Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

tanersins

Kür içinde enjeksiyon şekli, ilaç miktarı ve kullanmam gereken vitaminler konusunda yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

tanersins    0

Merhaba öncelikle,

Bu ilk kürüm şuanda testo prop ve masteron prop kullanıyorum ilk enjeksiyonumu bacaktan yaptım ödem ve ağrı oldu biraz şuan geçmesini bekliyorum 2. enjeksiyonu omuzdan yapmayı düşünüyorum 1ml sağ 1ml sol şeklinde.

• Pazartesi
  • Çarsamba
  • Cuma

Günleri enjeksiyon yapıyorum. Haftalık 300ml Testesteron Prop 300ml Masteron Prop kullanıyorum. Dediğim gibi ilk enjeksiyonu 1ml testo 1ml masteron toplam 2 ml ilaç olacak şekilde sağ bacağıma yaptım baya bi ödem oldu. Bundan sonra omuzdan yapmayı düşünüyorum öneriniz nedir ve kür esnasında hangi koruyucuları tavsiye edersiniz ilk küre göre kaç mg önerirsiniz her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

6arrows    189

bilgi sahibi değilsin sanırım. bir hoca ile beraber planlama yapmanı öneririm veya ikinci enjeksiyonu yapmamanı

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    122

Bence ödem olayında ilacın sterilliği ve senin enjeksiyon esnasında ne kadar steril olduğunda önemli. Ek olarak ilacı yavaş enjekte etmeni tavsiye ederim. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    76

Markalar hakkında yorum yapmayacağım :) kür olarak ise güzel seçim, eğer ki +70 kilo isen omuzdan 2ml kadar ilaç vurabilirsin ve enjeksiyonu yaparken yavaş yapmayı dene 2ml ilaç 1dk da bitsin. Dozaj ise ilk kür olduğu için klasik 300mg her ikisi için iyi bir seçim olabilir, bu kür de çok fazla kür içi koruyucuya ihtiyacın yok, karaciğer koruyucu olarak milk thistle alabilirsin ki alsan da almasan da kronik bir rahatsızlık yok ise alt ast 40 lı değerleri geçmeyecektir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MhanYhag    24

İlaçlar steril değilse omuzdan yapman çok daha kötü olacaktır. Bacağında dayanamadığın o ağrıya omzunda nasıl dayacaksın?  Enjeksiyon öncesi enjekte yerini alkollü mendil vs ile temizliyor musun? Şırınga içinde hava kalmamasına dikkat ediyor musun? Kan kontrolü yapıyor musun?

Ben 20 hafta bacaktan enjeksiyon yaptım ilk 4 enjeksiyon ağrılı geçti bu sene yeni kürde yine bacağı seçtim sadece enjeksiyon günleri bacak antrenmanını tercih etmiyorum ama ertesi gün rahat bir şekilde bacak çalışabiliyorum. Bir sonraki enjeksiyonunda ilacı olabildiğince yavaş zerk et benim her enjeksiyonum abartısız 1-2 dk sürüyor :D aşağıda görselini bıraktığım bölgeyi dene bir kaç enjeksiyon sonrası gözün kapalı yapmaya başlayacaksın. İlaçların hakkında bir çok konu mevcut o konuları gözden geçirmeni öneririm.

images.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tanersins    0

Hepsine dikkat ettim fakat ilacı sanırım biraz hızlı enjekte ettim 30 saniye kadar sürdü birdahakine omuzdan 1 dakikada yapmayı deneyeceğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tanersins    0
gönderildi (düzenlendi)

Bugun omuzdan enjeksiyon yaptım sol tarafa 1ml testo sağ tarafa 1m masteron yaptım solda ağrı var bayağı ama sağ normal hiçbişey yok. Acaba testesteron olduğu için mi ağrımıştır yoksa yanlış yapmış olabilir miyim?

tarihinde tanersins tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    66

Alakası yok bende omuzdan yapıyorum ilaçlar steril mi o konu var bide iran testo vuruyorum 0 agrı sabah yaptım hissetmiyorum bile bastırıyorum:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tanersins    0

Şimdi enjeksiyon yaptım. Sol tarafa denedim damara denk gelmiş kan geldi sağ tarafa geçtim masteronu sorunsuz vurdum. Sonra tekrar sola geçtim testoyu vurmak için yine kan geldi damara gelmiş ağrımaya başladı yarın yapsam testoyu sorun olur mu? ve birde damara çok az da olsa ilaç vurmuş olabileceğimden şüpheleniyorum nasıl anlayabilirim yan etki gösterir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    189
tanersins, 11 dakika önce yazdı:

Şimdi enjeksiyon yaptım. Sol tarafa denedim damara denk gelmiş kan geldi sağ tarafa geçtim masteronu sorunsuz vurdum. Sonra tekrar sola geçtim testoyu vurmak için yine kan geldi damara gelmiş ağrımaya başladı yarın yapsam testoyu sorun olur mu? ve birde damara çok az da olsa ilaç vurmuş olabileceğimden şüpheleniyorum nasıl anlayabilirim yan etki gösterir mi?

bu zamana kadar damara denk gelmedim hiç. o akan kan ödem kaynaklıdır.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    365
tanersins, 9 dakika önce yazdı:

Testo kaç ml bilmiyorum ama 1 ml filansa omuzdan yoksa bacaktan yapabilirsin. Damara enjekte edince hissetmemen çok zor. Baş dönmesi, çarpıntı, nefes darlığı, öksürük gibi yan etkiler olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    8
tanersins, 36 dakika önce yazdı:

Kan enjektörün içine doldu mu yoksa nokta nokta şekilde mi geldi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tanersins    0
Feladel, 19.02.2025 - 17:03 yazdı:

Testo kaç ml bilmiyorum ama 1 ml filansa omuzdan yoksa bacaktan yapabilirsin. Damara enjekte edince hissetmemen çok zor. Baş dönmesi, çarpıntı, nefes darlığı, öksürük gibi yan etkiler olur. 

1ml omuzdan yapıyorum

Perseu, 19.02.2025 - 17:28 yazdı:

Kan enjektörün içine doldu mu yoksa nokta nokta şekilde mi geldi?

çok dolmadı biraz geldi zaten insulin ignesi olduğu için çekebileceğim çok bi alan yok 1ml

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    125
tanersins, 2 saat önce yazdı:

1ml omuzdan yapıyorum

çok dolmadı biraz geldi zaten insulin ignesi olduğu için çekebileceğim çok bi alan yok 1ml

Damara denk gelince direk kan ile dolmaya başlıyor ve biraz kan fışkırıyor en azından bende öyle olmuştu. Hatta profilime girip bakabilirsin konu açmıştım. Neyse omuzda ödem biraz daha birikeceği için bir zamandan sonra ateşin falan çıkabilir, ek olarak omuz sertleşecek ve enjeksiyon yaparken yüksek ihtimalle enjektör patlayacak, omuzdan kendine eziyet etme. Bacak ya da kalçayı tercih et ama benim fikrimce en rahatı kalçadır. Bu arada ilk başta boş iğne ile anlaştırma yap bir kaç kere sok çıkar yapınca zaten alışıyorsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
tanersins, 16.02.2025 - 16:25 yazdı:

Merhaba öncelikle,

Bu ilk kürüm şuanda testo prop ve masteron prop kullanıyorum ilk enjeksiyonumu bacaktan yaptım ödem ve ağrı oldu biraz şuan geçmesini bekliyorum 2. enjeksiyonu omuzdan yapmayı düşünüyorum 1ml sağ 1ml sol şeklinde.

• Pazartesi
  • Çarsamba
  • Cuma

Günleri enjeksiyon yapıyorum. Haftalık 300ml Testesteron Prop 300ml Masteron Prop kullanıyorum. Dediğim gibi ilk enjeksiyonu 1ml testo 1ml masteron toplam 2 ml ilaç olacak şekilde sağ bacağıma yaptım baya bi ödem oldu. Bundan sonra omuzdan yapmayı düşünüyorum öneriniz nedir ve kür esnasında hangi koruyucuları tavsiye edersiniz ilk küre göre kaç mg önerirsiniz her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden. :)

Bacaktan ve omuzdan yapmayın abi, kalçadan enjeksiyon her zaman en iyisi ve en güvenlisi bence. Gereksiz yere ödem olmasına gerek yok. Kalçadan enjeksiyon daha kolay, öğrendikten sonra diğerlerinin hammallık olduğunu anlıyorsunuz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    125
tanersins, Bir saat önce yazdı:

Tek başıma kalçadan nasıl yapıcam ki

İlk önce eğitici videolar izlerken pratik bilgileri kapmaya çalış ama. Sonra eline steril bir boş enjektör al, enjeksiyon yapacağın bölgeyi alkollü mendil ile sildin sonra artık sağ kalça ya da sol kalça mı hangisi rahat geliyorsa nişan alıp vuruyorsun. Eğer panik yapacağını düşünüyorsan arkada seni rahatlacak şarkı falan aç boş enjektörü kendine dört beş defa saplandıktan sonra korku geçiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcan07    4
tanersins, 26.02.2025 - 01:54 yazdı:

Tek başıma kalçadan nasıl yapıcam ki

Sağ lobta sağ üst köşeye doğru solda ise sol üst 

sağ kalçadan yaptığını varsayarsak sağ dönebildiğin kadar dön sol elinle sağ üst kalçadan parmaklarınla bastırarak bi tepe oluştur sonra sağ elinle o tepeye sok bastırma işlemini iyi yaparsan birazda hızlı batırırsan çiçek gibi girer hissetmezsin sonra sol elinle sıktığın yeri bırak ve şıranganın yeşil yerinden tut ama şırınganın yeşil yerinden iyice bastır tak çıkabilir yeşil yerden tuttuktan sonra sağ elinle pistonu çek kan kontrolünü yap sonra ilacı bas ama yeşil yeri stabil tut ileri kaymasın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ryuk
      Arkadaşlar Merhaba,
      Ben neredeyse 10 yıl önce bilinçsiz bir şekilde 12 hafta boyunca sustanon, primobolan kürü yapmıştım. Haftada birer tane en düşük dozajlı ampulden yaptırıyordum. Sonra antrenmanlara uzun süre ara verdim ve yaptığım zaman da düzenli yapmadım. Kür sonrası pct ve kan testi vs de yaptırmamıştım. Son 4-5 aydır çok disiplinli antrenman ve beslenme programı uyguluyorum. Günlük almam gereken tüm makroları gramı gramına hesaplıyorum ve haftada 4 gün sağlam antrenman yapıyorum ancak bu disipline bu çalışmaya göre gelişim çok çok az oldu.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      Total testosteron 340 ng Serbest Testtosteron: 8.78 Ng LH 1,43 (Ref altında) LDL: 155 Mg (Yüksek) HDL: 39.4 Mg (Düşük) DÖKÜMANTASYON:

KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 32 Boy: 177 Kilo: 80 Daha önce çok kolay forma girerdim son zamanlarda forma giremiyorum. Ben de testosteron seviyemin düşük olduğunu anlayarak bugün gidip test yaptırdım. 10 yıl önce yaptığım kür yüzünden pct yapmadığım için hormonlarım baskılanıyor olabilir mi?  . Katılıyor musunuz bu yoruma sizlerin değerli yorumlarınızı çok merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım? Doktorumla henüz görüşmedim haftaya görüşeceğim. 
    • Yazan: barany1dz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümü bitirdim istediğim verimi alamadım bu tabi benle alakalı bir durum oldu ilaçlar çalışmadı mental bozuldu falan derken artık güzel bir kür ve sonuç istiyorum açıkçası.
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      Trenbolone acetat Testosteron propionat Mastero propionat SORULARIM:
      Mg'lar nasıl olmalı? Kaç hafta gitmeliyim (aklımda hazirana kadar var)? Bu kür içerisindeki makrolar nasıl cheatler nasıl olmalı?  Baya bi araştırdım yan etkileri o durum bu durum bunların hepsinin farkındayım sadece buradan da kullanan insanların uyguladıkları sistemi ve deneyimlerini değişimleri merak ediyorum. Şimdiden tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: barany1dz
      Yaşım 18 ilk kürümdeyim ikinci enjeksiyonu tamamladım bugün. Başlığı açma sebebim abilerim dostlarım temiz büyümek istiyorum ilk kürüme adım atmış bulunmaktayım yaza da 5-6 ay gibi bir süre var bu süreç icinde temiz büyümek güzel bir fizik elde etmek istiyorum nasıl beslenmeliyim,ne yapmalıyım,kardiyolarım nasıl olmalı inanın bunları bilmiyorum su an sadece temiz besleniyorum ve temiz beslenerek yüksek kaloriler carblar alıyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy:180 Kilo:85 Yağ oranı:15-16 Yardımcı olmaya çalışan herkese Teşekkür ederim cansınız.
      GÜNCEL FORM:

• Yazan: Boztas896
      Bulk kürüne girmeyi planlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Deca Anapolon Bu kür için nelere dikkat etmeliyim? Mg? Pct? Mct?
      Tüm öneri ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Punısment
      Ben yedi senedir fitness yapıyorum 23 yaşındayım artık antrenmandan verim alamadığım için ve motivasyonum bittiği için küre girmek istiyorum.
      SORULARIM:
      Steroid kürü demek tamamen cinsellikten vazgeçmek mi demek? Kür sonrası tesis boyutlarında çok fazla bir değişim oluyor mu? Ya da bir Kürden sonra tamamen kürü bırakmak mümkün mü psikolojik olarak? Herkes mümkün olmadığını söylüyor ben istediğim formu yakaladıktan sonra istediğim form kesinlikle çok patlak bir görüntü değil sadece yüksek yağ oranındayım düşük kaloriler yiyip kas kütlemi korumak veyahut ta artırmak istiyorum yani o yüzden istediğim formasında çok ütopik bir form değil sadece yağ oranı düşünmek istiyorum yani kür yaptıktan sonra libido cinsellik bunlar çözülebilir mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.