Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sparta34

Dahiliye hormon testi yapar mı?

Önerilen İletiler

Sparta34    27

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Normalde üroloji bakıyor ama randevu yok dahiliyeye gitsek benim bölümüm değil diyip geri mi gönderiyor yoksa hormon testi yapıyor mu?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

abartach    31

hocam sağlık ocağı bile bakabiliyor. dahiliye spor hekimi üroloji vs. ama asıl soru gideceğin doktor bakmayı kabul edecekmi. kabul eti diyelim hepsini yazacakmı listenin.

dahiliye spor hekimi üroloj üçünede randevu al. sağlık ocağınada sor önceden.

tarihinde abartach tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    94
Sparta34, 8 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Normalde üroloji bakıyor ama randevu yok dahiliyeye gitsek benim bölümüm değil diyip geri mi gönderiyor yoksa hormon testi yapıyor mu?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Hocam hastanenin aile hekimliğinden randevu al ben sürekli öyle yapıyorum. Randevu alamama durumun da sıfır çünkü ertesi güne bile alabiliyorsun çoğu zaman

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    27
mamibolone, 2 saat önce yazdı:

Hocam hastanenin aile hekimliğinden randevu al ben sürekli öyle yapıyorum. Randevu alamama durumun da sıfır çünkü ertesi güne bile alabiliyorsun çoğu zaman

Hocam aile hekimine ne dememiz lazım. Doktora gidip ben steroid kullandım şu değerlere bakmak istiyprum diyince bana iş mi öğretiyosuna dönebilir mevzu. Ben gittiğimde sertleşemiyorum isteğim hiç yok 1 yıldır fakan diyorum ilaçtan bahsetmiyorum bakıyolar her doktor da olması gereken her değeri istemiyo prolaktini ve östü ikisini birden istemeyen bile oldu neye bakarak anlıcaklar başka ilginç gerçekten. Aile hekimi de bence sertleşme hikayesini anlatınca üroloji git der doğruları söylersek de bence aynısını söyler gerçi doktordan doktora değişir karakter meselesi siz nasıl yapıyorsunuz mesela

EmreGundi, 3 saat önce yazdı:

Dahiliye igf1, büyüme hormonu dahil bütün her şeye bakma yetkisi var 

Yetkileri var hocam ama benim alanım değil diyebilirler bi kere başıma geldi çünkü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    300
Sparta34, 23 dakika önce yazdı:

Yetkileri var hocam ama benim alanım değil diyebilirler bi kere başıma geldi çünkü

valla orda biraz şans devreye giriyor sadece doktoru tutturmak önemli 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    9
Sparta34, 34 dakika önce yazdı:

Hocam aile hekimine ne dememiz lazım. Doktora gidip ben steroid kullandım şu değerlere bakmak istiyprum diyince bana iş mi öğretiyosuna dönebilir mevzu. Ben gittiğimde sertleşemiyorum isteğim hiç yok 1 yıldır fakan diyorum ilaçtan bahsetmiyorum bakıyolar her doktor da olması gereken her değeri istemiyo prolaktini ve östü ikisini birden istemeyen bile oldu neye bakarak anlıcaklar başka ilginç gerçekten. Aile hekimi de bence sertleşme hikayesini anlatınca üroloji git der doğruları söylersek de bence aynısını söyler gerçi doktordan doktora değişir karakter meselesi siz nasıl yapıyorsunuz mesela

geçen haftaydı randevum vardı, ilk konuma bakarsan sadece neleri verdiğnii görebilirsin. Diğerlerine beni ilgilendırmıyo , Sağlık bakanlığı görürse bunları neden istediin bunlar üroloji alanının felan diye sıkıntı çıakrabiliyolar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    94
Sparta34, 2 saat önce yazdı:

Hocam ben direk sporcuyum ve bu değerlerime baktırmak istiyorum diyorum değerleri göster diyor bilgisayara işliyor sonra kan tahlili vs. 15 dk sürüyor. başakşehir çam sakurada yaptırıyorum testleri

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    27
mamibolone, 1 saat önce yazdı:

Hocam ben direk sporcuyum ve bu değerlerime baktırmak istiyorum diyorum değerleri göster diyor bilgisayara işliyor sonra kan tahlili vs. 15 dk sürüyor. başakşehir çam sakurada yaptırıyorum testleri

Valla keşke bize de öyle doktor denk gelse hocam bizimkiler bakması gerekenlere bile bakmıyo. Neyse artık eksik testleri özelde yaptırıcaz mecburen

Komutan, 3 saat önce yazdı:

geçen haftaydı randevum vardı, ilk konuma bakarsan sadece neleri verdiğnii görebilirsin. Diğerlerine beni ilgilendırmıyo , Sağlık bakanlığı görürse bunları neden istediin bunlar üroloji alanının felan diye sıkıntı çıakrabiliyolar.

Evet bu tarz muhabbetler var sağlık bakanlığı da bunun peşine düşücekti zaten saçmalık ayrıca hastanın şikayetleri doğrultusunda dedikten sonra ne olabilir ki

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    61

Tamamen doktorun o günkü ruh haline kalmış bir durum :) canı isterse bakar, istemez ise azarlar bakmaz, yada biraz nasihat verip hadi bakalım diyebilir fakat normal de hepsine bakma yetkisi var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.