Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kreaks

Kürü bitirip pct yapmacağım! bu süreçte nelere dikkat etmeliyim?

Önerilen İletiler

kreaks    38

Öncelikle selamlar,

Bu uzun soluklu ilaç kullanımı macerama ufak bi ara verme kararı aldım. formumun artık ilaçlar için gerçekten yetersiz olduğunu fark ettim ve buda ilaçların daha az etki etmesine sebep oluyor. 13 aylık bu gereksiz uzattığım süreci sonlandırıyorum. Sizden istediğim pct sürecinde neler yapmalıyım, neler yapmamalıyım sorularına tecrübelerinize göre cevap vermeniz. örneğin pctde mentaliniz düşünce ne yapıyordunuz? veya kütle kaybını azaltmak için ne yapmalıyım gibi gibi.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

onlytrenbolone    229

Stress peşini bırakmayacak bu dönemde ve en büyük düşmanın olacak. Total testosteron çakılacak ve pembe bulutlardan betona çakılacaksın hocam. Vücut geliştirmecilerin en sevmediği nefret ettiği zamandır pct sonrası. Çünkü vücutta testo yok ve bu bir erkek için ölmeye eş değer gibi çünkü yürüyen et parçası oluyorsun vücut suyu veriyor elini bile kıpırdatmak istemiyorsun :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
onlytrenbolone, 5 dakika önce yazdı:

Stress peşini bırakmayacak bu dönemde ve en büyük düşmanın olacak. Total testosteron çakılacak ve pembe bulutlardan betona çakılacaksın hocam. Vücut geliştirmecilerin en sevmediği nefret ettiği zamandır pct sonrası. Çünkü vücutta testo yok ve bu bir erkek için ölmeye eş değer gibi çünkü yürüyen et parçası oluyorsun vücut suyu veriyor elini bile kıpırdatmak istemiyorsun :) 

artık yapıcak bişey yok en azından ileride daha sağlıklı daha uygun bir formla yapacağız diyip kendimi ikna edecegim. koçluğuna başvurduğum kişi

• enjeksiyondan 21 gün sonrasına başlamak için
  • 7 gün 1500 iu pregnyl-chromonium veya ovitrelle
  • 40 gün- 20mg nolvadex veya tamoksifen artı 50 mg çinko tablet ve 800iu e vitamini

şeklinde bir pct yazdı sizce eksik var mıdır veya uygun diyebilir miyiz? (4 aydır 400 bolde 500 testo kullanıyorum. yaklaşık 13 aydır döngüm kapalı.)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    229
kreaks, Şimdi yazdı:

artık yapıcak bişey yok en azından ileride daha sağlıklı daha uygun bir formla yapacağız diyip kendimi ikna edecegim. koçluğuna başvurduğum kişi

• 40 gün- 20mg nolvadex veya tamoksifen artı 50 mg çinko tablet ve 800iu e vitamini

şeklinde bir pct yazdı sizce eksik var mıdır veya uygun diyebilir miyiz? (4 aydır 400 bolde 500 testo kullanıyorum. yaklaşık 13 aydır döngüm kapalı.)

Forum kurallarına göre test sonuçları olmadan kimse pct önerisi yapamaz hocam. Ban sebebi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
onlytrenbolone, 1 dakika önce yazdı:

Forum kurallarına göre test sonuçları olmadan kimse pct önerisi yapamaz hocam. Ban sebebi.

çok pardon hocam aklımdan çıkmış doğru diyorsunuz, kan testi yine 21 gün sonrası mı lazım yoksa geçen ay verdiğim yine bir fikir oluşturabilir mi, ve boldenondan sonra bi müddet yine testo vurmak gerekiyordu diye okumuştum 21 gün ikisi içinde yeterli bir süreç mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    34
kreaks, 29 dakika önce yazdı:

çok pardon hocam aklımdan çıkmış doğru diyorsunuz, kan testi yine 21 gün sonrası mı lazım yoksa geçen ay verdiğim yine bir fikir oluşturabilir mi, ve boldenondan sonra bi müddet yine testo vurmak gerekiyordu diye okumuştum 21 gün ikisi içinde yeterli bir süreç mi

Hocam bu 1 yıllık süreçte libidonuz ve kan degerleriniz nasıldı biraz bilgilendirir misiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
oisobb123, Şimdi yazdı:

Hocam bu 1 yıllık süreçte libidonuz ve kan degerleriniz nasıldı biraz bilgilendirir misiniz

kanka ilk 5 ay bambaşka bi libidom vardı harbi hissediyordum, sonra 2 ay ilacı kestim orda testo olmayınca düştük, geri başlayınca eski libidom yoktu gibi, kasımda boldenona başlayınca e2 dibe çöktü ve o zamandan beri libido ve ereksiyonda fazlasıyla sorun yaşıyorum. kan değerlerimde süreç boyunca hiç bi olumsuzluk yoktu yaşadığım e2 harici.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    25
kreaks, 9 saat önce yazdı:

Bahsettiğin kişiden geçen sene ben de koçluk aldım klomeni retina üzerinde ki yan etkileri sebebiyle yazmıyorum demişti. Aynı pct döngüsünü ben de uygulamıştım başarılı geçti, ilave olarak kore gingseng, tribulus kullanmıştım. Bütçen el veriyorsa iyi bir ashwaganda da olur hem stres yönünden faydalı hem de pct de toparlamaya destek oluyor. Antremanı aksatma, beslenmeyi kürde olduğundan daha da temiz ve stabil tutmaya calıs. Metabolizman ve sindirim sistemini yoracak şeylerden kaçın iyi bir seviyede kalırsın hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MhanYhag    24
kreaks, 9 saat önce yazdı:

boldenondan sonra bi müddet yine testo vurmak gerekiyordu

Merhaba hocam, Boldeyi kestikten sonra 6 hafta kadar only testo gitmende fayda var Bolde sonu tüm PCT döneminde tüm hocalar 6 hafta Only Testo önerisinde bulunuyor.

Bolde hormonların içinden geçtiği için testo kantan çıktığı halde bolde rahat durmuyor. E2 ve Testo diplerde olunca süreç zaten zor ekstra üzerine koymuş oluyorsun ben o hataya düştüm pişmanım aman diyim sen Bolde ve Testoyu aynı anda kesme :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
bloodiamond, 37 dakika önce yazdı:

Bahsettiğin kişiden geçen sene ben de koçluk aldım klomeni retina üzerinde ki yan etkileri sebebiyle yazmıyorum demişti. Aynı pct döngüsünü ben de uygulamıştım başarılı geçti, ilave olarak kore gingseng, tribulus kullanmıştım. Bütçen el veriyorsa iyi bir ashwaganda da olur hem stres yönünden faydalı hem de pct de toparlamaya destek oluyor. Antremanı aksatma, beslenmeyi kürde olduğundan daha da temiz ve stabil tutmaya calıs. Metabolizman ve sindirim sistemini yoracak şeylerden kaçın iyi bir seviyede kalırsın hocam

ashwagandha için önerin var mıdır benimde aklımdada hocam, ayrıyeten teşekkür ederim bilgiler içinde. hayırlısı bakalım 

MhanYhag, 35 dakika önce yazdı:

Merhaba hocam, Boldeyi kestikten sonra 6 hafta kadar only testo gitmende fayda var Bolde sonu tüm PCT döneminde tüm hocalar 6 hafta Only Testo önerisinde bulunuyor.

Bolde hormonların içinden geçtiği için testo kantan çıktığı halde bolde rahat durmuyor. E2 ve Testo diplerde olunca süreç zaten zor ekstra üzerine koymuş oluyorsun ben o hataya düştüm pişmanım aman diyim sen Bolde ve Testoyu aynı anda kesme :D 

kendisi boldenin yarılanma ömrünün 4 hafta olduğundan vb bahsetti sıkıntı yaratmayacağını söyledide yinede bilemedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.717
Emin982, 3 dakika önce yazdı:

@Diver hocam klomen kullanmamak ne derece doğru pct nin üstadı olarak yorumunuzu merak ediyorum 

Estağfurullah. Öncelikle yukarda yazan pct bana göre doğru değil. Hcg testisleri uyarır toparlanmasını hızlandırır. Hipofizden uyarıcı hormonların üretimini başlatmak için klomen gerekiyor. Hiç kullanılmasa da kendiliğinden üretim başlar. Bu kişiden kişiye değişir benim için doğru yöntem değil. Ayrıca klomen kullanılmayan pctde tamoksifen ne iş yapacak çok merak ediyorum :) 

Konuyu okumanızı tavsiye ederim :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
kreaks, 10 saat önce yazdı:

Ben olsam buna pct demezdim. Diğer kopyala yapıştır pctlerin bir mantığı vardı. Yazdığın şeydeki en pct ilacına yakın şey HCG, o da pct için değil pctden önce kullanırsın. 13 aydır kapalı olan döngü bakalım kendi kendine ne kadar sürede açılacak. Bunu yapacağına @SERKO hocanın bitkisel kürünü kullansan daha çok işe yarar bence :) Bir de testo bolde küründen çıkmışsın e2 seviyen yerlerde, prolaktinin yükselmemiştir. Tamoxifen ne alaka onu anlamadım. Placebo etkisiyle hipofizi uyarmaya mı çalışıyor bu adam.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    25

Pct ile ilgili soruları hocana sorman daha mantıklı olur. Koçluk aldığın kişinin altyapısı, özgeçmişi, eğitimleri belli ve güvenilir. Burada önüne gelen birşey yazıyor ve ben de dahil kimseyi tanımıyorsun neyini referans alıp onun dediğini yapacaksın ? Herkes pct uzmanı olmuş. Benim naçizene tavsiyem ilk önce bir zamanı geldiğinde kan testi ver ve sonrasında bazı şeylerin kararını verirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
bloodiamond, Şimdi yazdı:

Pct ile ilgili soruları hocana sorman daha mantıklı olur. Koçluk aldığın kişinin altyapısı, özgeçmişi, eğitimleri belli ve güvenilir. Burada önüne gelen birşey yazıyor ve ben de dahil kimseyi tanımıyorsun neyini referans alıp onun dediğini yapacaksın ? Herkes pct uzmanı olmuş. Benim naçizene tavsiyem ilk önce bir zamanı geldiğinde kan testi ver ve sonrasında bazı şeylerin kararını verirsin 

doğru diyorsun hocam ama ilk defa pct yapacağım için ve baya uzun bi süreçten çıktığım için tedirginim işe yarar mı, ne kadar sürede kendime gelirim gibisinden sorular var kafamda. ayrıyeten sizden bir ashwagandha önerisi alırsam mutlu olurum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
kreaks, 3 dakika önce yazdı:

doğru diyorsun hocam ama ilk defa pct yapacağım için ve baya uzun bi süreçten çıktığım için tedirginim işe yarar mı, ne kadar sürede kendime gelirim gibisinden sorular var kafamda. ayrıyeten sizden bir ashwagandha önerisi alırsam mutlu olurum

Normal şartlarda ilaç ve pct konusunda burada kolay kolay koçun söylediklerine karşı çıkılmaz ama herkes böyle pct olmaz diyorsa vardır bir bildikleri diye düşünüyorum. 3 aylık bir kür filan yapmış olsan hadi kendi kendine bir şekilde açılır diyelim de 13 aydan sonra ben kendi kendine açılsın diye beklerim diyorsan senin bileceğin iş. Kas kaybı yaşayacak olan ve depresyona girecek ben değilim nasılsa. Koçunu dinleyip 1 yıla kadar sürebilecek olan "pct" maceranda başarılar dilerim. Umarım döngüsü hızlı açılan özel genetikli insanlardansındır. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    25
kreaks, 32 dakika önce yazdı:

Bana Hollanda dan arkadaşım getirmişti raw nutrition cbum ın markası kompleks bir testosteron support ürünü, onu burda bulman çok zor. Ama  olimp ashwagandha bulabilirsen onuda tavsiye ederim

IMG_1998.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: roper2001
      İlk 1 hafta Primbalon Vurdum + Testo +Bolde bide evde danabol vardı hap eskiden abi vermisti ondan alıyordum İkinci hafta Testo bolde full devam ettim bide dnp de şuan Bitti Corona Dolasiyla Bıraktım Ama Sertlesme filan sorunu var sanki Ayin 22 sinde üroloji test yaptircamda nasil ne demeliyim Bilmiyorum açıkçası hocam yok dedidde isinimi sağlam kazığa baklamk istemedim Elimde nolvadex arkidex proviron var kullanmadim Tanidik eczacı var ondan ayarlamıştim
      Bide su dogal tedavi kürü varmış filan hepsini alamya gerek var mı?

• Yazan: KaiGreene
      Herkese merhaba 
      3 haftalık testosteron enanthe 500mg kullanımı sonrası son iğneden 17 gün sonra test sonuçları aşağıdadır 
      Elimde klomen ve tamoksifen bulunmakta nasıl bir pct yapmalıyım acaba? 
      Affınıza sığınarak şunu da belirtmek isterim ereksiyon sırasında testislerim yukarı çıkıyor daha sonrası iniyor biraz küçüldü gibime geldi ama chromion hiçbir yerde bulamadığım için maalesef kullanamayacağım. Elimdeki ilaçlar ile nasıl bir pct izlemeliyim teşekkür ederim iyi forumlar

• Yazan: yusuf gökçe
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      15 hafta 500 testo enettat ve günlık 30 mg lık dianabol kullanımından sonra ( kür bitiminde) pct programı nasıl olmalı ? yardımcı olurmusunuz ? pregnyl 5000 için bir çok kullanım şekli anlatılıyor kafam karıştı. pregnyl harici neler kulanılmalı ?
    • Yazan: xmramus
      Arkadaşlar son tahlilim ekte , 14 şubatta 20 haftalık 500 testo 500 bolde kürünü bıraktım , sonrasında1 ay sonra , sabah akşam 50'lik klomen ve proviron tamoksifen , akşamda 50 lik klomen ve proviron kullandım , pctyi yapalı 14 gün falan oldu , tekrar küre gireceğim sizce bunları açayım öyle mi gireyim yoksa direkt Allahuekber zaten kapanacak diye gireyim mi ?

• Yazan: Granikos
      Herkese iyi akşamlar,
      3 aydır ilaç kullanıyorum,ilk 2 ay testo ve primobolan kullandım,sonra ki 1 ay ise 500mg testo 400 mg bolde kullandım,elimde olmayan sebeplerden dolayı mecburen ilacı bırakmak zorunda kalıyorum ne zaman kan vermeliyim pct öncesi değerlere bakmak için ? Son enjeksiyonu 15 nisanda yaptım

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.