Beslenmeyi ve antrenmanı bozmadan devam etmen lazım. Artırabilirsen suyu artır. Ve bir daha boldenon kullanma :) Tansiyon için sabah aç karnına bir yemek kaşığı alıç sirkesi kesinlikle tavsiye ederim çok farkediyor.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    31
Diver, 34 dakika önce yazdı:

Teste göre değerlerin bence güzel. Balık yağını biraz daha artırman lazım. Temiz beslenmeye özen göster ve antrenmanı kesme. Boldenonun bu etkileri 3/6 ay daha sürebilir. Beslenmeyi ve antrenmanı bozmadan devam etmen lazım. Artırabilirsen suyu artır. Ve bir daha boldenon kullanma :) Tansiyon için sabah aç karnına bir yemek kaşığı alıç sirkesi kesinlikle tavsiye ederim çok farkediyor.

Cevabın için teşekkür ederim abi. Bu boldenin Allah belasını versin bir daha yanından geçmem. Önceki kürde deca npp primo yaptım 0 yan etki bütün değerler referans aralığında idi çok acayip size ve güç kazanmıstım. Boldenon ve tansiyonu vücudu yavaş yavaş çürütüyor bu konuyu ilerde okuyacak kardeşlerime tavsiyem boldenonun yanından geçmeyin TR piyasasında boldenon neredeyse  hiç yan etkisi olmayan bir anabolik olarak pazarlanıyor kesinlikle kullanmayın..

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    69
gönderildi (düzenlendi)
Drei Lilien, 29 dakika önce yazdı:

Cevabın için teşekkür ederim abi. Bu boldenin Allah belasını versin bir daha yanından geçmem. Önceki kürde deca npp primo yaptım 0 yan etki bütün değerler referans aralığında idi çok acayip size ve güç kazanmıstım. Boldenon ve tansiyonu vücudu yavaş yavaş çürütüyor bu konuyu ilerde okuyacak kardeşlerime tavsiyem boldenonun yanından geçmeyin TR piyasasında boldenon neredeyse  hiç yan etkisi olmayan bir anabolik olarak pazarlanıyor kesinlikle kullanmayın..

Forumda da çok fazla kişi öneriyor özellikle ilk kür düz testo-bolde yazıyorlar.

Forumda bir konu verdi boldenone nedir ne değildir diye ilk defa küre gireceklerin kesin okuması gerekiyor.

https://peptidturkiye.com/forum/topic/19216-boldenone-nedir-ve-ne-değildir/

tarihinde deluxes tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
Drei Lilien, Bir saat önce yazdı:

Sorunsuz şekilde npp, deca kullanabiliyorken boldenon kullanmak garip bir iş :D Yeni başlayan insanların yan etkiden kastı saç dökülmesi ve ereksiyon sorunları olunca boldenon dışında geriye pek bir enjeksiyon steroid kalmıyor. Yan etkisiz bir anabolikmiş gibi bir algı var ama bana sorarsan bazı mutant arkadaşlar hariç diğer insanlar için yan etkileri ilacın etkilerinden daha ağır basıyor. Bir de kullanmaya başladın yan etkiler sana ağır geldi bırakayım desen uzun esteri sağ olsun 3-4 ay daha yan etkilerinin bitmesini beklemen gerekiyor. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    31
Feladel, 5 dakika önce yazdı:

Sorunsuz şekilde npp, deca kullanabiliyorken boldenon kullanmak garip bir iş :D Yeni başlayan insanların yan etkiden kastı saç dökülmesi ve ereksiyon sorunları olunca boldenon dışında geriye pek bir enjeksiyon steroid kalmıyor. Yan etkisiz bir anabolikmiş gibi bir algı var ama bana sorarsan bazı mutant arkadaşlar hariç diğer insanlar için yan etkileri ilacın etkilerinden daha ağır basıyor. Bir de kullanmaya başladın yan etkiler sana ağır geldi bırakayım desen uzun esteri sağ olsun 3-4 ay daha yan etkilerinin bitmesini beklemen gerekiyor. 

İlk kürümde 20 hafta 250 Bolde 300 testo kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ancak boldenon cok sinsi bir anabolik abd menşei makaleler de okuduğum kadarıyla vücuda yapışarak 1 seneden daha fazla atılamadığı oluyormuş tansiyon üzerinde olumsuz etkisi çok tehlikeli organlara ve kalbe aşırı baskı uyguluyor ayrıca tansiyonun vücuda 3-4 farklı noktadan saldırı biçimi var kullandığımız tansiyon ilaçları bile ezbere su tutumu üzerinden bile sinsice organlara hasarı oluyor ve her tansiyon ilacı da farklı mekanizmadan düşürmeye calısıyor 3-4 farklı tansiyon ilacı kullanamayacağımıza göre BOLDENON KULLANMAYIN ARKADAŞLAR..

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    221

Günlük Telmisartan yarım tablet iç bak  nasıl duzelıyor :D  Haftads 3 gun de ecoprin pro

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    31
Yusufdemir1995, Bir saat önce yazdı:

Günlük Telmisartan yarım tablet iç bak  nasıl duzelıyor :D  Haftads 3 gun de ecoprin pro

kral 4 haftadır hergün  1 er tablet telmodip nexivol 10 gündür hergün ecopirin 300 içtim gene düzelmedi telvis plus a geçtim oda fayda etmedi boldeyi kestim artık ancak tansiyon devam ediyor 10 gün günlük 160 mg telmodip düşünüyorum fazla gelir mi sence?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    221
Drei Lilien, 25 dakika önce yazdı:

kral 4 haftadır hergün  1 er tablet telmodip nexivol 10 gündür hergün ecopirin 300 içtim gene düzelmedi telvis plus a geçtim oda fayda etmedi boldeyi kestim artık ancak tansiyon devam ediyor 10 gün günlük 160 mg telmodip düşünüyorum fazla gelir mi sence?

Sen bir hastahaneye gıt dostum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    31
Diver, 26.02.2025 - 10:57 yazdı:

6 Haftadır 14-15 Civarı gezen tansiyonum bugün 12 ye düştü telvis dozajı aynı nexivol 7.5 mg a cektim ve diver abimin tavsiyesiyle sabah aksam  1 yemek kaşığı  alıç sirkesi+ kudret narı kullandım 2.gün aksamı ölçtüğümde 12 idi ayrıca bu kaynaktan da yararlandım teşekkürler Diver abim..

https://www.firattipdergisi.com/text.php3?id=351

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre Demir    0

gece terlemeleri yaşıyorum ben de tansiyonda mevcut hastane mi öneriyorsunuz ??

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Merhaba herkese günaydın,
      Testo bolde kürümü bitireli 21 gün oldu 125 mg Testo devam ediyorum. 
      Sabah kalktıktan 30-40dk sonra yataktayken ölçtüm. Küçük tansiyon neden bu kadar düşük bunu sağlıklı bir şekilde yükseltebilir miyim? Küçük tansiyonum hiç steroid kullanmadan öncede 3-4 aralarındaydı çok bi zararını hissetmiyorum diyebilirim sadece yataktayken ellerim fazla uyuşuyor mesele şuan telefon elimde yazı yazarken uyuşmaya başladı ve bu durumda yeni bir küre girmemde sakınca var mı?
      (Bunu söylemeyi unutmuşum şuan diyetteyim günde 2000 kalori alıyorum 2haftada 8kg verdim sert diyetten kaynaklıda sorunu yaşıyor olabilir miyim)
      Şimdiden verilen cevaplar için çok teşekkür ederim.

• Yazan: Batubyraq
      Merhaba arkadaşlar,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo enant 500mg Boldenon 500mg Kürümün 5. Haftasındayım bugün spordan 3-4 saat sonra tansiyonumu ölçtüğümde 14 - 9 çıktı bu beni biraz korkuttu boldenon yüksek tansiyon yapıyor diye biliyorum bir sorun çıkartır mı? (aspirin kullanıyorum)
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Jonturk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      42 yaşındayım ve ortalama bir senedir trt tedavisi görüyorum. Cuma günü sustanon enjeksiyonumu yaptıktan sonra tansiyonum 4 gündür ortalama 15-17 seviyelerinde! Bu durum sonrası en yakın acil servise gittiğimde bana '' dil altı verip yolladılar. '' Şuan tansiyonum 16-11 seviyelerinde! Eczaneden aldığım dil altını kullandıktan sonra 11.8 kadar düştü!  @metinav @rastlantisal @Diver
      Daha önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım! Bu durumun sustanonla alakası olabilir mi?
    • Yazan: Livra
      Arkadaşlar herkese iyi günler,
      İLK KÜR GEÇMİŞİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon İKİNCİ KÜR GEÇMİŞİM:
      Sustanon Masteron Daha sonra ara vermeye karar verdim ve üniversite sınavına hazırlanmaya başladım. Bu süreçte spora da gitmiyorum ve tansiyon 140 civarında geziyor. Dün kan verdim biraz düştü gibi oldu sonra tekrar yükseldi, fayda etmedi.
      SORULARIM:
      Sizce hipertansiyon hastası mı oldum yoksa geçici midir? Hareketsiz yaşam tarzına geçtiğim için mi? Kan değerlerimde herhangi bir sorun yok. Biraz fazlalık vardı kanda 17 civarıydı dediğim gibi kan verdim tansiyon ilacı da işe yaramıyor, düşürmüyor. Coversyl aldım, bilgisi olan var mıdır? @metinav @rastlantisal @hectordoyle @heisenbergg @ardas
    • Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Arkadaşlar elimi yüzümü yıkayıp üstümü giydikten sonra nabzımı ölçtüm nabzım 97 çıktı ardından daha da yükseldi oturdum geçmesini bekledim altında yatan ciddi bir sorun var mıdır bugünde test vermeye gidecektim.
      Kullandığım ilaçlar:
      Testosterone enanthate 250mg Rimobolan 200mg Multivitamin Saw Palmetto

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.